-
Kαλορίζικο!
Είχα δει ένα STline λευκό στην αντιπροσωπεία που είχα πάει για service το Fiesta.Πολύ όμορφο μέσα-έξω! -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Για κάποιον άγνωστο ακόμα λόγο -αφού δεν μου απαντάνε καν οι mods- το παλιό μου account φαίνεται διεγραμμένο ? κατεστραμμένο ? μη προσβάσιμο σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να κάνω Login στο portal, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το account μου στο PHP (δηλαδή στο forum), και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο.Η παραγγελία έγινε, η προκαταβολή δόθηκε, οπότε σε 10-15 μέρες θα έχω ένα άσπρο ST-Line 1.5EB Συνολική έκπτωση λίγο κάτω από χιλιάρικο, συν 1-2 μικροδωράκια. Μια χαρά, εμένα μου αρκεί που επιτέλους τελείωσε η ιστορία και κατάφερα να παραγγείλω αυτό που ήθελα.
Επειδή και εγώ θα κινηθώ αύριο μεθαύριο στην βελμαρ μάλλον για το business 1,5 150hp για πες λεπτομέρειες? Σου έκαναν έκπτωση επί της τιμή που βγαίνει? Μπορούν να κάνουν έκπτωση σε εξοπλισμό τύπου bliss ή park assist? Τι δώρα σου έκαναν?
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για κάποιον άγνωστο ακόμα λόγο -αφού δεν μου απαντάνε καν οι mods- το παλιό μου account φαίνεται διεγραμμένο ? κατεστραμμένο ? μη προσβάσιμο σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να κάνω Login στο portal, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το account μου στο PHP (δηλαδή στο forum), και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο.Η παραγγελία έγινε, η προκαταβολή δόθηκε, οπότε σε 10-15 μέρες θα έχω ένα άσπρο ST-Line 1.5EB Συνολική έκπτωση λίγο κάτω από χιλιάρικο, συν 1-2 μικροδωράκια. Μια χαρά, εμένα μου αρκεί που επιτέλους τελείωσε η ιστορία και κατάφερα να παραγγείλω αυτό που ήθελα.
Βελμαρ που Αντώνη ; Στη Λαυριου; Είχα πάει κι εγώ για να το δω μαζί με το Tucson. Γενικά εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι και χωρίς αυτό το πιεστικό στυλ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπράβο ρε συ Αντώνη. Και τούμπανο εργαλείο μιας και το άσπρο είναι φοβερό (είχε το ίδιο στο mall) και με έκπτωση και έτοιμο !!!
Για το λογαριασμό κοίταξε το περισσότερο κρίμα είναι να χαθεί τέτοιο account.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Για κάποιον άγνωστο ακόμα λόγο -αφού δεν μου απαντάνε καν οι mods- το παλιό μου account φαίνεται διεγραμμένο ? κατεστραμμένο ? μη προσβάσιμο σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να κάνω Login στο portal, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το account μου στο PHP (δηλαδή στο forum), και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο.
Η παραγγελία έγινε, η προκαταβολή δόθηκε, οπότε σε 10-15 μέρες θα έχω ένα άσπρο ST-Line 1.5EB Συνολική έκπτωση λίγο κάτω από χιλιάρικο, συν 1-2 μικροδωράκια. Μια χαρά, εμένα μου αρκεί που επιτέλους τελείωσε η ιστορία και κατάφερα να παραγγείλω αυτό που ήθελα.
Βελμαρ που Αντώνη ; Στη Λαυριου; Είχα πάει κι εγώ για να το δω μαζί με το Tucson. Γενικά εξυπηρετικοί οι υπάλληλοι και χωρίς αυτό το πιεστικό στυλ
Sent from my iPhone using Tapatalk
O Ρ. στη Βελμαρ στη Λαυρίου είναι έμπειρος στα Ford. Εμπιστευτειτε τον.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό Ασσε....
-
Πιστεύετε ότι από αντιπροσωπία σε αντιπροσωπία μπορεί να διαφέρουν οι τιμές; Κάποιος αντιπρόσωπος δηλαδή να μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή από κάποιον άλλο;
-
Ωραιο, θα ηταν αμαρτια να μην παρεις ST Line. Extra κανενα?
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Πιστεύετε ότι από αντιπροσωπία σε αντιπροσωπία μπορεί να διαφέρουν οι τιμές; Κάποιος αντιπρόσωπος δηλαδή να μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή από κάποιον άλλο;Φυσικά. Βέβαια εκεί που είσαι εσύ δεν ξέρω πόσες επιλογές έχεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω. Μάλλον θα ανέβω Αθήνα για να το ψάξω καλύτερα.
-
Δεν έχω. Μάλλον θα ανέβω Αθήνα για να το ψάξω καλύτερα.Να το ψάξεις μιας και σε κανέναν δεν περισσεύουν και εδώ λειτουργεί κάπως ο ανταγωνισμός.
Πραγματικά στιβαρό αμάξι που ηδη εμφανίζεται και περισσοτερο στο δρόμο.
Αν ήθελα να παίξω παλι σε τέτοια κατηγορία budget (με οτι ρισκο παλι μετα τη σούπα του QQ) σιγουρα η πρώτη μου επιλογή (αλλωστε είχα παει να το δω, αλλα δεν ειχε διαθέσιμο τεστ επι δυο εβδομάδες, οταν έφερε και δη diesel που δεν ήθελα να ξανά μπλέξω είχα καταλήξει ηδη άλλου.
Το μονα που δεν μου αρέσουν ειναι ο όγκος του, ο σχεδιασμός του ταμπλό του και εξ όσων διαβάζω η κατανάλωση του. Πλησιάζει τις τιμές του δίλιτρου RAV4 που είχα. Διαβάζω για 8-9 στο manual και παράλληλα διαβάζω για 6,5 στη manual X1 (7 στην αυτόματη) και καταλαβαίνω γιατι τελικά οι εταιρείες καταλήγουν σε λύσεις αφαίρεσης ή απενεργοποίησης κυλίνδρων. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το μονα που δεν μου αρέσουν ειναι ο όγκος του, ο σχεδιασμός του ταμπλό του και εξ όσων διαβάζω η κατανάλωση του. Πλησιάζει τις τιμές του δίλιτρου RAV4 που είχα.
Εγώ το προτιμώ λόγω όγκου, μιας και είμαι 1.90 και σε πολλά αμάξια που δοκίμασα να μπώ, έβρισκε το κεφάλι μου στον ουρανό (CH-R πχ). Η κατανάλωση και τα αυξημένα τέλη είναι που με κρατάνε από το να πάρω τη τελική απόφαση. Πάω για βενζίνη, μιας και τα χιλιόμετρα που κάνω ανα έτος δεν είναι πολλά (γύρω στις 8.000) αλλά από την άλλη δε θέλω να σκέφτομαι να το πάω ταξίδι αν είναι να ρουφάει τη βενζίνη με το μπουρί της σόμπας. Για μέσα στη πόλη δε νομίζω να έχω πρόβλημα, μιας και στη Καλαμάτα η κίνηση δεν είναι τρομερή και δε θα έχω πολλά σταμάτα ξεκίνα. Δε ξέρω, ειλικρινά δε ξέρω να τι να αποφασίσω.
-
Ναι, Βελμάρ στη Λαυρίου, από το ίδιο μαγαζί και το ίδιο παλικάρι που είχαμε πάρει και το Fiesta.
Επειδή και εγώ θα κινηθώ αύριο μεθαύριο στην βελμαρ μάλλον για το business 1,5 150hp για πες λεπτομέρειες? Σου έκαναν έκπτωση επί της τιμή που βγαίνει? Μπορούν να κάνουν έκπτωση σε εξοπλισμό τύπου bliss ή park assist? Τι δώρα σου έκαναν?
Η έκπτωση ήταν επί της τιμής εκτελωνισμένων οχημάτων, δεν ξέρω αν και τι εκπτώσεις παίζουν σε παραγγελίες (αν και δεν υπάρχει λόγος να μην κάνουν τις ίδιες εκπτώσεις).
-
Πιστεύετε ότι από αντιπροσωπία σε αντιπροσωπία μπορεί να διαφέρουν οι τιμές; Κάποιος αντιπρόσωπος δηλαδή να μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή από κάποιον άλλο;Σε μένα αυτό έγινε. Έπαιζα μπάλα μεταξύ Βελμαρ και Σφακιανακη και τους ανέφερα και ονόματα πωλητών με τις αντίστοιχες προσφορές. Συνολική έκπτωση για το st line diesel 1.800€ περίπου. Και επιπλέον μου άλλαξαν και το επιτόκιο από 9.6 στο 9.1
-
Με το καλό!!!! Νομίζω πως το πακέτο αυτό ειναι μονόδρομος !!!!
-
Όσον αφορά τα δωράκια που ανέφερα, δεν είναι κάτι σοβαρό, μεμβράνες και το σκαφάκι πίσω (και το σκαφάκι παίζεται ) ίσα-ίσα για να πούμε ότι κάτι μου έδωσαν. Μου έκανε όμως καλή έκπτωση, δεν ξέρω αν είναι γενικότερη και την δίνουν σε όλους, πάντως εμένα μου ήρθε μια χαρά, καθώς και οικονομικά δεν θα χρειαστεί να 'τεντωθώ' παραπάνω.
Όσο για το ST-Line, συνεχίζω να έχω τους φόβους μου για ανάρτηση/ύψος/ζάντα, καθώς και για την αλκαντάρα (έχομεν μικρά παιδιά βλέπετε....), αλλά και τα δύο μπορούν να αντιμετωπιστούν, το θέμα του νησιού θέλει προσοχή -και αν δω τα σκούρα, άλλη ζάντα- και για τα καθίσματα απλά θα φροντίσω να βρω ένα καλό σετ πετσετέ καλύμματα, και να τα βάζω όταν πηγαίνουμε με τα παιδιά σε μεγάλη απόσταση. Από την άλλη, στο Business έτσι και αλλιώς θα έβαζα το Park Assist, οπότε θα πηγαίναμε παραγγελία (άρα 4-5 μήνες), ενώ θα μου έλειπαν 101% τα xenon. Και ξέροντάς με πλέον, σίγουρα στο πολύ άμεσο μέλλον, θα άρχιζα να το σκαλίζω και να του βάζω πράγματα, οπότε θα κατέληγα τελικά να το πληρώσω ίσως και παραπάνω από το ST-Line.
-
ΜΠΡΑΒΟ Αντώνη....εξαιρετική επιλογή σε όλα!!
Καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα.
-
Παιδιά θεωρώ ότι δε πρέπει να τίθεται θέμα μεταξύ business και st line έκδοσης. Η εμφάνιση του st line πραγματικά μαγνητίζει. Αν μπορούσα να πω ότι λείπει κάτι, αυτό θα ήταν το mirror link. Α και καμία 20αρια άλογα. [emoji16]
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύετε ότι από αντιπροσωπία σε αντιπροσωπία μπορεί να διαφέρουν οι τιμές; Κάποιος αντιπρόσωπος δηλαδή να μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή από κάποιον άλλο;Αν και μένω Θεσσαλονίκη, το QQ το πήρα από επαρχιακή αντιπροσωπεία, μιας και οι τιμές εκεί ήταν 500-700€ χαμηλότερες από τις αντιπροσωπείες της Θεσσαλονίκης. Στα 20.000€, 500€ διαφορά δεν την λες και μικρή!
Να σημειώσω πως δεν πέτυχα χαμηλή τιμή μόνο σε μία αντιπροσωπεία, αλλά σε όποια επαρχιακή πόλη και αν έπαιρνα τηλέφωνο η τιμή ήταν η ίδια.
Μπορείς βέβαια να πάρεις προσφορά (έστω τηλεφωνική) από όσες περισσότερες αντιπροσωπείες μπορείς και μετά να πας σε αυτή που είναι πιο κοντά σου και να ζητήσεις να σου δώσουν την ίδια τιμή.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ Αντώνη....εξαιρετική επιλογή σε όλα!!Καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα.
Καλά, με σένα αντί να κάνω test-drive, τελικά μπορεί να καταλήξουμε να πηγαίνουμε μαζί για service και καφέ
Ford Kuga