-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι παντα υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης αεροσακου συνοδηγου και σε ολα τα αυτοκινητα.+1
Και μάλιστα και σε πολύ πιο παλιά μοντέλα (10ετίας+) -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι παντα υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης αεροσακου συνοδηγου και σε ολα τα αυτοκινητα.
+1
Και μάλιστα και σε πολύ πιο παλιά μοντέλα (10ετίας+)Το ξέρω αυτό ( και το focus μου του 2005 το έχει) απλά δεν ξέρω αν πρέπει να το δηλώσω κατά την παραγγελία από το εργοστάσιο ή αν γίνεται και μετά στην αντιπροσωπεία.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου ρώτησα τον πωλητή κάθε ποτέ να βάζω καλής ποιότητας πετρέλαιο και μου είπε να μην βάζω ποτέ. Μόνο το απλό γιατί οι προσμίξεις που εχει το super ας πούμε δεν κάνουν καλό. Στο εγχειρίδιο που διάβασα λέει να χρησιμοποιήσεις μόνο καλής ποιότητας καύσιμο. Εχει κάποιος άποψη ;
-
Τα ίδια και στο QQ. Στην αντιπροσωπεία μου είχαν πει να βάζω μόνο VPower, επειδή το απλό έχει πολύ βιοκαύσιμο και αναπτύσσονται μύκητες στο σύστημα τροφοδοσίας, σε άλλους είπαν να μην βάζουν VPower επειδή είναι πολύ 'ξηρό' καύσιμα και προκαλεί πρόβημα στην λίπανση του κινητήρα.
Προσωπικά συνεχίζω με VPower. -
Εγώ γεμίζω με V-Power from day 1
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
V-Power βαζω και εγω απο την πρωτη μερα !πιστευω οτι σιγουρα θα ειναι καλυτερης ποιοτητας απο το απλο εστω και λιγο.... εχθες γυρισα απο 3ημερο καλαματα 700 χιλ,με 5,4 l/100 πιστευω πολυ καλη αποδοση για αυτοματο
(και το τερματησα και δυο φορες με την φοβερη τελικη των 185 χιλ ) -
Μόλις γυρισα απο εκδρομή στο χωριό εξω από την Τρίπολη. Σύνολο 700 km, 500 εθνική και 200 επαρχιακοί δρόμοι. 2 άτομα με αποσκευές μ.ο. 5,7 l/100. Ταχύτητα εθνικής 120-130.
-
Πολυ καλα και χαμηλα νουμερα αν αναλογιστειτε το βαρος και τον ογκο του αμαξωματο..
-
Πετρέλαιο έτσι;
-
Οτι βλέπεις κάτω απο 7 είναι πετρέλαιο. Πάντως μόνο για Αθήνα Τρίπολη την παρασκευή το τριπ έδειξε 7.2. Με τις γύρω βόλτες έπεσε στο 6 και με την επιστροφή στο 5.7
-
Φυσιολογικό, το ανέβασμα προς Τρίπολη είναι ανηφορικό και αν θέλεις να ακολουθήσεις σβέλτο ρυθμό χρειάζεται πίεση
-
1.5 ecoboost βενζίνη (150). Μέσο κατανάλωση σε 6.000 km 9,6.
Εχτές σε επαρχιακό δρόμο με πολύ οικονομική οδήγηση..... θαύμα! μ.ο. 6,0. Ο δρόμος δεν είχε κλίση οπότε η κατανάλωση ήταν πραγματική, αλλά βέβαια σε ιδανικές συνθήκες (κλειστά παράθυρα, κλειστό A/C, 1.800-2.200 στροφές, ελάχιστες ανηφόρες/κατηφόρες, λίγα φρεναρίσματα).
-
Alea jacta est!
Μετά και την πώληση της C5, 99.99% θα ακολουθήσει η παραγγελία του Kuga, σε άσπρο (?) ST-Line. Θα πάω σήμερα να δω τι υπάρχει διαθέσιμο για άμεση παράδοση, αλλιώς 5 μήνες αναμονή....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Alea jacta est!Μετά και την πώληση της C5, 99.99% θα ακολουθήσει η παραγγελία του Kuga, σε άσπρο (?) ST-Line. Θα πάω σήμερα να δω τι υπάρχει διαθέσιμο για άμεση παράδοση, αλλιώς 5 μήνες αναμονή....
Μπράβο Ασσε, με το καλό. Τώρα είσαι εξ ολοκλήρου στη Φόρντ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Alea jacta est!Μετά και την πώληση της C5, 99.99% θα ακολουθήσει η παραγγελία του Kuga, σε άσπρο (?) ST-Line. Θα πάω σήμερα να δω τι υπάρχει διαθέσιμο για άμεση παράδοση, αλλιώς 5 μήνες αναμονή....
Με το καλό! Ελπίζω να μην σκότωσες την c5, όταν θέλουμε να αγοράσουμε νέο αυτοκίνητο πολλές φορές κάνουμε υποχωρήσεις.
-
Θα ζητήσω από τα παιδιά στη Βελμάρ να μου κάνουν τιμές χοντρικής
Δεν την σκότωσα, αλλά ούτε πήρα αυτά που ζητούσα. Από συζητήσεις που είχα κάνει με παιδιά που κινούνται στο χώρο, θεωρώ ότι πήρα στο άνω όριο των τιμών που υπάρχουν στην αγορά. Βέβαια έκοψα και στο τέλος άλλα 1-2 κατοστάρικα, έδωσα δώρο τις μπάρες και όλα τα αξεσουάρ που είχα πάρει, μέχρι και με γεμάτο ρεζερβουάρ του το έδωσα του παιδιού
Αλλά σε κάθε περίπτωση πήρα πολύ περισσότερα από όσα μου έδιναν για ανταλλαγή, οπότε όλα τέλος καλό, όλα καλά!
-
Congrats. Αντε με το καλο η παραγγελια. Πηρε στο αλλο φορουμ το ασπρο μεταλλικο St Line με ηλιοροφη και αλλα εξτρα στα 26 χιλιαρικα. Εχει και φωτογραφιες να δεις πως φαινεται. Παιζουν καλες εκπτωσεις.
-
Θα ζητήσω από τα παιδιά στη Βελμάρ να μου κάνουν τιμές χοντρικής
Δεν την σκότωσα, αλλά ούτε πήρα αυτά που ζητούσα. Από συζητήσεις που είχα κάνει με παιδιά που κινούνται στο χώρο, θεωρώ ότι πήρα στο άνω όριο των τιμών που υπάρχουν στην αγορά. Βέβαια έκοψα και στο τέλος άλλα 1-2 κατοστάρικα, έδωσα δώρο τις μπάρες και όλα τα αξεσουάρ που είχα πάρει, μέχρι και με γεμάτο ρεζερβουάρ του το έδωσα του παιδιού
Αλλά σε κάθε περίπτωση πήρα πολύ περισσότερα από όσα μου έδιναν για ανταλλαγή, οπότε όλα τέλος καλό, όλα καλά!Μπράβο Αντώνη! Με το καλό η παραγγελία και η τυχόν αναμονή!
Δεν σε αναγνώρισα όμως! Χαθηκε το παλιό account;
Η εμπειρία από την πώληση που περιγράφεις είναι συνήθης, αλλά αφού πήρες περισσότερα από την ανταλλαγή μπράβο! -
Για κάποιον άγνωστο ακόμα λόγο -αφού δεν μου απαντάνε καν οι mods- το παλιό μου account φαίνεται διεγραμμένο ? κατεστραμμένο ? μη προσβάσιμο σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να κάνω Login στο portal, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το account μου στο PHP (δηλαδή στο forum), και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο.
Η παραγγελία έγινε, η προκαταβολή δόθηκε, οπότε σε 10-15 μέρες θα έχω ένα άσπρο ST-Line 1.5EB Συνολική έκπτωση λίγο κάτω από χιλιάρικο, συν 1-2 μικροδωράκια. Μια χαρά, εμένα μου αρκεί που επιτέλους τελείωσε η ιστορία και κατάφερα να παραγγείλω αυτό που ήθελα.
-
Για κάποιον άγνωστο ακόμα λόγο -αφού δεν μου απαντάνε καν οι mods- το παλιό μου account φαίνεται διεγραμμένο ? κατεστραμμένο ? μη προσβάσιμο σε κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα να κάνω Login στο portal, αλλά μου λέει ότι δεν βρίσκει το account μου στο PHP (δηλαδή στο forum), και έτσι αναγκάστηκα να φτιάξω καινούριο.Η παραγγελία έγινε, η προκαταβολή δόθηκε, οπότε σε 10-15 μέρες θα έχω ένα άσπρο ST-Line 1.5EB Συνολική έκπτωση λίγο κάτω από χιλιάρικο, συν 1-2 μικροδωράκια. Μια χαρά, εμένα μου αρκεί που επιτέλους τελείωσε η ιστορία και κατάφερα να παραγγείλω αυτό που ήθελα.
Με το καλο και καλοτάξιδο !
Εξαιρετική επιλογή. Το μοτέρ αυτο ειναι ιδιο με του 4κινητου , detuned;
Ford Kuga