-
Παρακαλώ την μεγαλοκυράτσα με το πράσινο 406 να μάθει για την εκ δεξιών προτεραιότητα πότε και ποιοι την έχουν, πότε περνάμε και πότε 'κοιτιόμαστε' στον καθρέφτη στα φανάρια, πως περνάμε διασταυρώσεις με πινακίδες και πως σταματάμε στα Stop. Ευτυχώς ήξερε τον χειρισμό του λεβιέ των φλας!!! Ετσι δύσκολα ζεις σε πόλη!
-
Ποιος γνωστός αθλητής πέρασε το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα;
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011, 18:17
Στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας βρέθηκε το μεσημέρι ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπορούσης.
Ο διεθνής άσος δεν είχε βάλει τις πινακίδες στο αυτοκίνητο, και όπως αποδείχτηκε τις είχε μέσα στο όχημα προφανώς από άλλη παράβαση.
Το αμάξι εντόπισε σε μια περιπολία της, η ομάδα ΔΙΑΣ και αφού οι αστυνομικοί είδαν πως δεν υπήρχαν πινακίδες κάλεσαν τον Γιάννη Μπουρούση στο Α.Τ. Γλυφάδας και εκεί λύθηκε η παρεξήγηση.
Τι σημαίνει το υπογραμμισμένο; Κλήση πήρε ή μοίρασε αυτόγραφα κι έφυγε;
-
μπορεί να εξάντλησαν και τα περιθώρια ανοχής τους, και να έφτασε να δώσει και τπτ εισιτήρια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μπορεί να εξάντλησαν και τα περιθώρια ανοχής τους, και να έφτασε να δώσει και τπτ εισιτήριακαι αμα ηταν βαζελοι?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μπορεί να εξάντλησαν και τα περιθώρια ανοχής τους, και να έφτασε να δώσει και τπτ εισιτήριαΛες να τον έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση; Τον καημένο! Πού είναι οι ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές, κτλ οργανώσεις; Ποιος θα τον βοηθήσει να βρει το δίκιο του;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Λες να τον έφεραν σε τόσο δύσκολη θέση; Τον καημένο! Πού είναι οι ανθρωπιστικές, αντιρατσιστικές, κτλ οργανώσεις; Ποιος θα τον βοηθήσει να βρει το δίκιο του;έχει ανέβει καταγγελία και κάλεσμα στο indy
και αμα ηταν βαζελοι?
στερούν θέσεις από τους γάβρους
-
-
Έτσι στρίβει καλύτερα ρε.
-
Κυκλοφορεί εδώ και 2-3 μήνες κάθε μέρα έτσι φορτωμένο! Δεν είναι παρατημένο γιατί αλλάζει θέση στάθμευσης. Από το βάρος, όταν προσπαθεί να ανέβει σε πεζοδρόμιο για στάθμευση, το σασί τσαλακώνει!!! Δε συζητάω το τι θα γίνεται τις βροχερές ημέρες που τα χαρτιά αποκτούν το διπλάσιο βάρος.
Τον έχω πετύχει δύο φορές στη Θεσσαλονίκης (παράλληλα με τις γραμμές του ΗΣΑΠ από Καλλιθέα προς Μοσχάτο), πάντα τόσο φορτωμένο! Τη μία φορά απλά περνούσε (όχι πάνω από 20 χλμ ταχύτητα), την άλλη φόρτωνε μάλλον κάποια χαρτόκουτα ακόμα και ξεκινούσε για την επόμενη περιπέτεια. Πραγματικά λυπήθηκα τον κινητήρα όπως τον άκουσα, πέρα από την τραγική κατάσταση του υπόλοιπου οχήματος... Υπέθεσα ότι μαζεύει τέτοια χαρτιά και τα δίνει κάπου έναντι αμοιβής ίσως; Άρα η στοίβα του να είναι δυναμική. Ποιος ο λόγος άραγε να τα κουβαλάει μόνιμα;
-
Γιατί του έχει τρυπήσει η οροφή και μπάζει νερά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παρακαλώ την μεγαλοκυράτσα με το πράσινο 406 να μάθει για την εκ δεξιών προτεραιότητα πότε και ποιοι την έχουν, πότε περνάμε και πότε 'κοιτιόμαστε' στον καθρέφτη στα φανάρια, πως περνάμε διασταυρώσεις με πινακίδες και πως σταματάμε στα Stop. Ευτυχώς ήξερε τον χειρισμό του λεβιέ των φλας!!! Ετσι δύσκολα ζεις σε πόλη!Αμα μου εγραφες μπλε αντι πρασινο θα ορκιζομουν οτι την ξερω.. Μιλαμε εχει ολες τις επιφανειες γδαρμενες και χτυπημενες..
-
-
Ένα μεγάλο μπράβο στο ζώο που εγκατέλειψε στα μέρη μας το κόκκινο Vectra που προφανώς δεν ήθελε άλλο. Μόνο πινακίδες έχει και όχι σήμα για το 2011. Έχει μήνες να μετακινηθεί
Uploaded with ImageShack.us
Άλλα και στο άλλο ζώο που παράτησε το διαλειμένο Mitsubishi Lancer ώστε να κοσμεί τη περιοχή και να φέρνει ποντιίκια και άλλα ωραία.
Και τέλος στο τρίτο ζώο με το κόκκινο σαπισμένο από την εγκατάλειψη Mazda 323.
Μπράβο που μας ομορφένετε την περιοχή με τα άχρηστα οχήματα σας.
Ειδεικά το Lancer το λειπάμε να το βλέπω να σαπίζει και με σπασμένα τα τζάμια να έχει το διαλειμένο σαλόνι.ΖΩΟ
-
Κυκλοφορεί εδώ και 2-3 μήνες κάθε μέρα έτσι φορτωμένο! Δεν είναι παρατημένο γιατί αλλάζει θέση στάθμευσης. Από το βάρος, όταν προσπαθεί να ανέβει σε πεζοδρόμιο για στάθμευση, το σασί τσαλακώνει!!! Δε συζητάω το τι θα γίνεται τις βροχερές ημέρες που τα χαρτιά αποκτούν το διπλάσιο βάρος.
Δεν του χουν πει οτι πριν ανακυκλώσουμε ξεχωρίζουμε τις χάρτινες συσκευασίες απο τα λευκοσιδερά και γυαλί;;;
-
@octavia699
έχετε τσεκάρει ότι δεν είναι κλεμμένα; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
@octavia699
έχετε τσεκάρει ότι δεν είναι κλεμμένα;Πως ρε;
-
Καλείς το one - zero - zero ή το τμήμα της περιοχής σου και τους το λες.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καλείς το one - zero - zero ή το τμήμα της περιοχής σου και τους το λες.Θα μου ζητάν στοιχεία και δεν θέλω να δώσω.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Καλείς το one - zero - zero ή το τμήμα της περιοχής σου και τους το λες.
Θα μου ζητάν στοιχεία και δεν θέλω να δώσω.
Δε νομιζω να ναι απαραιτητα,μια ανωνυμη καταγγελια(βασικα ενημερωση) θα κανεις για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.
-
Πάντως μόνο το Vectra έχει πινακίδες. Τα άλλα 3 είναι πολύ καιρό πια εκεί. Δε νομίζω να ειναί κλεμένα. Μάλλον παρατημένα οροστικά. Θα καλούσα το δήμο άλλα δεν ενδιαφέρονται και μου λένε πως δεν έχουν διακαιοδοσίες και λοιπές χαζομάρες.
-
limited_one Jan 28, 2023, 1:55 PM
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]