-
Οχι.... Ειλικρινά
Μα δεν καθομαι να ασχολουμαι με την ζωη σας.. .. ελεγε προχθες για τα τιμονια κατι για peugoet και citroen και θυμαμαι σκέφτηκα πως θα ειναι leasing στην εταιρια του.
-
Παραληρείς Λαπ....κάνες το ίδιο όπως με τα οικονομικά. Λές κάτι και όταν βλέπεις ότι δεν σου βγαίνει ή ότι τελικά έχεις άδικο, αρχιζεις και λες ένα σωρό ασυναρτησίες για να υποστηρίξει το αρχικό σου λάθος!!
Τίποτα από όσα λες δεν έχει νόημα ή συνοχή! Πιάνεσαι από 1-2 λέξεις για να στοιχειοθετήσεις κάποια άκυρα επιχειρήματα.
Και ναι, το ρήμα 'οδηγώ' έχει διαφορετικές ερμηνείες, ανάλογα με τις συνθήκες. Άλλα οδηγικά χαρακτηριστικά ψάχνω όταν κάνω ανάβαση Πάρνηθας, άλλα όταν οδηγώ στην πόλη και άλλα όταν μεταφέρω την οικογένεια ή/και τα μωρά στην Εθν. Οδό.
Καλα ενταξει....παραληρω κιόλας. Λεω ασυναρτησίες κιολας. Μαλιστα!
Λες πως αλλη συμπεριφορά θελω για αναβαση και αλλη για την οικογένεια. Αρα απο μονος σου βαζεις κριτηρια στην συμπεριφορα του οχηματος κατα την οδήγηση. Δεν διαφωνω σε αυτο. Ετσι κρινω εγω... Δηκαδη κρινω οδηγικα τα suv.
Αν η ικανότητα στο οδηγειν του suv σε καλυπτει για να πας τα παιδια στο σχολειο αυτο ειναι αλλη υποθεση. Προσωπικη δικη σου. Αν θες να πας στην Πάρνηθα, διαβαζεις την αναλυση στην οδηγικη ικανοτητα των suv και κρινεις αν σε καλύπτει.
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΈΞΕΙΣ ΔΕΝ αναιρει την αξιολόγηση σε βασικες ιδιοτητες και χαρακτηριστικά στην οδηγηση. Αν το αυτοκινητο πλεει σε κυματιστη ασφαλτο τοτε πλεει. Αν σε καλύπτει μας ειναι αδιαφορο ως προς την συγκριση των αυτοκινητων. Ειναι δικο σου θεμα. Αν γέρνει στις στροφες πολυ και εμφανιζει νωρις υποστροφη αλλα εσυ ουτως ή αλλως δεν τρέχεις, παλι δεν μας νοιαζει...αυτο δεν αναιρει ομως τα χαρακτηριστικά του οχήματος στην οδηγηση (πλευση, κλισεις, υππστροφη).
Δηλαδη κρινεις την ικανοτητα συγκριτικα με ενα αλλο αυτοκινητο αλλης κατηγοροας στο να στριβει,να φρεναρει να ταξιδευει ευθυβολα και βγαζεις ενα συμπέρασμα
Αν σου κάνει μας ειναι αδιάφορο για την κριση των οχημάτων.
Με το σκεπτικο σας, δεν μπορουμε να εξαγουμε καμια συγκριση με κανενα αυτοκινητο.
Δηλαδη αυτο που εγραψες ειναι διαφορετικο απο το επιχειρημα που συμφώνησες με τον dettol κατα 100%!!!!!! πως το 'οδηγικα' μπορει να σημαινει μαλακα πλαστικα ανεση και αλλα πραγματα Κτλ
Ανεση σημαινει ανεση, οδηγικη ικανότητα σε επαρχιακο δρομο σημαινει οδηγικη ικανοτητα σε επαρχιακο δρομο. Οδηγικη ικανοτητα σε χαμηλες ταχυτητες πολης σημαινεις οδηγικη ικανοτητα σε χαμηλες ταχυτητες πολης. Ολα αυτα μαζι αποτελουν την οδηγικη ικανοτητα του οχηματος.
Δεν πειραζει ειμαι ο τρελος του χωριου.
-
Σιγα τα 3/4....υπερβολη. Sabas λιγο της υπερβολής εισαι.... Ελα παραδεξου το!!!
Αν ισχυει εγω ειμαι εξαίρεση, δεν τους βρίζω διοτι τους βλεπω ως δημ υπαλλήλους, εχω και φιλους αστυνομικούς. Ο διπλανος και καλος φιλος στο σχολειο περασε αξιωματικος.
Παντως προσωπικά ποτε μου δεν ειχα θεματα με την αστυνομια απεναντι μου σε επίπεδο συμπεριφοράς.
Offtopic off
-
https://traction.gr/ta-suv-me-tis-perissoteres-taxinomiseis-stin-ellada-ton-ianouario/
C-HR 1o, 2008 2ο και 1ο Β suv σε πωλήσεις, XC40 3ο. Stonic/Vitara/3008/Kona τα υπόλοιπα
Έπεσαν λίγο τα VW.. Kamiq πάει δίπλα δίπλα με Puma όλη τη χρονιά. 2 διαφορετικοί κόσμοι στα Β suv που αντιπροσωπεύουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους κοινά.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν έχει πάρει μπροστά το Captur ακόμη (το Evoque πούλησε περισσότερο!). Δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην κατηγορία.
-
Που να πάρει μπρος το captur... Αφού για να το πάρεις πλέον πρέπει να το θες πάρα πολύ για να ανεχτείς την άγνοια στις αντιπροσωπειες την 3+μηνών παράδοση κ.α.! Πήρε και κάνα 800€ πάνω (minimum) Ενώ η Peugeot έβγαλε και ενδιάμεσες εκδόσεις για το 2008 και άνοιξε την βεντάλια για τον καταναλωτή
-
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν έχει πάρει μπροστά το Captur ακόμη (το Evoque πούλησε περισσότερο!). Δείχνει πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην κατηγορία.
Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ανταγωνισμού, αλλά ξεκάθαρα θέμα τιμολόγησης. Είναι πανάκριβο χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω. Η βασική έκδοση έχει 20Κ με ελλείψεις στον εξοπλισμό και σέρνεται με 90 άλογα (έως και επικύνδυνο). Εαν θές να πάρεις ένα της προκοπής (με 140 άλογα, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο...μεγάλο λάθος!!!) πρέπει να φτάσεις τις 28-30.000. Εεε σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλές (και ως επι το πλείστον καλύτερες) επιλογές.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές...ή 90 άλογα (με τίποτα όμως) ή 140 και αυτόματο. Δεν υπάρχει κάτι με 110-130 άλογα, χειροκίνητο (μπλιάχ αλλά αυτό προτιμάει το 90%) και με καλό εξοπλισμό πέριξ των €22-23Κ, όπως προσφέρει ο ανταγωνισμός.
-
Έχει βέβαια το πλεονέκτημα ότι προσφέρεται με εργοστασιακό υγραέριο. Αυτό είναι από μόνο του ένα unique selling point.
-
Dublin wrote:
Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ανταγωνισμού, αλλά ξεκάθαρα θέμα τιμολόγησης. Είναι πανάκριβο χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω. Η βασική έκδοση έχει 20Κ με ελλείψεις στον εξοπλισμό και σέρνεται με 90 άλογα (έως και επικύνδυνο). Εαν θές να πάρεις ένα της προκοπής (με 140 άλογα, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο...μεγάλο λάθος!!!) πρέπει να φτάσεις τις 28-30.000. Εεε σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλές (και ως επι το πλείστον καλύτερες) επιλογές.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές...ή 90 άλογα (με τίποτα όμως) ή 140 και αυτόματο. Δεν υπάρχει κάτι με 110-130 άλογα, χειροκίνητο (μπλιάχ αλλά αυτό προτιμάει το 90%) και με καλό εξοπλισμό πέριξ των €22-23Κ, όπως προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Εσείς απόλυτο δίκιο, είχα ξεχάσει τις αλλαγές στις τιμές και τους κινητήρες.
Μάλιστα βλέπω στο θέμα του Captur τον καινούργιο τιμοκατάλογο.
Στην Ευρώπη που πάει σφαίρα, τι τιμές έχει άραγε; Το Duster από value for money ξαφνικά δεν είναι καν λύση.
Μάθαμε ποτέ γιατί είχαμε τόσες μεγάλες αυξήσεις Ελλάδα;
Επίσης το Juke πολύ μικρές πωλήσεις, άξιζε καλύτερης τύχης αυτό το αυτοκίνητο, είναι πολύ καλό για την κατηγορία και έχει αρκετά καλούς χώρους πλέον (κοίταγε το QQ στα ίσια). Πάλι στο γκρουπ..αλλοπροσαλλα πράγματα.. σκεφτείτε ότι πριν μερικά χρόνια QQ/Juke/Captur πρέπει να είχαν σχεδόν όλη την αγορά SUV!
-
https://traction.gr/ta-suv-me-tis-perissoteres-taxinomiseis-stin-ellada-ton-ianouario/
C-HR 1o, 2008 2ο και 1ο Β suv σε πωλήσεις, XC40 3ο. Stonic/Vitara/3008/Kona τα υπόλοιπα
Έπεσαν λίγο τα VW.. Kamiq πάει δίπλα δίπλα με Puma όλη τη χρονιά. 2 διαφορετικοί κόσμοι στα Β suv που αντιπροσωπεύουν πολύ διαφορετικά μεταξύ τους κοινά.
Πολύ ενδιαφέρον το άπλωμα του PSA σε ολο το εύρος των πωλήσεων
Peugeot στις πρώτες θέσεις, Opel στην μέση και Citroen προς το τέλος. Πιστεύω σε μια τέτοια διαμόρφωση στοχεύει η τιμολογιακή τους πολιτική.
-
Έχουν προσθέσει εξοπλισμό στην Expression Plus & Dynamic και έχουν βάλει και το 6άρι κιβώτιο ! Με 800e έχουν προσθέσει στην Dynamic το 6άρι κιβώτιο ,το Pack Look 2: Φιμέ κρύσταλλα στα πλαϊνά παράθυρα και στο παράθυρο του χώρου αποσκευών και την Ασύρματη φόρτιση κινητού . Το lpg βγαίνει πλέον στα 22κ ? Βέβαια και το 2008 σε allure που νομίζω είναι η αντίστοιχη έκδοση ξεκινάει σε βενζίνα από τα 22.100 και το Diesel ( για να το βάλουμε δίπλα από το LPG) 25.100!
Δεν νομίζω να είναι θέμα τιμής , έχει πέσει πολύ Marketing ( και πολύ καλά κάνουν) από την peugeot , απορώ πως τους ξέφυγε το car of the year!
-
Όπως έγραψα δεν είναι μόνο θέμα τιμών (που είναι) αλλά κυρίως επιλογών. Δεν υπάρχουν σοβαρές εκδόσεις (τα 90 άλογα είναι αστεία εν έτη 2021...το αυτοκίνητο σέρνεται) σε λογική τιμή. Πρέπει κάποιος να σκάσει 28Κ+ για να πάρει ένα σωστό Captur και αναγκαστικά αυτόματο (δεν το θέλουν όλοι). Το ίδιο συμβαίνει και με το Juke (μόνο ένα μοτέρ) αλλά αυτό είναι και άσχημο!
Το lpg δεν πιστεύω ότι είναι selling point, λίγο το ξέρουν και ασχολούνται.
-
Οι τιμές του captur ξεκίνησαν με 2000€ καπέλο. Απλά πράγματα. Και αυξήθηκαν στη συνέχεια κι άλλο.
-
των τελευταίων χρόνων είναι σαν σχεδιασμένα για να αρέσουν στις γυναίκες,με καμπύλες,χρωμιακια,φανάρια παράξενα πίσω..
Αλλά για να τα σχεδιάζουν έτσι κάτι θα ξέρουν.
Τι να λέμε τώρα,εδώ έχει γεμίσει ο τόπος με σαύρες τύπου σιειτσαρ...
-
Σιγά μην δώσει κανεις 28 χηνες για Β suv και δη με την ποιότητα συναρμογης της Ρενώ ή τα ηλεκτρικα θέματα των πεζω.
σε αυτά τα λεφτά αρχιζεις να κοιτάς ήδη premium (και ψήνεσαι να βαλεις και λεφτά παραπάνω για να το κανεις αξιοπρεπές) ή πας σε vag για ποιότητα υλικών, Τογιότα για αξιοπιστία ή φορντ για οδηγική συμπεριφορά.
Έχουν σπαμαρει την αγορά οι Γάλλοι και πάντα πλήρη ή 100% σωστά αυτοκίνητα δεν είναι. -
Γιατί δεν είναι ίδια - δηλαδή συγκρίσιμα- αυτοκίνητα? Είναι μήπως άλλη κατηγορία σε μέγεθος ή σε σκάφος? Ή μήπως το πεζό είναι exotic car?
Το θέμα του marketing το διαβάζεις παντού (και εδώ) και όπως έγραψα δεν είναι κάτι κακό απλά η πεζό στην Ελλάδα διάλεξε να κάνει φουλ επιθετικό marketing για το 2008 μπας και πάρει τα πρωτεία από το captur και τα κατάφερε! Κανείς δεν είπε ότι το marketing είναι κάτι κακό και ότι το κάνει μόνο η πεζό.
Το diesel με diesel όταν και οι δύο έχουν diesel, η Renault έχει Lpg οπότε το βάζω με το lpg για την οικονομία καυσίμου ξεκάθαρα!
-
Dublin wrote:
Έχουν προσθέσει εξοπλισμό στην Expression Plus & Dynamic και έχουν βάλει και το 6άρι κιβώτιο ! Με 800e έχουν προσθέσει στην Dynamic το 6άρι κιβώτιο ,το Pack Look 2: Φιμέ κρύσταλλα στα πλαϊνά παράθυρα και στο παράθυρο του χώρου αποσκευών και την Ασύρματη φόρτιση κινητού . Το lpg βγαίνει πλέον στα 22κ ? Βέβαια και το 2008 σε allure που νομίζω είναι η αντίστοιχη έκδοση ξεκινάει σε βενζίνα από τα 22.100 και το Diesel ( για να το βάλουμε δίπλα από το LPG) 25.100!
Δεν νομίζω να είναι θέμα τιμής , έχει πέσει πολύ Marketing ( και πολύ καλά κάνουν) από την peugeot , απορώ πως τους ξέφυγε το car of the year!
Δεν είναι ακριβώς ίδια αυτοκίνητα, είναι λάθος να κρίνουμε τις τιμές ευρώ με ευρώ.
Αυτό με το μάρκετινγκ το διάβασες από κάποιον άλλο εδώ μέσα;! Δηλαδή η VW, Ford και οι υπόλοιποι δεν έχουν τμήμα μάρκετινγκ;! Είναι αστείο επιχείρημα. Με ίσους όρους παίζουν όλοι, απλά η Peugeot τοποθετεί τα προϊόντα της, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, του Upper mainstream, το Initiale που παίζει σε αυτή την κατηγορία βλέπεις ότι από τιμή ξεφεύγει στα ουράνια, οπότε το παιχνίδι αυτό της τοποθέτησης το παίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή η Peugeot.
Επίσης το diesel με diesel μετράται, γιατί να το βάλεις απέναντι στο LPG;
Το 6αρι κιβώτιο το 2021 θεωρείται πολυτέλεια;! Η βάση κινητού κάνα 80αρι κάνει να την βάλεις έξτρα;!
Τώρα βαριέμαι να κάτσω να ψάξω τις εκδόσεις, αλλά πριν 10 μήνες που το έκανε, η Allure ήταν λίγο καλύτερη της Dynamic, γενικά όλες οι εκδόσεις ήταν λίγο καλύτερες από την αντίστοιχη της Renault, σκέψου ότι όλα ξεκινάνε με δίσκους, οπότε από την αρχή έχεις πλεονέκτημα στην τιμή/εξοπλισμό στα Peugeot.
Τώρα που άπλωσε τις εκδόσεις η Peugeot, αύξησε η Renault, και η μία δίνει μόνο 90 άλογα στον 1.0 και η άλλη 100/130 από χαμηλά (και manual), το Captur έγινε ακόμη λιγότερα επιθυμητό, και νομίζω αποτυπώνεται στις πωλήσεις ξεκάθαρα πλέον.
Περίμενα από Σεπτέμβρη αύξηση πωλήσεων, και εκεί κάπου ήρθε η πρώτη ανατίμηση και έκοψαν τον αέρα του Σεπτεμβρίου που πολλοί αγόρασαν αυτοκίνητο. Υπάρχει και ο τεράστιος ανταγωνισμός (τα Κορεάτικα πήραν τα πάνω τους με φθηνότερες τιμές/fl, Crossland/C3 Aircross έχουν το κοινό τους, Kamiq/Puma παίζουν δυνατά και αντιπροσωπεύουν δυνατές σχολές, Rock/Cross best seller ούτως ή άλλως, Arona ακόμη ομορφούλι και στη φθηνια, κ.λ.π).
-
Γιατί δεν είναι ίδια - δηλαδή συγκρίσιμα- αυτοκίνητα? Είναι μήπως άλλη κατηγορία σε μέγεθος ή σε σκάφος? Ή μήπως το πεζό είναι exotic car?
Το θέμα του marketing το διαβάζεις παντού (και εδώ) και όπως έγραψα δεν είναι κάτι κακό απλά η πεζό στην Ελλάδα διάλεξε να κάνει φουλ επιθετικό marketing για το 2008 μπας και πάρει τα πρωτεία από το captur και τα κατάφερε! Κανείς δεν είπε ότι το marketing είναι κάτι κακό και ότι το κάνει μόνο η πεζό.
Το diesel με diesel όταν και οι δύο έχουν diesel, η Renault έχει Lpg οπότε το βάζω με το lpg για την οικονομία καυσίμου ξεκάθαρα!
Το Captur είναι εξέλιξη του προηγούμενου, το 2008 είναι η νύχτα με τη μέρα με το προηγούμενο, είναι πολύ significant έκδοση για την Peugeot.
Διάβασε και το προηγούμενο ποστ μου, προσέθεσα πράγματα. Έχεις μπει σε 2008;
Αν χάσει το πλεονέκτημα τιμής το Captur ή ψάχνει κάποιος συγκεκριμένα LPG, δεν υπερτερεί πουθενά έναντι του 2008.
Κατήργησε τα diesel στο Captur; Είναι διαφορετικά καύσιμα και συμπεριφορές, και αγορές. Μην τα ξανα-αναλυσουμε. Το diesel βγαίνει 110-130αλογα, πολύ σημαντική αύξηση επιδόσεων από το LPG άλλωστε.
@iceman7, έχουμε 2021, όχι 1991..
-
Ως εξωτερικός παρατηρητής που δεν έχει σχέση ούτε με το 2008 ούτε με το captur έχω να πω πως αν δε με ενδιέφερε η έκδοση lpg ούτε που θα κοιτούσα το captur. Πανάκριβο το 1.3, με μόλις 91 ατίθασα το 1.0, άσε καλύτερα.
Το 2008 προσφέρει πιο πολλές επιλογές και σε ντίζελ και σε βενζίνη και με ένα πολύ καλό αυτόματο.
Βέβαια κι εκεί οι τιμές έχουν ξεφύγει. Αν το αγόραζα θα αγόραζα το active plus. Πιο πάνω εξοπλιστικά δε νομίζω να πήγαινα ανεξαρτήτως του budget μου.
Πιστέυω ότι οι τιμές των allure, allure plus και gt line ξεφευγουν στα όρια του να θεωρώ ότι με πιάνουν κότσο.
-
Σιγά μην δώσει κανεις 28 χηνες για Β suv και δη με την ποιότητα συναρμογης της Ρενώ ή τα ηλεκτρικα θέματα των πεζω.
σε αυτά τα λεφτά αρχιζεις να κοιτάς ήδη premium (και ψήνεσαι να βαλεις και λεφτά παραπάνω για να το κανεις αξιοπρεπές) ή πας σε vag για ποιότητα υλικών, Τογιότα για αξιοπιστία ή φορντ για οδηγική συμπεριφορά.
Έχουν σπαμαρει την αγορά οι Γάλλοι και πάντα πλήρη ή 100% σωστά αυτοκίνητα δεν είναι.Μήπως αυτοαναιρείσαι; Μιλάς για συγκεκριμένες μάρκες που υπερέχουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα τις θεωρείς ολοκληρωμένες ώστε να θεωρείς μη ολοκληρωμένα οχήματα τα γαλλικά και δει αποτέλεσμα spamm!
Η Toyota έχει την ποιότητα υλικών του VAG ή το handling ενός Ford;
Ένα Ford έχει την αξιοπιστία ενός Toyota ή την ποιότητα ενός VAG;
Ένα VAG έχει την αξιοπιστία ενός Toyota ή τιμόνι εφάμιλλο με ένα αντίστοιχο Ford;
Συνδυαστικά μήπως όλα αυτά τα έχει συνολικά καλύτερα η Mazda και η Honda; Ρητορικό το ερώτημα, η απάντηση είναι φυσικά ναι!
Μάλλον αυτό το τελευταίο είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι πολύ περισσότερο από το να 'θάψεις' το PSA ήθελες να ανεβάσεις τις άλλες 3 μάρκες γιατί κλασσικά ή έχεις ήδη ή θέλεις να ψωνίσεις από αυτές. Δικαίωμα σου και μαγκιά σου αλλά καρφώνεσαι.
Αυτός ο πόνος που έχει γεμίσει η αγορά PSA και QQ δεν βλέπω να εκφράζεται αντίστοιχα για τους στόλους των εταιρικών/Taxi VAG που κρατάνε τον όμιλο στην κορυφή ούτε για τα ατελείωτα Yaris που πουλάνε ασταμάτητα σερί σε συνέχεια από τα Starlet εδώ και περίπου 40 χρόνια...
ΥΓ1: Δεν έχω, δεν είχα ποτέ και πιθανότατα δεν αποκτήσω ποτέ Mazda/Honda δυστυχώς. Αυτό το λέω για να αποδείξω άλλη μια φορά ότι δεν ανήκω σε κανέναν από τους 'στρατούς' απλά δεν μπορώ την flat απαξίωση επειδή απλά ο άλλος δεν γουστάρει την μάρκα. Να λέτε 'εμένα δεν μου κάνει για αυτό και αυτό και αυτό τον λόγο. Πήρα το Ψ για αυτό και αυτό και αυτό τον λόγο'...
ΥΓ2: Ηθικό συμπέρασμα καλό θα ήταν οι 'οπαδικοι στρατοί' να ρίξουν λίγο τους τόνους γιατί υπάρχουν κάτι Mazda/Honda και μας κατουράνε όλους, PSA VAG FORD κλπ κλπ και ας μην πουλάνε το ίδιο....
-
iceman7 wrote:
Έχουν σπαμαρει την αγορά οι Γάλλοι και πάντα πλήρη ή 100% σωστά αυτοκίνητα δεν είναι.Μήπως αυτοαναιρείσαι; Μιλάς για συγκεκριμένες μάρκες που υπερέχουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα τις θεωρείς ολοκληρωμένες ώστε να θεωρείς μη ολοκληρωμένα οχήματα τα γαλλικά και δει αποτέλεσμα spamm!
Η Toyota έχει την ποιότητα υλικών του VAG ή το handling ενός Ford;
Ένα Ford έχει την αξιοπιστία ενός Toyota ή την ποιότητα ενός VAG;
Ένα VAG έχει την αξιοπιστία ενός Toyota ή τιμόνι εφάμιλλο με ένα αντίστοιχο Ford;
Συνδυαστικά μήπως όλα αυτά τα έχει συνολικά καλύτερα η Mazda και η Honda; Ρητορικό το ερώτημα, η απάντηση είναι φυσικά ναι!
Μάλλον αυτό το τελευταίο είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι πολύ περισσότερο από το να 'θάψεις' το PSA ήθελες να ανεβάσεις τις άλλες 3 μάρκες γιατί κλασσικά ή έχεις ήδη ή θέλεις να ψωνίσεις από αυτές. Δικαίωμα σου και μαγκιά σου αλλά καρφώνεσαι.
Αυτός ο πόνος που έχει γεμίσει η αγορά PSA και QQ δεν βλέπω να εκφράζεται αντίστοιχα για τους στόλους των εταιρικών/Taxi VAG που κρατάνε τον όμιλο στην κορυφή ούτε για τα ατελείωτα Yaris που πουλάνε ασταμάτητα σερί σε συνέχεια από τα Starlet εδώ και περίπου 40 χρόνια...
ΥΓ1: Δεν έχω, δεν είχα ποτέ και πιθανότατα δεν αποκτήσω ποτέ Mazda/Honda δυστυχώς. Αυτό το λέω για να αποδείξω άλλη μια φορά ότι δεν ανήκω σε κανέναν από τους 'στρατούς' απλά δεν μπορώ την flat απαξίωση επειδή απλά ο άλλος δεν γουστάρει την μάρκα. Να λέτε 'εμένα δεν μου κάνει για αυτό και αυτό και αυτό τον λόγο. Πήρα το Ψ για αυτό και αυτό και αυτό τον λόγο'...
ΥΓ2: Ηθικό συμπέρασμα καλό θα ήταν οι 'οπαδικοι στρατοί' να ρίξουν λίγο τους τόνους γιατί υπάρχουν κάτι Mazda/Honda και μας κατουράνε όλους, PSA VAG FORD κλπ κλπ και ας μην πουλάνε το ίδιο....
καλά, εγώ τα λατρεύω τα Honda/Mazda, αλλά πρέπει να κάνουν και νόημα..δηλαδή ευχαρίστως να πήγαινα σε Jazz για το δεύτερό μου (προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο από το Yaris), αλλά θα έπρεπε να δώσω όσα έδωσα για το 2008 που το πήρα για οικογενειακό/ταξιδιάρικο!
Η σπουδαιότερη new release για μένα είναι το νέο H-RV, αλλά πόσο θα πηγαίνει αυτό;
Τα Μazda καταπληκτικά, αλλά με τι κινητήρα, και λίγο περιορισμένο χώρο μέσα;
Αυτά τα 2 δεν τα βάζω σε σύγκριση με Toyota (mainstream), ξεκάθαρα η Mazda έχει γίνει premium και η Honda Upper mainstream, και πολύ upper μάλιστα.
Υ.Γ θα γελάσουμε λες με Κουφό?! χα! νωρίς το θυμήθηκαν οι Αγγελόπουλοι!
SUV/Crossovers Forum