-
.... Συν τις αεραναρτησεις κτλ
Προφανώς. Αν και αερανάρτηση έχουν και τα executive σενταν
-
@ALEX19 το 308 είναι το χειρότερο hatch στην κατηγορία, αλήθεια τώρα; Το χειρότερο στην κατηγορία; Θα αρχίσω τα copy paste από posts ιδιοκτητών από αλλά νήματα και θα γίνουμε 'από δύο γκαράζ ανταλλακτικά' κάποια στιγμή. Έχει παραγίνει ξεκαβαλάτε το καλάμι γιατί δεν είναι τα δικά σας λεφτά και τα δικά μας σκατά!! Άκου ρε ζζψηκγξηκππκδαφηξκλξηηηη....
ΥΓ: Επειδή στο forum είναι προφανές οτι ορισμένοι άνθρωποι έχουν το ελεύθερο να λένε ότι γουστάρουν να προλάβω την παρατήρηση προς το πρόσωπο μου και να πω ότι το 'από δύο γκαράζ ανταλλακτικά' είναι ατάκα του Κώστα Βουτσά από την ταινία 'ΨΙΤ'. Μην πέσετε πάλι να με φάτε επειδή δεν είμαι μέρος της κλίκας του αλάθητου.
-
Αυτοκινηταρα ειναι το 308 αν σκεφτει κανεις τα λεφτα που δίνει.
Ως πατημα ειναι σαφως ισαξιο αυτοκινητων των 30.000 ευρω. Περνας με 150χλμ/ωρα απο χαραδρες οχκ λακουβες και μενει ακίνητο.... Αυτο δεν συνεβαινε με τα αλλα peugoet που και αυτα κλα ηταν. Αλλα σε αυτο το αλμα προς τα εμπρος ειναι εμφανεστατο.
Και οχι μονο μενει ακλονητο αλλα και ο γδουπος ειναι τοσο χαμηλος που λες 'μα πως' ;
Οταν το ειχα οδηγησει ειχε 5000 χλμ περίπου. Μολις ειχε ερθει. Αν σε βαθος χρονου ξεχειλωνει, αυτο δεν το ξερω. Αλλα αυτο που οδήγησα με αφησε μ@@@κα. Diesel ηταν.
-
Δεν είπα ποτέ ότι ήταν top πουθενά έχω κράξει κάποια που θεωρούσα πως έπρεπε να κραξω (όπως το μηχανικό του κιβώτιο) αντίθετα με τους περισσότερους που μιλάνε και στάζουν μόνο μέλι για τα αμάξια τους αλλά εντάξει ήμαρτον και έλεος πλέον!! Λέει μια παροιμία 'σου είπαμε να κλ@σεις και χ@στηκες'!! Ορισμένοι σκάνε γάιδαρο. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μ@λ@κες νομίζετε; Ειλικρινά....
-
Μα δεν σε ειρωνεύομαι.
-
Μα δεν σε ειρωνεύομαι.
Μα δεν λέω για εσένα. Με τον Άλεξ έχω εκνευριστει.
-
ΥΓ: Επειδή στο forum είναι προφανές οτι ορισμένοι άνθρωποι έχουν το ελεύθερο να λένε ότι γουστάρουν να προλάβω την παρατήρηση προς το πρόσωπο μου και να πω ότι το 'από δύο γκαράζ ανταλλακτικά' είναι ατάκα του Κώστα Βουτσά από την ταινία 'ΨΙΤ'. Μην πέσετε πάλι να με φάτε επειδή δεν είμαι μέρος της κλίκας του αλάθητου.
Όχι από εμένα, το ξεκαθαρίζω! Ούτε θα σε φάω...δεν κάνω τέτοια.
Απλά ζητάω από όλους να κρατάμε την συζήτηση σε κόσμιο επίπεδο (δεν λεώ για εσένα, μια χαρά την κρατάς) και να αποφεύγουμε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Ξερω ότι είναι δύσκολο με όλη αυτή την κατάσταση...ας προσπαθήσουμε!
ΥΓ: Σημειώνω, έτσι για την ιστορία, ότι είμαι ο μοναδικός (εξ΄όσων γνωρίζω) Έλληνας που έχω φάει μήνυση (το 2011) ως ιδιοκτήτης φόρουμ (όχι των 4Τ προφανώς!!) και έτρεχα στην ΓΑΔΑ στην δίωξη ηλεκτρ. εγκλήματος και μετά στα δικαστήρια. Αυτά τα λέω, γιατί στα νεύρα μας μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά τα γραπτά μένουν.
-
Απορώ πως θιγεστε ετσι για ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα αυτής της κατηγορίας. Εδώ διακωμωδω το δικό μου που είναι και πριμιουμ και έχω παντρευτεί το συνεργείο. Και στη τελική η άποψη μου για τα πεζω είναι συγκεκριμένη και στηρίζεται σε δεδομένα χαρακτηριστικά των μοντέλων της, τα οποία βρίσκω απαράδεκτα για τη δική μου λογική. Από εκεί και πέρα αν θεωρείτε το αυτοκίνητο προέκταση του εαυτού σας ενταξει δε βλέπω τότε νόημα σε οποιαδήποτε συζητηση.
-
Επειδή είμαι ειλικρινής σε επίπεδο βλακείας θα πω ευθέως ότι αν απαντούσα στον Άλεξ όπως ένιωθα θα έφευγα οικειοθελώς από το forum. Δεν θα προλάβαινες να με banαρεις. Δυστυχώς για εμένα και ευτυχώς για τον Άλεξ 'χρειάζομαι' ακόμα τις ζυμώσεις του forum γιατί θα με βοηθήσουν με το καλό στην τελική μου επιλογή. Δεν είμαι εδώ ούτε για ποζεριά ούτε για να μειώσω κανέναν ώστε να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό και τις επιλογές μου.
Όσο για τις μηνύσεις έχοντας περάσει κυριολεκτικά χιλιάδες από τα χέρια μου θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Οι δικομανείς είναι μια από τις πολλές κατηγορίες ανθρώπων που δεν χαίρουν της εκτίμησης μου.
-
Μα με τι ασχολείσαι;;;;
Το εχω απορια; γενικα πες οχι ακριβώς. Σεβομαι την ιδιωτικοτητα.
-
Όσο για τις μηνύσεις έχοντας περάσει κυριολεκτικά χιλιάδες από τα χέρια μου θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Οι δικομανείς είναι μια από τις πολλές κατηγορίες ανθρώπων που δεν χαίρουν της εκτίμησης μου.
Αυτό το είπα όσι για να 'φοβερίσω' (εαν έτσι εκλήφθηκε), αλλά γιατί είναι μια πραγματικότητα που μου στοίχισε σε χρόνο, χρήμα και ψυχική ηρεμία. Γιατί έτρεχα για 3 χρόνια, χωρίς λόγο και με κίνδυνο να πληρώσω αρκετά χρήματα.
Μα με τι ασχολείσαι;;;;
Πολλές φορές το έχει πει ο άνθρωπος. Αστυνομικός είναι.
-
Απορώ πως θιγεστε ετσι για ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα αυτής της κατηγορίας. Εδώ διακωμωδω το δικό μου που είναι και πριμιουμ
Άλλη μια κατηγορία είναι τα ψώνια.
-
Αυτό το είπα όσι για να 'φοβερίσω' (εαν έτσι εκλήφθηκε), αλλά γιατί είναι μια πραγματικότητα που μου στοίχισε σε χρόνο, χρήμα και ψυχική ηρεμία. Γιατί έτρεχα για 3 χρόνια, χωρίς λόγο και με κίνδυνο να πληρώσω αρκετά χρήματα.
Δεν το εξέλαβα έτσι, προς θεού, δεν είμαι ηλίθιος καταλαβαίνω με ποιον μιλάω είναι κομμάτι της δουλειάς μου 'ζυγίζω' άμεσα τους ανθρώπους. Άλλωστε σου είχα δείξει δημόσια τον ειλικρινή σεβασμό μου πολύ πριν 'αποκαλυφθείς' ως mod.
Για αλλού πήγαινε το καρφί μου. Συγκεκριμένα οι περισσότεροι λεφταδες μόλις νιώσουν ότι δεν περνάει το δικό τους μέχρι μια ηλικία παίρνουν τηλέφωνο τον μπαμπά τους και από μια ηλικία και μετά καλούν τον δικηγόρο τους για κλάψα.
@Lap ναι από αυτό είμαι που βρίζουν τα 3/4 (τις καλές εποχές) του πληθυσμού της χώρας.
-
Δεν το εξέλαβα έτσι, προς θεού, δεν είμαι ηλίθιος καταλαβαίνω με ποιον μιλάω είναι κομμάτι της δουλειάς μου 'ζυγίζω' άμεσα τους ανθρώπους. Άλλωστε σου είχα δείξει δημόσια τον ειλικρινή σεβασμό μου πολύ πριν 'αποκαλυφθείς' ως mod.
Το θυμάμαι! Και δεν 'αποκαλύφθηκα', στην πορεία έγινα (μετά από 18 χρόνια ώς μέλος).
ΥΓ: Είμαι στο 1/4 εγώ...αχαχα!
-
Είχα πάει να χαζέψω μπεκάτσες γυμναζόμενος στο βουνό πίσω μου με SMS στο 6 και όπως περι-πατούσα είπα να ρίξω μια ματιά σε τούτη τη γωνιά του forum κι ας μην είχα επάνω μου ποπ κορν.
Δικαιώθηκα άλλη μια φορά με αυτά που διάβασα καθώς εκεί που ήμουν (στο βουνό) μέτρησα καμία δεκαριά 'ακριβά' 4κουνητα suvια με αεραναρτησεις.. Noooottttt
Σοβαρά τώρα καμαρωτα στην Βουλιαγμένης τα βλέπουμε, αντε και σε κανα πεζοδρόμιο επάνω, αλλά εκτός δρόμου ποτέ μα ποτέ.
Συχνά συναντώ το σχόλιο παύλα σύμπλεγμα κατωτερωτητας 'δεν είναι σουβ χωρίς 4κινηση μπλα μπλα μπλα' που με κάνει να γελώ με τον υποστηριχτη του.. Αλλά ας μη το πλατιασω άλλο, ο νοών νοείτω
Όταν γύρισα πια, καθήμενος στον θρόνο τον ιδιαίτερο έπεσα επάνω σε αυτό :
Περιοδικό αυτοκινήτου με κάποιο κύρος υποτίθεται, να συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.. 4Τ forum πάθανε...
-
ALEX19 wrote:
Απορώ πως θιγεστε ετσι για ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα αυτής της κατηγορίας. Εδώ διακωμωδω το δικό μου που είναι και πριμιουμ
Άλλη μια κατηγορία είναι τα ψώνια.
Υπερβολικος χαρακτηρισμός τουλάχιστον. Εγώ πάντως δε θεωρώ το αυτοκίνητο προέκταση του εαυτού μου και δε πέρνω προσωπικά τον οποιοδήποτε χαρακτηρισμο ούτε είμαι φαν μπόι της οποιαδήποτε πολυεθνικής. Την άποψη μου γράφω μέσα από την αναζήτηση που έκανα για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και όλα όσα βίωσα από τις δοκιμές που έκανα. Τώρα αν πρέπει να προσβάλλουμε τον άλλο γιατί εκφράζει διαφορετική άποψη τότε σε αυτή την περίπτωση να γράφουμε ότι είναι όλα καταπληκτικά και φανταστικά όπως γράφουν και οι διάφοροι reviewers που τα βρίσκουν όλα τέλεια.
-
Όταν γύρισα πια, καθήμενος στον θρόνο τον ιδιαίτερο έπεσα επάνω σε αυτό :
Περιοδικό αυτοκινήτου με κάποιο κύρος υποτίθεται, να συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια.. 4Τ forum πάθανε...
Εντάξει....κλαίω με όλη την ανωτέρω παράγραφο!!
-
Μα με τι ασχολείσαι;;;;
Καλά τόσο καιρό δεν το πήρες χαμπάρι;
-
Σα leasing είναι στην αστυνομία qashqai, 308 , i30. Πάντως VW δεν έχουν πάρει ποτέ..
Κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνουν για μίζα τα qashqai έμαθα.
Το άτιμο το start stop άμα το ξεχάσω στα πρώτα 5 μέτρα θα σβήσει τον κινητήρα.
-
Αληθεια;;;;;;
Οχι ρε φουστη..... Μα βρηκα ανθρωπο να 'πλακωνομαι'!!!!!
Δεν το ηξερα ειλικρινά
Μωρε τι καλο παιδι που ειναι ο sabas....
Εγω συμφωνω με ολα οσα λεει. Το δηλώνω
SUV/Crossovers Forum