Jan 26, 2023, 2:08 PM

@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:

@dublin said in SUV/Crossovers Forum:

Πολλοί στην παρέα είμασταν φανατικοί campers, μάλιστα ελεύθερο, και είχαμε πολλά χόμπι. Κάποιοι τα συνεχίζουν όλα αυτά.

Ααα ΟΚ, πάω πάσο τότε! Στο camping θές πολλά συμπράγκαλα....είναι μέρος της ταλαιπωρίας...χαχαχα! Κάποτε έκανα και εγώ αναγκαστικά, αφού μόνο έτσι πήγαιναν διακοπές οι γονείς μου και πάντα ελεύθερο. Αλλά είχαμε και ένα μικρό φουσκωτάκι σε τρέιλερ και έπαιζε τον ρόλο της μπαγκαζιέρας γιατί κουβαλάγαμε τα πάντα, μέχρι και ψυγείο γκαζιού.

Κοίτα, και εγώ είμαι μουρλος με αυτό το θέμα, αν μπορούσα θα είχα πάρει Berlingo φάση.. μέχρι στιγμής έχω γλυτώσει την μπαγκαζιερα αλλά πιέζομαι!

Π.χ.σχεδον όπου πάμε έχουμε τα 2 σπαστά πατίνια των παιδιών, τα κράνη τους, 2 μπάλες λογικά. Το 1ο επίπεδο στο χώρο αποσκευών με όλα τα στάνταρ (φαρμακείο/τρίγωνο/πυροσβεστήρας) και κάποια έξτρα που πιθανόν να χρειαστούν σε κάποια χόμπυ (π.χ 2 μεγαλουτσικες microfiber πετσέτες για οποιονδήποτε λόγο, κάποια βασικά εργαλεία, κομπρεσερακι, για μπαταρία αυτοκινήτου, κ.α)

γενικά έχω πολύ εξοπλισμό και gadgets.. αν πάμε βουνό ας πούμε, έχουμε έξτρα για όλη την οικογένεια ειδικά παπούτσια βουνού, αδιάβροχα με Vibram σολιτσα που μπαίνουν πίσω.. αμέσως γεμίζει..

Γι' αυτό έλεγα στο άλλο νήμα του Vitara ότι το camping Χειμώνα και στο χιόνι θέλει πολύ οργάνωση και εξοπλισμό.