-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Χ1 & GLA εχουν τις θεσεις σχεδον αποκλειστικα λογω leasing καθως ειναι με διαφορα οι πιο συμφερουσες 'αγορες' αφού στα 4 χρονια πληρώνεις μολις το 65% (gla) και 70% (Χ1) οταν πχ στο 3008 πληρώνεις το 92% του αμαξιού!!!Εχεις επισημα στοιχεία για 'σχεδόν αποκλειστικά';
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ασύλληπτα πολλές πωλήσεις για το c-hr δεδομένης της υψηλής τιμής του και των αναιμικών κινητήρων/ελάχιστων χώρων/απουσία πληθώρας επιλογών που προσφέρει. Νομίζω ότι οφείλεται στο όμορφο-φουτουριστικό του σχέδιο αλλά κυρίως στο όνομα της εταιρίας στην Ελλάδα που ότι και να φέρει θα ξεπουλήσει.Δεν είναι μόνο αυτά αλλά η στροφή του κόσμου στις βενζίνες και άρα στην πιο οικονομική εκδοχή αυτών, τα υβριδικά...
οταν δε αυτά τα δινει η πιο αξιοπιτση εταιρεια και πρωτοπόρος στον τομέα, τότε ειναι αναμενόμενες οι πωλήσεις. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ασύλληπτα πολλές πωλήσεις για το c-hr δεδομένης της υψηλής τιμής του και των αναιμικών κινητήρων/ελάχιστων χώρων/απουσία πληθώρας επιλογών που προσφέρει. Νομίζω ότι οφείλεται στο όμορφο-φουτουριστικό του σχέδιο αλλά κυρίως στο όνομα της εταιρίας στην Ελλάδα που ότι και να φέρει θα ξεπουλήσει.Και επιπλέον στους ξεή ςλόγους, οι οποίοι μάλιστα 'χτυπάνε' και διαφορετικό αφοραστικό κοινό:
- Υβριδικό μοντέλο (το 80-90% των πωλήσεων), το οποιο προσφέρει τεράστια οικονομία στην κίνηση εντός πόλης.
- Μαζεμένες διαστάσεις
- Εξαιρετική οδική συμπεριφορά (στο τοπ της κατηγορίας)
- Εξαιρετική άνεση και ποιότητα κύλισης
- Εγγύηση
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Χ1 & GLA εχουν τις θεσεις σχεδον αποκλειστικα λογω leasing καθως ειναι με διαφορα οι πιο συμφερουσες 'αγορες' αφού στα 4 χρονια πληρώνεις μολις το 65% (gla) και 70% (Χ1) οταν πχ στο 3008 πληρώνεις το 92% του αμαξιού!!!
Εχεις επισημα στοιχεία για 'σχεδόν αποκλειστικά';
oχι βεβαια αλλα βλεπω τα ταμπελακια από τις πινακίδες τα 9/10 γραφουν avis & hertz. Εσυ δεν το εχεις παρατηρήσει? μήπως αμφιβάλλεις και για τα ποσοστά του 65 & 70% που εργαψα?
Αλλα επειδη κλασικα εσυ αλλου το πας , εγω δεν προσπαθω να θίξω το αμαξι σου, ισα ισα λεω μπραβο στους 2 γερμανους που καταφέρνουν και δίνουν τόσο καλες προσφορες στα leasing οι οποίες είναι από τις ελαχιστες που συμφέρουν!
Αν είναι σε 48 μηνες να εχω πληρώσει το 90-95% του αμαξιου με περιορισμό χλμ και στο τέλος να επιστρεφω και το αμαξι ε δεν το λες και πολυ συφερουσα συναλλαγη.
Αντιθετα Χ1 και gla σου προτείνουν ένα πολυ ελκιστικό πακετο και για αυτό εχει γεμίζει ο δρόμος απο δαυτα. Τοσο απλά. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ασύλληπτα πολλές πωλήσεις για το c-hr δεδομένης της υψηλής τιμής του και των αναιμικών κινητήρων/ελάχιστων χώρων/απουσία πληθώρας επιλογών που προσφέρει. Νομίζω ότι οφείλεται στο όμορφο-φουτουριστικό του σχέδιο αλλά κυρίως στο όνομα της εταιρίας στην Ελλάδα που ότι και να φέρει θα ξεπουλήσει.
Και επιπλέον στους ξεή ςλόγους, οι οποίοι μάλιστα 'χτυπάνε' και διαφορετικό αφοραστικό κοινό:
- Υβριδικό μοντέλο (το 80-90% των πωλήσεων), το οποιο προσφέρει τεράστια οικονομία στην κίνηση εντός πόλης.
- Μαζεμένες διαστάσεις
- Εξαιρετική οδική συμπεριφορά (στο τοπ της κατηγορίας)
- Εξαιρετική άνεση και ποιότητα κύλισης
- Εγγύηση
Συμφωνω σε όλα πλην του 2. Για κέντρο πόλης και αυτό ακατάλληλο!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Συμφωνω σε όλα πλην του 2. Για κέντρο πόλης και αυτό ακατάλληλο!
Σαφώς και δεν είναι Γιάρις, αλλά είναι από τα μαζεμένα της κατηγορίας του (είναι στα 4.3 όχι στα 4.5) και σχετικά στενό. Φυσικά και δεν είναι αυτοκίνητο πόλης.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Χ1 & GLA εχουν τις θεσεις σχεδον αποκλειστικα λογω leasing καθως ειναι με διαφορα οι πιο συμφερουσες 'αγορες' αφού στα 4 χρονια πληρώνεις μολις το 65% (gla) και 70% (Χ1) οταν πχ στο 3008 πληρώνεις το 92% του αμαξιού!!!
Εχεις επισημα στοιχεία για 'σχεδόν αποκλειστικά';
oχι βεβαια αλλα βλεπω τα ταμπελακια από τις πινακίδες τα 9/10 γραφουν avis & hertz. Εσυ δεν το εχεις παρατηρήσει? μήπως αμφιβάλλεις και για τα ποσοστά του 65 & 70% που εργαψα?
Αλλα επειδη κλασικα εσυ αλλου το πας , εγω δεν προσπαθω να θίξω το αμαξι σου, ισα ισα λεω μπραβο στους 2 γερμανους που καταφέρνουν και δίνουν τόσο καλες προσφορες στα leasing οι οποίες είναι από τις ελαχιστες που συμφέρουν!
Αν είναι σε 48 μηνες να εχω πληρώσει το 90-95% του αμαξιου με περιορισμό χλμ και στο τέλος να επιστρεφω και το αμαξι ε δεν το λες και πολυ συφερουσα συναλλαγη.
Αντιθετα Χ1 και gla σου προτείνουν ένα πολυ ελκιστικό πακετο και για αυτό εχει γεμίζει ο δρόμος απο δαυτα. Τοσο απλά.Σκοτίστηκα αν μου θίξεις το αμαξι λες και έχω μετοχές ή θα το παντρευτώ, αλλά η επιχειρηματολογία με υπερβολες καταλήγει στο αντίθετο αποτέλεσμα.
Σιγουρα υπάρχουν πολλά αλλά πίστεψε με εγώ που δεν ξεφεύγει από το μάτι μου Χ1 για Χ1 λόγω του κλαμπ και επειδή αυτες κυκλοφορούν ενώ η δική μου είναι στο γκαραζ, δεν έχω δει τέτοιες αναλογίες επ' ουδενί.
Είναι πολλές όπως και σε πολλά ακόμα αμάξια αλλά επίσης πολλές είναι με πινακίδες Σπανού ή Σφακ.
Να συζητησουμε πόσες από αυτές είναι με χρηματοδοτικό που επιστρέφεις το αμάξι στην 4ετία, αυτό ναι (παίζει να είναι μεγάλο το ποσοστό γιατί και η BMW σε ωθεί πολύ προς αυτό), αλλά δεν παύει να ειναι επιλογή των κατόχων τους ως αυτοκίνητο και όχι ως χρηματοοικονομικό προϊόν. -
Είτε με παραδοσιακό λιζιγκ είτε με καμουφλαρισμένο μέσω των αντιπροσωπειών καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα οι 2 εταιρείες καταφέρνουν και δίνουν ελκυστικά πακέτα που ο κόσμος τα προτιμά. Επαναλαμβάνω σε 4 χρόνια πληρώνεις το 65% μιας gla ενώ αντίστοιχα το 92% ενός 3008 ( αυτα για το παραδοσιακό λιζιγκ)! Η διαφορά είναι τεράστια!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και η μόνη περίπτωση που το leasing είναι συμφέρουσα επιλογη για έναν ιδιωτη είναι να πληρώνεις αρκετά πιο λίγο από το ν αγόραζες το αυτοκίνητο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οι πιο ειδικοί ίσως μπορούν να μου απαντήσουν γιατί στην ελλάδα το leasing σε αναγκάζει να πληρώνεις το 70% και άνω της τιμής του αυτοκινήτου ενώ στην ευρώπη αυτό δεν ξεπερνάει το 45%; Και δίδεται μάλιστα πολάκις και χωρίς προκαταβολή που για τον ιδιώτη είναι πιο συμφέρον απο το να το αγοράσει.
-
Έχει να κάνει με το γιατί το επιτόκιο εδώ είναι 9% και έξω 4 με το γιατί η πιστωτική κοστίζει 22% εδώ και 9εξω... Παντού κωλοπιασιμο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και οι πωλήσεις των Β-σουβ
SUZUKI VITARA 1.183 11,66% 49 7,32%
VOLKSWAGEN T‐ROC 1.117 11,01% 82 12,26%
PEUGEOT 2008 1.008 9,94% 75 11,21%
CITROEN C3 AIRCROSS 703 6,93% 72 10,76%
FORD ECOSPORT 642 6,33% 49 7,32%
JEEP RENEGADE 578 5,70% 47 7,03%
AUDI Q2 574 5,66% 59 8,82%
SEAT ARONA 570 5,62% 24 3,59%
KIA MOTORS STONIC 569 5,61% 13 1,94%
FIAT 500X 553 5,45% 43 6,43%
DACIA SANDERO 538 5,30% 17 2,54%
RENAULT CAPTUR 421 4,15% 21 3,14%
OPEL CROSSLAND X 387 3,82% 25 3,74%
OPEL MOKKA X 369 3,64% 19 2,84%
CITROEN C4 CACTUS 352 3,47% 30 4,48%
HYUNDAI KONA 293 2,89% 40 5,98%
NISSAN JUKE 243 2,40% 3 0,45%
KIA MOTORS SOUL 30 0,30% 1 0,15%
SSANGYONG TIVOLI 12 0,12%
SKODA YETI 1 0,01% -
Καλησπέρα
Είμαι ανάμεσα στα S-cross 1.4 - Vittara 1.4 - Hrv 1.5.
Τα κυριότερα πλαίσια αναζήτησης είναι :- Ιαπωνία
- 20-21k €
- χώροι μέσα και πίσω
Παρακαλώ για τις σχετικές συμβουλες
-
Το Χόντα βγάλτο απ' την εξίσωση με τη μία, είναι εκτός π/υ.
-
Στα 22 το είδα και σκέφτηκα με καμμια έκπτωση μήπως κατέβει στα 21
-
Αν σε ενδιαφέρει να το οδηγείς το SX4-vitara αν σε ενδιαφέρει να το βλέπεις το Hrv αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει σε αυτήν τη τιμή.
-
Τώρα που το ξαναβλέπω το Hrv είναι στα
1.5 i-VTEC COMFORT 2WD 6MT
€ 22.325Αμα μπουν και μεταλλικό, πινακίδες κτλ πάει στα 23.
Οπότε μένω ανάμεσα στα 2 suzuki -
Άλλη μια ερώτηση:
Τα s-cross / vitara σε σχέση με Mitsubishi Eclipse σχόλια; -
Πιο καλοστημένο και sport το q3, οχι η x1 συμφωνεί με τον Thomas απο autogefuhl. Στο τέλος θα διάλεγε σαν overall το xc40
-
Ωραία και τα 3 , πιο σπορ το Q3 αλλά πολύ σωστά όπως λέει και ο mat , overall καλύτερο το XC40 αφού είναι το πιο άνετο και αυτό είναι πιο σημαντικό για ένα SUV ενώ δεν υπολείπεται πουθενά σε κάποιο άλλο τομέα.
Από πλευράς εμφάνισης στο βίντεο το Volvo φαίνεται το πιο μεγάλο , ψηλό και επιβλητικό αλλά στην πραγματικότητα που το έχω δει δεν δείχνει τόσο μεγάλο.
Το Q3 σε αυτό το sport πακέτο δείχνει σίγουρα το πιο μοντέρνο , και η Χ1 δείχνει πλέον λίγο την ηλικία της.
Κάπου στην αρχή του βίντεο ο Mat λέει πως δεν υπάρχει η GLA στην σύγκριση γιατί απλά δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτά.
Εγώ από την άλλη θα ήθελα πολύ να δω το 3008 σαν τέταρτο στην σύγκριση , εμφανισιακά σε GT line μέσα-έξω είναι καλύτερο από την Χ1 ,ισάξιο των άλλων 2 , σίγουρα είναι εξίσου άνετο με το Volvo, ίσως χάνει σε ποιότητα υλικών λίγο σε σχέση με την BMW και στην τελειότητα του 8αριου αυτόματου κιβωτίου της που είναι καλύτερο όμως και από τα άλλα 2 της σύγκρισης.Μαλιστα όσο ανεβαίνει και ο εξοπλισμός που προσθέτεις μετατρέπεται και σε πιο VFM σε σχέση με τα υπόλοιπα. Σε κινητήρες οι 1.6 βενζίνης και 2.0 πετρελαίου ειναι εξίσου ανταγωνιστικοί.
Σίγουρα κάποιος που ενδιαφέρεται για αγορά στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να το εξετάσει οπότε θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι μέσα σε αυτό το συγκριτικό.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum