-
-
Opel Mokka. Το πήρε γείτονας σε γκρι σκούρο και το βλέπω καθημερινά. Σήμερα το είδα και σε μαύρο στο δρόμο σαν το παρακάτω του trcoff.
Έχω εντυπωσιασθεί. Εντυπωσιακό αυτοκίνητο και ιδιαίτερα επιθετικό.
Αυτό ναι. Μου αρέσει και θα το αγόραζα. -
Είναι πολύ ωραίο. Σε ότι χρωματισμό το έχω δει είναι ενδιαφέρον τουλάχιστον, ακόμη και τα πράσινα (Mokka/308) τα έχει πετύχει το γκρούπ.
Ενώ σε μαύρο και απλό λευκό το 2008 (που μοιράζονται τα πάντα) δεν με πολύ τρελαίνει, το Mokka και εκεί έχει γοητεία.
-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Σήμερα το είδα και σε μαύρο στο δρόμο σαν το
συντομα θα το δεις περισσοτερο λιγο ψηλoτερα απο τον δρομο.
στην οδικη.
#chrepia
#gia_petama -
Άσε φίλτατε @gatoz, σε μένα δεν πιάνει η SuzukoVitaroπροπαγάνδα...
Εγώ πάντα αγόραζα αυτό που γούσταρα να βλέπω και γούσταρα να κάθομαι μέσα.
Ίσως για αυτό τα τελευταία χρόνια τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα. Συμβιβάζομαι και είδες τα αποτελέσματα. Τα τρώει ο σκόρος τα άτιμα.
Αν το αυτοκίνητο αδελφέ δεν με εντυπωσιάζει... άστα, βράστα... Βάρεμα.
-
Ίσως για αυτό τα τελευταία χρόνια τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα. Συμβιβάζομαι και είδες τα αποτελέσματα. Τα τρώει ο σκόρος τα άτιμα.
σουζουκοπαγιδα νοτ, ειναι #anti_gallismos
να σου θυμισω τις εμπειριες μου, μεχρι τωρα
508 γτπ
3008 Phev γτπ! παραγοντικο το γτπ εδω
3008 130 auto diesel γτπ
208 γτπ
corsa καρα ντιπ γτπ
c4 cross γτπολα μενουν διαρκως απο αντ μπλου, καδενες, ηλεκτρολογικα και κιντερ εκπληξη
-
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
508 γτπ
3008 130 auto diesel γτπ
208 γτπ
corsa καρα ντιπ γτπ
c4 cross γτπολα μενουν διαρκως απο αντ μπλου, καδενες, ηλεκτρολογικα και κιντερ εκπληξη
γιαυτό μόνο Ανατολή
-
@gatoz εμ και εσύ, αφού το βλέπεις. Άστα τα Γαλλικά. Αφού δεν σε θέλουν, γιατί επιμένεις; Αυτά είναι για άλλους.
Ανατολή λοιπόν, που βγάζει και καλές βαφές για αυγά...χα!χα!
-
Αν το αυτοκίνητο αδελφέ δεν με εντυπωσιάζει... άστα, βράστα... Βάρεμα.Πράγματι.
Άμα δεν σε εξιτάρει και λίγο εμφανισιακά μέσα και έξω. -
-
@spiros75 said in SUV/Crossovers Forum:
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
508 γτπ
3008 130 auto diesel γτπ
208 γτπ
corsa καρα ντιπ γτπ
γιαυτό μόνο Ανατολή
Ξέχασες το βασικό...
λόγια γάτου γτπκ
-
Opel Mokka. Το πήρε γείτονας σε γκρι σκούρο και το βλέπω καθημερινά. Σήμερα το είδα και σε μαύρο στο δρόμο σαν το παρακάτω του trcoff.
Έχω εντυπωσιασθεί. Εντυπωσιακό αυτοκίνητο και ιδιαίτερα επιθετικό.
Αυτό ναι. Μου αρέσει και θα το αγόραζα.εγω τα έχω πει!!! Συμφωνώ με σενα είναι πανέμορφο. Καθόλου πρακτικό (πολύ μικρος χώρος αποσκευών) αλλά κουκλάκι!!!
μαζί με 2008 και PUMA για μενα προσωπικά είναι τα πιο ομορφά. βεβαια είναι πιο νέο οπότε και πιο φρέσκο από τα 2 που αναφέρω που είναι περισσότερο καιρό και τα έχει συνηθισει το μάτι. υπεροχες 2χρωμίες 3χρωμίες έχει. νεανικό σχέδιο πολύ
ενδιαφέρον από αυτά που είναι να έρθουν είναι και το καινούργιο KONA. σε βιντεο και φωτογραφίες μαρέσει. Τωρα από κοντά θα δούμε.
-
Ρε παιδιά αλήθεια σας αρέσει η μονωτική ταινία στην μάσκα? Σοβαρά τώρα? Το πήρε ο κολλητός μου για την γυναίκα του....άσχημο αμάξι....το μπροστά δεν χωνεύεται με τίποτα. Και πανάκριβο χωρίς λόγο....1000 φορές το 2008.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε παιδιά αλήθεια σας αρέσει η μονωτική ταινία στην μάσκα?
Μου θυμίζει όντως το μάντα το παλιό. Με ξενίζει. Δε με χαλάει. Δε με τρελαίνει.
Πάντως νομίζω το Mokka είναι γενικά όμορφο. Αλλά ποντάρει σε ένα κοινό που μάλλον θα προτιμήσει το Puma.
-
@antonakis said in SUV/Crossovers Forum:
Πάντως νομίζω το Mokka είναι γενικά όμορφο. Αλλά ποντάρει σε ένα κοινό που μάλλον θα προτιμήσει το Puma.
Πολύ πιο όμορφο (και πιο καλό φυσικά) το Puma, καμία σχέση!!
-
Το Mokka δεν είναι για οικογενειούλες, παιδάκια, καροτσάκια, γυναικούλες και πεθερούς, πεθερές.
Είναι άλλη φάση. Το αυτοκίνητο φωνάζει από μακρυά ότι είναι στυλ στρατιωτικής σχεδίασης, brutal. Εγώ καθημερινά (και σήμερα) το χαζεύω. Σαν κόμπακτ θωρηκτό είναι.
Και στους περισσότερους χρωματισμούς αυτό τονίζεται περισσότερο. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός στα όργανα μία από τα ίδια.Εγώ αν ήμουν υπεύθυνος στην OPEL θα του έδινα άλλο όνομα. Η ονομασία Mokka το αδικεί.
Δεν θα κάνω σύγκριση με κανένα. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ για μπαμπάδες και μαμάδες, καροτσάκια και ISO fix θέσεις για μπιμπερό.
Και ΝΑΙ αυτό το Opel εύκολα το αγόραζα. Εργένης γαρ και χέστηκα για τους χώρους και τα καρότσα και τις βαλίτσες.
-
Το Mokka δεν είναι για οικογενειούλες, παιδάκια, καροτσάκια, γυναικούλες και πεθερούς, πεθερές.
Από τη σελίδα της Opel...
Εκεί ποντάρει.
-
Όμορφο αυτοκίνητο αλλά μπροστά στα κάλλη θυσιάζεται η ασφάλεια του οχήματος.
Τα πίσω φλας τα έχει προσέξει κανείς;
Είναι μια πολύ μικρή και στενή λωρίδα σαν μισό στιλό μπικ.
Όταν δε, είναι αναμμένο το στοπ, χάνεται μέσα σε αυτό! -
Η τοποθέτησή του είναι lifestyle upper-mainstram ( ξαν'αρχισαμε!). Το παίρνεις για να γουστάρεις λίγο παραπάνω, όχι αυστηρά να σε πάει από το Α στο Β..
Το C4 και 2008 είναι πιο οικογενειακά αυτοκίνητα.
Να θυμίσω τις τιμές όταν είχε έρθει Ελλάδα,. όσοι πήραν έκαναν την αγορά του αιώνα!
Δείτε και κλάψτε.. από 18.000 και 20.000 το diesel..
https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-opel-mokka-stin-ellada-times/
Εγώ το είχα διαφημίσει πολύ τότε, δυστυχώς κανείς δεν με άκουσε, και πήραν Stonic αργότερα.. επίσης έπαιζε OpelMore! με δώρο επιπλέον εξοπλισμό οπότε κάθε έκδοση ήταν σαν να παίρνεις την επόμενη.. απίστευτη ευκαιρία, έπαιρνες την Elegance diesel στα 22.000 με αδιανόητη εξοπλισμό για την τιμή.
-
Το θετικό για μένα είναι ότι η OPEL ξαναγύρισε στους σχεδιασμούς που έχουν στοιχεία Dodge για όποιον ξέρει...δηλ. κάτι από Αμερικανιά.
SUV/Crossovers Forum