-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να παρεκτρεπεται καποιος ως ενα σημειο βεβαια.
Ο αλεξανδρος realzeus εχει κανει 1000000 ποστ αλλα βλεπεις ενα ηθος τοσα χρονια. Δεν προσβαλλει ποτε και βοηθαει ολους.
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσαΕμένα μου έχει πει διάφορα , αλλά να ξέρετε όλους σας συμπαθώ με τα μειονεκτήματα σας ....
Παρακολουθώ τα ποστ του realzeus εδώ κ χρόνια κ όντως είσαι από τους ελάχιστους που καταφέρνουν να τον βγάλουν από τα ρούχα του...
Το λες κ ικανότητα! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Να παρεκτρεπεται καποιος ως ενα σημειο βεβαια.
Ο αλεξανδρος realzeus εχει κανει 1000000 ποστ αλλα βλεπεις ενα ηθος τοσα χρονια. Δεν προσβαλλει ποτε και βοηθαει ολους.
Αυτος πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για πολλους εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου μεσαΕμένα μου έχει πει διάφορα , αλλά να ξέρετε όλους σας συμπαθώ με τα μειονεκτήματα σας .... [emoji38]
Παρακολουθώ τα ποστ του realzeus εδώ κ χρόνια κ όντως είσαι από τους ελάχιστους που καταφέρνουν να τον βγάλουν από τα ρούχα του... [emoji38]
Το λες κ ικανότητα!Και παλι του εχει μιλησει με ευγενεια παρα τα οσα εχει ακουσει. Απο μενα εχει το σεβασμο μου και τη εκτιμηση μου
-
https://auto.howstuffworks.com/car-models/crossover-cars/term-crossover-vehicle.htm
R.S.
Credits to fivergR.S. v1.0.1
απιστευτα μερη διπλα μας
αντι να μιλαμε για αποφυγη οικοσιτου ταρανδου στην ελλάδα....R.S. v1.0.2
φχαριστηθειτε το ψηλο σαςR.S. v1.0.3
αλλιως παρτε χαμηλο για να τα εχετε και καλα με τον γκοντ φαδερ. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
https://auto.howstuffworks.com/car-models/crossover-cars/term-crossover-vehicle.htmR.S.
απιστευτα μερη διπλα μας
αλλιως παρτε χαμηλο για να τα εχετε και καλα με τον γκοντ φαδερ.Βλέποντας αυτό ο nonos δεν θα έχει θέμα (μπορεί να το χαρεί κι'όλας), γιατί το χαίρεσαι σαν suv. Με αυτούς που δεν πατάνε χώμα και λάσπη έχει θέμα, και δεν έχει και πολύ άδικο
-
Ενώ το Eagle θεωρείται ως το 'πρώτο', αυτό που οι αμερικανοί θεωρούν τον 'πατέρα' του σύγχρονου SUV είναι το -κακάσχημο και γενικά κακό αυτοκίνητο- Aztec
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
https://auto.howstuffworks.com/car-models/crossover-cars/term-crossover-vehicle.htm
R.S.
απιστευτα μερη διπλα μας
αλλιως παρτε χαμηλο για να τα εχετε και καλα με τον γκοντ φαδερ.Βλέποντας αυτό ο nonos δεν θα έχει θέμα (μπορεί να το χαρεί κι'όλας), γιατί το χαίρεσαι σαν suv. Με αυτούς που δεν πατάνε χώμα και λάσπη έχει θέμα, και δεν έχει και πολύ άδικο
-
Καλα τα λετε ολοι σας.
-
Την περασμένη εβδομάδα λόγω φόρτου εργασίας δεν πολυέμπαινα στο φόρουμ και το Σάββατο έμαθα ότι κάποιοι αποχώρησαν . Δεν ξέρω τον λόγο . Ελπίζω πάντως να επιστρέψουν γιατί πάνω από όλα ο διάλογος και η αντιπαράθεση είναι γόνιμοι . Εστω και αν κάποτε ανεβαίνουν οι τόνοι .
-
Επαναφέρω εδώ το ερώτημα που έβαλα στο θέμα της Χ1 ώστε να μην χαλάμε εκεί το θέμα για το suv της Β κατηγορίας .
Απαντώ στο σχόλιο
από VAGKIRK » 11/03/18 17:41
Renault Captur 1.2 tce 120 dynamic EDC στα 20.520 με τα πάντα όλα επάνω , έχει και οθόνη 7'', Android Auto, navi με ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, Κάμερα οπισθοπορείας, full led , led προβολείς ομίχλης μεταξύ άλλων , δεν νομίζω πως υπάρχει πιο εξοπλισμένο στην κατηγορία σε τέτοια τιμή και αυτόματο.
Α... Και τώρα στο configurator βλέπω στα 21.300 το Arona 1.5 150 πυραυλάκι , με full led , κάμερα και αυτόματο παρκάρισμα , 18αρες ζάντες μαζί με το drive profile , 8αρα οθόνη με Navi και voice control. Ζάντες και Navi έχουν 1200 ευρώ και μπορείς να μην τις επιλέξεις και αντ'αυτού μπορείς να βάλεις ένα καλό μεταλλικό χρωματάκι.
Το Αρόνα έχει ένα μεγάλο θέμα με τους χώρους του για μένα . Αλλά και με το θέμα του στησίματος του , όπως είδαμε στο 77 , σε σχέση βέβαια με το ότι πουλάει σποριλίκι και στήσιμο και είναι σε βάρος της άνεσης αυτό .
Το Καπτούρ πράγματι τα έχει όλα και είναι όμορφο απ΄ έξω . Από μέσα είναι κάπως , που θέλει να το δεχθείς , αλλά έχει ένα μεγάλο φάουλ για μένα . Το ταμπλώ είναι μεν στριμένο προς τον οδηγό , αλλά άμα μπεις σαν συνοδηγός , τότε το αριστερό γόνατο σου χτυπάει εύκολα πάνω στο ταμπλώ , χτύπησα το δικό μου και ακόμα και αν πας πίσω το κάθισμα , εύκολα θα το χτυπήσεις σε ένα απότομο φρενάρισμα .
Ακόμα σε αμάξια που έχουν ένα αεροδυναμικό θέμα , η επιλογή του ντίζελ είναι κάπως μονόδρομος για μένα .
Το θέμα πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι πρέπει να βάλεις ΑΥΣΤΗΡΟ όριο χρημάτων . Γιατί από 15-25000 υπάρχει το 90 % των μοντέλων .
Εκεί επικροτώ τον Στόρμ που έβαλε τα θέλω του σε αυστηρό όριο και είπε θέλω μέχρι 15000 και θέλω να έχει αυτά .
Προφανώς λοιπόν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε πολλές επιλογές στα 15000 , στα 17000 , στα 19000 , στα 21000 , στα 23000 και στα 25000 .
Η B και η C κατηγορίες μπερδεύονται πολύ . Και είναι τελικά και θέμα εξοπλισμού . Αυτόματα φώτα , καθαριστήρες και τα νέα ηλεκτρονικά τα θεωρώ βασικά πλέον , όπως και τον αυτόματο κλιματισμό . Μετά το νάβι . Θεωρώ ότι ζάντες θα μπορούσα να βάλω όποτε θέλω , δεν με ενδιαφέρει καθόλου το άνοιγμα χωρίς κλειδί , η ασύρματη φόρτιση , το head up display . Με την αισθητική έχω σημαντικό θέμα , αν και όλα τα αμάξια έχουν τα θέματα τους με την αισθητική .
Τελικά οι εταιρείες μας μπερδεύουν για να ασχολούμαστε με τα μοντέλα τους και να δουλεύει το μάρκετινγκ .
-
Αχαρακτηριστο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε παλευεται πισω.
-
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Επαναφέρω εδώ το ερώτημα που έβαλα στο θέμα της Χ1 ώστε να μην χαλάμε εκεί το θέμα για το suv της Β κατηγορίας .Απαντώ στο σχόλιο
από VAGKIRK » 11/03/18 17:41
Renault Captur 1.2 tce 120 dynamic EDC στα 20.520 με τα πάντα όλα επάνω , έχει και οθόνη 7'', Android Auto, navi με ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, Κάμερα οπισθοπορείας, full led , led προβολείς ομίχλης μεταξύ άλλων , δεν νομίζω πως υπάρχει πιο εξοπλισμένο στην κατηγορία σε τέτοια τιμή και αυτόματο.
Α... Και τώρα στο configurator βλέπω στα 21.300 το Arona 1.5 150 πυραυλάκι , με full led , κάμερα και αυτόματο παρκάρισμα , 18αρες ζάντες μαζί με το drive profile , 8αρα οθόνη με Navi και voice control. Ζάντες και Navi έχουν 1200 ευρώ και μπορείς να μην τις επιλέξεις και αντ'αυτού μπορείς να βάλεις ένα καλό μεταλλικό χρωματάκι.
Το Αρόνα έχει ένα μεγάλο θέμα με τους χώρους του για μένα . Αλλά και με το θέμα του στησίματος του , όπως είδαμε στο 77 , σε σχέση βέβαια με το ότι πουλάει σποριλίκι και στήσιμο και είναι σε βάρος της άνεσης αυτό .
Αν καποιος -ο οποιοσδηποτε οχι εσυ συγκεκριμενα- ειναι πανω απο 1,95μ υψος και πανω απο 120κιλα, σε οποιοδηποτε μικρο crossover θα εχει προβλημα.
Κατα τα αλλα, πως προκυπτει οτι το Arona εχει μεγαλο κιολας θεμα με τους χωρους?
Υπαρχει καποιο γραφημα με μετρηση εσωτερικων χωρων?
Γιατι εγω σε ενα που βρηκα πχ με διαθεσιμο υψος, το ισπανικο φερεται να εχει 1059mm και 990mm διαθεσιμα εμπρος και πισω, http://www.seat.com/carworlds/arona/spe ... rence.html , εναντι 905mm και 860mm αντιστοιχα.
https://www.renaultbelgard.ie/web/Captur-DD/Για τα περι στησιματος, βλεποντας μονο ενα video (των '77') με αμφιβολου αξιοπιστιας διαδικασια και πολλα ερωτηματικα (μην αναφερθει κανεις στο iso που αφορα την σχεδιαση και αποσταση κορινων...) ως προς την θεση-λειτουργια του ESP αλλα και την υγρασια περιβαλλοντος να ειναι στα ανωτερα δυνατα επιπεδα, με οτι συνεπαγεται αυτο σε οδοστρωμα...γυαλι, μονο σοβαρο συμπερασμα δεν μπορει να βγαλει...
Βλεποντας και αλλα πολλα Video, αλλα διαβαζοντας και τις διαπιστωσεις των δοκιμαστων στο τεστ Ταρανδου στο Ταννις της Δανιας, παρατηρει κανεις οτι ειναι απο τα πιο ευχαριστα σε οδικη συμπεριφορα μικρα crossover, αλλα και ασφαλη, σε ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια.
Το Καπτούρ πράγματι τα έχει όλα και είναι όμορφο απ΄ έξω . Από μέσα είναι κάπως , που θέλει να το δεχθείς , αλλά έχει ένα μεγάλο φάουλ για μένα . Το ταμπλώ είναι μεν στριμένο προς τον οδηγό , αλλά άμα μπεις σαν συνοδηγός , τότε το αριστερό γόνατο σου χτυπάει εύκολα πάνω στο ταμπλώ , χτύπησα το δικό μου και ακόμα και αν πας πίσω το κάθισμα , εύκολα θα το χτυπήσεις σε ένα απότομο φρενάρισμα .
To Captur ειναι πληρες σε επιπεδο εξοπλισμου στα λεφτα που κανει, με πολυ καλο κινητηρα, αλλα μετρια εικονα εσωτερικου. Ειδικα το ταμπλω δειχνει λιγοτερο συγχρονο απο τον ανταγωνισμο και με σχεδιαστικες ατελειες.
Υπαρχουν ομως και αλλα, αρκετα αξιολογα crossover στην κατηγορια, περα απο τα χιλιοσυζητημενα σε προηγουμενες σελιδες, στα 20-21κ ευρω με πλουσιο εξοπλισμο και κινητηρες που να κινουν ικανοποιητικα το αμαξωμα.
-
Το Fiat 500X , ειτε σε βενζινη 1.4/140ps , ειτε Diesel 1.6 / 120ps με πολυ καλο εξοπλισμο και με προωθητικη ενεργεια να τρεχει απο την εισαγωγικη. Σημειωτεον, ειναι και το μοναδικο στην κατηγορια αν δεν κανω λαθος, με ανεξαρτητη αναρτηση πισω...
Μαλιστα ενας αντιπ/σωπος κανει καποιες επιπλεον προσφορες:
https://www.sfakianakis.gr/agora-neou/p ... gLYg_D_BwE -
Peugeot 2008 , ειτε βενζινη 130ps ειτε diesel 120ps στην πλουσιοτερη εκδοση Allure, ελαχιστα κατω απο 22κ ευρω επισημως, που ομως με λιγο παζαρι μπορουν να φτασουν εντος του οριου του αναφερθεντως budget.
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι και η πλεον ισορροπημενη επιλογη σε Γαλλικο crossover, με εξαιρετικη σχεδιαση και εικονα εσωτερικου, πολυ καλη ανεση για την κατηγορια, χωρις να ειναι στα ορια του βαρετου ή και αδιαφορου οδηγικα, οπως ειναι το Aircross...
-
-
Όντως καλές προτάσεις το 500X και το 2008 στην allure έκδοση.
Το 500 X μάλιστα είχα ξεχάσει πως υπάρχει !
Είναι που στυλατο και ξεχωριστό αυτοκίνητο , κάποια εποχή πριν ένα - δύο χρόνια έβλεπα πολλά στον δρόμο και μου άρεσαν , μάλλον τελευταία με την πληθώρα SUV δεν ξεχωρίζουν.Παρεμπιπτόντως βλέπω στο Car.gr αυτά 1.4 170 ps 4x4 με αυτόματο 9αρι μέχρι τα 21.000 και με λίγα χλμ.
Δεν είναι φοβερή τιμή;
Καινούρια έχουν πάνω από 30.000.
Οφείλεται στην γενικότερη χαμηλή μεταπώληση που έχουν τα Fiat ή παίζει κάτι γενικότερα με κινητήρα ή κιβώτιο;
Μου φαίνονται εξαιρετικές επιλογές!https://www.car.gr/11809582-fiat-500x-1 ... 4x4-170-ps
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12762004/
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μ αρεσει το μιτσουμπισι απο πισω οπως και το ιγκνις ......
Η αισθητικη τους μου θυμιζει αυτην την τζαπανιλα που απλα ειναι υπεροχη
-
C3 aircross 1.2 με ασφαλτινα ελαστικα εκδοση feel
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... tech-110-0
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Όντως καλές προτάσεις το 500X και το 2008 στην allure έκδοση.
Το 500 X μάλιστα είχα ξεχάσει πως υπάρχει !
Είναι που στυλατο και ξεχωριστό αυτοκίνητο , κάποια εποχή πριν ένα - δύο χρόνια έβλεπα πολλά στον δρόμο και μου άρεσαν , μάλλον τελευταία με την πληθώρα SUV δεν ξεχωρίζουν.Παρεμπιπτόντως βλέπω στο Car.gr αυτά 1.4 170 ps 4x4 με αυτόματο 9αρι μέχρι τα 21.000 και με λίγα χλμ.
Δεν είναι φοβερή τιμή;
Καινούρια έχουν πάνω από 30.000.
Οφείλεται στην γενικότερη χαμηλή μεταπώληση που έχουν τα Fiat ή παίζει κάτι γενικότερα με κινητήρα ή κιβώτιο;
Μου φαίνονται εξαιρετικές επιλογές!https://www.car.gr/11809582-fiat-500x-1 ... 4x4-170-ps
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12762004/
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ολοι εχουμε κατι απο γκέι κρυμμενο.
το βλεπα καποτε
αλλα για τα ονομαστικα αλογατα δεν παει και πινει σαν 50αρα ρωσσιδα
ενα τεστ νραιβ που ειχα κανει σε ρενε βερζιονε με ειχε χαλασει και το κιβωτιο, σαν αργο στο χαντζομπ με εφανει -
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:ysterical:+1
-
Γατούλη, είσαι απόλαυση!
Μου φτιάχνεις τη μέραSent from my Mi A1 using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum