-
Εντάξει μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη!!!
Να σαι καλά cruiser !!!Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
-
-
Ναι αλλα δεν τριζει,και ειναι και premium
-
Πολλά μούτρα ομολογουμένως...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σωστά Γρηγόρη κοιτάς την θέση οδήγησης , το μήκος της έδρας και εγώ κοιτάω τους χώρους , για να χωράω ...Τώρα κάτι νεομπαρμπάδες που νομίζουν ότι θα είναι πάντα 20άρηδες καυλοτίμονοι ,που δεν τους αρέσουν τα κρουζ κοντρόλ να τους πω ότι εγώ τα χρησιμοποιώ εδώ και 16 χρόνια ανελλιπώς στα ταξίδια , όταν βέβαια δεν έχει πολύ κίνηση και γενικά εγώ δεν ταξιδεύω τις μέρες και ώρες του χαμού.
Προφανώς και το θεωρώ σχετικά απαραίτητο στοιχείο , αλλά μετά τα αυτόματα φώτα , καθαριστήρες .
Τώρα αν σαν νεομπαρμπάδες σας παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι και θέλετε να σας βαράει τον κώλο η ανάρτηση και να πηγαίνετε με δαγκωμένες ταυτότητες , είναι υγειονομικό και όχι αυτοκινητιστικό θέμα . Να το κοιτάξετε....
Εχω και εγώ τέτοιους φίλους , που θέλουν να τους πηγαίνω εγώ με άνετα αμάξια μου , γιατί τους παίρνει ο ύπνος .
Αμα οδηγούν αυτοί δεν μπορείς να χαλαρώσεις από την ένταση που έχουν .
Σκέφτομαι άμα ήταν οδηγοί λεωφορείων ή μηχανοδηγοί τρένων .
Και πάνω που έλεγα να είμαι χαλαρός, με προκαλείς!
Η μπαρμπαδοσύνη που λες δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά νοοτροπίας. Εσύ προφανώς πάντα πάρπας-ταρίφας ήσουν οδηγικά. Εμείς δεν σκοπεύουμε να μπαρμπαδέψουμε πίσω από το τιμόνι.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Κακο αποτελεσμα για x1 σε αυτο το ατυπο τεστ..
Δεν θα μπω στην διαδικασία να χαρακτηρίσω σήμερα ως άτυπο ή τυπικό σοβαρό ή μπακαλίστικο ένα τεστ το οποίο έχει σχολιαστεί σχεδόν σε κάθε νήμα του φόρουμ τον τελευταίο χρόνο. Κοινώς η Χ1 τα έκανε μούσκεμα. Τα έκανε μούσκεμα γιατί εμφάνισε μια τυπική απόκλιση από τον μέσο όρο των δοκιμών ανεπίτρεπτη. Ίσως ο λιγότερο παρεμβατικός χαρακτήρας των ηλεκτρονικών της ή ότι άλλο, αλλά σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές της θετικό πρόσημο δεν παίρνει.
-
+1 σε όλα.
Μήπως να γίνει και αυτοτελές νήμα με το 77κμ? -
Μανιορα ντ εσκιβα. Το λεω και στον υπνο μου πια
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κακο αποτελεσμα για x1 σε αυτο το ατυπο τεστ..
Δεν θα μπω στην διαδικασία να χαρακτηρίσω σήμερα ως άτυπο ή τυπικό σοβαρό ή μπακαλίστικο ένα τεστ το οποίο έχει σχολιαστεί σχεδόν σε κάθε νήμα του φόρουμ τον τελευταίο χρόνο. Κοινώς η Χ1 τα έκανε μούσκεμα. Τα έκανε μούσκεμα γιατί εμφάνισε μια τυπική απόκλιση από τον μέσο όρο των δοκιμών ανεπίτρεπτη. Ίσως ο λιγότερο παρεμβατικός χαρακτήρας των ηλεκτρονικών της ή ότι άλλο, αλλά σε σχέση με τους κύριους ανταγωνιστές της θετικό πρόσημο δεν παίρνει.
Εγώ ξέρω να εμπιστεύομαι τα χέρια μου, τα πόδια μου, τα μάτια και τα αυτιά μου!
Αν δεν πάρεις να οδηγήσεις το κάθε αμάξι που σε ενδιαφέρει και φυσικά και τον ανταγωνισμό του, απλά κάνεις υποθέσεις, φιλολογική συζήτηση και...έκθεση ιδεών!
Τις αναλυτικές εντυπώσεις μου από QQ, Tiguan, Kuga, 3008, SX4, X1, που ανηκουν στην κατηγορία και δοκιμασα αναλυτικά τις έχω καταγράψει, ενώ πιο σύντομες βόλτες έκανα και με μερικά ακόμη όταν έψαχνα για αμάξι πριν δυο χρόνια.
Στο παραπάνω τεστ έχουν βγει πολλά παράλογα αποτελέσματα όπως κατεγραψαν και άλλοι, που η απλή λογική σου λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση π.χ. το αγωνιστικο να φαίνεται οτι στρίβει χειρότερα από το απλό... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μανιορα ντ εσκιβα. Το λεω και στον υπνο μου πιαΜανιομπρα είναι
-
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ναι αλλα δεν τριζει,και ειναι και premiumΟδήγα το πρώτα και μετά τα λέμε
-
Καλημέρα! Πίνοντας την πρώτη γουλια από τον καπουτσίνο που μόλις έφτιαξα στην αγαπημένη μου Gaggia μπήκα στο αγαπημένο μου forum. Πριν πάω παρακάτω να πω πως για να πετύχει ένας καλός καπουτσίνο πρέπει να γίνει σωστά, μελετημένα μια συγκεκριμένη ακολουθία πραγμάτων. Ο καφές δεν πρέπει να συμπιεστεί βίαια στο φίλτρο. Θα πρέπει να προηγηθεί μια προθέρμανση της μηχανής για τουλάχιστο 15 λεπτά πριν το φίλτρο με τον φρέσκο τριμμένο καφέ πάρει την θέση του στην μηχανή. Για το αφρόγαλα θα πρέπει να μπει μια κουταλιά τουλάχιστον ζάχαρης σε 50 γραμμάρια φρέσκου αγελαδινού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο χρόνο που θα διοχετεύσουμε πλούσιο ατμό στο γάλα και κυρίως στην επιφάνεια αυτού. Η διαδικασία θέλει το πολύ 5 δευτερόλεπτα. Ακολούθως πραγματοποιούμε την εκχύλιση του καφέ και στο καπάκι ρίχνουμε το αφρόγαλα. Εμένα τουλάχιστον τόσο μου παίρνει ώστε να φτιάξω τον καφέ μου κάθε πρωι. 20 Λεπτά. Χρόνος αρκετός να σκεφτώ τι θα κάνω μες την μέρα και πως...
Αφήνοντας τα φιλολογικά που ποτέ δεν ήταν και το δυνατό μου σημείο σκέφτηκα πως θα μπορούσα να απαντήσω με εκφράσεις χαρακτήρων του Μπουκόφσκι ή του Μπορις Βιάν αλλά δεν θα το κάνω... Θα γράψω μόνο αυτό. Η Χ1 στο συγκεκριμένο τεστ που έχει γίνει κατ' επανάληψη για πολλά αυτοκίνητα τα πήγε μούσκεμα πιθανόν λόγω της επιτηδευμένης καθυστέρησης των ηλεκτρονικών της συστημάτων ώστε να παρέχει περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στον οδηγό. Δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από αυτό. Με πολλές 100άδες χιλιάδες χλμ στο ενεργητικό μου και αρκετές εμπειρίες μπορώ να δικαιολογήσω την κακή της συμπεριφορά. Δεν μπορώ να την παραβλέψω. -
Ξηλωστε τα ηλεκτρονικα να οδηγησουμε επιτελους, θες να κανεις μια μλκια, εχεις τοποθετηθει κανεις την ταρζανια και ξαφνικα πατιουνται φρενα απο το πουθενα και μενεις με το πουλι στο χερι. Μονο στην βροχη και στην γλιτσα ας υπαρχουν.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αυτό το test το 3008 έχει καλυτερα αποτελέσματα από την m2 coupe για ποια x1 λέμε τώρα. Για μένα όχι απλά δε λέει κάτι αλλά τόσο που αναπαραχθηκε μου κάνε διαφήμιση της x1.... μπηκα στο site και εκανα ενα configuration με 35κ μουρλια... πάω για δουλειά πρέπει να αρχίσω να γεμίζω το κομπόδεμα με ψησατε ρε παλιόπαιδα.
ΥΓ. Σοβαρά τώρα τι μέση κατανάλωση κάνει ο βασικός κινητήρας της x1 εκτός πόλης με νορμάλ οδήγηση?
ΥΓ. Το scrossακι μου δεν τα πήγε και περίφημα αλλά κάντε κι ένα εικονικό τεστ με... αποφυγή κατολίσθησης/χιονοστιβάδας εν κινήσει με τα suvοείδη τής κατηγορίας ισπανοί και τα λέμε... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ναι αλλα δεν τριζει,και ειναι και premium
Οδήγα το πρώτα και μετά τα λέμε
Τι,τριζει και αυτο;
-
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Σε αυτό το test το 3008 έχει καλυτερα αποτελέσματα από την m2 coupe για ποια x1 λέμε τώρα. Για μένα όχι απλά δε λέει κάτι αλλά τόσο που αναπαραχθηκε μου κάνε διαφήμιση της x1.... μπηκα στο site και εκανα ενα configuration με 35κ μουρλια... πάω για δουλειά πρέπει να αρχίσω να γεμίζω το κομπόδεμα με ψησατε ρε παλιόπαιδα.ΥΓ. Σοβαρά τώρα τι μέση κατανάλωση κάνει ο βασικός κινητήρας της x1 εκτός πόλης με νορμάλ οδήγηση?
ΥΓ. Το scrossακι μου δεν τα πήγε και περίφημα αλλά κάντε κι ένα εικονικό τεστ με... αποφυγή κατολίσθησης/χιονοστιβάδας εν κινήσει με τα suvοείδη τής κατηγορίας ισπανοί και τα λέμε...Για τον βασικό θα σου πούνε τα παιδιά, ο 2.0 diesel με 4x4 xdrive σε ημιορεινο/ορεινό επαρχιακο δίκτυο (κατά 90%) καιει 6,5 λίτρα vpower σε 62.000 χλμ.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Σε αυτό το test το 3008 έχει καλυτερα αποτελέσματα από την m2 coupe για ποια x1 λέμε τώρα. Για μένα όχι απλά δε λέει κάτι αλλά τόσο που αναπαραχθηκε μου κάνε διαφήμιση της x1.... μπηκα στο site και εκανα ενα configuration με 35κ μουρλια... πάω για δουλειά πρέπει να αρχίσω να γεμίζω το κομπόδεμα με ψησατε ρε παλιόπαιδα.ΥΓ. Σοβαρά τώρα τι μέση κατανάλωση κάνει ο βασικός κινητήρας της x1 εκτός πόλης με νορμάλ οδήγηση?
ΥΓ. Το scrossακι μου δεν τα πήγε και περίφημα αλλά κάντε κι ένα εικονικό τεστ με... αποφυγή κατολίσθησης/χιονοστιβάδας εν κινήσει με τα suvοείδη τής κατηγορίας ισπανοί και τα λέμε...Έλα στο ειδικό νήμα ή στο φόρουμ για την Χ1 να δεις οτι θες.
Για ολους τους άλλους που βρήκαν ευκαιρία να βγουν σαν τα σαλιγκάρια είπαμε ....
SUV/Crossovers Forum