-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Ειναι οντως ωραιο το start button αλλα το προβλημα ειναι οτι συνεχεια ψαχνεις το κλειδι εαν δεν θες να το χεις στην τσεπη σουΤσέπη ή στην ειδική υποδοχή που έχουν τα περισσότερα αυτοκίνητα.
Το μόνο μου πρόβλημα με το start button είναι ότι το έχω συνηθίσει και στο Panda μέχρι να βρώ το κλειδί και να θυμηθώ πως παίρνει μπροστά περνάει κανα λεπτό!
-
Καλημερα και παλι,κοιταω μονο αυτοματο και το 3008 με τα 120 αλογαSent from my iPhone using Tapatalk
στα δικινητα suv αν δεν σε ενδιαφερει το κοστος αγορας τo 3008 αυτη την στιγμη ειναι κορυφη,γιατι συνδιαζει ομορφια μεσα εξω,χωρους,ενα καλο diesel μοτερακι στα 120 αλογα και εκτος δρομου ικανοτητες ,για δικινητο...(grip control)
αν ενδιαφερεσαι για λιγο ποιο σπορ πατημα x1 και kuga ειναι λιγο ποιο ευχαριστα (μιας και εχουν ανεξαρτητη αναρτηση πισω) τωρα σαν κατοχος του φορντ τριγμους δεν εχω,στα 10000 δεν ακουγεται το παραμικρο μεσα (ευτυχως...!!! )κουτσουρο την αναρτηση του st line δεν την λες!!σφιχτη ισως (βεβαια εγω προερχομαι απο leon cupra...που ηταν ,,, )το αυτοματο...μιας και το εχω θεωρω οτι βοηθαει πολυ τον μικρο 1,5 D μιας και ειναι διπλοσυμπλεκτο και εχει πολυ ομαλες αλλαγες και οταν θες αλλαζει γρηγορα...! -
Για μένα πάντως παντελώς αδιάφορο το keyless. Αν υπήρχε σαν έξτρα ούτε που θα το επέλεγα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το να έχει κλειδί το αμάξι δεν το θεωρώ πια μειονέκτημα για λόγους ασφαλείας
Δεν κατάλαβα τι εννοείς Στέφανε. Ποια ασφάλεια?
Πάντως, έχει καταργηθεί από πολλούς κατασκευαστές το κλειδί (με την έννοια να βάζεις κλειδί στην μίζα)...είναι τραγικό να δίνεις €35.000 για το 3008 και να έχει ακόμα κλειδί και όχι start button.Διαβάζεις τον κωδικό μεταξύ κλειδιού και αμαξιού, πατάς start και έφυγες!
-
Ομοίως. Πρώτη φορά το είχα δει σε ένα Mégane κάπου το 09-10 και αρχικά με ξένισε! Αδιάφορο αν υπάρχει-δεν υπάρχει και σίγουρα ΔΕΝ θα πλήρωνα για έξτρα keyless ignition
-
μπορει να μην ειναι κατι σημαντικο σαν εχτρα
αλλα καθημερινα ειναι ευκολια...μπαινεις πατας κουμπι και εφυγες(στο cupra εξαχνα το κλειδι στις θηκες απο το τσαντακι και οταν βιαζομουν με ψιλοεκνευριζε μεχρι να το βρω)
δεν ψαχνεις κλειδαρια να γυρισεις μιζα και κυριως το βραδυ ειναι ακομα ποιο βολικο...
οκ δεν θα απεριπτα ενα αμαξι αν δεν το ειχε,αλλα αφου υπαρχει στανταρ (kuga) καλοδεχουμενο -
-
Στην εκδοση active το 3008 εχει αυτοματα φωτα και αυτοματους καθαριστηρες?επισης δεν μπορω να βρω αν εχει cruise control με λειτουργια φρεναρισματος
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είναι ομολογουμένως ευκολία το keyless!Ε, ναι, για !!! (που λέτε και στη Σαλονίκη)
Απορώ γιατί απορεί ο φίλος μου ο Φάνης! -
Στην εκδοση active το 3008 εχει αυτοματα φωτα και αυτοματους καθαριστηρες?επισης δεν μπορω να βρω αν εχει cruise control με λειτουργια φρεναρισματοςSent from my iPad using Tapatalk
Αυτοματα φωτα και υαλοκαθαριστηρες εχει. adaptive δεν ξερω.. Σε αυτο το προσπέκτους έχει αναλυτικά τον εξοπλισμό κάθε έκδοσης: https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/3 ... 375309.pdf
-
Σε ευχαριστω για το λινκ.δεν διευκρινιζεται αν εχει apple carplay επισης,και δυστυχως η τοπικη αντιπροσωπεια δεν ειναι τοσο καλα ενημερωμενη
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
κουτσουρο την αναρτηση του st line δεν την λες!!σφιχτη ισως (βεβαια εγω προερχομαι απο leon cupra...που ηταν ,,, )Το οτι ειχες cupra εξηγει καποια πραγματα για την αποψη σου. Μετα απο 2.000km περιπου συμβιωση με το focus mk3 st line με 18αρες ,πραγματικα ειναι κουραστικο στην αναρτηση του και δε βλεπω το λογο να υπαρχει διαφορα στο kuga. Σιγουρα ηταν ενδιαφερω οδηγικα οπως και καθε focus.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάντως, έχει καταργηθεί από πολλούς κατασκευαστές το κλειδί (με την έννοια να βάζεις κλειδί στην μίζα)...είναι τραγικό να δίνεις €35.000 για το 3008 και να έχει ακόμα κλειδί και όχι start button.
Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο το θεμα...και επισης προτιμω το κλειδι... Ειναι αλλιως να πετας citroen κλειδι στο τραπεζι αντι τουοτα π.χ....Τα χει πει ο μαστορας ο criuser, ξερει...
-
Εμένα το κλειδί δεν με ενδιαφέρει . Μπορώ να πω ότι και αισθητικά δεν μου αρέσει . Μου θυμίζει κάτι παλιά λεωφορεία της ΑΣΠΑ που είχαμε όταν ήμουν έφηβος που είχαν το κλειδί στον διακόπτη , άνοιγαν και μετά πάταγαν ένα κουμπί για μίζα ...
Μιλάμε για τα 70es ....
Το γκράντλαντ το έβαλα στην διαμόρφωση , αλλά όχι το αυτόματο και έβγαινε 25000 στην μεσαία . Στο αυτόματο ανεβαίνει αλλά νομίζω ότι παραμένει φτηνότερο από το 3008 .
Στο θέμα του εξοπλισμού οι εταιρείες προσπαθούν να διαφέρουν από τον ανταγωνισμό . Ετσι κάποια έταιρεία βάζει κάποια πράγματα που η άλλη τα έχει έξτρα και τανάπαλιν....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πάντως, έχει καταργηθεί από πολλούς κατασκευαστές το κλειδί (με την έννοια να βάζεις κλειδί στην μίζα)...είναι τραγικό να δίνεις €35.000 για το 3008 και να έχει ακόμα κλειδί και όχι start button.
Προσωπικα μου ειναι παντελως αδιαφορο το θεμα...και επισης προτιμω το κλειδι... Ειναι αλλιως να πετας citroen κλειδι στο τραπεζι αντι τουοτα π.χ....Τα χει πει ο μαστορας ο criuser, ξερει...
+1 για το κλειδί. Το γουστάρω και δεν μπορώ χωρίς αυτό
-1 για τη σύγκριση ΤΟΥΟΤΑ citroen. Ειδικά αν πετάξεις κλειδί σιτροέν σε τραπέζι που η παρέα έχει rav4 θα γελάσουν όλοι ως να άκουσαν το ανέκδοτο της δεκαετίας.
=0 για τον criuser που ξεκόλλησε από το 3008 και πήγε στο opel thundercats ή τελος πάντων όπως το λένε αυτό το ασχημόπαπο και μας τα έχει κάνει (πως το είπε μωρε ο Ζουράρις;) -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
κουτσουρο την αναρτηση του st line δεν την λες!!σφιχτη ισως (βεβαια εγω προερχομαι απο leon cupra...που ηταν ,,, )
Το οτι ειχες cupra εξηγει καποια πραγματα για την αποψη σου. Μετα απο 2.000km περιπου συμβιωση με το focus mk3 st line με 18αρες ,πραγματικα ειναι κουραστικο στην αναρτηση του και δε βλεπω το λογο να υπαρχει διαφορα στο kuga. Σιγουρα ηταν ενδιαφερω οδηγικα οπως και καθε focus.
Εγώ που είχα από τραπεζωμένο CRX μέχρι την αφράτη C5, θα πω ότι η ανάρτηση του Kuga ST-Line προφανώς επ'ουδενί δεν είναι κούτσουρο, ούτε καν 'σκληρή', θα την χαρακτήριζα 'σφιχτή', καθώς διατηρεί πάντα σε απόλυτο έλεγχο το αμάξωμα, ενώ -σημαντικότατο- έχει ελάχιστο body-roll, που προσωπικά έχω να δω σε αυτοκίνητό μου από την εποχή του RX8. Όπως είναι λογικό λόγω διαστάσεων, μεγέθους και κατανομής, δεν έχει τόσο άμεσο turn-in όσο θα ήθελα, αν και κάποιος πιο normal μπορεί να θεωρεί ότι το Kuga είναι kart σε σχέση με τα υπόλοιπα 'πλοία' SUV που κυκλοφορούν.
Το ότι, παρόλη την σφιχτή ανάρτηση, τις 18αρες και το μειωμένο (σχετικά με το ψηλότερο Business) ύψος, το Kuga μου αντεπεξήλθε στα τέρμα κακοτράχαλα γκρέμια της Τζιας χωρίς να ακούσουμε και να νιώσουμε τίποτα, κατά τη γνώμη μου είναι τεράστιο credit στους μηχανικούς της Ford που το έστησαν
-
Πόσα χλμ έχεις κάνει με το kuga μέχρι τώρα;
-
1000χλμ
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ε, ναι, για !!! (που λέτε και στη Σαλονίκη)
Απορώ γιατί απορεί ο φίλος μου ο Φάνης!Γιατί δεν κατάλαβα τι έγραψες Στέφανε!!
Το να έχει κλειδί το αμάξι δεν το θεωρώ πια μειονέκτημα για λόγους ασφαλείας
Δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες και ακόμα δεν το καταλαβαίνω!!!
Λές ότι δεν θεωρείς μειονέκτημα το κλειδί (άρα σου αρέσει το κλειδί, ενώ μετά λές ότι προτιμάς το keyless) και μετά αναφέρεις τους λόγοςυ ασφαλείας. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι θές να πείς. Μετά σε άλλο ποστ λές ότι είναι ευκολία το keyless, το οποίο το καταλαβαίνω και συμφωνούμε!
-
να πω και εγώ τη γνώμη μου για το keyless. Το απλο keyless, αυτό που πρέπει να πατήσεις κουμπί για να ξεκλειδώσεις το αμάξι και/ή πρέπει να το βάλεις σε ειδική θέση στο ταμπλό (πχ renault) δεν θεωρώ ότι είναι περισσότερο βολικό από το κανονικό κλειδί. Το keyless με keyless entry, αυτό που ξεκλειδώνει μόνο του όταν πλησιάζεις και κλειδώνει όταν φεύγεις είναι όντως βολικό γιατί έχεις το κλειδί στην τσέπη/τσαντάκι και απλά το ξεχνάς. Το πρώτο πρέπει να βγάλεις για να ξεκλειδώσεις, άρα το έχεις ήδη στο χέρι όταν μπαίνεις όπως και το κανονικό κλειδί.
SUV/Crossovers Forum