-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ακόμα η απορία σου για την σύγκριση Τιγκουάν και Γκράντλαντ με αιφνιδιάζει . Μα είναι απόλυτα ανταγωνιστικά μοντέλα .
Να πω την αλήθεια μου - άρα αδυναμία να της φερθώ δίκαια ρε γμτ την Οπελ δεν την έχω καθόλου σε εκτίμηση κι ας πέρασαν 3-4 αυτοκίνητα από τα χέρια μου. Μάλλον για αυτό θα 'ναι βέβαια...
Ζητώ συγνώμη λοιπόν.ΥΓ για την εργονομία της vw έχω να πω πως είναι πραγματικά αναφοράς ανεξάρτητα αν μας αρέσει η όχι. Το θυμήθηκα πάλι σε ένα ταξίδι με golf 1.4τσι 140 ίππων από Θεσσαλονίκη Δράμα.
-
Εντάξει ό,τι πείτε . Αν θεωρείτε εργονομία οτι το γκόλφ 1 του 76 που είχα , έχει την ίδια διάταξη με τα σημερινά , τι να πω
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχει εργονομία σωστή και αν θέλετε μου αναλύετε τι εννοείτε με την λέξη εργονομία και το συζητάμε .
-
Ειναι κατι το απολυτα σχετικο,ειδικα σε πραγματα που ειναι καθαρα θεμα συνηθειας και εξοικειωσης η χρηση τους....
Το αν τα φωτα θα εχουν περιστροφικο διακοπτη η πανω στη φλασιερα πχ,ειναι θεμα χρονου να το συνηθισεις,και να πηγαινει αυτοματα το χερι σου... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εντάξει ό,τι πείτε . Αν θεωρείτε εργονομία οτι το γκόλφ 1 του 76 που είχα , έχει την ίδια διάταξη με τα σημερινά , τι να πω [emoji38]Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχει εργονομία σωστή και αν θέλετε μου αναλύετε τι εννοείτε με την λέξη εργονομία και το συζητάμε .
Πάμε άλλη μια φορά μήπως το εμπεδώσει επιτελους:Ξεκόλλα από το παρελθόν. Σήμερα η vw φημίζεται για την εργονομια
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε ποιούς φημίζεται ? Δεν νομίζω . Σχεδιασμός παρωχημένος .
-
Αξιοπιστία,ποιότητα κατασκευής,φθηνή συντήρηση -σαν αυτοκίνητο του λαού άλλωστε-,σωστές εμπορικές πρακτικές (dieselgate,πειράματα σε ανθρώπους και ζώα,ρουφιάνοι στα βραζιλιάνικα εργοστάσια της)....αυτά τα λίγα μου ήρθαν στο μυαλό....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αξιοπιστία,ποιότητα κατασκευής,φθηνή συντήρηση -σαν αυτοκίνητο του λαού άλλωστε-,σωστές εμπορικές πρακτικές (dieselgate,πειράματα σε ανθρώπους και ζώα,ρουφιάνοι στα βραζιλιάνικα εργοστάσια της)....αυτά τα λίγα μου ήρθαν στο μυαλό.... [emoji38]Πιο χολή πεθαίνεις. Δε πειράζει γιατί μοιράζει πρωτιές
-
Πω ρε φούστη μου...ούτε ένα πείραγμα δεν αντέχετε πια? Αν από το σχόλιο μου έπεσαν οι μετοχές σας,να έρθετε να σας τα δώσω εγώ ρε παιδιά....ήμαρτον πια....και μην μπερδεύετε την 'χολή' με τα γεγονότα.
-
Κατά τ άλλα ήταν αστείο...
-
Το πείραγμα δεν είναι πάντα χιούμορ.....
Και μην ξεχνάς ότι ο γραφών μεγάλωσε σε vw,ο πατέρας του είχε επι 32 συναπτά έτη vw και υπήρξε δις ιδιοκτήτης vw. Όμως εγώ τους πληρώνω και όχι αυτοί εμένα οπότε θα δέχονται την οποιαδήποτε κριτική μου βασισμένη σε γεγονότα και όχι αμπελοφιλοσοφίες. Over and out.
Σόρρυ για το οφτοπικ. -
Δηλαδή τώρα αυτό είναι πιο premium ή καλύτερο από μια καλά εξοπλισμένη X1 ;
Δεν ξέρω ακριβώς σε τι τιμή παίζει αλλά εάν φτάνει την Stelvio τελείωνει κάθε σκέψη επιλογής του.
Σίγουρα είναι όμορφο και macho αλλά έως εκεί , νομίζω δεν ξεχωρίζει σε κανένα τομέα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Νίκο Golf, δε μπορεί να κάνεις έτσι επειδή είπαν κάτι κακό ή όχι κολακευτικό για μια εταιρία (VW). Έλεος!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Νίκο Golf, δε μπορεί να κάνεις έτσι επειδή είπαν κάτι κακό ή όχι κολακευτικό για μια εταιρία (VW). Έλεος!Όχι ρε συ μην αγχώνεσαι. Κάνω λίγο το πειραγμένο αλλά όχι όπως ο Cruiser που μας γλενταει
-
Βελτιώνεσαι βλέπω ....
Γιατί ο άλλος παραμένει στην τσίτα ...
-
Χαχα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
ΧαχαΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι! Γελάμε! Αυτό είναι το σωστό
-
Ωραίος!!
-
Δεν ήξερα πως κι η MG έβγαλε crossover (αλήθεια,υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;)
Bέβαια,η κριτική της δοκιμής δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτική (εκτός,από το σχεδιασμό και τους χώρους με πολύ καλό πορτμπαγκάζ 448lt).
-
Γιατί έχει γεμίσει η Αθήνα Kadjar;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα στην παρεα
Επειδη ειμαι σε φαση αλλαγης της f20 με suv-crossover με εμφαση τους χώρους εχω δοκιμασει τα εξης:bmw x1 ,peugeot 3008,ford kuga.
Το Χ1 το εχω απορριψει λογω χώρων,αρα ειμαι αναμεσα σε 3008 και kuga
Το kuga που δοκιμασα δυστυχως ηταν st line με αποτελεσμα να ειναι πολυ σκληρο στο δρομο και να ψαρευει δεξια αριστερα λογω της διαστασης της ζαντας.Επισης ειχε 11000χλμ και υπηρχαν πολλοι τριγμοι στο εσωτερικο του(ο πωλητης μουπε οτι το χουν ξεσκισει γιαυτο)
Το θετικο του ειναι ο κινητηρας και ο εξοπλισμος του
Εχω οδηγησει επισης το 3008 το οποιο εσωτερικα και εξωτερικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το kuga.επισης ενω ειχε και αυτο καποια χιλιομετρα δεν ακουγοταν κανενας τριγμος παρολο που το 3008 το οδηγησα μονος μου και το πιεσα πολυ περισσοτερο απο το kuga
Τα αρνητικα του ομως ειναι ο αδυναμος κινητηρας(πολυ αισθητη η διαφορα δυναμης) και ο σχετικα φτωχος εξοπλισμος της εκδοσης active
Να σημειωσω οτι με ενδιαφερει πετρελαιο εως 1600 κυβικα και μονο αυτοματο
Οι κατοχοι του kuga εχετε παρατηρησει τριγμους πολλους?Sent from my iPad using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum