-
Ford Kuga 1.5d Business 120hp: 25.840€
Nissan QQ 1.5d Accenta Con 110hp: 25.390€
VW Tiquan 1.6d Advance 115hp: 27.650€
Peugeuot 1.6d Active Grip 120hp: 29.400€Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα Kuga, QQ και το 3008. Όσο όμορφο και να είναι το 3008, δεν ξέρω πόσοι θα επιλέξουν να δώσουν τα 4.000 επιπλέον ευρώ από το Kuga, για να το επιλέξουν. Πολύ πιο εύκολα δίνεις τα 2 χιλιάρικα για το Tiquan και αυτό φαίνεται και στις πωλήσεις τους.
-
Το νέο Forester. Ιδιαίτερη προσεγμένη κατασκευή, αδιάφορο εξωτερικά αλλά σίγουρα καλή πρόταση.
-
Όταν λέμε νέο; Το ίδιο σχέδιο είναι εδώ και 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Απλά η Subaru δε βγάζει συνήθως facelift, πάει σε ετήσια edition, π.χ. Forester 2017 που είναι σαν του 2016 με λίγες αναβαθμίσεις.
-
Μπορεί να είναι έτσι.
Φαινόταν σαν να έχει ένα εκτεταμένο facelift σε σχέση με το αρχικό σχέδιο του. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το νέο Forester. Ιδιαίτερη προσεγμένη κατασκευή, αδιάφορο εξωτερικά αλλά σίγουρα καλή πρόταση.
Κώστα mustang είναι το εργαλείο δυο αμάξια πιο πίσω??
-
Ναι Αντρέα!
-
Ε αυτό έπρεπε να φωτογραφίσεις όχι το 'κινητό ψυγείο'
-
Πέστα Χρυσόστομε!
-
έκαστο στο είδος του!
-
Συγνώμη βρε παιδιά! Mustang έχω δει μπόλικες. Το Forester πρώτη φορά έβλεπα! [emoji38]
Και εκεί που στεκομαι πίσω μου ήταν μια Cayman.Και οχι! Δεν ζω στο Μονακό! [emoji1] [emoji41]
-
Συγκριτικο αξιοπιστίας 100.000 km απο το autobild.de σε SUVs...
http://www.autobild.de/artikel/suvs-im- ... 16343.html
Κάποια έχουν ήδη νέα facelift.(οσοι δεν ξερουμε Γερμανικά - όπως εγω- βάζουμε μεταφραστή απο google chrome κατα προτίμηση στα Αγγλικα για πιο ακριβη μετάφραση, και μετα πατάμε στο picture gallery για να δουμε τα αποτελέσματα)
Εντυπωσιάστηκα απο το Suzukaρο, τα Mazda παντα τα είχα σε τεράστια εκτίμηση (πρωην κάτοχος). -
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... aiki-agora
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/analysi-ta-suv-stin-eyropaiki-agora
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυσηΜπράβο Στέφανε!
Η ελληνική αγορά σίγουρα δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών και φορολογικών συνθηκών που επικρατούν.
Η Ευρωπαϊκή δίνει μια ασφαλέστερη εικόνα για τη στάση των αγοραστών απέναντι στην κατηγορία.
Το διάβασα με μεγάλη προσοχή και παρατήρησα σημαντικές διαφορές με τις τάσεις στην Ελλάδα -
Μεταξύ άλλων, δείχνει και την σωστή ταξινόμηση των SUVs, γιατί σε παραδιπλανό thread μου την έλεγαν κάποιοι ότι δεν ταξινομώ σωστά τα αυτοκίνητα στις επιμέρους κατηγορίες
Εντάξει, ξέρω ότι άργησε πολύ μέσα στο 2016, αλλά πουθενά η F-Pace ?
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/analysi-ta-suv-stin-eyropaiki-agora
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυσηΜπράβο Στέφανε!
Η ελληνική αγορά σίγουρα δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών και φορολογικών συνθηκών που επικρατούν.
Η Ευρωπαϊκή δίνει μια ασφαλέστερη εικόνα για τη στάση των αγοραστών απέναντι στην κατηγορία.
Το διάβασα με μεγάλη προσοχή και παρατήρησα σημαντικές διαφορές με τις τάσεις στην ΕλλάδαH απόλυτη στρεβλότητα η ελληνική αγορά, με ανάγκες υποκυβισμού, 'έξυπνης' τιμολόγησης, θέματα αντιπροσώπευσης εταιρειών, υπερφορολόγηση.... οποιος καταφέρνει και πουλάει στην ελληνική αγορά είναι πολύ 'γάτος' γιατί θέλει απίστευτα skills ελιγμών!
-
[quote='iceman7']
H απόλυτη στρεβλότητα η ελληνική αγορά, με ανάγκες υποκυβισμού, 'έξυπνης' τιμολόγησης, θέματα αντιπροσώπευσης εταιρειών, υπερφορολόγηση.... οποιος καταφέρνει και πουλάει στην ελληνική αγορά είναι πολύ 'γάτος' γιατί θέλει απίστευτα skills ελιγμών![/quοte]- άπειρο
-
Εντυπωσιακές οι πωλήσεις του XC60, το οποίο είναι πρώτο στα μεσαία premium SUV, παρά το γεγονός πως οι πωλήσεις αφορούσαν το προηγούμενο μοντέλο. Πολλοί καλές και οι πωλήσεις του XC90 που είναι δεύτερο στα μεγάλα premium SUV.
-
Πράγματι πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυση. Πέρα από τα όσα γράφηκαν να σημειώσω τη πολύ καλή πορεία των κορεατικών που εκτιμώνται από τους ευρωπαίους αλλά και της Ρενώ που στην Ελλάδα δεν χαίρει τόσης εκτίμησης σε σχέση με αλλες παρόμοιου προφίλ εταιρίες (ford, Opel, Citroen)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σπύρο η renault ήταν πάντα μια περίεργη υπόθεση όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά ακόμη και για την ίδια την χώρα της. Με DNA τύπου ΔΕΚΟ προορισμένη να καλύπτει τις ανάγκες των πολλών και όχι τόσο των μεγάλων πορτοφολιών. Βέβαια κατά καιρούς έφτιαξε αυτοκίνητα που αγαπήθηκαν όσο λίγα. Η Κλειώ στην Ελλάδα έκανε θραύση την 10ετία του 90. Η πρώτη laguna ή το R19 με τον διχίλιαρο κινητήρα αγαπήθηκαν από πολλούς θιασώτες της γρήγορης οδήγησης. Πάντως παραμένει μια εταιρεία που απευθύνεται σε μεγάλες ομάδες αγοραστών και από ότι φαίνεται το πετυχαίνει πολύ καλά.
-
Το νέο clio τα πάει άψογα στην ελληνική αγορά.. Σταθερά στην πρώτη 10άδα.. Τέτοια επιτυχία από τις αρχές του '90.
SUV/Crossovers Forum