-
Φάνη, τελικά πήρες αυτοκίνητο και αν ναι ποιο?
-
Ο χρήστης MAFFEO έγραψε:
Φάνη, τελικά πήρες αυτοκίνητο και αν ναι ποιο?Όπως είπα, κατά 95% θα κινηθώ προς Kuga. To S Cross το βρίσκω πάρα πολύ καλό και ήταν δύσκολη η επιλογή. Απλά τα δικά μου θέλω και ανάγκες το Kuga τις καλύπτει περισσότερο. Και τα 2 έχουν θετικά και αρνητικά (λίγα αρνητικά σε σχέση με την τιμή τους) και απλά τελικά είναι θέμα αναγκών του καθενός και που δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα. Εν γνώση μου, όποιο και να επιλέξω θα κάνω συμβιβασμούς, γιατί για να τα έχω όλα όσα θέλω, θα πρέπει να φτάσω σε αυτοκίνητα αξίας €40.000 και δεν θέλω να διαθέσω αυτά τα χρήματα αυτή τη στιγμή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όντως μένουμε σχετικά κοντά όπως και με τον Φάνη. Ότι και αν διαλέξεις από τα δύο πολύ καλό θα είναι.Να κανονίσουμε να πάμε για κανα ψητό στο αφρικάνικο ή για κανα κεμπαπ και μπύρες στον Πρόεδρο με το Φάνη και όποιον άλλο είναι κοντά!
-
Ωραία ιδέα! Μέσα είμαι! . Στέφανε με το καλό να παραλάβεις την Χ1 σου!!!!
-
Εγώ μένω Ν. Χαλκηδόνα, αλλά αν κανονιστεί κάτι, θα ήθελα να βρεθούμε από κοντά.
nickthetrib from tapatalk
-
Και εγώ μέσα είμαι. Όποτε είναι ειδοποιήστε.
-
Καθώς βελτιώνεται και ο καιρός θα έχουμε πιστεύω αρκετές ευκαιρίες!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εγώ μένω Ν. Χαλκηδόνα, αλλά αν κανονιστεί κάτι, θα ήθελα να βρεθούμε από κοντά.nickthetrib from tapatalk
Δίπλα είσαι και εσύ!
Χωρίς πλάκα μετά το τριήμερο θα πέσουν ιδέες και συννενόηση μεσω pm. -
Μια ΒΠ κλίκα βλέπω να επωάζεται ''ύπουλα'' εδώ μέσα
Αν κανονιστεί συνάντηση,βάλτε φωνή -
Καλά θα είναι να βρεθούμε και εγώ μέσα αν και μένω τελείως αλλού
-
Αν το κανονίσετε παιδιά, ενημερώστε και ίσως έρθω και εγω.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Πάντως εάν το θέλεις για πόλη, για λίγα χιλιόμετρα, δεν σε ενδιαφέρει τετρακίνηση και σε απασχολεί το μέγεθος, μάλλον κοιτάς λάθος κατηγορία αυτοκινήτου, σόρρυ.
Μπορείς να βρείς πιο χρηστικά οχήματα στο προφίλ που αναζητάς (και λέω χρηστικά καθώς το να σε απασχολεί ο όγκος αυτόματα δείχνει χρηστικότητα).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συμφωνώ μαζί σου αλλά για δικούς μου λόγους θέλω SUV η Crossover.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πάντως €20.000 για το Ecosport βενζίνης είναι πάρα πολλά, όταν το Kuga έχει €22.000.
Πολύ σωστό και αυτο,αλλα και 25κ να είχε το kuga και πάλι το ecosport δεν αξίζει τα λεφτά του.
Έκπτωση έως 3.173 ευρώ για τα Ford B-MAX και EcoSport
Με τιμές που ξεκινούν από 12.362 και 16.990 ευρώ αντίστοιχα, προσφέρονται τα B-MAX και EcoSport, χάρη στο νέο προωθητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ford Motor Hellas.http://www.zougla.gr/automoto/news/article/ekptosi-eos-3173-evro-gia-ta-ford-b-max-ke-ecosport
-
Αν και off topic η τιμή του Bmax είναι πολύ καλή. Το είχα περιεργαστει αρκετά όταν ήρθε, πολύ καλή κατασκευή και με πολύ καλούς χώρους για supermini MPV. Με εξαίρεση το συμβατικό ground clearance είναι συνολικά πολύ καλύτερο του ινδικου.
-
Όποιος ξέρει ρωσσικα να μας πει τι λέει....φαίνεται ενδιαφέρων.
Tiguan, Sportage, Kuga, Forester и Peugeot 3008
Youtube Video -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν και off topic η τιμή του Bmax είναι πολύ καλή. Το είχα περιεργαστει αρκετά όταν ήρθε, πολύ καλή κατασκευή και με πολύ καλούς χώρους για supermini MPV. Με εξαίρεση το συμβατικό ground clearance είναι συνολικά πολύ καλύτερο του ινδικου.+100
Τρελή τιμή! 12362euro για MPV σούπερ μίνι 4 μέτρων, με φοβερού χώρους και πολύ καλό εξοπλισμό! Είναι η έκδοση SYNC που έχει σχεδόν τα πάντα και είναι και με 100 άλογα!...
Μία τέτοια προσφορά δεν μπορούσα να πετύχω πριν πάρω το Panda ρε γαμώτο;;;;;...
-
Βόλτα σε πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης σήμερα και ευκαιρία για carspoting.
Πέτυχα για πρώτη φορά το νέο Kuga. Αρκετά εντυπωσιακό λόγω όγκου και εμφάνισης μπροστά, αλλά ειδικά στην έκδοση ST που το είδα με τις μεγάλες ζάντες και κυρίως τα πολύ σκούρα φιμέ, μου φάνηκε σαν 'καγκουρεμένο' μοντέλο προηγούμενης γενιάς. Πρέπει να είναι πολύ καλό μοντέλο και VfM, αλλά νιώθω ότι του λείπει η φρεσκάδα.
Ειδικά σε σύγκριση με ένα CRV ολόλευκο και του κουτιού (με τις ζελατίνες ήταν μέσα), μου έδινε την εντύπωση ότι το CRV είναι πολύ πιο λιτό και αριστοκρατικό (είχε και το μικρό λεβιεδάκι ταχυτήτων να ξεχωρίζει στην βάση της κεντρικής κονσόλας). Στην Honda κατάφεραν να κάνουν ένα αρχικά άσχημο σχέδιο να του δώσουν με τις τελευταίες ανανεώσεις ένα 'class' και κάποια στοιχεία που το κάνουν να φαίνεται όμορφο και ποιοτικό.
Παραδίπλα υπήρχε και ένα CHR που όπως ανέφερα και στο αντίστοιχο θέμα ξεχώριζε αμέσως με την εμφάνιση του. Νομίζω πως η Toyota πέτυχε το σκοπό της. Αν το είχε βγάλει και σε πετρέλαιο, πιστεύω πως θα είχε πλημυρίσει ο τόπος. Στην Nissan μάλλον τρίβουν τα χέρια τους με την επιλογή της Toyota.
Τέλος, βλέποντας όλα αυτά τα SUV τριγύρω μου, σκεφτόμουν πως σε μεγάλο βαθμό έχουν εκτοπίσει το μεγάλο αποθημένο του Έλληνα οδηγού, τις κούρσες τύπου Avensis, Passat, Vectra, Mondeo. Και μάλλον καλά έκαναν, μιας και είναι αρκετά όμορφα και κυρίως πολύ πιο πρακτικά από τα sedan που επιλέγαν οι περισσότεροι παλιότερα.
-
Το kuga με την machο κ αμερικάνικη αισθητική του ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα suv σε στυλ. Είτε σου αρέσει είτε όχι δεν μοιάζει με τα περισσότερα suv που παρουσιάζουν συχνά τόσες ομοιότητες που τα ξεχωρίζεις μόνο από το... σήμα. Το crv έχει κ αυτό ιδιαιτερότητες - κυρίως πίσω - αν κ η μάσκα παραπέμπει ξεκάθαρα στην ιαπωνική σχολή...
-
Επειδή τσεκάρω τελευταία τον 1.0 κινητήρα βενζίνης του Ateca, ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο κινητήρα σε SUV? Συγκριτικά με τον 1.5 diesel του Qashqai βγάζει πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά.
Τον έχει δοκιμάσει κάποιος στο δρόμο και με φορτωμένο SUV? Και απο κατανάλωση τι παίζει?
Πάντως συγκριτικά Seat-Nissan, η Seat δίνει περισσότερα 'καλούδια' όπως φιμε, περαιτέρω έκπτωση και 2 χρόνια δωρεάν service. Συν του ότι έχει στάνταρ οθόνη (χωρίς gps). Αντιθέτως για το qashqai κάνουν δώρο συναγερμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, πατάκια,τρίγωνο-φαρμακείο...
SUV/Crossovers Forum