-
Τα στοιχεία είναι του 2015. Με τη ραγδαία άνοδο του τουρισμού πιθανόν να έχουν συμβεί ανακατατάξεις. Υπάρχουν και τα μαύρα, εδώ παίζουν πολύ λόγω αγροτιάς αλλά και τουρισμού, έχουν μπει και αυτά στην εξίσωση? Τεσπά δεν επιμένω.
Σήμερα είδα και το πρώτο μου Λέξους, ένα σουβ που οδηγούσε μια ντοπιόφατσα, καθώς και το πρώτο Λάντ. Εταιρικό ήταν και κουβάλαγε τουρίστες σε ένα φαράγγι. Πόρσε και Τζαγκ δεν έχω δει ακόμη ούτε ένα. Eπίσης Άουντι Q σχεδόν ανύπαρκτα. Πάρα πολλά Κασκάι όμως. -
H Kρήτη δεν έχει καταλάβει κρίση, μια χαρά χρήμα έχουν και φυσικά πολύ μαύρο. Ένα άλλο θετικό τους είναι ότι πάρα πολλά αγαθά τα παράγουν οι ίδιοι. Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς δικό του μπαχτσέ ή θερμοκήπιο ή ελαιώνες. Ο τουρισμός τους αφήνει πολλά λεφτά ενώ έχουν και αρκετή γεωργία-κτηνοτροφία.
Τώρα όσον αφορά τα αυτοκίνητα όντως δεν κυκλοφορούν πολλά premium, αυτά τα έχουν κάτι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και νυχτερινών μαγαζιών. Οι υπόλοιποι που κατά βάση ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα κυκλοφορούν με αγροτικά. Όλα τα υπόλοιπα είναι νοικιάρικα.
Oι δρόμοι τους είναι χάλια, μπορεί σε κάποια κομμάτια Ε.Ο να είναι εντάξει τα πράγματα αλλά το επαρχιακό οδικό δίκτυο είναι για τον π...... -
Η αληθεια ειναι οτι παρολο που υπαρχει πολυ χρημα πιο ευκολα δινουν ενα 30αρι για χιλουξ φουλ εξτρα παρα για μπεμπα μερτσεντε. Εχουν κοπει τα πολυ ακριβα αυτοκινητα. Υπαρχουν ομως αρκετα ακομα και καινουρια που ειναι χωμενα στα γκαραζ. Ολοι εχουν για καθημερινα καποιο παλιο γιαρις/ατοζ/γκετς πρωην νοικιαρικο. Σκ βγαινουν τα καλα και κυριως σε ταβερνες και χωρια. Στην πολη με τιποτα. Επισης ξαναξεμυτησανε μτχ πολυτελη τζιπ αππ μαντραδες. Χανια που βλεπω και παρατηρω και τις ταξινομησεις τα ακριβα που πουλιουνται ειναι κατι xc90/xc70/x-klasse μια στο τοσο. Εχει ανεβει πολυ η αγορα ομως αλλα ολοι παιρνουν yaris/c3/208/polo/corsa. Συμπερασμα, για το χρημα που κυκλοφορει, οχι δεν αγοραζουν ακριβα αμαξια. Ασε που δεν ειναι τιποτα εκατομμυριουχοι αλλα επιχειρηματιες με 200-250κ στην ακρη που επενδυουν σε ακινητα και οχι αμαξια.
Στάλθηκε από το 5015X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παιδιά ποιος ο λόγος να παρεις ένα καλο
Αυτοκίνητο στην Κρήτη;;;Σε ποιο δρόμο θα το ευχαριστηθείς;Εννοείται πως αν εμένα κι εγώ εκει θα προτιμούσα ένα διπλοκάμπινο να το γουστάρω κιολας ή ένα μικρό!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ρε παιδιά ποιος ο λόγος να παρεις ένα καλο
Αυτοκίνητο στην Κρήτη;;;Μόνο και μόνο η φιγούρα είναι επαρκής λόγος.
Σε ποιο δρόμο θα το ευχαριστηθείς;
Εδώ συμφωνούμε. Κωλόδρομοι, συνεχή στροφιλήκια, καρόδρομοι, λακουβομάνι, αστεία όρια ταχύτητας, αστυνομευση και αρκετή κίνηση σε ορισμένα σημεία. Πάω σαν τη χελώνα με το Πρίους, αυτό τα λέει όλα.
Μόλις τώρα γύρισα από τα Ανώγεια, εκεί πρέπει να είδα ίσαμε 40 τεράστια αγροτικά μέσα σε 4 ώρες. Το στυλ τους είναι : μαύρο χρώμα (κατά 80-90%), συνήθως διπλοκάμπινα, θεόχοντρα λάστιχα που εξέχουν αισθητά από το αμάξωμα, φορεμένα σε ζάντες αλουμινίου με μεγάλο όφσετ και πιθανόν αποστάτες, μπουλ μπαρ ενίοτε, πολλά κυβικά, συχνά 3.000 και συνήθως άπλυτα. Μακράν τα συχνότερα ακριβά αυτοκίνητα στο νησί.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μόνο και μόνο η φιγούρα είναι επαρκής λόγος.
Για την Κρήτη μιλάμε, εκεί δεν κάνουν φιγούρες με αυτοκίνητα...
[spoiler:3bpr1yyl]
[/spoiler:3bpr1yyl]
-
740 Le χθές στο Ναύπλιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από Χαλκιδική.
-
Πλαταριά Ηγουμενίτσας, πραγματικό θηρίο από κοντά...τελείως ψαρωτικο
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Τυπικά φτιαγμένα αγροτικά Κρήτης. Μόνο στο χρώμα μου τα χαλάνε, συνήθως είναι σε μαύρο Ανωγείων.
-
Αυη η trans am πολυ μου αρέσει!!!
-
Μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, τον ΚΙΤΤ. Eπίσης έμοιαζε με Ferrari στα παιδικά μας μάτια. Για αυτό μάλλον μας αρέσει Φάνη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, τον ΚΙΤΤ. Eπίσης έμοιαζε με Ferrari στα παιδικά μας μάτια. Για αυτό μάλλον μας αρέσει Φάνη. [emoji38]Ααααχχχχχ ο ΚΙΤ.
Έχω δει βλαχοπατέντα με τα ledακια στη μάσκα και σκεφτόμουν να το κάνω και εγώ. Είχα ήδη φτιάξει το κύκλωμα για μια εργασία στο ΤΕΙ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Στα 90s τα περισσότερα αγροτικά είχαν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό. [emoji38]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλέξανδρε και Νίκο: Αυτό ακριβώς!! Αλλά είναι διαχρονικό το σχέδιο...στα μάτια μου πολύ όμορφη!!
Επίσης, κρυφό όνειρο, να έχω κάποια στιγμή χρήματα για KITT Replica...έχουν πλέον turn key solutions στην Αμερική, με περίπου $40Κ!
-
Δε θυμαμαι ποτε στη ζωη μου να εχω εντυπωσιαστει τοσο πολυ απο ενα αυτοκινητο οταν το ειδα απο κοντα που μαλιστα γνωριζα την υπαρξη του. Δε μπορω να σας το περιγραψω. Εχουνε δει πολλα τα ματια μου και ειδαν αλλα τοσα εκεινη την ημερα αλλα η XJ220 τα ξεπερασε ολα
-
Νέα Μουδανιά με ιστορικές πινακιδες
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Νέα Μουδανιά με ιστορικές πινακιδεςΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα προχθες ακριβως στο ιδιο σημειο το ειδα με το καγκουρα τον ιδιοκτητη να το γυαλιζει στις 10 το βραδυ με τη πλατεια να τον χαζευει..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ασία μεριά πάλι, πάντα έχει ενδιαφέρον, αυτοκινητιστικό επίσης... Ταϊβαν προς το παρόν. Ιαπωνία αργότερα.
Οδηγούσα χθες και βλέπω μπροστά μου ενα Hyundai Ioniq υβριδικό.
Σήμερα ξυπνάω, ξεκινάω την ημέρα μου, κατεβαίνω κάτω και η Λαμποργκινι Αβενταντορ που ειδα χθες στην είσοδο μπαίνοντας στο παρκινγκ ήταν ακόμα εκεί σημερα.
Καλά ξεκνήσαμε
Carspotting [#7]