-
Μενίδι γίναμε...
(Αγία Παρασκευή)
-
Εντωμεταξύ με τις πέτρες του κάνει και ζημιά στο αμάξωμα …σωστά;
-
@lap said in Carspotting [#7]:
Εντωμεταξύ με τις πέτρες του κάνει και ζημιά στο αμάξωμα …σωστά;
Λες να τους έκαιγε το αν θα κάνουν ζημιές στο αμάξωμα;;;
Η άλλη πλευρά είναι πάνω στο πεζοδρόμιο. -
Simca 1508 GT στο Κάτω Χαλάνδρι, με κανονικές πινακίδες, εν κινήσει! Είχα ίσως και 20-30 χρόνια να δω κάτι τέτοιο, ήταν δε σε συμπαθητική κατάσταση για τα χρόνια του (1978, ρώτησα τον οδηγό). Μου επιβεβαίωσε ότι έχει και αυτός πολλά χρόνια να δει τέτοιο.
-
@dstou said in Carspotting [#7]:
Simca 1508 GT στο Κάτω Χαλάνδρι, με κανονικές πινακίδες, εν κινήσει! Είχα ίσως και 20-30 χρόνια να δω κάτι τέτοιο, ήταν δε σε συμπαθητική κατάσταση για τα χρόνια του (1978, ρώτησα τον οδηγό). Μου επιβεβαίωσε ότι έχει και αυτός πολλά χρόνια να δει τέτοιο.
Καλο γκαζι της εποχης του.
-
@dstou said in Carspotting [#7]:
Λογικό να έχετε χρόνια να δείτε. Τα μισά λειτουργικά εν Ελλάδι τα έχει ένας γείτονας
image url)
-
@elvet said in Carspotting [#7]:
Λογικό να έχετε χρόνια να δείτε. Τα μισά λειτουργικά εν Ελλάδι τα έχει ένας γείτονας
Θυμάμαι να παρκάρει ένα σε ίδιο χρώμα στην Μητροπούλου με Κωνσταντινουπόλεως (περιοχή Μπότσαρη). Ποτέ δεν κατάλαβα τι διάολο χρώμα είναι ακριβώς.
-
@realzeus said in Carspotting [#7]:
@elvet said in Carspotting [#7]:
Θυμάμαι να παρκάρει ένα σε ίδιο χρώμα στην Μητροπούλου με Κωνσταντινουπόλεως (περιοχή Μπότσαρη). Ποτέ δεν κατάλαβα τι διάολο χρώμα είναι ακριβώς.
Tώρα βρήκες άνθρωπο για τα χρώματα
τα ξεχωρίζω όλα αλλά μπορώ να ονοματίσω 4,5 το πολύ
Carspotting [#7]