-
Γιώργο μια παλιά 3θυρη Corolla είναι (αν βλέπω καλά). Τι το ιδιαίτερο έχει για να είναι στο Carspotting? Ήταν κάποια ιδιαίτερη έκδοση?
-
Είναι η....'εκδοση.......σπορ!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι η....'εκδοση.......σπορ!!!... η οποία έκδοση ... σπορ ... τι?
Δεν βοηθάς ΙΚΕ μου! -
Δεν βρίσκομαι εδώ για να βοηθάω αλλά για να λέω εξυπνάδες.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιώργο μια παλιά 3θυρη Corolla είναι (αν βλέπω καλά). Τι το ιδιαίτερο έχει για να είναι στο Carspotting? Ήταν κάποια ιδιαίτερη έκδοση?Ειναι το σπανιο ΑΕ86.
-
Για το Αιγιο μια χαρα carspotting ειναι..
Η zx χωρις πινακιδες εκει διπλα ακομα εκει ειναι? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η zx χωρις πινακιδες εκει διπλα ακομα εκει ειναι?Δεν νομιζω.. Κοπριτη ηρθες Αιγιο και τιποτα ωραιος ρε!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Η zx χωρις πινακιδες εκει διπλα ακομα εκει ειναι?Δεν νομιζω.. Κοπριτη ηρθες Αιγιο και τιποτα ωραιος ρε!
Εχω να ρθω απο μια Κυριακη του Περασμενου Δεκεμβρη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω να ρθω απο μια Κυριακη του Περασμενου Δεκεμβρη..
Α καλα τοτε εισαι συγχωρεμενος...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Γιώργο μια παλιά 3θυρη Corolla είναι (αν βλέπω καλά). Τι το ιδιαίτερο έχει για να είναι στο Carspotting? Ήταν κάποια ιδιαίτερη έκδοση?
Ειναι το σπανιο ΑΕ86.
Mηπως τα μπερδεψες???Η Trueno ειναι ποιο σπανια(και ποιο ωραια) οχι η Levin.
-
Ένα Cadillac SRX με βουλγάρικες πινακίδες στο Περιστέρι.
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ειναι το σπανιο ΑΕ86.
Mηπως τα μπερδεψες???Η Trueno ειναι ποιο σπανια(και ποιο ωραια) οχι η Levin.
Εγω ενα levin ρε παιδια βρηκα και εβαλα με φαγατε! Μακαρι να ηταν trueno.
-
Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα, για μένα η πιο όμορφη είναι η Levin.
Για σπανιότητα δεν υπάρχει διαφορά. Απλά στην Ελλάδα η Trueno δεν ήρθε ποτέ επίσημα. Και τα Levin που χαν έρθει ήταν από τα πρώτα. -
Χτες στην Αχαρνών έκατσα για λίγα δευτερόλεπτα δίπλα σε ένα κόκκινο Dodge Challenger σε ένα φανάρι. Πραγματικά θηρίο, πολύ πιο όμορφο (και ογκόδες) απο κοντά παρά στις φωτογραφίες.
Κρίμα που έστριψε αριστερά και δεν είχα την δυνατοτητα να το χαζέψω λίγο παραπάνω. -
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Αν και η ομορφιά είναι υποκειμενικό πράγμα, για μένα η πιο όμορφη είναι η Levin.
Για σπανιότητα δεν υπάρχει διαφορά. Απλά στην Ελλάδα η Trueno δεν ήρθε ποτέ επίσημα. Και τα Levin που χαν έρθει ήταν από τα πρώτα.H πιο όμορφη είναι αυτή μέσα στην πρέσα ή και μετά που θα γίνει σίγουρα κάτι ομορφότερο.
-
Έλεος...
-
Σήμερα είδα την πρώτη μου σύγχρονη Roll Royce επί ελληνικού εδάφους. Στην Ποσειδώνος στο Φλοίσβο περί τις 17:25, ασημί με μαύρο καπώ..... Ήταν στην απέναντι κατεύθυνση με νησίδα στη μέση και δεν είδα πινακίδες.
-
Carspotting [#7]