-
GTR μπροστά από το Χίλτον γύρω στις 21:30 Με πινακίδα με πολλά 7άρια...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
GTR μπροστά από το Χίλτον γύρω στις 21:30 Με πινακίδα με πολλά 7άρια...Λευκό?
-
Όχι. Μπεζ, κάτι τέτοιο. Δεν τα πάω καλά με τα χρώματα εκτός των 7 του ουράνιου τόξου
-
Μπεζ πρώτη φορά ακούω! Συνήθως πετύχαινα στο 'βρόμικο' στη Μιχαλακοπούλου ένα λευκό και έλεγα μήπως άλλαξε γαστριμαργικές συνήθειες
-
Όχι. Μπεζ, κάτι τέτοιο. Δεν τα πάω καλά με τα χρώματα εκτός των 7 του ουράνιου τόξου -
Δεν τα πάω καλά με τις ονομασίες των χρωμάτων, όχι με την οπτική αναγνώρισή τους
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όχι. Μπεζ, κάτι τέτοιο. Δεν τα πάω καλά με τα χρώματα εκτός των 7 του ουράνιου τόξου
Εγω μονο το 25 βλεπω καθαρα και το διπλα το οποιο νομιζω ειναι 66 ή 86
Εχω δυσχρωματοψία ,ομως δεν εχω κανενα προβλημα με τα χρωματα παρα μονο με τις αποχρωσεις τους π.χ το πρασινο μπορει να το βλεπω μερικους τόνους πιο ανοιχτοχρωμο απ'οτι ενας με φυσιολογικη οραση.
Γενικα βλεπω τι μου γινεται και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημα -
Νομίζω το GT-R βγαίνει σε λευκό, μαύρο (lokatzis αυτά δεν είναι χρώματα του ουράνιου τόξου, τα ξέρεις ? ), κόκκινο (ΟΚ), ασημί και μολυβί (ω, αυτά είναι ζόρικα )
-
tuscan , απιστευτο αυτοκινητο τρομερος ηχος κ δυναμη...πολυυυυυυυυυ σπανιο...ο νταμπιζας ειχε την cerbera την οποια κ καρφωσε στην παραλιακη πριν χρονια...
-
GTR μπροστά από το Χίλτον γύρω στις 21:30 Με πινακίδα με πολλά 7άρια...Ξάδελφος του 8ρια
-
GTR μπροστά από το Χίλτον γύρω στις 21:30 Με πινακίδα με πολλά 7άρια...Μπεζ πρώτη φορά ακούω! Συνήθως πετύχαινα στο 'βρόμικο' στη Μιχαλακοπούλου ένα λευκό και έλεγα μήπως άλλαξε γαστριμαργικές συνήθειες
Αυτήν είχα δει πριν λίγο καιρό στην Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το Hilton, οπότε μάλλον συχνάζει εκεί γύρω (χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν είδα πινακίδες).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω το GT-R βγαίνει σε λευκό, μαύρο (lokatzis αυτά δεν είναι χρώματα του ουράνιου τόξου, τα ξέρεις ? ), κόκκινο (ΟΚ), ασημί και μολυβί (ω, αυτά είναι ζόρικα )Μπορεί να ήταν μολυβί
-
Πετυχα 2 8αρες bmw σημερα.. Μια αψογη μολυβι να βαζει βενζινη σε μια Shell στη Μεσογειων και μια παρκαρισμενη πρασινη με μπασμενο φτερο στη 3ης Σεπτεμβριου..
Επισης μια db9 χαμηλα στην Κηφησιας.. και ενα μπλε golf 5 R32 στο κεντρο..
-
Ferrari F40 Παρασκευή μεσημέρι,σε όλη την Αττική οδό.
Φοβερός ήχος μέσα στα τούνελ. Ευτυχώς κολλούσε στην κίνηση, την έφτανα αργά αργά, έκανε στην άκρη ο μπροστινός της και την ξαναάκουγα να επιταχύνει. -
+μια μολυβι xf..
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ferrari F40 Παρασκευή μεσημέρι,σε όλη την Αττική οδό.
Φοβερός ήχος μέσα στα τούνελ. Ευτυχώς κολλούσε στην κίνηση, την έφτανα αργά αργά, έκανε στην άκρη ο μπροστινός της και την ξαναάκουγα να επιταχύνει.Κρίμα να μην έχεις βίντεο...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εγω μονο το 25 βλεπω καθαρα και το διπλα το οποιο νομιζω ειναι 66 ή 86
Εχω δυσχρωματοψία ,ομως δεν εχω κανενα προβλημα με τα χρωματα παρα μονο με τις αποχρωσεις τους π.χ το πρασινο μπορει να το βλεπω μερικους τόνους πιο ανοιχτοχρωμο απ'οτι ενας με φυσιολογικη οραση.
Γενικα βλεπω τι μου γινεται και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημαΤο ακριβώς δίπλα δεξιά δεν έχει ούτε 6 ούτε 8.
Σαν να μιλάει, ακριβώς όμως, ένας φίλος μου με δυσχρωματοψία! -
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:offtopicviii:Εγω μονο το 25 βλεπω καθαρα και το διπλα το οποιο νομιζω ειναι 66 ή 86
Γενικα βλεπω τι μου γινεται και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημαΤο ακριβώς δίπλα δεξιά δεν έχει ούτε 6 ούτε 8.
Σαν να μιλάει, ακριβώς όμως, ένας φίλος μου με δυσχρωματοψία!Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα... γιατί ισχύει ότι σου λέει ο ddl449 ότι δεν υπάρχει ούτε 6 ούτε 8. Οπότε φυσιολογικός δεν είσαι και πρόβλημα έχεις όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι. Αν είναι αρκετό για να θεωρηθεί επικίνδυνο δεν ξέρω. Από περιέργεια δεν μας λες τι βλέπεις και στα υπόλοιπα;
-
Για να μην τα σχολιάζει δεν τα βλέπει ο άνθρωπος.
Το εν λόγω παλικάρι που ανέφερα πριν καταλάβει ότι έχει δυσχρωματοψία είχε στο βιβλίο της βιολογίας τέτοια τεστ και επειδή δεν τα βλεπε νόμιζε ότι είναι κακό αντίτυπο.Μπορείτε να δείτε εδώ πως βλέπουν τα χρώματα οι διάφοροι έχοντες δυσχρωματοψία ανάλογα την πάθησηhttp://colorschemedesigner.com/. Πρέπει να υπάρχουν βέβαια και 'κλίμακες' στην πάθηση. Δηλαδή σε κάποια σημεία να τα ξεχωρίζουν καλύτερα απ' όπως τα βλέπουμε στο σχήμα (ανάλογα τους τόνους κυρίως).
Πάνω λέει colorblindness.Ο φίλος μου έχει πχ. deuteranopy διότι πέρα απ' ότι βλέπει κόκκινο και πράσινο σχεδόν ίδιο, το ροζ το βλέπει γκρι.
Ο Drunkard εικάζω ότι έχει Deuteranomaly όπως το περιγράφει.Επικίνδυνο δεν το λες, αρκεί να το ξέρεις. Είσαι πιο προσεκτικός πχ κοιτάς και την θέση του φαναριού Δεν έχω ακούσει πάντως τρακάρισμα λόγω δυσχρωματοψίας.
Carspotting [#7]