-
Μπα καλύτερη η CLS.Aρκετά πιο σπορ.Αν ήμουν πιο μεγάλος με λεφτά S αλλά τώρα μια CLS ή CL
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα καλύτερη η CLS.Aρκετά πιο σπορ.Αν ήμουν πιο μεγάλος με λεφτά S αλλά τώρα μια CLS ή CLΛάθος απάντηση !
Αφού θα 'παιρνες μια Laguna Coupe V6, παραδέξου το ... -
Μπα καλύτερη η CLS.Aρκετά πιο σπορ.Αν ήμουν πιο μεγάλος με λεφτά S αλλά τώρα μια CLS ή CLCL μιας και ειναι η κουπε S Και νομιζω εχεις περισσοτερο αερα στο κεφαλι απο την CLS
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μπα καλύτερη η CLS.Aρκετά πιο σπορ.Αν ήμουν πιο μεγάλος με λεφτά S αλλά τώρα μια CLS ή CL
Λάθος απάντηση !
Αφού θα 'παιρνες μια Laguna Coupe V6, παραδέξου το ...Μας πιάσανε
Ναι το παραδέχομαι.Δεν μπορώ να της αντισταθώ -
Λάθος απάντηση !
Ναι το παραδέχομαι.Δεν μπορώ να της αντισταθώΘα της αντισταθεις για ενα Μερκ . Αντε θα σου κανω μια CLS δωρο
σε matchbox ομως -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λάθος απάντηση !
Ναι το παραδέχομαι.Δεν μπορώ να της αντισταθώΘα της αντισταθεις για ενα Μερκ . Αντε θα σου κανω μια CLS δωρο + συντήρηση + καύσιμα
Εντάξει αν είναι να μου πάρει δώρο μια πραγματική και να μου πληρώνεις βενζίνες και συντήρηση παραδίνομαι
Σ' ευχαριστώ φανταστικέ Θωμά -
CLS AMG V8 558 αλογα
-
Νωριτερα ειδα την Merc CLS 350 την καινουργια της ΕΚΚΑ δοκιμαστικο. Πανεμορφο το ατιμοΤα χαλια της εχει.. Ιδιως σε σχεση με το μοντελο που αντικαθιστα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νωριτερα ειδα την Merc CLS 350 την καινουργια της ΕΚΚΑ δοκιμαστικο. Πανεμορφο το ατιμο
Τα χαλια της εχει.. Ιδιως σε σχεση με το μοντελο που αντικαθιστα..
Και ο παλιος ειναι αλλιως ομως . Το καινουργιο δεν μ'αρεσε οσο το εβλεπα σε φωτο αλλα σημερα μολις ειδα τη καινουργια ερωτευθηκα
-
Άνω Τούμπα;
-
Uploaded with ImageShack.us
Και στο background διακρίνεται ένα Toyota Land Cruiser...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Άνω Τούμπα;Eξω απο τη ''ΤΟΥΜΠΑ'.
-
Aston martin rapide πριν από λίγο.Δε με εντυπωσίασε.Σαν μια db9 αλλά με 4 πόρτες.Όσο όμορφη είναι η db9 άλλο τόσο αδιάφορη μου φάνηκε αυτή.
-
Τι περίμενες δηλαδή, αφού **είναι **μια db9 με 4 πόρτες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι περίμενες δηλαδή, αφού **είναι **μια db9 με 4 πόρτεςσυμφωνω αλλά αυτή η κίνηση της αστον δεν ήταν σωστή κατά την ταπεινή μου άποψη.πήραν ενα πανέμορφο αυτοκίνητο,προσέθεσαν 2 πόρτες και στο τέλος το κατέστρεψαν αισθητικά.
-
Eγω παλι πιστευω πως ειναι το ποιο ομορφο 4πορτο που εχει βγει ποτε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eγω παλι πιστευω πως ειναι το ποιο ομορφο 4πορτο που εχει βγει ποτε.όχι η maserati quatroporte??
-
oχι,αυτη ερχεται δευτερη
-
Νωριτερα ειδα την Merc CLS 350 την καινουργια της ΕΚΚΑ δοκιμαστικο. Πανεμορφο το ατιμο
Τα χαλια της εχει.. Ιδιως σε σχεση με το μοντελο που αντικαθιστα..
Και ο παλιος ειναι αλλιως ομως . Το καινουργιο δεν μ'αρεσε οσο το εβλεπα σε φωτο αλλα σημερα μολις ειδα τη καινουργια ερωτευθηκα
'Κατέστρεψαν' ίσως ένα από τα ωραιοτερα τους αυτοκίνητα! Η πρόσοψη της προηγούμενης ήταν ότι καλύτερο έβγαλαν τα τελευταία χρόνια ... και είπαν να την χαλάσουν! Δεν μου άρεσε καθόλου η καινούρια CLS!
-
Εξω απο την αστυνομια του Αιγιου...
Σοζ για τη πρωτη αλλα φοβομουν να σταματησω να το βγαλω κανονικα.
Carspotting [#7]