Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αυτοκινητα που "σπρωχτηκαν" ή "θαφτηκαν" απο τον ειδικο τυπο
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αυτοκινητα που "σπρωχτηκαν" ή "θαφτηκαν" απο τον ειδικο τυπο
    • 1
    • 2
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 23
    • 24
    • 16 / 24
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    93
    471
    462
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mjacob last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
      [...]-Επειδή έχω οδηγήσει και το Honda Civic, θα πως πως μπορεί σαν σχέδιο να είναι μαμάτο, μέσα έξω, μπορεί να έχει πολύ καλούς χώρους, αλλά η ανάρτηση είναι ΣΚΛΗΡΗ (σκληρότερη από την M-pack μου σίγουρα ), το μοτέρ έχει δύναμη, αλλά θέλει γκάζι μπόλικο για να δώσει και κυρίως κάνει ΘΟΡΥΒΟ και μάλιστα πολύ στο ταξίδι, ενώ σαφώς όσο εντυπωσιακό και να είναι το εσωτερικό, δεν έχει τα κορυφαία υλικά , τα γερμανικά έχουν καλύτερα.[...]

Καλά, θύμησέ μου να μη στο ξαναδώσω
      [Θόρυβο πάντως έχει μετά τις 3.700 στροφές. Ταξίδι να πας με 3.500 να ικανοποιήσεις και τις καταναλώσεις του PuntoLord . Αλλιώς, μπορείς να οδηγήσεις, οπότε δεν θα τον πεις θόρυβο μετά τις 5.500 ]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        eddie_147 last edited by

355 και 911 4 στο Ring. Αξίζει να βρεις και να διαβάσεις το συγκεκριμένο άρθρο. Μαγεία...
        Τα χουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι είχαν την καλύτερη συνταγή για κρεατόπιτα και χρησιμοποίησαν κρέας σκύλου...
        Τόσες φορές που έχω κράξει το DRIVE θα νομίζει κανείς ότι έχω προσωπικά προηγούμενα με αυτούς που δουλεύουν εκεί. Ίσα ίσα το αντίθετο... Απλά είμαι εξοργισμένος με την κατάντεια του περιοδικού γιατί με αυτό μεγάλωσα και σήμαινε πολλά για μένα το όλο θέμα DRIVE όπως ήταν.

• N
          nikosxeng last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

Το θέμα που αντιμετωπίζουν πολλοί αγοραστές είναι απλό: Με το Χ ποσό, τι αγοράζω;;;

Μαρκο αυτο ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξει με το ποσο αποτιμω τη ζωη τη δικια μου και των αλλων σε μια δυσκολη στιγμη.Και να διαλεξω το αυτοκινητο που θα 'διορθωσει'το λαθος μου και οχι εκεινο που θα 'αδιαφορισει 'γι'αυτο.

Και αυτο το πρωτοδιαβασα στους 4τ.

Kαι πώς θα το αγορασει;

• D
            drauto last edited by

Το Golf παρουσιάζεται κάθε του γενιά ως καλύτερη της προϋγούμενης και πως η νέα γενιά έχει τα προβλήματα του παρελλθόντος. Ωστόσο κατά τη διάρκεια ζωής της εκάστοτε γενιάς δε παρουσιάζονται ΠΟΤΕ αυτά τα προβλήματα. Αντιθέτως αιτιολογούνται οι επιλογές τις εν λόγω κατασκευάστριας εταιρείας. Ποτέ μα ποτέ ένα Golf δεν έσπασε ρεκόρ αξιοπιστίας, μα ποτέ δε σημειώθηκε αυτό. Οταν επιλέγεται να έχει σκληρή ανάρτηση τότε η αιτιολόγιση είναι για τη σπόρ αισθηση και κρατήματα, ενώ όταν επιλέγεται η μαλακή αντίστοιχα, τότε είναι για την άνεση. Μέχρι δικαιολογία είχαν εφεύρει για τους κινητήρες ψωφίμια της τρίτης γενιάς πως μπορεί να είναι αργοί, αλλά.. έχουν ροπές (!!!) και δέχονται βελτιώσεις. Ωστόσο το Golf είναι ένα αυτοκίνητο που κάνει τα περιοδικά να πουλάνε διότι παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον απο το κοινό. Σα να βάζει κανείς λίγο γυμνό για να πουλίσει παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως θα το τρώμε στη μάπα με τόση δημοκρατία ακόμα και αν η Honda Nissan και δε ξέρω ποιός άλλος καασκευάσει το υπεραύτοκίνητο απέναντι του. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά προσωπικά πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ απο το να σε μαζεύει ο γερανός με καινούριο αυτοκίνητο 30-35.000 km!!! Να τη χέσω τη . Αυτά τα λέω και ως κάτοχος ιαπωνικών και ως κάτοχος 'ακριβού' μουράτου Γερμανικου.

• D
              dap last edited by

Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:

Το θέμα που αντιμετωπίζουν πολλοί αγοραστές είναι απλό: Με το Χ ποσό, τι αγοράζω;;;

Μαρκο αυτο ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξει με το ποσο αποτιμω τη ζωη τη δικια μου και των αλλων σε μια δυσκολη στιγμη.Και να διαλεξω το αυτοκινητο που θα 'διορθωσει'το λαθος μου και οχι εκεινο που θα 'αδιαφορισει 'γι'αυτο.

Kαι πώς θα το αγορασει;

Με οσα κοστολογει τη ζωη του.
              Μιας και δεν υπαρχουν πια αυτοκινητα-αντικαταστες ομπρελλας θα προτεινα σε καθε υποψηφιο αγοραστη να δωσει το παραπανω τιμημα π.χ. για καλυτερα φρενα η αναρτησεις και οχι για καλυτερο CD η ηλιοροφη.

Συγνωμην για το

• 1
                106_4_ever last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

Kαι πώς θα το αγορασει;

Με οσα κοστολογει τη ζωη του.
                Μιας και δεν υπαρχουν πια αυτοκινητα-αντικαταστες ομπρελλας θα προτεινα σε καθε υποψηφιο αγοραστη να δωσει το παραπανω τιμημα π.χ. για καλυτερα φρενα η αναρτησεις και οχι για καλυτερο CD η ηλιοροφη.

Συγνωμην για το

σωστο...
                και οχι θελω δερματινα καθισματα αντι για esp ..
                το εχω ακουσει και αυτο!

• T
                  techadmin admin last edited by

Μάλλον χρειάζεται και ένα τόπικ με τίτλο: Αυτοκίνητα που 'σπρώχτηκαν' ή 'θάφτηκαν' από τους αναγνώστες του 'ειδικού τύπου' ..

• Q
                    qsisvts last edited by

Ο χρήστης Drauto έγραψε:
                    Το Golf παρουσιάζεται κάθε του γενιά ως καλύτερη της προϋγούμενης και πως η νέα γενιά έχει τα προβλήματα του παρελλθόντος. Ωστόσο κατά τη διάρκεια ζωής της εκάστοτε γενιάς δε παρουσιάζονται ΠΟΤΕ αυτά τα προβλήματα. Αντιθέτως αιτιολογούνται οι επιλογές τις εν λόγω κατασκευάστριας εταιρείας. Ποτέ μα ποτέ ένα Golf δεν έσπασε ρεκόρ αξιοπιστίας, μα ποτέ δε σημειώθηκε αυτό. Οταν επιλέγεται να έχει σκληρή ανάρτηση τότε η αιτιολόγιση είναι για τη σπόρ αισθηση και κρατήματα, ενώ όταν επιλέγεται η μαλακή αντίστοιχα, τότε είναι για την άνεση. Μέχρι δικαιολογία είχαν εφεύρει για τους κινητήρες ψωφίμια της τρίτης γενιάς πως μπορεί να είναι αργοί, αλλά.. έχουν ροπές (!!!) και δέχονται βελτιώσεις. Ωστόσο το Golf είναι ένα αυτοκίνητο που κάνει τα περιοδικά να πουλάνε διότι παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον απο το κοινό. Σα να βάζει κανείς λίγο γυμνό για να πουλίσει παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως θα το τρώμε στη μάπα με τόση δημοκρατία ακόμα και αν η Honda Nissan και δε ξέρω ποιός άλλος καασκευάσει το υπεραύτοκίνητο απέναντι του. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά προσωπικά πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΑ απο το να σε μαζεύει ο γερανός με καινούριο αυτοκίνητο 30-35.000 km!!! Να τη χέσω τη . Αυτά τα λέω και ως κάτοχος ιαπωνικών και ως κάτοχος 'ακριβού' μουράτου Γερμανικου.

στο τελος παντα βγαινει το μισος για τη γκολφω

• D
                      dap last edited by

Ο χρήστης IKE έγραψε:
                      Μάλλον χρειάζεται και ένα τόπικ με τίτλο: Αυτοκίνητα που 'σπρώχτηκαν' ή 'θάφτηκαν' από τους αναγνώστες του 'ειδικού τύπου' ..

Αυτοκινητα δεν μπορουμε να σπρωξουμε η να θαψουμε,μπορουμε ομως (και το κανουμε κατα κορον εδω μεσα ) συμπεριφορες.

• V
                        vartan last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:

Όσο για την περίφημη ιστορία με το Bravo είναι αλήθεια όσο και να διαφωνούν ορισμένοι.

Φιλικά, μην τα γράφεις αυτά γιατί εκτίθεσαι... Live τη ζήσαμε την ιστορία μερικοί εδώ μέσα και ακόμα γελάμε κάτι κρύες νύχτες του χειμώνα.

Γι αυτό έγραψα δόκτωρ το ''όσο και να διαφωνούν ορισμένοι''.Αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος δεν γράφω κάτι έτσι απλά για να προκαλέσω εντυπώσεις ούτε για να εκτεθώ.

Και φυσικά ούτε κατακρίνω το Bravo το οποίο άλλωστε μου αρέσει.
                        Αngel όχι δεν το έχω οδηγήσει το Bravo με τα 90 άλογα και δεν θέλω να σου πω την αλήθεια.Και δεν πιστεύω επίσης ότι τα φρένα του είναι καλύτερα από των 2 της υπογραφής μου.(και μιλάω για τα 90 άλογα γιατί αν πάμε από τα 120 και μετά τότε το Bravo σαφώς υπερέχει).

• ?
                          A Former User last edited by

Ο χρήστης vartan έγραψε:

Γι αυτό έγραψα δόκτωρ το ''όσο και να διαφωνούν ορισμένοι''.Αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος δεν γράφω κάτι έτσι απλά για να προκαλέσω εντυπώσεις ούτε για να εκτεθώ.

Και γιατί πιστεύεις ότι το κάνουν αυτό οι υπόλοιποι;;;

Ήταν και η φωτογραφία που έβαλαν από το δισκόφρενο του Bravo;

• R
                            red_monster last edited by

Ο χρήστης vartan έγραψε:

Και φυσικά ούτε κατακρίνω το Bravo το οποίο άλλωστε μου αρέσει.
                            Αngel όχι δεν το έχω οδηγήσει το Bravo με τα 90 άλογα και δεν θέλω να σου πω την αλήθεια.Και δεν πιστεύω επίσης ότι τα φρένα του είναι καλύτερα από των 2 της υπογραφής μου.(και μιλάω για τα 90 άλογα γιατί αν πάμε από τα 120 και μετά τότε το Bravo σαφώς υπερέχει).

Τα 2 οχήματα που έχεις στην υπογραφή σου έχουν - αναλογικά , χειρότερα φρένα Απο το bravo...

• V
                              vartan last edited by

Kαλά έκανες και το τόνισες γιατί από κεκτημένη ταχύτητα δεν το πρόσεξα!!>Ο χρήστης red_monster έγραψε:

Τα 2 οχήματα που έχεις στην υπογραφή σου έχουν - αναλογικά , χειρότερα φρένα Απο το bravo...

• R
                                red_monster last edited by

Ο χρήστης vartan έγραψε:
                                Kαλά έκανες και το τόνισες γιατί από κεκτημένη ταχύτητα δεν το πρόσεξα!!>Τα 2 οχήματα που έχεις στην υπογραφή σου έχουν - αναλογικά , χειρότερα φρένα Απο το bravo...

αυτό έλειπε το a4 turbo να έχει χειρότερα φρένα από 90αρι bravo...

• V
                                  vartan last edited by

• P
                                    pai-mei last edited by

Εγώ αναρωτιέμαι...

Τα περιοδικά, εντάξει, έχουν χιλιά-δυο στραβά (και ορισμένα καλά, ενίοτε), οι αναγνώστες τους (όλοι εμείς δηλαδή), είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε ορθά ένα άρθρο, και κατ' επέκταση και το ίδιο περιοδικό; Για το 99% των αναγνωστών δεν θα έπαιρνα και όρκο, κατ' αρχάς γιατί ως μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης έχουν το αν το άρθρο επικρίνει ή επαινεί το αμάξι τους... Για να μην πιάσουμε τώρα ικανότητες ανάλυσης κειμένου, εμπειρία πάνω στο αντικείμενο κ.λπ...

• S
                                      spyros-s last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
                                      Εγώ αναρωτιέμαι...

Τα περιοδικά, εντάξει, έχουν χιλιά-δυο στραβά (και ορισμένα καλά, ενίοτε), οι αναγνώστες τους (όλοι εμείς δηλαδή), είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε ορθά ένα άρθρο, και κατ' επέκταση και το ίδιο περιοδικό;** Για το 99% των αναγνωστών δεν θα έπαιρνα και όρκο, κατ' αρχάς γιατί ως μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης έχουν το αν το άρθρο επικρίνει ή επαινεί το αμάξι τους... **Για να μην πιάσουμε τώρα ικανότητες ανάλυσης κειμένου, εμπειρία πάνω στο αντικείμενο κ.λπ...

Φίλε μου γίνεσαι μάλλον υπερβολικός σε αυτή σου την γενίκευση! Αυτόματα αποκλείεις εκείνους που διαβάζουν σπάνια σε μια προσπάθεια να επιλέξουν νέο αυτοκίνητο αλλά και εκείνους που διαβάζουν πολλά χρόνια το περιοδικό! Θα είναι άδικο να θεωρήσουμε το 99% των αναγνωστών σκληροπυρηνικούς κολλημένους με μία μάρκα! Σίγουρα υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες μεταξύ των αναγνωστών και των διαφόρων εταιρειών αλλά μάλλον αυτό περιορίζεται εκεί! όταν ψάχνεις θέλεις το καλύτερο για τα χρήματα σου όχι εκείνο που διαφημίζεται καλύτερα! Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνεσαι στους...ειδικούς! Αλλιώς θα πήγαινες μόνο στις αντιπροσωπίες και θα μίλαγες με τους πωλητές!
                                      Το πραγματικά καλό αυτοκίνητο πάντως ακόμα και αν δεν σπρωχτεί από τον ειδικό τύπο θα βρει το κοινό του από το καλό όνομα που θα δημιουργήσει στην πιάτσα!
                                      Αυτό που ενοχλεί είναι όταν το καλό προβάλλεται ως το καλύτερο a priori! Αυτός είναι και ο λόγος που τόσοι αναγνώστες μισούν τα vw!Δεν φταίει η φίρμα αλλά ο τρόπος που προβάλλεται από τα περιοδικά!

• D
                                        drdino last edited by

Ο χρήστης vartan έγραψε:

Όσο για την περίφημη ιστορία με το Bravo είναι αλήθεια όσο και να διαφωνούν ορισμένοι.

Φιλικά, μην τα γράφεις αυτά γιατί εκτίθεσαι... Live τη ζήσαμε την ιστορία μερικοί εδώ μέσα και ακόμα γελάμε κάτι κρύες νύχτες του χειμώνα.

Θα χαρώ πάρα πολύ να μας διαφωτίσεις λοιπόν.

• giuseppe-busso
                                          giuseppe-busso last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
                                          Εγώ αναρωτιέμαι...

Τα περιοδικά, εντάξει, έχουν χιλιά-δυο στραβά (και ορισμένα καλά, ενίοτε), οι αναγνώστες τους (όλοι εμείς δηλαδή), είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε ορθά ένα άρθρο, και κατ' επέκταση και το ίδιο περιοδικό; Για το 99% των αναγνωστών δεν θα έπαιρνα και όρκο, κατ' αρχάς γιατί ως μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης έχουν το αν το άρθρο επικρίνει ή επαινεί το αμάξι τους... Για να μην πιάσουμε τώρα ικανότητες ανάλυσης κειμένου, εμπειρία πάνω στο αντικείμενο κ.λπ...

+πολλά

• K
                                            kikizas-grigoris last edited by

Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
                                            Μου άρεσε ένα ποστ:

Με πειράζει που κατηγορούμε τον Κ.Κ για την υποτιθέμενη μιζέρια που εκπέμπει το Εν λευκώ και η αντιπάθεια του για τον Νεοέλληνα! Ο τύπος μας έγραψε 15+ χρόνια πριν και μάλιστα γλαφυρά για το που πάει η χώρα μας με τις κακές συνήθειες που απέκτησε μεταπολιτευτικά και τις ευκαιρίες που δεν άδραξε όταν της δόθηκαν και επιβεβαιώθηκε ως προ Χριστού προφήτης! Αυτά που ζούμε τώρα δεν είναι όσα μας είχε γράψει παλαιότερα και τον λέγαμε καταστροφολόγο και υπερβολικό;
                                            Μπορεί να διαφωνώ σε πολλά μαζί του αλλά σε αυτό τον παραδέχομαι και χαίρομαι που τον διαβάζω τόσα χρόνια. Δεν μπορώ επίσης να μην δεχτώ τα καλά κείμενα του Στάθη και ενίοτε τις απόψεις-ειδήσεις στον Αντίλογο αν και δεν μπορώ να τις συγκρίνω με την εποχή του Νίκου Δήμου και του σετραιτ για παράδειγμα! Απλά πλέον ξέρω ότι το περιοδικό δεν του ανήκει και ότι τον έκανε πέρα ο άσπονδος...φίλος του ΣΧ που προσωπικά τον θεωρώ καταστροφή για το εν λόγω περιοδικό!
                                            Αυτά τα ...πολλά από μένα!

Επειδή είμαι και εγώ παλιός αναγνώστης θα σχολιάσω στο ίδιο ύφος.
                                            Τις τελευταίες εξελίξεις δεν τις γνωρίζω (ότι παρέδωσε π.χ στον Σ.Χ από σένα το μαθαίνω), γιατί προσωπικά σταμάτησα να το παίρνω από τότε που τα αυτοκίνητα άρχισαν να μοιάζουν (όλο και περισσότερο) μεταξύ τους.

Εγώ θα διαφωνήσω με σας παίδες.
                                            Προσωπικά έπαιρνα τους 4Τ και διάβαζα πρώτα το Εν Λευκώ, τον Δήμου και τους υπόλοιπους (Ζουράρις, Σωμερίτης, Μάργαρης).
                                            Επίσης θα συμφωνήσω με τον spyros.s γι' αυτά που γράφει για τον Καββαθά.
                                            Ποιός θυμάται το εξώφυλλο του Οκτωβρίου 1993 όταν επ' αφορμή των εκλογών μας έλεγε 'No problem' μια κούκλα ? Ο κόσμος χανόνταν τότε στην γειτονιά μας και εμείς 'τρωγόμασταν' σε μια πολύ φορτισμένη εκλογική αναμέτρηση (για όσους θυμούνται)...
                                            Εδώ και χρόνια ο τύπος γράφει ότι το μοντέλο οικονομικής 'ανάπτυξης' που ακολουθούμε θα μας φέρει στα αδιέξοδα που όλοι ζούμε αυτή την εποχή.
                                            Ούτε εγώ συμφωνώ με όλες τις απόψεις του. Αλλά αυτό δεν με αποτρέπει να πω ότι στα περισσότερα δικαιώθηκε.
                                            Επίσης μοιράζομαι την εμμονή του για την εγχώρια παραγωγή (όχι αυτοκινήτων που έχουμε χάσει το παιχνίδι προ καιρού, αλλά ό,τι άλλο μπορεί να φτιαχτεί στην Ελλάδα)
                                            Ποιός θυμάται το εξώφυλλο του 1987 (το πρώτο μου τεύχος) με την κόκκινη Porsche 959 'το τελειότερο αυτοκίνητο στον κόσμο' ? Τέτοια εξώφυλλα δεν βγαίνουν από κανένα Drive, από κανένα CarDriver (για tuner-άδικα των 0-100 ας μην μιλήσω καλύτερα!). Ίσως να άλλαξαν και οι εποχές φυσικά.

Όσον αφορά τις εμμονές τους με τα ιταλικά.
                                            Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι μιλάμε για άτομα που μεγάλωσα με Τζουλιέτες, με Αλφασούντ κτλ.
                                            Και απ' την άλλη, δεν καταλαβαίνω, πρέπει να είσαι Ιταλόφιλος για να ερωτευτείς μια Lancia Delta Integrale το 1990 ? Αφού το αμάξι 'κένταγε'...

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω, κείμενα σαν του Δήμου και του Setright και εμένα μου λείπουν και θεωρώ ότι χωρίς αυτά κάτι έχει χαθεί απ' τους 4Τ...

Συμφωνω απολυτως!
                                            Επισης απο τις κορυφαιες στιγμες του περιοδικου,
                                            αυτη με το εξωφυλλο που ειχε την F40 διπλα με την Bimota YB4 και τον Διατσιδη, ολα αυτα
                                            στην πιστα του Maranello to 1989...

P.S Αυτην την ιστορια περι 'ασπονδου φιλου' και οτι τον εκανε περα, την ακουσα
                                            να την υποστηριζει και παλαιος συνεργατης 'αδελφου' περιοδικου ( Πτηση & Διαστημα), που γνωρισα μεσω ενος φιλου.
                                            Ισχυει οντως? Γνωριζει κανεις κατι, γιατι τουλαχιστον 'στο χαρτι' ο Σ.Χ 'σταζει μελι' καθε φορα που αναφερεται στον Κ.Κ.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 23
                                            • 24