-
@katafractos17 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Το υβριδικό μου το δίνουν ως εξής:
- Peugeot 3008 Hybrid4 300 e-EAT8 GT
Μίσθωμα 551€ - Επιβάρυνση καθαρου μισθού 231€
(ΛΤΠΦ: 39.993€ - WLTP Εκπομπές CO2: 29 - 31 g/km)
*Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει και με τα λεγόμενα σας δεν βεβαιώνεται επιπλέον εισόδημα, οπότε επιβάρυνση 0.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα πάρεις ΑΥΤΟ!!! Δεν χωράει συζήτηση....με €231 τον μήνα έχεις ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο, από τα καλύτερα που μπορείς να αγοράσεις (σε λογικά πλαίσια) σήμερα. Είναι ίδια λεφτά με το απλό 3008!!!! Γιατί στα €180 του απλού πρέπει να προσθέσεις και τα €50-60/μήνα επιπλέον που είναι ο φόρος.
Τσάμπα ειναι....ΜΗΝ το σκέφετεσαι! Τόσο θα σου κόστιζε ένα CHR leasing η ένα Γιάρις με δόσεις. - Peugeot 3008 Hybrid4 300 e-EAT8 GT
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Οι απαντήσεις σας βοήθησαν αρκετά.Το υβριδικό μου το δίνουν ως εξής:
*Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει και με τα λεγόμενα σας δεν βεβαιώνεται επιπλέον εισόδημα, οπότε επιβάρυνση 0.
μην το σκεφτεσαι καθολου! hybrid4. να γινουμε πολλες.... αν σου δινουν και εξαγορα, και εξαγορα κανεις. γιατι το πρωτο μισθωμα ειναι τουλαχιστον 10 και απο οτι καταλαβα δεν σου το ζητανε μια και εχουν πολυ ψηλο εξοδο. βουρ, ουτε να σκεφτεις δευτερολεπτο. αλλα κλαση αυτοκινητου, αλλη ζωη! και χωρις προσθετο φορο. ουτε ευρω
-
@fanis75 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Το υβριδικό μου το δίνουν ως εξής:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα πάρεις ΑΥΤΟ!!! Δεν χωράει συζήτηση....με €231 τον μήνα έχεις ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο, από τα καλύτερα που μπορείς να αγοράσεις (σε λογικά πλαίσια) σήμερα. Είναι ίδια λεφτά με το απλό 3008!!!! Γιατί στα €180 του απλού πρέπει να προσθέσεις και τα €50-60/μήνα επιπλέον που είναι ο φόρος.
Τσάμπα ειναι....ΜΗΝ το σκέφετεσαι! Τόσο θα σου κόστιζε ένα CHR leasing η ένα Γιάρις με δόσεις.Σωστά.
Το απλό έρχεται 180+55 = 235@gatoz said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
μην το σκεφτεσαι καθολου! hybrid4. να γινουμε πολλες.... αν σου δινουν και εξαγορα, και εξαγορα κανεις. γιατι το πρωτο μισθωμα ειναι τουλαχιστον 10 και απο οτι καταλαβα δεν σου το ζητανε μια και εχουν πολυ ψηλο εξοδο. βουρ, ουτε να σκεφτεις δευτερολεπτο. αλλα κλαση αυτοκινητου, αλλη ζωη! και χωρις προσθετο φορο. ουτε ευρω
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.
Πάω βουρ για το υβριδικό.Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Βοηθήσατε ανέλπιστα. - Peugeot 3008 Hybrid4 300 e-EAT8 GT
-
σε ασπρο περλα με μαυρη οροφη... δεν φαινεται και η βρωμα ετσι και δειχνει και εντυπωσιακο. οχι μαυρο, μπιχλιαζει και με βλεμμα
-
Αψογη τιμή !! Κανα νομικό συμβουλο ψαχνετε να ερθω και εγώ;
Αν και το 3008 είναι μεγάλο αμαξι για καθε μερα!Γατε πως ακριβώς λες να το κανουν αυτό;
Με εξαγορά πως θα παίξει; -
@iceman7 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Αψογη τιμή !! Κανα νομικό συμβουλο ψαχνεται να ερθω και εγώ;
Αν και το 3008 είναι μεγάλο αμαξι για καθε μερα!Γατε πως ακριβώς λες να το κανουν αυτό;
Με εξαγορά πως θα παίξει;εχω μια καποια υποψια αλλα δεν γραφεται δημοσια... τον φιλο παντως τον συμφερει.
-
@gatoz said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Με εξαγορά πως θα παίξει;εχω μια καποια υποψια αλλα δεν γραφεται δημοσια... τον φιλο παντως τον συμφερει.
Αν η εταιρεία χρειάζεται και λίγο μαύρο χρήμα (οι περισσότερες χρειάζονται στην Ελλάδα), μια χαρά γίνεται και καταλήγει win-win κατάσταση για όλους.
-
@harisma23 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Αν η εταιρεία χρειάζεται και λίγο μαύρο χρήμα (οι περισσότερες χρειάζονται στην Ελλάδα), μια χαρά γίνεται και καταλήγει win-win κατάσταση για όλους.
ουτε για αστειο αυτο που ειπες!
μιλαμε για μισθοδοσια και αν δεν καταβαλεις τα της συμβασης με τραπεζικη μεθοδο ειναι ποινικο. γινεται και ελεγχος στο εργανη.
κατι πολυ πιο μπερδεμενο υπαρχει, νομοτυπο βεβαια και σε καμμια περιπτωση ξεπλυμα μαυρου χρηματος -
-
αχαχαχααχα!!! Δεν ήξερα ότι ειναι της SocGen η ALD, νόμιζα ότι είναι Γερμανική!!
Θα μείνουν και άλλες πάντως, Hertz, Avis που είναι κυρίως RAC λογικά θα μείνουν + τις όποιες τοπικές, όπως σε εμάς η εξέκιουτιβ.
-
τι άποψη έχετε για το leasing έναντι δανείου για ιδιώτη.
Θεωρώντας επιτόκια της τάξης του 7,5%, 5ετια, μεικτή ασφάλιση και στα 2 καθώς και 25.000 χλμ. -
@spiros75 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
τι άποψη έχετε για το leasing έναντι δανείου για ιδιώτη.
Θεωρώντας επιτόκια της τάξης του 7,5%, 5ετια, μεικτή ασφάλιση και στα 2 καθώς και 25.000 χλμ.Σε κάποιες περιπτώσεις συμφέρει το leasing εφόσον: α) θες να αλλάξεις αυτοκίνητο στην 4ετία και β) πάρεις κάποιο μοντέλο που το έχουν σε προσφορά.
Το κοιτάω και εγώ. Για παράδειγμα για το Γιάρις βγαίνει σχεδόν το ίδιο (€1.000 πιο ακριβό το leasing) αλλά με πολύ χαμηλότερη μηνιαία δόση το leasing. Βέβαια μεγάλη σημασία έχει η τιμή μεταπώλησης μετά από 4 χρόνια, κάτι το οποίο δεν το ξέρει κανείς!
-
Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω την άσχημη εμπειρία που έχω με την Avis.
Στις 17/05/2022 προχωράω σε παραγγελία επαγγελματικού αυτοκινήτου(ΤΟΥΟΤΑ HILUX) μέσο του Avis Leasing στο οποίο αναφέρεται εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 20/06/2022(Αφού πρώτα έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με email μαζί τους σχετικά με το πότε έχει γίνει η παραγγελία από αυτούς-Οκτώβριο του 2021 σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) . Δίνω 11.160 προκαταβολή + 3 μισθώματα. Το συμφωνηθέν μίσθωμα είναι στα 303€. Αφού υπογράφω τη σύμβαση και έχουν περάσει καμμιά 10 μέρες χωρίς να τη λάβω πίσω στέλνω mail αναφέροντας ότι δεν μου έχουν αποστείλει υπογεγραμμένη τη σύμβαση και η απάντηση που παίρνω πίσω στις 02/06/2022 είναι η παρακάτω:
Θα τα λάβετε μόλις υπογράφουν από την διεύθυνση, χρειάζεται λίγος χρόνος γιατί καθημερινά είναι πολλά τα προς υπογραφή συμφωνητικά. Στην διάθεσή σας
Μέχρι και σήμερα 28/06/2022 δεν έχουν υπογραφεί τα συμφωνητικά.Στις 15/06/2022 και αφού δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου όλο αυτό το διάστημα(μόνο εγώ τους έψαχνα) στέλνω email (θεωρώντας ότι αφού δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου, ότι όλα βαίνουν καλώς) και λαμβάνω την απάντηση ότι η ενημέρωση που έχουν από τον προμηθευτή είναι για παράδοση στις 24/06/2022. Στις 21/06/2022 λαμβάνω mail ότι η ενημέρωση που έχουν από το προμηθευτή είναι για τις 01/07/2022. Τελικά στις 23/06/2022 λαμβάνω νέο email όπου ενημερώνομαι για το παρακάτω:
Καλησπέρα σας,
Σε συνέχεια του παρακάτω και κατόπιν σημερινής ενημέρωσης του προμηθευτή, με βάση το συνημμένο, η πιθανή ημερομηνία παράδοσης του οχήματος τοποθετείτε στα μέσα του Σεπτεμβρίου.Να σημειώσω εδώ πως είναι γνωστό πως από τον Απρίλιο του 2022 έχει σταματήσει η παραγωγή των HILUX, CROSS κτλ από την ΤΟΥΟΤΑ(καθώς πλημύρισε το εργοστάσιό τους στην ΑΦΡΙΚΗ)
Θεωρώ δεδομένο πως εσκεμμένα έγραφαν παραπλανητικά την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, ενώ γνώριζαν και εσκεμμένα μου έδιναν λάθος πληροφορίες και απέφευγαν την επικοινωνία μαζί μου.
Καθώς λοιπόν το αυτοκίνητο το χρειαζόμουν, ζήτησα αυτοκίνητο pre delivery.
Μου απέστειλαν λοιπόν πριν από λίγο μια «προσφορά» για ίδιο μοντέλο HILUX χαμηλότερού εξοπλισμού, κινητήρα κτλ με μηνιαίο μίσθωμα 450€ πλέον ΦΠΑ, ενώ οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν:
Στο διάστημα από την παραγγελία και μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου υπάρχει η δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου pre-delivery. Ισχύει τόσο για τις εταιρίες όσο και για τους ιδιώτες πελάτες και μάλιστα με μίσθωμα αντίστοιχο του συμφωνημένου για παράδοση leasing αυτοκίνητου.Θεωρώ μάλιστα ότι το μίσθωμα για το predelivery θα έπρεπε να είναι και χαμηλότερο από το συμφωνηθέν όπως κάνουν άλλες εταιρείες leasing αφού προσφέρουν κάτι χειρότερο από την παραγγελία.
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια εταιρεία να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.
Θα προχωρήσω σίγουρα σε καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και σε κοινοποίηση επιστολής σε ιστοσελίδες μήπως και το δημοσιεύσουν.Έχει κανείς τόσο άσχημη εμπειρία από τη συγκεκριμένη εταιρεία;
-
συνεργαζομαι και με την avis
ειναι μπερδεμενοι στα γραφειοκρατικα τους αλλα γενικα ειναι πολυ οκ στη τηρηση ορων.
στις παραδοσεις ειναι αλλου για αλλου: τους δινει ο εισαγωγεας καποιες ημερομηνιες με αναμενομενες αφιξεις για τις μαζικες τους παραγγελιας και αυτες λενε. Ομως αυτες αλλαζουν διαρκως απο τον εισαγωγεα. Συνηθως προς το χειροτερα και καποιες φορες προς το καλυτερο. Υποθετω οτι η ιδια η ληζ θελει να δωσει χθες το μισθωμενο για να αρχισει να τρεχει το μισθωμα.
απο οσο γνωριζω στα επαγγελματικα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση με τα pre delivery.
θα την εβαζα στις 'καλες' ληζ, εχουν δει τα ματια μου φρικες, ειδικα αν εχεις πριμιουμ συμβολαιο με σερβις αντιπροσωπειες - χαμηλη απαλλαγη κλπ -
απο οσο γνωριζω στα επαγγελματικα ειναι λιγο περιεργη η κατασταση με τα pre delivery.
θα την εβαζα στις 'καλες' ληζ, εχουν δει τα ματια μου φρικες, ειδικα αν εχεις πριμιουμ συμβολαιο με σερβις αντιπροσωπειες - χαμηλη απαλλαγη κλπΤι εννοείς περίεργη κατάσταση;
-
@kokos1405 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
θα την εβαζα στις 'καλες' ληζ, εχουν δει τα ματια μου φρικες, ειδικα αν εχεις πριμιουμ συμβολαιο με σερβις αντιπροσωπειες - χαμηλη απαλλαγη κλπΤι εννοείς περίεργη κατάσταση;
τα predelivery τα παιρνουν απο τις ενοικιασεις. δεν εχουν ομως ενοικιαζομενα επαγγελματικα. μαλιστα σε μια προσφορα για ενα ραπτορ θυμαμαι να αναφερει predelivery ιχε και αντικατασταση σε 4 μερες απο τις 24 ωρες που εχω στο πριμιουμ
-
τα predelivery τα παιρνουν απο τις ενοικιασεις. δεν εχουν ομως ενοικιαζομενα επαγγελματικα. μαλιστα σε μια προσφορα για ενα ραπτορ θυμαμαι να αναφερει predelivery ιχε και αντικατασταση σε 4 μερες απο τις 24 ωρες που εχω στο πριμιουμ
Κατανοητό αυτό.
Αλλά να ζητάνε 150 ευρώ παραπάνω μίσθωμα για το predelivery το θεωρώ παράλογο.Επίσης το premium πως το ζητάς;
-
Κατανοητό αυτό.
Αλλά να ζητάνε 150 ευρώ παραπάνω μίσθωμα για το predelivery το θεωρώ παράλογο.Επίσης το premium πως το ζητάς;
απο τον πωλητη σου ζητας τις επιπλεον παροχες. οκ, πρεπει να εχεις και καποια ιστορια και τζιρο μαζι τους για να σου το δωσουν.
επισης να υποθεσω οτι τιμες εχεις βαλει ειναι χωρις φπα? ολες? ...εκπιπτει το φορτηγακι -
απο τον πωλητη σου ζητας τις επιπλεον παροχες. οκ, πρεπει να εχεις και καποια ιστορια και τζιρο μαζι τους για να σου το δωσουν.
επισης να υποθεσω οτι τιμες εχεις βαλει ειναι χωρις φπα? ολες? ...εκπιπτει το φορτηγακιΟι τιμές είναι χωρίς το ΦΠΑ όλες. 303 το μίσθωμα για την κορυφαία έκδοση του Hilux(2.8 Tornado Invincible ) & 450 το μίσθωμα predelivery για μια μεσαία έκδοση του HILUX(2.4 Cruiser) άγνωστης παλαιότητας.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από την kinisislease? Ενδιαφέρομαι άμεσα και βλέπω πολύ χαμηλές τιμές σε σχέση με τους άλλους , σας ευχαριστώ
ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing