-
Ανησυχω τι να κανω που δεν εχουν ερθει ακομη??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ανησυχω τι να κανω που δεν εχουν ερθει ακομη??αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν έρθουν τότε υπό μάλης την άδεια και στην εφορία....
-
Ερωτήσεις κρίσεως:
1600αρι του 2003 θα πληρώσει λογικά 252€? Σωστά?
2λιτρο του 2009 πάνω από 1927cc πόσο θα πληρώσει?Παίζει ρόλο τελικά τι EURO είναι το κάθε αμάξι ή μόνο η ηλικία του?
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πληρώθηκαν τα τέλη. Όχι στα ΕΛΤΑ αλλά στη Τράπεζα που πήγα για να ανανεώαω την κάρτα αναλήψεων. Χρόνος 2 λεπτά. Χρόνος αναμονής άλλα 2 λεπτά. (EUROBANK Κοραή).
Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Θα ήταν ευχής έργον να μπορούσε κανείς να πληρώνει τα τέλη μέσω Τράπεζας και το σήμα να ήταν ηλεκτρονικού τύπου.
Τι εννοείς ανανέωση; Όταν κοντεύει να λήξει, στέλνουν την καινούρια με το ταχυδρομείο.
Το σήμα μπορείς να το πάρεις και από το ebanking της Α, με ένα καπέλο (7€ IIRC) για το κούριερ. Εντελώς άυλο δεν θα μπορούσε να είναι, θα έπρεπε και ο τελευταίος σερίφης στην Κάτω Πέρα Ραχούλα Θεσπρωτίας να έχει τερματικό στο περιπολικό. TTBOMK σε όλες τις χώρες που ξέρω αυτοκόλλητο είναι το σήμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ερωτήσεις κρίσεως:
2λιτρο του 2009 πάνω από 1927cc πόσο θα πληρώσει?Παίζει ρόλο τελικά τι EURO είναι το κάθε αμάξι ή μόνο η ηλικία του?
To 1600άρι είναι όντως στα 252 €. Το δίλιτρο από 1929cc και πάνω, με άδεια από το 2005 και μετά θα πληρώσει 428 € συν 150 € το ειδικό τέλος, σύνολο 578 €.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ερωτήσεις κρίσεως:
To 1600άρι είναι όντως στα 252 €. Το δίλιτρο από 1929cc και πάνω, με άδεια από το 2005 και μετά θα πληρώσει 428 € συν 150 € το ειδικό τέλος, σύνολο 578 €.
Thanks!!
-
ΟΧΙ ακομα.
Ειναι suzuki suift 1989 καιει Super.
Απο οτι κοιταω τα τελη ειναι 187 ευρω.
Τελικα θα ερθει το ειδοποιητηριο ή θα πρεπει να το ζητησω εγω? -
Στη ΔΟΥ μπορούμε να δείξουμε και φωτοτυπία της άδειας ή θέλει την κανονική??
Επίσης μπορεί να πληρώσει τα τέλη άτομο πέραν του ιδιοκτήτη??
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πληρώθηκαν τα τέλη. Όχι στα ΕΛΤΑ αλλά στη Τράπεζα που πήγα για να ανανεώαω την κάρτα αναλήψεων. Χρόνος 2 λεπτά. Χρόνος αναμονής άλλα 2 λεπτά. (EUROBANK Κοραή).
Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Θα ήταν ευχής έργον να μπορούσε κανείς να πληρώνει τα τέλη μέσω Τράπεζας και το σήμα να ήταν ηλεκτρονικού τύπου.
Τι εννοείς ανανέωση; Όταν κοντεύει να λήξει, στέλνουν την καινούρια με το ταχυδρομείο.
Το σήμα μπορείς να το πάρεις και από το ebanking της Α, με ένα καπέλο (7€ IIRC) για το κούριερ. Εντελώς άυλο δεν θα μπορούσε να είναι, θα έπρεπε και ο τελευταίος σερίφης στην Κάτω Πέρα Ραχούλα Θεσπρωτίας να έχει τερματικό στο περιπολικό. TTBOMK σε όλες τις χώρες που ξέρω αυτοκόλλητο είναι το σήμα.
Δεν έλαβα ποτέ την κάρτα.....
-
Μέχρι πότε περίπου μπορεί να έρθει το σήμα? (μπας κ δεν τρέχουμε σε εφορίες)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μέχρι πότε περίπου μπορεί να έρθει το σήμα? (μπας κ δεν τρέχουμε σε εφορίες)Σε μένα ήρθε σήμερα. Ευτυχώς, γιατί ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για τραβήγματα στην εφορία!
-
Στην εφορία πήγα σήμερα για κατάθεση πινακίδων και δέν είχε καθόλου ουρά για τα τέλη, βασικά μέσα σε 10 λεπτά αναμονής το πολύ τελείωνες. Βέβαια είχαν βάλει εκτάκτως 2 επιπλέον γκισέ μόνο για τέλη + το κανονικό 1 για τις πινακίδες.
Τώρα σε άλλες ΔΟΥ δέν ξέρω τί γίνεται. Ισως είναι και νωρίς ακόμα, η πολύ κίνηση θα πέσει λογικά μετά τις 20 του μήνα.
-
Έχουν έρθει μόνο της γυναίκας μου, αλλά όχι τα δικά μου.
Άσχετο:
αν καταθέσω τις πινακίδες σε ένα 1600άρι μοντέλο 2002, μετά για να τις πάρω πίσω βγάζω άλλες (δηλ άλλος αριθμός κυκλοφορίας) ή παίρνω τις ίδιες?
Πόσο κοστίζει να τις πάρω πίσω? -
Τις ίδιες παίρνεις πίσω, πρέπει να πληρώσεις όλα τα τέλη κυκλοφορίας για τα έτη που ήταν ακίνητο συν κάτι ακόμη.
Εμένα ήρθαν τα εύκολα 28ευρώ για το σμαρτ και 189 για το καινούργιο Κρούζ αλλά δεν έχει έρθει για το δίλιτρο του 2004 που ψάχνω να το πουλήσω και σκέφτομαι να καταθέσω πινακίδες: το υπολογίζω περί τα 630, είναι πάντως απαράδεκτο να πηγαίνουν με τα κυβικά και την ηλικία και όχι με euro, co2. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
...Τελευταία μέρα! Πάλι καλά που με θυμήθηκαν!
γιατί τελευταία;
εμένα από τα 4 που περιμένω μόνο το 1 μου έχει έρθει!
Τελευταία μέρα, γιατί έχουν πεί πως αν δεν έχεις παραλάβει το χαρτί μέχρι τις 15/12 τότε πρέπει να πάς στην εφορία της περιοχής σου!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
γιατί τελευταία;
Τελευταία μέρα, γιατί έχουν πεί πως αν δεν έχεις παραλάβει το χαρτί μέχρι τις 15/12 τότε πρέπει να πάς στην εφορία της περιοχής σου!
Δεν πρόκειται να έρθουν δηλαδή; να μην τα περιμένουμε; να πάω και εγώ από τώρα στην εφορία; Έλεγα να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα...
Το μπουρδελοκράτος μου μέσα
-
Εμένα που με διαβεβαίωσαν πως ΔΕΝ θα έρθουν (επειδή το πήρα 29/10) και ότι πρέπει να πάω από 1-1-2010 μέχρι 15-1-2010 να τα πάρω εγώ...και τελικά ήρθαν σήμερα????
Οπότε υπομονή λίγο ακόμα...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
γιατί τελευταία;
Δεν πρόκειται να έρθουν δηλαδή; να μην τα περιμένουμε; να πάω και εγώ από τώρα στην εφορία; Έλεγα να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα...
Το μπουρδελοκράτος μου μέσα
Πήγα εφορία (δηλαδή τη μάνα μου έστειλα, εγώ δεν μπορώ να βγώ ακόμα έξω) και ξεμπέρδεψα... μόνο την άδεια κυκλοφορίας της είχα δώσει... ούτε κόσμο είχε ούτε τίποτα!
-
stan ευχαριστώ και εύχομαι περαστικά (διάβασα την περιπέτεια της υγείας σου σε κάποιο θέμα).
Νίκο παλαιότερα έτσι συνέβαινε, σε εμένα έτσι συνέβη πέρσι... Αλλά είναι προφανές ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φοβάμαι μην εφησυχάσω ιδιαίτερα και μετά φάω όλη την αναμονή στην εφορία . Αύριο έτσι και αλλιώς δεν μπορώ, οπότε θα περιμένω, ίσως όμως πάω την παρ/ευη. -
Τελικά μου ήρθε σήμερα. 184 ευρώ (άδεια 2005, 1796 κ.εκ.)
Σας έχουν έλθει τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας;