-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτό που λέω είναι ότι η ουσία του αυτοκινήτου είναι πολύ κοντύτερα στο WRC απ΄όσο θα βρεθεί ποτέ η LaFerrari κοντά στην F1.
(Μηχανολογικά μην κάνεις τον κόπο, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω)
το πρώτο είναι πάλι δικιά σου τοποθέτηση...
όσο για το δεύτερο έτσι και αλλιώς δεν θα προσπαθούσα να κάνω μηχανολογική συζήτηση με μπετατζή...
Για το 'κοντά στο WRC' σου λέω ένα νούμερο: 5718. Οταν καταλάβεις τι είναι θα καταλάβεις γιατί έχω δίκιο.
Οσο για το δεύτερο, επειδή έχω παρατηρήσει σε σένα και άλλες φορές μια έπαρση του άρτι διπλωματούχου ΕΜΠ (α) δεν είμαι μπετατζής (αλλά δεν έχει σημασία) (β) κόβω ό,τι θέλεις (ρίσκο! ) ότι έχω δει Evo (μεταξύ άλλων) λυμένα στα εξ΄ων συνετέθησαν πολύ περισσότερες φορές απ΄ό,τι εσύ.
-
Τι είναι exactly η 'ουσία' του αυτοκινήτου? Νέος όρος?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ούτε ωραίο εσωτερικό έχει...Οι αεραγωγοί είναι απαίσιοι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που λέω είναι ότι η ουσία του αυτοκινήτου είναι πολύ κοντύτερα στο WRC απ΄όσο θα βρεθεί ποτέ η LaFerrari κοντά στην F1.
(Μηχανολογικά μην κάνεις τον κόπο, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω)
το πρώτο είναι πάλι δικιά σου τοποθέτηση...
όσο για το δεύτερο έτσι και αλλιώς δεν θα προσπαθούσα να κάνω μηχανολογική συζήτηση με μπετατζή...
Για το 'κοντά στο WRC' σου λέω ένα νούμερο: 5718. Οταν καταλάβεις τι είναι θα καταλάβεις γιατί έχω δίκιο.
Οσο για το δεύτερο, επειδή έχω παρατηρήσει σε σένα και άλλες φορές μια έπαρση του άρτι διπλωματούχου ΕΜΠ (α) δεν είμαι μπετατζής (αλλά δεν έχει σημασία) (β) κόβω ό,τι θέλεις (ρίσκο! ) ότι έχω δει Evo (μεταξύ άλλων) λυμένα στα εξ΄ων συνετέθησαν πολύ περισσότερες φορές απ΄ό,τι εσύ.
αντί να εκλάβει το ποστ μου στην βάση που το έθεσα, , προτίμησες να το χοντρύνεις γράφοντας ένα σκασμό ασυναρτησίες άσχετες με τις αρχικές μου δημοσιεύσεις και το πνεύμα της απάντησης...
και για να καταλάβεις σου λέω το νούμερο 854060α... όταν καταλάβεις τι είναι θα καταλάβεις πολλά...οποιοσδήποτε ακομπλεξάριστος μπετατζής (ή μη) θα απάνταγε με και χιούμορ... αντ αυτού προτίμησες να μας επισημάνεις ότι έχεις δει γυμνό evo περισσότερες φορές από εμένα... ^2 και μάλιστα ότι μου δίνεις την εκλογή να σου κόψω κάτι...
για αρχή λέω να κόψεις την υπεροψία και να διαβάσεις με καλύτερη διάθεση αυτά που σου έγραψα σε αντιδιαστολή με αυτά που απάντησες... -
Σου ζητώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα, δυστυχώς δεν αντιλήφθηκα ότι το γύρισμα της συζήτησης σε προσωπική βάση 'δεν θα προσπαθούσα να κάνω σοβαρή μηχανολογική συζήτηση με ' καθώς και το 'μπετατζής' (που κολλάει, εσύ μόνο ξέρεις) είναι κάποιου είδους χιούμορ
Κακό χιούμορ εσύ, κομπλεξικός εγώ, κανένα πρόβλημα, πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ποσο πιο ομορφη ειναι με βαμμενη την οροφη;;;;;;;
[/url]Βασικά της πηγαίνουν πολύ οι μαύρες ζάντες.
Στη συζήτηση για ζάντες κι εμένα θα μου άρεσε (και λόγω μαύρης οροφής) η μαύρη ζάντα.
Εδώ μία φωτογραφία από photoshop που βρήκα σε μοντελιστικό φόρουμ. Ο τύπος έβαλε τις ζάντες από την (κακάσχημη) Lamborghini Veneno
-
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
-
-
Απλά αλλού!!!
-
δεν νομιζω οτι μπαινει μεσα στις 10 ομορφοτερες φερραρι ολων των εποχων imho.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά αλλού!!!
Αιτώ να αλλάξεις το avatar σου με αυτή την οπτασία.
-
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά αλλού!!!
ναι....σχεδιαστικα ειναι αλλου!
απλα ψαχνουμε ακομα να βρουμε που...
ωραιοι καθρεφτες!!!!σαν σαλιγκαρι ειναι....
μπροστινο 2013...
πλαινο και πλευρα 2005
απο πισω ολιγον απο ολα...
απο πανω οπως το δειχνεις F50...ωραιο αβαταρ!
-
-
Σε τι χρώματα θα βγεί??
-
Κόκκινο, κίτρινο, μαύρο.
-
-
πήγε λέει ο γιωρίκας στο Παρίσι να δει τι παίζει στο μουλέν ρουζ και με αυτά και με αυτά λιγουρεύτηκε ο άνθρωπος...
τι να κάνει, ρωτάει έναν ομογενή πώς θα μπορούσε να συνεννοηθεί στο ρεστορά για να μην του φέρουν να φάει σαλιγκάρια με μύξες από βατράχια.
- α μην ανησυχείς καθόλου! είναι πολύ ευκολο! λέει ο ομογενής
- σοβαρά;; για πε για πε, λέει το καμάρι μας
- σε ό,τι θέλεις να παραγγείλεις, θα βάλεις το la απο μπροστά κι αυτό ήταν!
γεμάτος χαρά τρέχει στο κοντινό ρεστορά ο Γιωρίκας κι αρχίζει τις παραγγελιές. la feta, la keftedakia, la pastourma, la krasi, la psomi, όλα μέλι γάλα.
παίρνει σκασμένος μετά από τη μάσα το νέο του φίλο τηλέφωνο να του διηγηθεί τις επιτυχίες του, ενώ εκείνη την ώρα έφερνε ο σερβιτόρος το la pagoto και του λέει:
la skata θα έτρωγες αν δεν ήμουν έλληνας
ανέκδοτο βγαλμένο μέσα απο τη ζωή οπως φαίνεται...
LaFerrari (πρώην F70/F150)