-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει αναδιπλούμενους αλλά για κάποιο λόγο είναι καθυστερημένα προγραμματισμένοι. Θέλει παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος για να κλείσουν.
Σε πολλά αυτοκίνητα είναι έτσι και το βρίσκω σωστότερο, καθώς δεν θέλεις πάντα να κλείσουν όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο.
Συμφωνώ! Εμένα με 'ενοχλεί' στο Kuga που κλείνουν οι καθρέπτες κάθε φορά που κλειδώνω (ευτυχώς έχει 8 έτη εγγύηση γιατί βλέπω το μοτέρ να τα φτύνει σύντομα!). Προτιμούσα το σύστημα της BMW που ήθελε παρατεταμένο πάτημα.
10 χρονια ο μηχανισμος στο Audi δεν εχει μασησει παντως και ολοι ξερουμε για τι αστεια αξιοπιστια μιλαμε. Εγω θελω να ξερω οτι σε καθε κλειδωμα εκλεισαν και οι καθρεφτες χωρις να γυρισω να κοιταξω αν οντως εγινε ετσι. Και στο Πεζω ετσι το χω. Επισης το παρατεταμενο πατημα ολοι ξερουμε οτι δε δουλευει σε κανενα αυτοκινητο 100% αξιοπιστα. Πρεπει να εισαι στραμμένος προς το αμαξι, να εχει φρεσκια μπαταρια το κλειδι κ.ο.κ.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Καθρεφτες, κλειδαριες, ηλιοροφες κλπ δεν ειναι Αουντι μηχανισμοι, ερχονται απο προμηθευτες και ειναι κοινοι σε πολλα αμαξια. Μπορει να ειναι Μαγκνα ή καποιοι αλλοι προμηθευτες (τεραστιες εταιρειες με 100000+ προσωπικο).
-
Ο χρήστης thanos 7 έγραψε:
Δηλαδή ο κινητήρας του Cupra έχει ΜΟΝΟ άμεσο ψεκασμό;
Όχι,έχει άμεσο και έμμεσο
Νομιζω μονο αμεσο εχει. Ελαχιστοι εχουν και εμεσο μαζι.
-
Ε, ο συγκεκριμένος είναι μάλλον ένας από τους ελάχιστους.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δηλαδή ο κινητήρας του Cupra έχει ΜΟΝΟ άμεσο ψεκασμό;
Όχι,έχει άμεσο και έμμεσο
Νομιζω μονο αμεσο εχει. Ελαχιστοι εχουν και εμεσο μαζι.
Ο 1.8 που έχει άμεσο-έμμεσο βασίζεται στον 2λιτρο.
-
Thano ποιά είναι η γνώμη/εμπειρία σου με το 1.8 FR;
-
Το FR το έχω από 1/3/18 και έχω κάνει 16.000 km μαζί με ένα service λαδιών στις 15.000km
Από έξτρα εξοπλισμό έχω βάλει:
Πανοραμική ηλιοροφή
Ζάντες 18 ιντσών
SEAT FULL LED
Full link (Android auto,apple car play)
Πεταλιέρα cupra
Κάμερα οπισθοπορείας
Αισθητήρας φώτων/βροχής μαζί με ηλεκτροχρωματικο καθρέπτη
Από προβλήματα μέχρι στιγμής είχα κάποια θέματα με τριγμούς από την ηλιοροφή,όπου λύθηκαν μετά από επίσκεψη στην αντιπροσωπεία και ένα τρίξιμο από το συμπλέκτη όταν ζεσταίνεται καλά το αμάξι.
Από κατανάλωση λαδιού δεν έχει χρειαστεί να συμπληρώσω ml και από κατανάλωση στην πόλη κυμαίνεται 7-10l/100km και στον ανοιχτό δρόμο 6-9l/100km ανάλογα του ρυθμού που έχεις.
Ο κινητήρας είναι πολύ ελαστικός και πολύ εύστροφος έχοντας κόφτη στις 6.900 rpm αλλά έχει κάπως αδιάφορο ήχο.
Η ποιότητα κύλισης είναι πολύ καλή για την διάσταση ζαντών που φοράει,η αναρτηση δεν είναι τοσο σκληρή μετά το στρώσιμο αλλά χωρίς να γέρνει και το τιμόνι έχει καλή πληροφόρηση αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο στο cupra.Απο βάρος το παραμετροποιεις με τα modes που έχει.Το κιβώτιο του ειναι σφιχτό με ακριβες κούμπωμα και κοντες σχεσεις,αλλά η κλιμάκωση του είναι μακριά και αδικει τον κινητήρα.Το εσωτερικό ειναι πολύ καλό από ποιότητα και φινίρισμα και η εργονομία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.Οι χώροι για 4 ενήλικες μαζί με τις αποσκευές τους είναι υπεραρκετοί και με λίγη παραχώρηση μπορεί να φιλοξενήσει και 5ο ενήλικα εξίσου άνετα.Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί με τα χρήματα που διέθεσα πήρα πολύ αμάξι και με έναν κινητήρα που είναι η χαρά του βελτιωτή. -
Πολύ πορτοκαλί παίζει στα mid year μοντέλα βρε παιδί μου. Φανταχτερό κιόλας. Μου θυμίζει μπουρνάζι-μπραχάμι η όλη φάση. Μάλλον θα προτιμούσα κάποιο παλαιότερο μοντέλο με πιο... ομοιόμορφα χρώματα.
-
Έτσι είναι πλέον το ΜΥ19.
Αυτό είναι και το νέο γκρι Magnetic Tech που αντικαθιστά το Pirineos Grey. Επίσης πλέον έχουμε 7αρι dsg αντί 6αριου εξ ου και οι μειωμενοι ρυποι παρόλο το wltp.
-
Πιο πολύ μου αρέσει αυτό το γκρι από το προηγούμενο!
Δε μου αρέσουν όμως καθόλου οι χρυσαφί πινελιές. -
Έτσι είναι πλέον το ΜΥ19.Αυτό είναι και το νέο γκρι Magnetic Tech που αντικαθιστά το Pirineos Grey. Επίσης πλέον έχουμε 7αρι dsg αντί 6αριου εξ ου και οι μειωμενοι ρυποι παρόλο το wltp.
Ωραιο!!
-
Έτσι είναι πλέον το ΜΥ19.Αυτό είναι και το νέο γκρι Magnetic Tech που αντικαθιστά το Pirineos Grey. Επίσης πλέον έχουμε 7αρι dsg αντί 6αριου εξ ου και οι μειωμενοι ρυποι παρόλο το wltp.
Πιο πολύ νομίζω μου αρέσει το pirineos,thumbs up για το 7αρι υγρού τύπου αλλά νομίζω ότι δεν του πάνε τα πορτοκαλο-χρυσάφι σήματα
-
Κάνα έγχρωμο να φύγουμε από τις ασπρόμαυρες εικόνες;
-
Κι εγώ ένα μπλεδάκι θέλω που είναι και χωρίς χρέωση αλλά σιγά μην το φέρουν για ετοιμοπαράδοτο.
-
Κι εγώ ένα μπλεδάκι θέλω που είναι και χωρίς χρέωση αλλά σιγά μην το φέρουν για ετοιμοπαράδοτο.Συμφωνώ και είναι τεράστια μπούρδα! Το μπλε είναι φανταστικό χρώμα στα περισσότερα αυτοκίνητα και οι εισαγωγικές μα έχουν φλομώσει στην μουντάδα (γκρι, μαύρο, άσπρο).
-
-
Καλά, μερικοί έχουν λεφτά για γκάζια και καλά κάνουν, μακάρι να είχαμε κι εμείς.
Δε νομίζω να τέθηκε ποτέ το ερώτημα Cupra 300 vs TGi. -
Ο χρήστης cnggg έγραψε:
Να χτυπήσω παλαμάκια για όλους σας; σίγουρα για αυτούς που μένουν σε πόλεις με πρατήρια φυσικού αερίου. Ο Νεοέλληνας δεν θα αλλάξει ποτέ..Τι θέλεις να πεις εδώ;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Να χτυπήσω παλαμάκια για όλους σας; σίγουρα για αυτούς που μένουν σε πόλεις με πρατήρια φυσικού αερίου. Ο Νεοέλληνας δεν θα αλλάξει ποτέ..
Τι θέλεις να πεις εδώ;
Κάτι τελείως άστοχο...
-
Η απάντηση είναι στο 'μερικοί ' που λέει ο Sabas. Εγώ αμφιβάλω. Εδώ ο άλλος κοιτάει να γλιτώσει από το χρώμα. Πλάκα μ κάνετε; Με άλλα λόγια πάτε και παίρνετε λιοντάρια και δεν έχετε να τα ταισετε. Τουλάχιστον δε κάνετε τη σωστή κίνηση όσοι μένετε σε πόλεις με φυσικό αέριο. Αλλά τι να λέμε τώρα. Αφού σας βλέπω στην Εθνική (όποτε αφήνετε το γυάλισμα κ τα αμολατε) όταν πηγαίνω στο Cruise 180. Τυχαίνει κ κανένας αφού κάνει στην άκρη να του την βαρέσει και να με περάσει.. Όμως το Cruise είναι cruise και στα επόμενα χιλιόμετρα αναγκαστικά τον ξαναπερναω. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Στο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Προσεχώς σε όλους τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.. Προσοχή στους αεριούχους Λέοντες! Κ προσοχή στους δρόμους!
-
Παραλήρημα...
Μια χαρά έχουμε να τα ταΐσουμε φίλε μου. Γράφουμε και στο φόρουμ petrolheads επίσης, όχι μόνο εδώ. Ξέρεις τι σημαίνει petrolhead, έτσι;
SEAT León Mk3 (2013-2020)