-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έτσι φαίνεται. Μέχρι να δω το χρώμα του χρήματος βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο...
Μακάρι...στο εύχομαι πραγματικά.
Αλλά έχω μια απορία, μετά από τέτοια ταλαιπωρεία, πάλι VAG θα πάρεις..!?!?
Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε VAG μπορείς να παραμετροποιήσεις, ενεργοποιήσεις λειτουργίες που είναι κλειστές και να κανείς retrofit εύκολα. Όποτε για τον Στέφανο που γνωρίζει το άθλημα είναι σχεδόν μονόδρομος
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει αναδιπλούμενους αλλά για κάποιο λόγο είναι καθυστερημένα προγραμματισμένοι. Θέλει παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος για να κλείσουν.Σε πολλά αυτοκίνητα είναι έτσι και το βρίσκω σωστότερο, καθώς δεν θέλεις πάντα να κλείσουν όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο.
Πρέπει να έχει πάνω από 2.5 στροφές.
Βέβαια αυτό που δείχνει την ταχύτητα είναι ο λόγος της κρεμαγιέρα, όχι οι στροφές.
-
Και το 2.0 tsi 190 άλογα στα...21.600 είναι αχτύπητο!
Λογικά και αυτό θα μπορεί με λίγο κόπο και χρήμα να γίνει περίπου Cupra.
Αν δεν έχεις θέμα με τεκμήριο και ΦΠ είναι καλή επιλογή (αν είναι δυνατόν αυτοκινητάκι με 22.000 να έχει φόρο πολυτελείας , και ετήσιο τεκμήριο χρήσης 8000 με τους ηλίθιους! )Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Και το 2.0 tsi 190 άλογα στα...21.600 είναι αχτύπητο!Και αυτή η τιμή είναι με DSG!!!
Απίστευτα πράγματα!!! Αγόρασα κάτι πορτοκάλια σήμερα που μου φάνηκαν πιο ακριβά από όσο μου φαίνεται αυτό το αμάξι . -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Και αυτή η τιμή είναι με DSG!!!
Απίστευτα πράγματα!!! Αγόρασα κάτι πορτοκάλια σήμερα που μου φάνηκαν πιο ακριβά από όσο μου φαίνεται αυτό το αμάξι [emoji38].Ωχ τώρα το πρόσεξα !
Είναι τόσο απίστευτο που μάλλον ο εγκέφαλος μου το απέρριψε όταν είδα την τιμή!
Αν και με χειροκίνητο κιβώτιο και πλουσιότερο εξοπλισμό θα ήταν ακόμη καλύτερο κατά την άποψη μου.
Φέρτε το ρε σε ST έκδοση να το κλειδώσω από τον Ιούλιο (πρώτα ο Θεός περιμένουμε δίδυμα) 450 ευρώ το μήνα για 4 χρόνια με leasing και να μην με νοιάζουν ούτε τεκμήρια , τέλη , ΦΠ , ασφαλείες κλπ.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει αναδιπλούμενους αλλά για κάποιο λόγο είναι καθυστερημένα προγραμματισμένοι. Θέλει παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος για να κλείσουν.
Σε πολλά αυτοκίνητα είναι έτσι και το βρίσκω σωστότερο, καθώς δεν θέλεις πάντα να κλείσουν όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο.
Συμφωνώ! Εμένα με 'ενοχλεί' στο Kuga που κλείνουν οι καθρέπτες κάθε φορά που κλειδώνω (ευτυχώς έχει 8 έτη εγγύηση γιατί βλέπω το μοτέρ να τα φτύνει σύντομα!). Προτιμούσα το σύστημα της BMW που ήθελε παρατεταμένο πάτημα.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Και αυτή η τιμή είναι με DSG!!!
Απίστευτα πράγματα!!! Αγόρασα κάτι πορτοκάλια σήμερα που μου φάνηκαν πιο ακριβά από όσο μου φαίνεται αυτό το αμάξι .τι εξοπλισμο εχει σε αυτη την τιμη? ΦΠ για διλιτρο απωθει πολλους αγοραστες...
-
Από ότι βλέπω τελικά δεν έχει πολλά πράγματα. Δεν έχει ας πούμε led (έχει αλογόνου), δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος ή κάμερα και πάει λέγοντας.
Αν του βάλεις αυτά που είχε το προηγούμενο στα 22 χιλιάρικα κλειδί (ή και λιγότερο), αυτό μάλλον θα περνάει τα 25. -
Το 2.0 tsi 190 βγαίνει στην έκδοση FR η οποία εξοπλιστικά είναι ίδια με την έκδοση FR του 1.8 tsi 180. Οι διαφορές και ελλείψεις στον εξοπλισμό που λέτε έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ορισμένα ετοιμοπαράδοτα 1.8 είχαν εισαχθεί στην Ελλάδα με επιπλέον εξοπλισμό (κατά βάση το πακέτο 'FR Plus'). Απ' ό,τι θυμάμαι παλαιότερα το πακέτο FR plus περιλάμβανε τα full Led, την ηλιοροφή και τις 18άρες ζάντες και κόστιζε κάπου 1600€. Η κάμερα οπισθοπορείας και τα ραντάρ νομίζω είναι επιπλέον χρέωση εκτός και αν τα πάρει κανείς σε 'προσφορά' σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.
Ο 2.0 tsi 190 διαφέρει από τον κινητήρα του Cupra γιατί έχει έμμεσο + άμεσο ψεκασμό (όπως ο 1.8tsi 180) αλλά ο νέος δίλιτρος έχει και μία ακόμη καινοτομία γιατί δουλεύει σε κύκλο Miller. Βασικά η Audi τον σχεδίασε με στόχο το συνδυασμό οικονομίας/ρύπων και επιδόσεων και τον πρωτοτοποθέτησε στο τελευταίο Α4 και μετά σε SUV. Ο 1.8 180 είχε πρωτομπεί στο Α3 και μετά στο ΤΤ αλλά όχι σε μεγάλα οχήματα.
-
Κατ' αρχας το γεγονος οτι κοιταω ξανα VAG ειναι ομολογουμενως τραγικο αλλα δυστυχως οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες. Θελω hot hatch, 5θ, αυτοματο, ανω των 250hp, με 3+ χρονια εγγυηση, ολες τις συνδεσιμοτητες και τα γκατζετ (led φωτα, αισθητηρες παντου, ηλιοροφη, ηλεκτροχρωμικους και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους) και με ανωτερο ταβανι τραβηγμενο απ τα μαλλια, τα 35Κ. Μονο για Mini Works θα εκανα τα σταβα ματια σε σχεση με τα κριτηρια μου αλλα για να το παρω οπως θελω παει 45+. Κοιταξα αρκετα σοβαρα το i30N αλλα δυστυχως δε με επεισε. Πολυ καλο αμαξι κατα τα αλλα και νομιζω οπου να ναι θα βγει και αυτοματο.
Αλλες επιλογες λοιπον που να πληρουν τα κριτηρια αυτα δεν υπαρχουν. Το Leon ειναι αρκετα αξιολογο και το βρισκω αποδεκτο και απο θεμα ποιοτητας-συναρμογης. Εχει και καποια εξτραδακια που του δινουν επιπλεον vmf οπως πχ η ρυθμιζομενη αναρτηση, το μηχανικο μπλοκε και τα digital οργανα. Συν του οτι ευκολα θα του προσθεσω εν καιρω και 2-3 πραγματακια που κατ εμε του λειπουν πχ καμερα, πολυπιστονα φρενα κτλ.
Εως τωρα στο ματι ειχα ενα γκρι (Grey Pirineos) που εχει η Βελμαρ στη Βουλιαγμενης. Εκει θα φτιαξουν μια γωνια Cupra οταν πλεον ανεξαρτητοποιηθει σα σημα και το εχουν ως μοναδικο εκθεμα. Επειδη ομως περασα σημερα απο εκει για καποιες αποριες σχετικα με τα διαδικαστικα ενημερωθηκα οτι εχουν 4 νεα αυτοκινητα ΜΥ19 και ειναι ετοιμοπαραδοτα. Ενα λευκο (που μαλλον πουληθηκε), ενα μαυρο, ενα γκρι (καταργηθηκε το pirineos και εβγαλε ενα αλλο μπλεδιζον) και ενα ασημι. Τα ΜΥ19 ειναι με 290hp για να πεσουν οι ρυποι στα 152γρ απο 156γρ και εχουν και τις στυλιστικες διαφορες που βλεπετε στις παρακατω φωτο. Στην ουσια ειναι το τελευταιο μεταβατικο σταδιο πριν το μοντελο αποκτησει αποκλειστικα σηματα Cupra οπως το Ateca πχ.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχει αναδιπλούμενους αλλά για κάποιο λόγο είναι καθυστερημένα προγραμματισμένοι. Θέλει παρατεταμένο πάτημα του κλειδώματος για να κλείσουν.
Σε πολλά αυτοκίνητα είναι έτσι και το βρίσκω σωστότερο, καθώς δεν θέλεις πάντα να κλείσουν όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο.
Συμφωνώ! Εμένα με 'ενοχλεί' στο Kuga που κλείνουν οι καθρέπτες κάθε φορά που κλειδώνω (ευτυχώς έχει 8 έτη εγγύηση γιατί βλέπω το μοτέρ να τα φτύνει σύντομα!). Προτιμούσα το σύστημα της BMW που ήθελε παρατεταμένο πάτημα.
10 χρονια ο μηχανισμος στο Audi δεν εχει μασησει παντως και ολοι ξερουμε για τι αστεια αξιοπιστια μιλαμε. Εγω θελω να ξερω οτι σε καθε κλειδωμα εκλεισαν και οι καθρεφτες χωρις να γυρισω να κοιταξω αν οντως εγινε ετσι. Και στο Πεζω ετσι το χω. Επισης το παρατεταμενο πατημα ολοι ξερουμε οτι δε δουλευει σε κανενα αυτοκινητο 100% αξιοπιστα. Πρεπει να εισαι στραμμένος προς το αμαξι, να εχει φρεσκια μπαταρια το κλειδι κ.ο.κ.
-
Κατ' αρχας το γεγονος οτι κοιταω ξανα VAG ειναι ομολογουμενως τραγικο αλλα δυστυχως οι επιλογες ειναι πολυ περιορισμενες. Θελω hot hatch, 5θ, αυτοματο, ανω των 250hp, με 3+ χρονια εγγυηση, ολες τις συνδεσιμοτητες και τα γκατζετ (led φωτα, αισθητηρες παντου, ηλιοροφη, ηλεκτροχρωμικους και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους) και με ανωτερο ταβανι τραβηγμενο απ τα μαλλια, τα 35Κ. Μονο για Mini Works θα εκανα τα σταβα ματια σε σχεση με τα κριτηρια μου αλλα για να το παρω οπως θελω παει 45+. Κοιταξα αρκετα σοβαρα το i30N αλλα δυστυχως δε με επεισε. Πολυ καλο αμαξι κατα τα αλλα και νομιζω οπου να ναι θα βγει και αυτοματο.Αλλες επιλογες λοιπον που να πληρουν τα κριτηρια αυτα δεν υπαρχουν. Το Leon ειναι αρκετα αξιολογο και το βρισκω αποδεκτο και απο θεμα ποιοτητας-συναρμογης. Εχει και καποια εξτραδακια που του δινουν επιπλεον vmf οπως πχ η ρυθμιζομενη αναρτηση, το μηχανικο μπλοκε και τα digital οργανα. Συν του οτι ευκολα θα του προσθεσω εν καιρω και 2-3 πραγματακια που κατ εμε του λειπουν πχ καμερα, πολυπιστονα φρενα κτλ.
Εως τωρα στο ματι ειχα ενα γκρι (Grey Pirineos) που εχει η Βελμαρ στη Βουλιαγμενης. Εκει θα φτιαξουν μια γωνια Cupra οταν πλεον ανεξαρτητοποιηθει σα σημα και το εχουν ως μοναδικο εκθεμα. Επειδη ομως περασα σημερα απο εκει για καποιες αποριες σχετικα με τα διαδικαστικα ενημερωθηκα οτι εχουν 4 νεα αυτοκινητα ΜΥ19 και ειναι ετοιμοπαραδοτα. Ενα λευκο (που μαλλον πουληθηκε), ενα μαυρο, ενα γκρι (καταργηθηκε το pirineos και εβγαλε ενα αλλο μπλεδιζον) και ενα ασημι. Τα ΜΥ19 ειναι με 290hp για να πεσουν οι ρυποι στα 152γρ απο 156γρ και εχουν και τις στυλιστικες διαφορες που βλεπετε στις παρακατω φωτο. Στην ουσια ειναι το τελευταιο μεταβατικο σταδιο πριν το μοντελο αποκτησει αποκλειστικα σηματα Cupra οπως το Ateca πχ.
Πας φουλ για Cupra δηλαδή ; Ψάξε μήπως υπάρχει Cupra 300αρι ετοιμοπαράδοτο... πάντως γενικά τα Seat είναι vfm αυτή τη στιγμή, στο εξωτερικό πάνε πραγματικά πολύ καλά σε πωλήσεις, εδώ είπαμε....
-
Τι λες ρε εξυπνε? Να παρει ετοιμοπαραδοτο?
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Τι λες ρε εξυπνε? Να παρει ετοιμοπαραδοτο?βαράτε ομαδικώς... αλλά όχι κάτω από τη ζώνη... και μιλάω για μοντέλο που δεν ξαναβγαίνει, τουλάχιστον όχι έτσι...
-
Εσυ πολυ καλα εκανες και πηρες πολυ καλο αμαξι σε πολυ καλη τιμη
Ο Στεφανος να δουμε τι θα κανει
-
Ο χρήστης louis k έγραψε:
Πας φουλ για Cupra δηλαδή ; Ψάξε μήπως υπάρχει Cupra 300αρι ετοιμοπαράδοτο... πάντως γενικά τα Seat είναι vfm αυτή τη στιγμή, στο εξωτερικό πάνε πραγματικά πολύ καλά σε πωλήσεις, εδώ είπαμε....Ειπαμε 300αρι Cupra ετοιμοπαραδοτο ειναι αυτο Pirineos Grey που εχει η Βελμαρ το εκθεσιακο. Το αρχικο πλανο ηταν οτι παω γι αυτο. Σημερα εμφανιστηκαν τα αλλα 4 που εχουν φερει. Απο τη στιγμη ομως που δεν κανουν καλυτερη τιμη στο εκθεσιακο θα παω για ενα απο τα καινουρια MY19.
Ολα παντως εχουν ιδιο εξοπλισμο. Τα παραγγελνουν καρμπον και απλα αλλαζουν τα χρωματα. Εξτρα βαζουν μονο αισθητηρες ολουθε και ηλιοροφη.
-
10 χρονια ο μηχανισμος στο Audi δεν εχει μασησει παντως και ολοι ξερουμε για τι αστεια αξιοπιστια μιλαμε. Εγω θελω να ξερω οτι σε καθε κλειδωμα εκλεισαν και οι καθρεφτες χωρις να γυρισω να κοιταξω αν οντως εγινε ετσι. Και στο Πεζω ετσι το χω. Επισης το παρατεταμενο πατημα ολοι ξερουμε οτι δε δουλευει σε κανενα αυτοκινητο 100% αξιοπιστα. Πρεπει να εισαι στραμμένος προς το αμαξι, να εχει φρεσκια μπαταρια το κλειδι κ.ο.κ.
Εσυ οτο θέλεις αυτό, πολλοί άλλοι δεν το θέλουν.
-
Δηλαδή ο κινητήρας του Cupra έχει ΜΟΝΟ άμεσο ψεκασμό;
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Δηλαδή ο κινητήρας του Cupra έχει ΜΟΝΟ άμεσο ψεκασμό;Όχι,έχει άμεσο και έμμεσο
-
Ανάλογα με τον κωδικό του κινητήρα, μπορεί και να έχει.
SEAT León Mk3 (2013-2020)