-
Παει το κοριτσακι. Χαθηκε. Οπως και ο Αρχισμηνιας. Μεσα στην πολη πρεπει να πηγαινουμε με σινεση και χαμηλους ρυθμους. Δεν εχει σημασια ποιος κανει το λαθος. Ο σωστος οδηγος πρεπει να προλαβαινει και να διορθωνει τα λαθη των αλλων.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Παει το κοριτσακι. Χαθηκε. Οπως και ο Αρχισμηνιας. Μεσα στην πολη πρεπει να πηγαινουμε με σινεση και χαμηλους ρυθμους. Δεν εχει σημασια ποιος κανει το λαθος. Ο σωστος οδηγος πρεπει να προλαβαινει και να διορθωνει τα λαθη των αλλων
Για τη δικαιοσύνη έχει μεγάλη σημασία ποιος κάνει το λάθος. (όπου δικαιοσύνη, ελληνικό δικαστήριο).
Στα δύο παραπάνω ατυχήματα που αναφέρεις, κανένας οδηγός μάλλον δε θα δει σίδερα φυλακής.Ειδικά στην 1η περίπτωση, εγώ το έχω ξανά πει. Πρέπει να τιμωρείται η εγκατάλειψη τροχαίου πολύ αυστηρά, ασχέτως του ποιος φταίει.
-
Προσωπικα αν σκοτωνα ανθρωπο εστω και απο δικη του υπαιτιοτητα θα το εφερνα βαρεως.
-
Αυτό, επειδή εσύ δεν έχεις καμία σχέση όμως με τους πρωταγωνιστές των σχετικών ειδήσεων τα τελευταία χρόνια...
-
Ένας λόγος που δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τα 21.000 € που έδωσα για καινούργιο αυτοκίνητο είναι και αυτός , ακόμα και να θέλω* δεν θα μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο ...
παρατήρησα πόσο έξυπνα ρυθμισμένο είναι το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος και εντοπισμού πεζών , ποδηλατών κλπ , σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης που όλοι σχεδόν περπατάνε στο δρόμο και τον διασχίζουν κάθετα απ' όπου να είναι καμία προειδοποίηση ή φρενάρισμα ας είναι και μισό μέτρο από το φτερό του αυτοκίνητου αρκεί να μην ακουμπάς το πεταλ του γκαζιού και μέχρι 30 χλμ/ώρα.
Αν πατάς γκάζι όμως αρχίζουν τα μπιπ μπιπ και οι φωτεινές κόκκινες ενδείξεις ας είναι ο πεζός 20 μέτρα μακριά και εσύ να πηγαίνεις με 20 ! Σίγουρα οδηγία για να μην χρησιμοποιούνται τα αυτοκίνητα ως όπλα για τρομοκρατικές επιθέσεις .
-
@monman2 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ένας λόγος που δεν στεναχωριέμαι καθόλου για τα 21.000 € που έδωσα για καινούργιο αυτοκίνητο είναι και αυτός , ακόμα και να θέλω* δεν θα μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο ...
Αν θέλεις, όλα γίνονται φυσικά.
Γιαυτό λέμε ναι σε ότι ADAS μπορείς να αγοράσεις. Και η Toyota πολύ μπροστά στα συστήματα που δίνει ακόμα και σε γυμνές εκδόσεις.Επόμενο βήμα είναι το υποχρεωτικό black box που έρχεται και άποψή μου υποχρεωτική πρέπει να γίνει και η χρήση καμερών για εμάς του βαλκάνιους.
Από ότι βλέπω έχουν ξεκινήσει ασφαλιστικές έκπτωση στα ασφάλιστρα, αν χρησιμοποιείς app ελέγχου στο κινητό. Ας το έκαναν δώρο κάμερα καταγραφής, αντί για app. -
-
@gatoz said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
https://www.gazzetta.gr/plus/2174712/anexelegkti-poreia-flegomenoy-ban-stin-kriti-dierhomeno-fortigaki-glitose-sto-tsak-vid
μαναστ? τι επαιχθει?Δεν το ειδα (ευτυχως). Εκει ο δρομος εχει αρκετη κλιση και φανταζομαι ο οδηγος θα κατεβηκε γρηγορα χωρις να δεσει χειροφρενο. Θα πηρε φορα-κατηφορα φλεγομενος...
Παλι καλα. Δεν νομιζω να ηταν ηλεκτρικο το χειροφρενο και να μην ενεργοποιητο!!! -
@manast said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@gatoz said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
https://www.gazzetta.gr/plus/2174712/anexelegkti-poreia-flegomenoy-ban-stin-kriti-dierhomeno-fortigaki-glitose-sto-tsak-vid
μαναστ? τι επαιχθει?Δεν το ειδα (ευτυχως). Εκει ο δρομος εχει αρκετη κλιση και φανταζομαι ο οδηγος θα κατεβηκε γρηγορα χωρις να δεσει χειροφρενο. Θα πηρε φορα-κατηφορα φλεγομενος...
Παλι καλα. Δεν νομιζω να ηταν ηλεκτρικο το χειροφρενο και να μην ενεργοποιητο!!!Vito είναι αυτά έχουν ... ποδόφρενο 4ο πετάλ τερμα αριστερά που απελευθερώνεται με ένα μεγάλο διακόπτη αριστερά στο ταμπλό
-
Το τίναξε στον αέρα το Formentor ο μύστης...
Πάλι καλά που δεν βρέθηκε κανένας αθώος στην πορεία τού. -
Μεγάλη ευθεία βλέπω και πρέπει να το τερμάτισε, ίσως και κάνα λάστιχο να τον πρόδωσε.. Ας είναι καλά οι άνθρωποι και μακάρι να έχει μικτή ασφάλεια
-
Είμαι εδώ από τις 11 ,το πρόβλημα είναι οι γουρούνες που πάνε σιγά και προσπαθείς να προσπεράσεις και το οδόστρωμα που είναι εντελώς άθλιο από τα χειροτερα στην Ελλάδα!Ο συγκεκριμένος βέβαια Πρπει να έτρεχε και πολύ !
-
-
@antonmone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Είμαι εδώ από τις 11 ,το πρόβλημα είναι οι γουρούνες που πάνε σιγά και προσπαθείς να προσπεράσεις και το οδόστρωμα που είναι εντελώς άθλιο από τα χειροτερα στην Ελλάδα!Ο συγκεκριμένος βέβαια Πρπει να έτρεχε και πολύ !
Καλά για νησί Αιγαίου θεωρείται εγνατία (ίσως και Αττική) οδός και πάνω αυτοί οι δρόμοι.
-
@k-m said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Το αυτοκίνητο, αφού διέγραψε μια ανεξέλεγκτη πορεία πρόσκρουσης 300 περίπου μέτρων, σε στύλους της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, σε οίκημα, σε τοιχίο καταλήγοντας τελικά, αφού πήρε αρκετές τούμπες σε κτήμα, διαλύθηκε σχεδόν με κομμάτια του να σκορπίζονται στο δρόμο.
Σκέψου με πόσα πήγαινε για να μην σταματά με τίποτα....
-
Πάντως το ότι δεν υπήρξαν θύματα λέει πολλά για την παθητική ασφάλεια των καινούργιων αυτοκινήτων...
Τώρα για τα αίτια της τρελλής πορείας ... ή ειχε προλάβει να πιάσει 150-160 , ή έφυγε σαν κοιμησμένος με 80-90 που εύκολα έχεις στο κομμάτι αυτό.
Επειδή όμως λέει νεαροί οδηγοί... τείνω προς το πρώτο ενδεχόμενο.
-
Είναι πεταμένο σε ενα χωράφι,διαλυμένο,από κοντά είναι τρομακτικό !
-
Το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο είναι σε άριστη κατάσταση ,σπάνιο για Παρο,είναι ισως το καλύτερο σημείο σε όλο το νησί!
-
Φαινόταν και από τις αρχικές φώτο ο δρόμος ότι είχε καινούρια άσφαλτο
-
Δεν τις είχα δει ,σήμερα τράβηξα φωτο
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#