-
Καλημέρα σας ! Επειδή πρώτη φορά μου συνέβη και κάπου έγιναν όλα γρήγορα ζητώ βοήθεια για κάποιες πληροφορίες .
Την Πέμπτη που μας πέρασε διασταυρωση Λαγκαδά, βενζινάδικο Ελίν Θεσσαλονίκη, δώδεκα όροφες (περιοχή ) ήμουν σταθμευμένη στο φανάρι που στρίβει δεξιά για να πάει μετα προσ Αγίου Δημητρίου (πάει ευθεία για Νεάπολη κιολασ )
Και σταθμευμένη στο φανάρι με κόκκινο πρώτο αμάξι εγώ μολισ βγαίνει πράσινο πάω να στρίψω δεξιά.την ώρα της στροφής περνά ένα άλλο αμάξι με μεγάλη ταχύτητα σχεδόν απο δίπλα μου από το πουθενά από Λαγκαδά με κατεύθυνση προς κέντρο.τα χάνω και στριβω λίγο δεξιά κ πέφτω σε προχειρα σταθμευμένο αμάξι που ξεφόρτωνε.
Ζημιά εγώ μπροστά μονάχα το σταθμενο εξ αιτίας μου λίγο από πίσω αλλά σταματησα μπραφ οπότε δεν προκάλεσα αλλη ζημιά(δεν είχα προλαβει να αναπτύξω κ ταχύτητα) κ πάρειμολισ είχα τη στροφή όλα έγιναν γρήγορα
Ο δε αλλος παππούς λέει ότι πέρασε με πράσινο που το αποκλείω γτ δεν είμαι αθεοφοβη όντας στο φαναρι να ξεκινήσω με κόκκινο .εκείνος έπεσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα και εκείνος είχε πολλές ζημιές μπροστά κ μάλιστα άνοιξε αερόσακος είχε μεγάλη ταχύτητα υποπτεύονται πέρασε με βαθύ πορτοκαλί αλλιώς δεν εξηγείται.
Το αμάξι μου κινείται ...βλάβες μπροστά οπωσ είπα .από το να το έχω στην πυλωτη μου γτ έπρεπε να πάω δουλειά στο καπάκι μετά (ήρθε τροχαια κ οδική στο τόπο )
Το πάω αύριο που είναι Δευτέρα σε ένα συνεργείο λαμαρινα η περιμένω οπωσ μου είπαν τηλ πρώτα από πραγματογνώμονα !??? Κ μετά το πάω ??...κάθε πληροφορία χρήσιμη .σας ευχαριστώ ζητώ συγγνώμη για το κατεβατο
-
Για το ερώτημά σου καλύτερα πρώτα να το δει πραγματογνώμονας και να βγουνε οι απαραίτητες φωτογραφίες και μετά πας για επιδιόρθωση. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει έτσι όπως είναι;
-
Καταρχάς σε ευχαριστώ που απαντησες !
Ο πραγματογνώμονας δεν θα έρθει σπίτι μου αλλά σε κάποιο συνεργείο έτσι δεν είναι ;απλά τηλεφωνικά υποθέτω ορίζουμε συνεργείο συνάντησης .
Ο νεαρός από την ασφαλιστική μου τράβηξε φωτογραφίες κλπ και καναμε δήλωση ατυχήματος με όλους τουσ εμπλεκόμενους προφανώς δεν προχωραω σε επισκευή άρα απλά περιμένω ;
Κοίτα με βγαλμένο/ σπασμένο φανάρι αριστερά κάτι καπάκια καλώδια να κρεμονται από προβολείς ομιχλης και χωρίς πινακίδα μπροστά γτ έφυγε από τη σύγκρουση δεν θεωρώ ασφαλές να μετακινουμαι
-
Καταρχάς σε ευχαριστώ που απαντησες !
Ο πραγματογνώμονας δεν θα έρθει σπίτι μου αλλά σε κάποιο συνεργείο έτσι δεν είναι ;απλά τηλεφωνικά υποθέτω ορίζουμε συνεργείο συνάντησης .
Ο νεαρός από την ασφαλιστική μου τράβηξε φωτογραφίες κλπ και καναμε δήλωση ατυχήματος με όλους τουσ εμπλεκόμενους προφανώς δεν προχωραω σε επισκευή άρα απλά περιμένω ;
Κοίτα με βγαλμένο/ σπασμένο φανάρι αριστερά κάτι καπάκια καλώδια να κρεμονται από προβολείς ομιχλης και χωρίς πινακίδα μπροστά γτ έφυγε από τη σύγκρουση δεν θεωρώ ασφαλές να μετακινουμαι
Περιμένεις! Μετά το ραντεβού με τον πραγματογνώμονα και ανάλογα τι θα πει, επισκευάζεται η ζημιά από την ασφαλιστική του εμπλεκόμενου.
-
Σε ευχαριστώ! Ήρθε ο πραγματογνώμονας στο συνεργειο.Δευτέρα θα είναι έτοιμο και το κοστολογιο.το πρόβλημα είναι πως ο υπαίτιος έκανε αρνητική δήλωση υποστηρίζοντας πως πέρασε κ εκεινος
με πράσινο που δεν στέκει και θα κάνουν λέει συζήτηση με τους νομικούς συμβούλους από ιντερσαλονικα.με βλέπω να πληρώνω κ να στέλνω τιμολόγιο
-
Δεν ξέρω τι να σχολιάσει κανείς πρώτα σε αυτό...
-
πρέπει να το διαβάσετε ....
ιδια δηλαδή περίπτωση με τον γιό του jumbo ( εκεί ηταν πόρσε - εδώ ειναι range rover - αλλά εδω λόγω προστασίας -ασφαλείας αυτοκινήτου και σίγουρα πολυ πολύ τύχης ζεί το ζευγάρι σήμερα
https://www.newsauto.gr/news/afto-to-aftokinito-esose-ton-epichirimatia-vasili-chito/
-
Αν αληθευει το δημοσιευμα τοτε το παθημα του γιου jumbo δεν εγινε μαθημα ή οι λαστιχαδες δεν μας ενημερωνουν σωστα ή τους γραφουμε στα π@π@ρια μας και δεν μας νοιαζει τιποτα....
-
To άρθρο παραείναι άθλιο για να συζητηθεί ή να προβληματίσει.
-
Εγώ απάντησα στον συντάκτη:
Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την ανάρτησή σας 'Αυτό το αυτοκίνητο έσωσε τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο' στο https://www.newsauto.gr/news/afto-to-aftokinito-esose-ton-epichirimatia-vasili-chito/
Αντί να τονίσετε ότι το ατύχημα έγινε λόγω (1) υπερβολικής ταχύτητας και (2) ακατάλληλης χρήσης των χειμερινών ελαστικών, δίνετε την εντύπωση στους αναγνώστες ότι το αυτοκίνητο των 170000 του έσωσε την ζωή.
Να σας θυμίσω ότι είχαμε τα τελευταία χρόνια στην ειδήσεις αντίστοιχα ατυχήματα που τα ακριβά αυτοκίνητα όχι μόνο δεν έσωσαν την ζωή των οδηγών τους, αλλά προκάλεσαν και θύματα σε τρίτους.
Μια είδηση που θα μπορούσε να προβληματίσει και να διδάξει καταλήγει απλώς θέμα lifestyle.
-
Εγώ απάντησα στον συντάκτη:
Με έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την ανάρτησή σας 'Αυτό το αυτοκίνητο έσωσε τον επιχειρηματία Βασίλη Χήτο' στο https://www.newsauto.gr/news/afto-to-aftokinito-esose-ton-epichirimatia-vasili-chito/
Αντί να τονίσετε ότι το ατύχημα έγινε λόγω (1) υπερβολικής ταχύτητας και (2) ακατάλληλης χρήσης των χειμερινών ελαστικών, δίνετε την εντύπωση στους αναγνώστες ότι το αυτοκίνητο των 170000 του έσωσε την ζωή.
Να σας θυμίσω ότι είχαμε τα τελευταία χρόνια στην ειδήσεις αντίστοιχα ατυχήματα που τα ακριβά αυτοκίνητα όχι μόνο δεν έσωσαν την ζωή των οδηγών τους, αλλά προκάλεσαν και θύματα σε τρίτους.
Μια είδηση που θα μπορούσε να προβληματίσει και να διδάξει καταλήγει απλώς θέμα lifestyle.
Θα συμφωνησω μαζί σου 100%... Είπα να το αναφέρω ότι οποίος έχει λεφτά τρέχει χωρίς να υπολογίζει τίποτα.Προφανως γι αυτούς ούτε αφαίρεση διπλώματος ισχύει ούτε τίποτα...
-
Πάντως ενημερωτικά υπάρχουν χειμερινά λάστιχα με υπερ-υψηλούς δείκτες ταχύτητας , θυμάμαι το Mondeo St-220 όταν το πήρα είχε κάτι vredestein χειμερινά σε 225/40R18 με δείκτη ταχύτητας Υ δηλ για πάνω απο 270 χλμ/ωρα! Ηταν 3 μηνών λάστιχα και τα κράτησα 2 χειμώνες + 2 καλοκαίρια , 30000 χλμ σίγουρα, δεν χαμπάριαζαν χριστό ουτε υπερβολική φθορά είχαν, 5 χιλ πέλμα τους είχε μείνει και μετα τα έβαζα μόνο σε χιόνια .
https://www.vredestein.com/car-suv-van/tyre-finder/tyres/product/3/911
Αυτός που μου το πούλησε το είχε στην Ελβετία και μου είχε πει οτι εκτός απο το το οτι τα χειμερινά είναι υποχρεωτικά δεν επιτρέπονται σιδερένιες με μικρότερες διαστάσεις για οικονομία ,το χειμωνιάτικο πρέπει να ειναι ιδιο ακριβώς με το εργοστασιακό καλοκαιρινό σε όλους τους δείκτες .
-
Ένα πολύ κακό άρθρο που ξεπερνάει τα όρια της αθλιότητας. Πιο πολύ για διαφήμιση μοιάζει. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο η είδηση να δημοσιοποιείται σε μορφή clickbait.
-
Πάντως ενημερωτικά υπάρχουν χειμερινά λάστιχα με υπερ-υψηλούς δείκτες ταχύτητας , θυμάμαι το Mondeo St-220 όταν το πήρα είχε κάτι vredestein χειμερινά σε 225/40R18 με δείκτη ταχύτητας Υ δηλ για πάνω απο 270 χλμ/ωρα! Ηταν 3 μηνών λάστιχα και τα κράτησα 2 χειμώνες + 2 καλοκαίρια , 30000 χλμ σίγουρα, δεν χαμπάριαζαν χριστό ουτε υπερβολική φθορά είχαν, 5 χιλ πέλμα τους είχε μείνει και μετα τα έβαζα μόνο σε χιόνια .
https://www.vredestein.com/car-suv-van/tyre-finder/tyres/product/3/911
Αυτός που μου το πούλησε το είχε στην Ελβετία και μου είχε πει οτι εκτός απο το το οτι τα χειμερινά είναι υποχρεωτικά δεν επιτρέπονται σιδερένιες με μικρότερες διαστάσεις για οικονομία ,το χειμωνιάτικο πρέπει να ειναι ιδιο ακριβώς με το εργοστασιακό καλοκαιρινό σε όλους τους δείκτες .
Αλλιώς τα ξέρω. Οι σιδερένιες επιτρέπονται. Τα χειμερινά (και πολλοί το κάνουν) μπορούν να είναι μικρότερου πέλματος και μεγαλύτερου προφίλ, σε συνδυασμό με μία μικρότερη σε διάσταση ζάντα. Στο χιόνι ασφαλέστερη είναι η οδήγηση με μικρότερο πέλμα. Ο αδερφός μου στην Γαλλία από 225/45/17 καλοκαίρι, βάζει 205/55/16 και οδηγεί και στην Ελβετία τον χειμώνα με αυτήν την διάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Θεε μου...
7 !!! νεκροι, 5 !!! τραυματιες, 12 !!!!!!!!!!!!!!!!! μεσα σε αρχαια κορολα χρεπι
κανενας δεν βρεθηκε να καλεσει τροχαια? δεν τους βλεπανε τα αλλα αυτοκινητα ποσοι ηταν μεσα? δεν ειναι ρουφιανια, διασωση ειναι και μη βαριεσαι να καλεσεις τη τροχαια, δεν θα το κανει αλλος. και οχι, δεν θα μπλεξεις θα σωσεις ζωες.
κριμα οι ανθρωποι, κριμα
-
Μήπως ήταν τίποτα ρομά; Γιατί βλέπω συχνά πυκνά να μπαίνουν φουλ άτομα (πολλοί σε καρότσες αγροτικών).
12 όμως είναι παρα πολλοί! Μήπως είχε παιδιά μέσα;
Γενικά απαράδεκτο εννοείται! Και το κουφό; Έτρεχε κιόλας!
-
Μήπως ήταν τίποτα ρομά; Γιατί βλέπω συχνά πυκνά να μπαίνουν φουλ άτομα (πολλοί σε καρότσες αγροτικών).
12 όμως είναι παρα πολλοί! Μήπως είχε παιδιά μέσα;
Γενικά απαράδεκτο εννοείται! Και το κουφό; Έτρεχε κιόλας!
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 4/8/2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.
-
μάλλον μερικοί οδηγάρες δεν ξέρουν οτι στο κόκκινο φανάρι πρέπει να σταματάμε ...δείτε τι εγινε στην ηλιούπολη
-
Καλά δεν είναι παράνομο οι κάμερες ασφαλείς να μαγνητοσκοπούν σε δημόσιο χώρο. Να συλληφθεί ο καμεραμάν αμέσως!
-
Την Πέμπτη που μας πέρασε διασταυρωση Λαγκαδά, βενζινάδικο Ελίν Θεσσαλονίκη, δώδεκα όροφες (περιοχή ) ήμουν σταθμευμένη στο φανάρι που στρίβει δεξιά για να πάει μετα προσ Αγίου Δημητρίου (πάει ευθεία για Νεάπολη κιολασ )
Θέλει πάρα πολύ προσοχή στα φανάρια που βγάζουν στη Λαγκαδά (τόσο σε αυτό όσο και στα πιο πάνω που είναι και πιο επικίνδυνα) γιατί συχνά παραβιάζουν το κόκκινο στην Λαγκαδα με απίστευτη ταχύτητα και τα φανάρια κρατάνε λίγο, οπότε ξεκινάνε με κατευθείαν όλοι. Ρώτησες αν υπήρχε κάποιος που να παρακολούθησε το συμβαν (π.χ. από το βενζινάδικο) και θα μπορούσε να καταθέσει για το ποιος πέρασε με κόκκινο? Δεν έπρεπε να αφήσετε να φύγουν οι μάρτυρες. Είναι υποχρεωμένοι από τον ΚΟΚ να περιμένουν την τροχαία ή έστω να κρατούσατε τα στοιχεία τους.
OFF-TOPIC:
Η περιοχή ονομάζεται δωδεκαόροφες (όχι δωδεκα οροφές ...) από τις 2 δωδεκαόροφες πολυκατοικίες που έχει.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#