-
Εκει εχουμε φτασει δυστυχως.
-
Άλλο ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά οδό στο Αιγάλεω.
Νεκρός ο 20χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας ο οποίος παρέσυρε πεζό και μετά προσέκρουσε ο ίδιος σε κολωνάκι.Τραυματισμένοι ο συνεπιβάτης του και ο πεζός.
Κρίνοντας από το video, μάλλον είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. -
Σιγουρα,εκτός και αν θεωρούμε υπερβολική την ταχύτητα που σπάει το φράγμα του ήχου.
-
!!!
ειναι δυνατον?
https://www.protothema.gr/greece/articl ... raumaties/ -
Αν γράψουμε τίποτα τώρα για την ευγενή αυτή ράτσα,θα είμαστε και ρατσιστές,ε?
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αν γράψουμε τίποτα τώρα για την ευγενή αυτή ράτσα,θα είμαστε και ρατσιστές,ε?ναι, εισαι...
https://www.tharrosnews.gr/news/content ... F%85%CF%82 -
Ό,τι και να γράψεις, σε 20 χρόνια ένας στους πέντε με ελληνική υπηκοότητα θα είναι γύφτος. Οπότε να κοιτάξουμε να συνηθίσουμε αυτές τις εικόνες.
(Οι πληθυσμιακές προβλέψεις μπορούν άραγε να θεωρηθούν ρατσιστικές;) -
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Ό,τι και να γράψεις, σε 20 χρόνια ένας στους πέντε με ελληνική υπηκοότητα θα είναι γύφτος. Οπότε να κοιτάξουμε να συνηθίσουμε αυτές τις εικόνες.
(Οι πληθυσμιακές προβλέψεις μπορούν άραγε να θεωρηθούν ρατσιστικές;) -
-
Έφαγα πακέτο χτες βράδυ, και μάλιστα καλό. Εκεί που πήγαινα υπό βροχή στις 20:30 έπεσε ένας πίσω μου σε ένα φανάρι. Έκανα στην άκρη για να κατέβω και αυτός βρήκε ευκαιρία και την κοπάνησε με κόκκινο και εξαφανίστηκε μες στα σκοτάδια και τη βροχή χωρίς να προλάβω να δω ούτε τι αμάξι ήταν ούτε νούμερο. Συμπτωματικά, ένας τρίτος οδηγός που περίμενε στο φανάρι και αυτός, τον ακολούθησε και επέστρεψε μετά από 10 λεπτά περίπου και μου είπε ότι τον πρόβλαβε σε επόμενο φανάρι και μου έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του.
Πήρα στα καπάκια το 100,τους εξήγησα τι έγινε και μου είπαν να δώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου και να περιμένω εκεί να στείλουν την τροχαία. Μετά από ...2 ώρες, και αφού είχα ξυλιάσει από το κρύο τους ξαναπήρα για να διαμαρτυρηθώ για την καθυστέρηση και εν τέλει έστειλαν ένα ανακριτικό τροχαίας μετά από 15-20 λεπτά περίπου.
Τους είπα τι έγινε, ούτε καν κατέβηκαν από το αμάξι, και μετά με ρώτησαν γιατί κάλεσα την τροχαία ενώ έπρεπε να απευθυνθώ στην ασφαλιστική γιατί δεν υπάρχουν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές, λες και το γεγονός ότι ο φταίχτης την κοπάνησε από το σημείο δεν είναι καν επιλήψιμο !
Ξεμπέρδεψα απογοητευμένος κατά τις 11:30 μ.μ.
Σήμερα το πρωί έγραψα ένα μέιλ με τα συμβάντα, έβγαλα και μια φωτό και τα έστειλα στον υπέύθυνο λήζιγκ της εταιρείας να κάνει ότι του κατέβει, έχασα τον χρόνο μου άδικα. -
Λυπαμαι για το συμβαν σου dstou, ευτυχως που ησουν με αυτοκινητο λιζινκ οποτε δε σε πολυκαιει. Τι τελειωμενα καθικια κυκλοφορουν ρε γμτ
Οσο για την απαντηση που σου εδωσε η τροχαια, φυσικα και επρεπε να καταγραφει απλα βαριουνται. Αν πχ ηθελες να κανεις μηνυση, η θελει η ασφαλιστικη σου, χωρις καταγραφη του περιστατικου απο τροχαια δε θα γινοταν τιποτα.
-
Mου είπαν ότι αν θέλω να κάνω αγωγή να περάσω από τα κεντρικά της Τροχαίας στη Δεληγιάννη στο Μεταξουργείο και να κάνω καταγγελία. Μετά να πάω στους δικηγόρους για τα περεταίρω. Δεν θα πάω εκτός αν το ζητήσει υποχρεωτικά η εταιρεία λήγινγκ, άλλο τρίωρο δεν έχω να χάσω.
-
Καλά έκανες και περίμενες, στο κάτω κάτω αν έχεις χρήμα και χρόνο για χάσιμο μπορείς να ταλαιπωρήσεις πολύ αυτό το δίποδο ζώον.
Προσωπικά σε μικροατυχήματα που έχω μπλεχτεί πάντα ζητάω καταγραφή από την τροχαία. Το τι δηλώνεις εσύ και ο ασφαλιστής σου έχει ελάχιστη σημασία σε πιθανό δικαστήριο. -
Σε δικαστήριο βοηθάει η καταγραφή του περιστατικού από κάμερα αυτοκινήτου;
-
Ρώτα την ασφαλιστική σου, ίσως καταφέρουν και το περάσουν με κάποιον τρόπο αν είναι να αποφύγουν την αποζημίωση εφόσον φυσικά είσαι ''καθαρός''
-
Μηδέ μειωμένη ταχύτητα, μηδέ αποστάσεις!!!!!
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... thayma-den
Ίσως ταιριάζει καλύτερα στο νήμα με τα ΖΩΑ........ -
Αν και δεν είναι τροχαίο το βάζω εδώ
Ρόδος: Έσπασε τεράστιο δέντρο και καταπλάκωσε οχήματα!
Ένα ακόμη δέντρο, αυτή τη φορά τεραστίων διαστάσεων, έσπασε σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών!
Αυτή τη φορά όμως προκάλεσε μεγάλες ζημιές, καθώς καταπλακώθηκαν αρκετά οχήματα.
Το περιστατικό συνέβη στο «Ήχος και Φως», στον προαύλιο χώρο του οποίου υπήρχαν αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Από την πτώση του τεράστιου φίκου υπέστησαν σοβαρές ζημιές οχήματα ιδιωτών, καθώς και φορτηγάκι του δήμου Ρόδου, το οποίο ήταν επίσης παρκαρισμένο στο σημείο.
Ροδιακή -
Κάτι αντίστοιχο είχα πετύχει πάλι σε αιγαιοπελαγίτικο νησί πριν από κάποια χρόνια...οι αέρηδες εκεί δεν αστειεύονται!
Πριν από λίγο άλλο ένα δυστύχημα στην παραλιακή κοντά στα ''Αστέρια'' με εμπλεκόμενα οχήματα μία μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο.Πρέπει να έγινε ένας μικρός χαμός διότι το είπαν κατευθείαν και στις ειδήσεις.Είχαν κλείσει και τα δύο ρεύματα.
-
Δύο νεκροί και δύο στο νοσοκομείο... ακόμη πως και τι δεν λένε. Κρίμα
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Δύο νεκροί και δύο στο νοσοκομείο... ακόμη πως και τι δεν λένε. ΚρίμαΤώρα είπαν στον alpha ότι οι νεκροί είναι τρεις, υπέκυψε σήμερα και ο οδηγός του αυτοκινήτου.Το λάθος, κατά τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, ήταν του 74χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που έχασε τον έλεγχο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Και εδώ .
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#