-
@nintza
Ανώτερο. Το ξέρω ότι είναι παράλογο. Το πλέον παράλογο όμως, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σήμανση. Ο συγκεκριμένος δρόμος, από Χανιά μέχρι Ηράκλειο έχει όρια, που σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν τα 70χλμ/ω. Και αν θεωρείται 'ταχείας κυκλοφορίας', γιατί δεν βάζουν μια κ#%&#λοπινακίδα που να το βλέπουν οι τουρίστες το καλοκαίρι, οι οποίοι βολτάρουν ανενόχλητοι σε αυτούς τους δρόμους; Ή γιατί δεν βγαίνουν να γράφουν τον κάθε ποδηλάτη που 'παραβιάζει' τον ΚΟΚ; Αστεία πράματα... -
-
σιγα μην εζησε.
-
Πολύ σταθερή η κολώνα!
Κάτι ξέραν οι αρχαίοι που τις έκαναν σε φέτες
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Είναι δυνατόν το Βαρδινογιαννέϊκο να αφήσει τον Νταμπίζα απροστάτευτο;
Μόνο ο Δήμας θα έχει αυτό το προνόμιο;Και το Βαρδηνογιαννέικο γιατί να εμπλακεί;
-
σαββατο μεσημερι χοντρη στουκα στην λ.βουλιαγμενης στο υψος της αλιμου εκει που ειναι το σημα της ολυμπιακης.
απο οσο ειδα ενα μαυρο c2 πρεπει να ηταν ειχε μπει ολη η μουρη μεσα.αλλο αμαξι δεν προσεξα,και ακριβως διπλα στο γκαζον αρκετος κοσμος και ασθενοφορο.
-
newspata-artemida.blogspot.gr/2014/07/blog-post_14.html#more
Θανατηφόρο τροχαίο στην Λούτσα
Δυστυχώς η κοπέλα που ήταν στο μηχανάκι και σκοτώθηκε, ήταν ξαδέρφη της κοπέλας μου και ήταν μόλις 19 χρονών -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
newspata-artemida.blogspot.gr/2014/07/blog-post_14.html#more
Θανατηφόρο τροχαίο στην Λούτσα
Δυστυχώς η κοπέλα που ήταν στο μηχανάκι και σκοτώθηκε, ήταν ξαδέρφη της κοπέλας μου και ήταν μόλις 19 χρονώνΚρανος φόραγε;
-
O άτυχος νέος πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο την ώρα της διαδρομής και σκοτώθηκε
Τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του.Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου το βράδυ, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ!
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.
Ακολούθησαν δραματικές στιγμές... Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε και η πόλη της Χαλκίδας βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.
Ο Αριστείδης Παπαδάκης, ήταν φοιτητής στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, μέσα σε πλήθος κόσμου που τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία και συμπαρασταθηκε στον αβάσταχτο πόνο των γονιών του.
http://www.protothema.gr/greece/article/396431/halkida-foititis-skotothike-brosta-ston-patera-tou/
Ουτε ζωνη, ουτε ηχο η πορτα, ουτε λαμπακι στο καντραν ρε γαμωτο
-
εμένα μου ακούγεται πολύ μούφα η ιστορία
Δλδ κρεμόταν ανοιχτή η πόρτα και αυτοί πήγαιναν; Γιατί και απλώς να έχει 'γαντζώσει στην πρώτη σκάλα' (δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα) και να μην είναι τελείως κλειστή, δεν νομίζω ότι ανοίγει μόνη της η πόρτα.
Επίσης με >100χλμ δεν νομίζω καν να ανοίγει εύκολα η πόρτα (δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια).Κάποια άλλη παπαριά πρέπει να έχει γίνει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δλδ κρεμόταν ανοιχτή η πόρτα και αυτοί πήγαιναν; Γιατί και απλώς να έχει 'γαντζώσει στην πρώτη σκάλα' (δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα) και να μην είναι τελείως κλειστή, δεν νομίζω ότι ανοίγει μόνη της η πόρτα.
Επίσης με >100χλμ δεν νομίζω καν να ανοίγει εύκολα η πόρτα (δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια).Κάποια άλλη παπαριά πρέπει να έχει γίνει
Ολα λογικα αυτα που λες, ειδικα αυτο με την αντισταση του αερα σε ταχυτητα δεν το ειχα σκεφτει. Ανοιγει η πορτα αλλα δυσκολα.
Απο την αλλη τι, τον σκοτωσε ο πατερας του? -
Επειδή το έχω δοκιμάσει εγώ πριν πολλά χρόνια, όντως θέλει πολύ δύναμη για να ανοίξει η πόρτα με 100 + χαω.
Κάτι άλλο πρέπει να έγινε.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mε ~70χλμ που το χω δοκιμάσει έχει αρκετή αντίσταση αέρα και θέλει σπρώξιμο. Στα 100 φαντάζομαι ένα παραπάνω.
-
Αν κοιμηθεις επανω ειναι σιγουρα ευκολοτερο, το χερι δεν εχει την ιδια δυναμη με ενα κορμο ανθρωπου + οτι ο κορμος σπρωχνει απο πιο πισω την πορτα σε σχεση με το χερουλι, αρα χρειαζεται λιγοτερη δυναμη.
-
Άλλο να προσπαθήσεις να ανοίξεις την πόρτα, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγεις το πόμολο και η πόρτα δεν συγκρατείται καθόλου και άλλο να έχει σκαλώσει έστω και στην πρώτη 'σκάλα' που ειπώθηκε παραπάνω. Όπως και να 'χει είναι εντελώς τραγικό συμβάν .
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αν κοιμηθεις επανω ειναι σιγουρα ευκολοτερο, το χερι δεν εχει την ιδια δυναμη με ενα κορμο ανθρωπου + οτι ο κορμος σπρωχνει απο πιο πισω την πορτα σε σχεση με το χερουλι, αρα χρειαζεται λιγοτερη δυναμη.- σε μια καλη αριστερη στροφη, εχει πεσει με τοσο βαρος πανω στη πορτα που την ανοιγει. Οπως και να εχει, ΔΕΝ ειναι ευκολο.
(+ για οποιον εγραψε για λαμπακια, καμπανακια κλπ) μπορει να ηταν παλιο αυτοκινητο. Μου εχει τυχει και εμενα, οταν ο πισω επιβατης οχι δεν εκλεισε καλα τη πορτα, αλλα ουτε επιασε στη πρωτη σκαλα που λες αλλα απλα ειχε ακουμπησει τη πορτα στο πυρο της κλειδαριας.. Παραλιγο να βρεθει εξω στη πρωτη αριστερη στροφη, με 20 χαω.
-
Final destination θυμιζει η ολη φάση.
Sent from outer space ★☆★
-
Κυριακη ξημερωματα θανατηφορο τροχαιο στη Καλιθεα χαλκιδικης με θυμα νεαρη (22 χρονων) κοπελα, γνωστη στη πολη της Θεσσαλονικης. Χορευε σε μαγαζια. Απο φιλους εμαθα οτι ειχε μετωπικη περιπου 8:30 το πρωι. Αν μου επιτρεπεται να πω πως 'ευτυχως' (ή καλυτερα τουλαχιστον) δεν θρινησαμε αλλα θυματα.
Κουραγιο κ δυναμη στην οικογενεια της αποθανουσας.
-
Είδα ένα μισοαπανθρακωμένο όχημα το πρωί στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου παρέα με πυροσβεστικά, ελπίζω να μην έγινε κάποιο δυστύχημα, δε βρίσκω και κάποια σχετική καταχώρηση
-
Ποιος ασχολείται πλέον με τους 3 ή 4 ανθρώπους που σκοτώνονται κάθε μέρα στην Ψωροκώσταινα; Τόσα θέματα έχει η επικαιρότητα όπως πχ να ακούμε πολύωρα ρεπορτάζ και αναλύσεις εκ των έσω από σίγουρες πηγές για το ποιος έριξε το Boeing της Malaysia
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#