-
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι μας έχουμε πιει και οδηγήσει ωστόσο μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ακατανόητο για ποιον φουστη λόγο να πιεις πάνω από όσο μπορείς. Είτε έχει να κάνει με θέμα συμπεριφοράς είτε με θέμα οδήγησης. Αυτοί που γίνονται λιάρδα για μένα είναι ζ@@Α .
Επίσης ακατανόητο μου είναι η οδήγηση των μεθυσμένων, ήπιες οκ για ποιον λόγο τρέχεις ?
Οι ποινές θα έπρεπε να είναι τρομακτικές για όσους οδηγούν χωρίς την παραμικρή αίσθηση του τόπου και του χρόνου.
Δεν έχω πιει ποτέ τόσο ούτως ώστε να παραπατάω κτλ. -
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Να γεμισει ο τοπος μπομπες, οχι οτι δεν υπαρχουν τωρα.
Ποτοαπαγόρευση να γουστάρουμε
-
@w202-amg said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, όλοι μας έχουμε πιει και οδηγήσει ωστόσο μου είναι ΠΛΗΡΩΣ ακατανόητο για ποιον φουστη λόγο να πιεις πάνω από όσο μπορείς. Είτε έχει να κάνει με θέμα συμπεριφοράς είτε με θέμα οδήγησης. Αυτοί που γίνονται λιάρδα για μένα είναι ζ@@Α .
Επίσης ακατανόητο μου είναι η οδήγηση των μεθυσμένων, ήπιες οκ για ποιον λόγο τρέχεις ?
Οι ποινές θα έπρεπε να είναι τρομακτικές για όσους οδηγούν χωρίς την παραμικρή αίσθηση του τόπου και του χρόνου.
Δεν έχω πιει ποτέ τόσο ούτως ώστε να παραπατάω κτλ.Οι περισσότεροι είναι αλκοολικοί, έχουν σοβαρό πρόβλημα, έρχονται να πάρουν το δίπλωμα μεθυσμένοι. Απορώ γιατί οι δικαστές δεν τους στέλνουν για απεξάρτηση υποχρεωτικά, τους βάζουν 2600€ πρόστιμο, αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας και γεια σας.
-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:- Υπαρχουν τα καθαρα και τα νοθευμενα ποτα, πριν μερικους μηνες επιασαν 2 καβες στη γενικη περιοχη του Πειραια και βρεθηκε τουολουολη μεσα, οσο δυνατος ποτης και να εισαι αρκουν 2 για να σε στειλουν, για το φιλο που μιλαει και για αυξηση φορων.
- Συνδυασμος ποτου με μπαφο (ειδικα οι παρτιδες με τα ψεκασμενα απο τη γειτονα χωρα) ή την ασπρη ή ροζ σκονη δρουν ανεξελεκτα στον οργανισμο, πλεον δυστυχως μεγαλη μεριδα τα συνδυαζει ολα μαζι.
- Η ηλικια, στα 20-35 το καθε ποτο δρα αθροιστικα στον οργανισμο, καταλαβαινεις ποτε εισαι ελαφρα ή πολυ φτιαγμενος και ελεγχεις την κατασταση σου. Μετα τα 45-50 το καθε ποτο δρα πολλαπλασιαστικα, απο το ελαφρα φτιαγμενος με ενα κρασοποτηρο μπυρα πολλοι ειναι σουρωμενοι.
-
Με τα νοθευμένα ισχύει δυστυχώς.......δεν μου κάνει ? το αφήνω ή παραγγέλνω άλλη μάρκα ουίσκι ή δεν πίνω κάτι εκείνο το βράδυ. Έχω πάει στο λέβελ που πετάω καφέδες απέξω που αγόρασα λόγω υποχρέωσης και ήταν ανεκδιήγητοι , δεν θα πεθάνω για 2 ευρώ, αζερα αχτύπητο στα καπάκια και ησυχάζω.
-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:- Υπαρχουν τα καθαρα και τα νοθευμενα ποτα, πριν μερικους μηνες επιασαν 2 καβες στη γενικη περιοχη του Πειραια και βρεθηκε τουολουολη μεσα, οσο δυνατος ποτης και να εισαι αρκουν 2 για να σε στειλουν, για το φιλο που μιλαει και για αυξηση φορων.
Τολουόλη ? Αυτο ειναι καρκινογονο και τοξικο
Ποσο εγκληματιες ειναι -
@alexandros-k said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ποσο εγκληματιες ειναιΣκέψου τι τρώμε ας πούμε πατάτες τηγανητές απέξω από όλους αυτούς. Μπορώ να σας γράψω τρομερές ιστορίες από όταν δούλευα καλοκαίρι σε εστίαση αλλά φοβάμαι θα με καλέσει το υγειονομικό για κατάθεση.
-
Ποσο εγκληματιες ειναιΣκέψου τι τρώμε ας πούμε πατάτες τηγανητές απέξω από όλους αυτούς. Μπορώ να σας γράψω τρομερές ιστορίες από όταν δούλευα καλοκαίρι σε εστίαση αλλά φοβάμαι θα με καλέσει το υγειονομικό για κατάθεση.
Για πες μερικα. Για να κοψουμε το φαι απ εξω
-
Για πες μερικα. Για να κοψουμε το φαι απ εξω
Στο τουριστικό δεν τρώτε οπότε όλα Γκουντ....
-
Έτσι είναι.
Απαγγέλλεται κατηγορητήριο τύπου Νυρεμβέργης και μετά από λίγο όλα good.
Διαχρονική παθολογία της ελληνικής κοινωνίας.
Όλα ξεχνιούνται κι όλα συγχωρούνται.
Mandela effect και witiko. -
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Έτσι είναι.
Απαγγέλλεται κατηγορητήριο τύπου Νυρεμβέργης και μετά από λίγο όλα good.
Διαχρονική παθολογία της ελληνικής κοινωνίας.
Όλα ξεχνιούνται κι όλα συγχωρούνται.
Mandela effect και witiko.Που αναφέρεσαι ακριβώς?
-
Μόνη ασφαλής λύση μετακίνησης στις πόλεις τα πόδια.
Για μακρινές αποστάσεις, αεροπλάνο.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#