-
Χαχαχαχα, ωραίος Νίκο!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
xaxaxaxaxa!!!!! Σωστός ο Νίκος. Βλέπεις βρε παιδί μου κάτι πιάτα του μισού τετραγωνικού και στη μέση ένα κάτι με γύρω μαρουλόφυλλα!!! Κατά αντιστοιχία μάλλον θα πρέπει να ξετυλίξω ένα πάπυρο που θα αναγράφονται με κεφαλαία 2 λάμπες!!!! Πραγματικά εύχομαι τα αμάξια σας παιδιά και καλύτερα από το δικό μου. Ούτε λάμπα να μην κάψουν!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
xaxaxaxaxa!!!!! Σωστός ο Νίκος. Βλέπεις βρε παιδί μου κάτι πιάτα του μισού τετραγωνικού και στη μέση ένα κάτι με γύρω μαρουλόφυλλα!!! Κατά αντιστοιχία μάλλον θα πρέπει να ξετυλίξω ένα πάπυρο που θα αναγράφονται με κεφαλαία 2 λάμπες!!!! Πραγματικά εύχομαι τα αμάξια σας παιδιά και καλύτερα από το δικό μου. Ούτε λάμπα να μην κάψουν! [emoji38]Το δικό μου δεν είναι, 4 χρόνια που το έχω μου έχει κάψει 3-4 λάμπες και με άφησε απο μπαταρία 1 φορά.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
xaxaxaxa! Σα να λέμε μακριά μακριά από ΤΟΥΟΤΑ!!!!
-
Το αναδημοσιεύω,γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το forum και χάθηκε..
Είναι στα ισπανικά το βιντεάκι, κάτι λίγο κατάλαβα με τα ιταλικά που γνωρίζω,λέει πως κυκλοφορεί στους δρόμους της Ισπανίας καμουφλαρισμένο Dacia που θα πλασαριστεί ως Duster coupe, το οποίο όμως προς το παρόν είναι για την ασιατική αγορά (Κίνα,Ινδία,κ.τ.λ.). Πιθανόν αργότερα εξελιγμένο και διαφοροποιημένο πάνω στην πλατφόρμα CMF του γκρουπ-στην οποία θα βασίζεται και το νέο Sandero-θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.
-
Μέλη του forum καλό καλοκαίρι κ καλό 15Αυγουστο. Έχω προβληματιστει πολύ με το Duster 1.5 dci 4x4 καθώς με μόλις 8.000 km στρωμένο δηλαδή έχανε ελάχιστα λάδια μεταξύ μοτέρ κ σασμάν. Πήγα το είδαν το έπλυναν το ξαναείδαν και αποφάνθηκαν ελαττωματική τσιμουχα στροφάλου. Ναι μεν είναι εγγύηση αλλά καταλαβαίνεται ότι θέλει λύσιμο κ κάνεις δεν εγγυάται στεγανό ποίηση. Τεσπα αν κάνεις είναι παθών κ μπορεί ν καταθέσει καμία άποψη θα με βοηθούσε... Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Αγγελος Παναγοπουλος έγραψε:
Ναι μεν είναι εγγύηση αλλά καταλαβαίνεται ότι θέλει λύσιμο κ κάνεις δεν εγγυάται στεγανό ποίηση.Δηλαδή σου είπε η αντιπροσωπεία ότι 'το επιδιορθώνουμε αλλά δεν εγγυόμαστε αποτέλεσμα'?
-
Ρώτησα ως εξής..Αν το λύσουμε με όλη την φασαρία που έχει καινούριο αμάξι αλλάξουμε τσιμούχα και χάνει πάλι τι κάνουμε...και μου απάντησαν τι να σ πω τώρα......Δεν καθησυχάστηκα με αυτό. Ρώτησα αν τους έχει ξανασυμβεί σε νέο όχημα και μου είπαν όχι. Άν μου έλεγαν φέρτο να το λύσουμε και σου εγγυώμαι ότι δεν θα χάνει σταγόνα θα μουν σε καλύτερη φάση. Αλλά λόγω ότι κανείς δεν είναι θεός με τα μηχανήματα αποφεύγουν βεβαιώσεις.Υποθέτω.
-
Εντάξει φίλε μου, από τη στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, μην το σκέφτεσαι. Πήγαινε το να το φτιάξουν και αν δε φτιάξει καλά, θα τους το ξαναπάς κτλ. Αν και πιστεύω ότι θα φτιάξει μια χαρά. Αλίμονο!
(Ίσως, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα, να πας να ρωτήσεις και σε καμιά άλλη αντιπροσωπεία/σερβις μήπως σου πουν πιο σίγουρα λόγια εκεί. -
καλησπερα στην παρεα. εχω το duster 4Χ4 1,5 απο το 2012 (50000 χλμ).μου αναψε το λαμπακι (βλαβη στο συστημα ελεγχου του συστηματος αντιρρυπανσης) χωρις να παρουσιαζει προβλημα το αυτοκινητο. μετα απο δυο μερες μου εσβησε κ την τριτη ημερα το πηγα συνεργειο για ελεγχο κ σερβις κ μου ειπαν για προβλημα στο μπεκ κ οτι αν ξανααναψει θελει ψαξιμο. μετα απο μια εβδομαδα εκανε εναν θορυβο (κροκαλισμα λεμε οι τεχνιτες), βρισκομουν σε αλλο νομο κ το πηγα σε συνεργειο της αντιπροσωπειας. διαγνωση: αλλαγη μπεκ [(συνολικο κοστος 700 €), (αγορα-τοποθετηση μπεκ, αντκ φιλτρου πετρελαιου, καθαρισμος ρεζερβουαρ, καθαριστικο μπεκ)]. δεν περασαν 10 ημερες κ μου ξανααναβει το λαμπακι. το παω στο συνεργειο κ μου λενε ξανα προβλημα με το μπεκ. επικοινωνώ τηλεφωνικα με το συνεργειο τη αντιπροσωπειας κ διαπιστωνω οτι το προβλημα ειναι στο μπεκ που μου αντεκατεστησαν. αντιμετωπισε καποιος το ιδιο προβλημα?
-
Απο αντιπροσωπεια και γνησιο ανταλακτικο, εχει εγγυηση.
-
Aν εννοεις το κόκκινο λαμπάκι με το κουτάκι και την αντίσταση μέσα, είναι μόνιμα αναμμένο στο Ντάστερ μου από τα 20.000 χλμ. περίπου. Έχω 185.000 χλμ. και ουδέποτε ασχολήθηκα.
-
πορτοκολι χρωμα τελευταια σειρα κατω στο κεντρο
-
Τα μπεκ, με τον καιρο και τη χρηση πεφτει η αποδοση τους και καποιες φορες ανομοιομορφα, επομενως ριχνουν ανοιομορφα μειγμα στο χωρο καυσης. Οταν η διαφορα μεταξυ τους ξεπερναει το 15-20% τοτε παρουσιαζει αυτο που σου ειπαν οι τεχνικοι, το κροταλισμα. Γι αυτο και ειναι καλο να γινεται ενας επαναπρογραμματισμος των μπεκ ωστε να αποδιδουν το ιδιο ωστε να μην υπαρχει ανοιμογενεια. Μηπως σου εβαλαν καινουριο μπεκ και δεν στο ρυθμισαν;
Επισης, γνωστος μου τεχνικος, στην αλλαγη μπεκ θεωρει κανονα την αλλαγη ολοκληρης τις φλογερας των μπεκ, και οχι μονο το ενα. Αυτα απο μενα. -
-
Σήμερα έμαθα πως καθώς οι εταιρείες του TAP ολοκληρώνουν το έργο τους, δίνουν τον εξοπλισμό τους και συγκεκριμένα Duster 4χ4 που διαθέτουν, σε πολύ καλές τιμές! Δεν γνωρίζω βέβαια πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία και κατά πόσο είναι ανοιχτή για όλους.
-
Σήμερα έμαθα πως καθώς οι εταιρείες του TAP ολοκληρώνουν το έργο τους, δίνουν τον εξοπλισμό τους και συγκεκριμένα Duster 4χ4 που διαθέτουν, σε πολύ καλές τιμές!
Όποιος προβεί σε τέτοια αγορά καλό θα ήταν να κάνει πολύ καλό έλεγχο, γιατί από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι τα αυτοκίνητα αυτών των εταιριών περνούν πολλές και δύσκολες ώρες στα χέρια των οδηγών τους.
-
Δεν έχει ανάγκη το duster. Ambiance έκδοση έχουν τέτοιες εταιρείες συνήθως και πωλουνται ως μεταχειρισμένα. Η έκδοση με τις ατσαλινες ζάντες και κάποιες βασικές ελλείψεις..
-
http://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lan ... s-ekdoseis
-
Πάντως υπάρχει ξεχωριστό thread για το Duster II, σχετικές ειδήσεις θα έπρεπε να πάνε εκεί (θεωρώ).
Dacia Duster