-
Ο χρήστης advrider έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Continental ContiCrossContact ATR με 5000 χλμ (3 μηνών) να μου στείλει μνμ. Τα αλλάζω γιατί πάω σε All terrain. Τιμή 280
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα λεγόμενά σου θα βάλεις τα BF GOODRICH. Όταν τα βάλεις θα θελα να γράψεις εντυπώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για χώμα, λάσπη, χιόνι αλλά και τα χειρότερα για βροχή και θόρυβο.
Πέτρο, τελικά έβαλα τα Yokohama Geolandar A/T-S G015. Δεν πήγα στα BF λόγω αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου σε σχέση με τα πραγματικά offroad χιλιόμετρα που κάνω κάθε χρόνο.. ( 2 μωρά on board… .).Εκανα και μια δυο βόλτες στην Πάρνηθα (Χασιά -Αυλώνα) και είδα ότι είναι ενα τίμιο 60-40 λάστιχο με πολύ καλά επίπεδα θορύβου.
Είναι 60-40? Κάπου είχα διαβάσει οτι είναι 50-50...
Πολλές φορές αυτό το 50-50 είναι μαρκετιστικο τρικ. Ο χαρακτηρισμος all terrain είναι πιο σωστός.
Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω με τι κριτήρια μπαίνουν αυτά τα νούμερα.Ισως αυτά να υπάρχουν.
-
Πολλές φορές αυτό το 50-50 είναι μαρκετιστικο τρικ. Ο χαρακτηρισμος all terrain είναι πιο σωστός.Έτσι ακριβώς. Τα νούμερα είναι αυθαίρετα και οι εταιρείες δεν τα χρησιμοποιούν.
-
από Αγγελος Παναγοπουλος » 30 Νοέμ 2017 18:33
Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να δεις θερμοκρασία 'νερού' στο duster?το μοντέλο 2014- ΔΕΝ έχει !! εγώ σχεδόν αποκλειστικά γιαυτό το λόγο πήρα ένα OBD
δες συζήτηση κι εδώ: http://hellasduster.freeforums.net/thread/55/obds
-
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Continental ContiCrossContact ATR με 5000 χλμ (3 μηνών) να μου στείλει μνμ. Τα αλλάζω γιατί πάω σε All terrain. Τιμή 280
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα λεγόμενά σου θα βάλεις τα BF GOODRICH. Όταν τα βάλεις θα θελα να γράψεις εντυπώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για χώμα, λάσπη, χιόνι αλλά και τα χειρότερα για βροχή και θόρυβο.
Πέτρο, τελικά έβαλα τα Yokohama Geolandar A/T-S G015. Δεν πήγα στα BF λόγω αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου σε σχέση με τα πραγματικά offroad χιλιόμετρα που κάνω κάθε χρόνο.. ( 2 μωρά on board… .).Εκανα και μια δυο βόλτες στην Πάρνηθα (Χασιά -Αυλώνα) και είδα ότι είναι ενα τίμιο 60-40 λάστιχο με πολύ καλά επίπεδα θορύβου.
Θα ήθελα να μας κρατάς ενήμερους καθώς εγώ τα άλλαξα με λιγότερο από 5000χλμ λόγω πολύ βαθειών κοψιμάτων, σχεδόν έως τα λινά χωρίς να έχω προλάβει να βγω εκτός δρόμου. Σε συνεργασία με τον Χοϊμέ και την NISSAN Παντελάκης, ο Θεοχαράκης με αποζημίωσε πλήρως για τα δυο λάστιχα αριστερά , και με μικρή επιβάρυνση έβαλα ξανά Michelin Latitude cross που ήμουν πλήρως ευχαριστημένος. Πέραν τον κοψιμάτων, η φθορά των εμπρός ελαστικών ήταν ήδη εμφανής, όταν με το ίδιο στυλ οδήγησης και αρκετό εκτός δρόμου με το προηγούμενο σετ Michelin είχα κάνει 65000χλμ. Ίσως να ήταν συμπτωματικό. Πάντως ήταν γεγονός
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Θα ήθελα να μας κρατάς ενήμερους καθώς εγώ τα άλλαξα με λιγότερο από 5000χλμ λόγω πολύ βαθειών κοψιμάτων, σχεδόν έως τα λινά χωρίς να έχω προλάβει να βγω εκτός δρόμου. Σε συνεργασία με τον Χοϊμέ και την NISSAN Παντελάκης, ο Θεοχαράκης με αποζημίωσε πλήρως για τα δυο λάστιχα αριστερά , και με μικρή επιβάρυνση έβαλα ξανά Michelin Latitude cross που ήμουν πλήρως ευχαριστημένος. Πέραν τον κοψιμάτων, η φθορά των εμπρός ελαστικών ήταν ήδη εμφανής, όταν με το ίδιο στυλ οδήγησης και αρκετό εκτός δρόμου με το προηγούμενο σετ Michelin είχα κάνει 65000χλμ. Ίσως να ήταν συμπτωματικό. Πάντως ήταν γεγονός
Simdion τα μαμά άλλαξες σε 5000?
-
Simdion τα μαμά άλλαξες σε 5000?
Στα 28500 γιατί στο Qashqai είχε bridgestone dueler h/p sport που είναι καλά για στεγνή άσφαλτο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Στην κατηγορία του αλλά και με πολύ μεγαλύτερης τιμής ανταγωνιστές το duster σε εκτός δρόμου δοκιμασίες είναι suvαρα. Να τα λέμε κι αυτά.
-
Αν ήθελα να πηγαίνω off ή να έχω ένα όχημα για off, και εγώ duster θα έπαιρνα !
-
Βέβαια είναι πολύ καλό για τους κατσικόδρομους αλλά και στην άσφαλτο όπως το έχω ζήσει νομίζεις πως είσαι σε μαγικό χαλί. Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης και οι χώροι του με έκαναν εν τέλει να το προτιμήσω στα χρήματα έναντι του qq. Προσωπικά μου καλύπτει τόσο μα τόσο άριστα τις ανάγκες μου που αν τώρα ήθελα να το αλλάξω με κάτι ακριβότερο μόνο το kadjar και το 3008 από τα γαλλικά το τιγκουάν στα γερμανικά και το crv στα ιαπωνικά θα κοίταγα. Αυτά είναι για εμένα ...
οι ακριβές προτάσεις με πιο συγγενικό χαρακτήρα στην άνεση του duster. -
Είναι καλυτερο για offroad απο το 95% των νέων crossovers, suvs.. αλλά προφανώς έχει και αυτό τα ορια. Υπαρχουν αλλά καλυτερα για offroad όπως landcruiser πχ και αλλά αντίστοιχα
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Υπαρχουν αλλά καλυτερα για offroad όπως landcruiser πχ και αλλά αντίστοιχαΟχι πάντα,λόγω βάρους,όγκου και χρημάτων βεβαίως.Σε σκληρό offroad δεν θα δεις αυτοκίνητα αυτής της κλάσης.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Υπαρχουν αλλά καλυτερα για offroad όπως landcruiser πχ και αλλά αντίστοιχα
Οχι πάντα,λόγω βάρους,όγκου και χρημάτων βεβαίως.Σε σκληρό offroad δεν θα δεις αυτοκίνητα αυτής της κλάσης.
Φυσικά και θα δεις και πολύ ακριβότερα μάλιστα. Το γεγονός παραμένει ότι ότι το Duster είναι εξαιρετικό για την αποστολή που του ανατέθηκε.
-
Προφανώς υπάρχουν πολύ καλύτερα off roaders αλλά για εμένα δεν έχει νόημα να πας στα κατσάβραχα ή να ταλαιπωρείς ένα ακριβό αμάξι. Ενώ με το νταστερ των 17-19 χιλιάδων το βλέπεις αλλιώς.
-
Όταν αγοράζεις ένα Land Rover ή ένα Jeep με κοντές σχέσεις, μπλοκέ διαφορικά κλπ είναι βλακεία να μην το πας εκτός δρόμου. Το δικό μου βγήκε εκτός στην πρώτη βδομάδα του...
-
Προφανώς τέτοια εντελώς off εργαλεία οκ αναγκαστικά θα τα βγάλεις γιατί γι αυτό τα πήρες. Αλλά μεταξύ του να βγάλω την οποιαδήποτε Χ ή Fpace ή Stelvio ή GLC γα προτιμήσω να βγάλω το duster.
-
Αυτό ακριβώς θέλω να πώ.Για ποιό λόγο άλλωστε να πάει σε τέτοιον αγώνα ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο? Εννοείται οτι Land Rover,Jeep και καναδυό άλλα ακόμα εξαιρούνται.
-
παιδιά το 80% των suv που αγοράστηκαν δεν θα πατήσουν χώμα ποτέ.Ένα lc της toyota κάνει απίστευτα πράγματα στο χώμα αλλά οι περισσότεροι δεν το παίρνουν γι αυτό.Μόδα είναι και πουλάνε σαν τρελά.Εδώ πουλάνε τα 2χ4 suv που ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητά τους.Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι φανατικός των suv αλλά όταν αυτά είναι 4χ4 αλλιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να έχω ένα ψηλό αυτοκίνητο χωρίς τετρακίνηση.
-
Πρακτικότητα + εμφάνιση!
Η κατηγορία θα φτάσει σύντομα στο 1/3 των συνολικών πωλήσεων και οι περισσότεροι επιλέγουν δικίνητες εκδόσεις για αυτούς ακριβώς τους λόγους.
Έτσι και αλλιώς πόσο εκτός δρόμου θα σε πάει ένα τετρακίνητο SUV (π.χ Qashqai Tekna) με 19άρα ζάντα και ασφάλτινο λάστιχο;
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
...Εδώ πουλάνε τα 2χ4 suv που ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητά τους.Και για να μην παρεξηγηθώ είμαι φανατικός των suv αλλά όταν αυτά είναι 4χ4 αλλιώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να έχω ένα ψηλό αυτοκίνητο χωρίς τετρακίνηση.Μηπως δε θελεις να καταλαβεις?
Εγω φετος το καλοκαιρι πηγα σε παραλια που με το γκολφ δε μπορουσα, βαζω τα παιδια μεσα πιο ξεκουραστα ενω πριν μου εβγαινε ο τακος αλλα και γω σαν επιβιβαση αποβιβαση ειμαι πιο ανετος, εχω καλυτερη ορατοτητα, δεν εχω χασει σε επιδοσεις οικονομια καυσιμου, λογω οικογενειας δεν υπαρχει λογος να αποζητω σπορ οδηγηση ωστε να παρω χαμηλο αλλα ουτε μπορω να τρεξω σε δημοσιο δρομο, στο χωριο μου θα πατησω χωματοδρομο και θα ειμαι πιο ανετος ενω με το προηγουμενο πηγαινα με το φοβο μη βρω........
Dacia Duster