Ο χρήστης advrider έγραψε:
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για Continental ContiCrossContact ATR με 5000 χλμ (3 μηνών) να μου στείλει μνμ. Τα αλλάζω γιατί πάω σε All terrain. Τιμή 280
Αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα λεγόμενά σου θα βάλεις τα BF GOODRICH. Όταν τα βάλεις θα θελα να γράψεις εντυπώσεις γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για χώμα, λάσπη, χιόνι αλλά και τα χειρότερα για βροχή και θόρυβο.
Πέτρο, τελικά έβαλα τα Yokohama Geolandar A/T-S G015. Δεν πήγα στα BF λόγω αυξημένης κατανάλωσης και θορύβου σε σχέση με τα πραγματικά offroad χιλιόμετρα που κάνω κάθε χρόνο.. ( 2 μωρά on board… .).Εκανα και μια δυο βόλτες στην Πάρνηθα (Χασιά -Αυλώνα) και είδα ότι είναι ενα τίμιο 60-40 λάστιχο με πολύ καλά επίπεδα θορύβου.
Θα ήθελα να μας κρατάς ενήμερους καθώς εγώ τα άλλαξα με λιγότερο από 5000χλμ λόγω πολύ βαθειών κοψιμάτων, σχεδόν έως τα λινά χωρίς να έχω προλάβει να βγω εκτός δρόμου. Σε συνεργασία με τον Χοϊμέ και την NISSAN Παντελάκης, ο Θεοχαράκης με αποζημίωσε πλήρως για τα δυο λάστιχα αριστερά , και με μικρή επιβάρυνση έβαλα ξανά Michelin Latitude cross που ήμουν πλήρως ευχαριστημένος. Πέραν τον κοψιμάτων, η φθορά των εμπρός ελαστικών ήταν ήδη εμφανής, όταν με το ίδιο στυλ οδήγησης και αρκετό εκτός δρόμου με το προηγούμενο σετ Michelin είχα κάνει 65000χλμ. Ίσως να ήταν συμπτωματικό. Πάντως ήταν γεγονός
Sent from my iPad using Tapatalk