-
-
-
Όντως! Το duster δίνει πολύ πόνο#μονο!
-
Ένα κακό έχει το νταστερ. Απευθύνεται σε λιγομίλητους. Εκείνους που θα πάνε στο συνεργείο για λαδοξιδα μόνο. Τι σοβαρή κουβέντα να κάνουν με τα μαστορια?
-
-
Η πόρτα κλείνει κανονικά!
-
@lap said in Dacia Duster:
Η πόρτα κλείνει κανονικά!
πιπες του παρουσιαστη
μπαγκαζ δοκιμαζεις και συνοδηγου στη θεση που ειναι -
Θα δοκιμάσω!
Το πορτμπαγκάζ!!!!
-
Το νταστερ είναι ένα αυτοκίνητο εξαιρετικό. 14 χρόνια στην πιάτσα και οι πραγματικές αστοχίες που επέδειξαν οι τρεις γενιές του ειδικά με τον 1.5 ντίζελ είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Με λίγα χρήματα παίρνει ο κάτοχος πολύ αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις εκτός μιας. Δεν κάνει για σπορ ρυθμούς οδήγηση.
-
- Στην Ιταλία ξεκινά από 19.700 η βασική (essential) με 100hp υγραέριο και φτάνει μέχρι 27.900 η πλουσιότερη έκδοση με full hybrid 140hp. (τιμές χωρίς την επιδότηση του ιταλικού κράτους 2000 ευρώ που είναι για όλους τους κινητήρες εκτός του 4x4).
Οι εκδόσεις είναι 4: essential, expression, journey κι extreme.
-
Από την Ρώμη Θόδωρος Ανδρεάδης...... Συ....γκελακης
-
Μακάρι να έρχονταν σε αυτές τις τιμές και Ελλάδα...
Έξτρα blind spot , 360 κάμερα και μπροστινοί αισθητήρες ακόμα και στην κορυφαία έκδοση με κανένα 500αρικο.
Στα αξεσουάρ , μαγκιά της η dacia έχει μέχρι και σκηνή με 435€ (ακριβή ιδίως αν δεν είναι 4 εποχών) αλλά το κρεβατάκι ( εκείνη η τσαχπινιά της παρουσίασης) κοστίζει 2025€ . Κάτσε ρε Ρουμάνε , με τόσα λεφτά αγοράζεις υπέρδιπλη κρεβατοκάμαρα , όχι στρωματάκι εκστρατείας....
Στην Ιταλία τα παραπάνω όλα ....
-
Εμένα μου λένε οτι θα είναι τουλάχιστον 2000 euro στην ελλάδα ολες οι εκδόσεις του Lpg απο τους αντιστοιχους του προηγουμενου αυτου που πουλιεται τωρα, εγώ δεν το πιστεύω , απλα εχουν παθει κοκομπλοκο που δεν μπορουν να πουλησουν τα τελευταια κομματια. Και αρχες μαρτιου μου ελεγαν οτι δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε τιμες και θα εχουμε αυγουστο σεπτεμβριο και αν ,και τωρα λενε περιμενουμε τιμες κατα τον Ιουνιο.Αρχιζουν και επανερχονταισ την πραγματικοτητα , ας ριξουν τις τιμες στην απερχομενη γενια.
-
-
Και εδώ η λίγο ποιο χωμάτινη σπανιολικη εκδοχή εν αναμονή της επικείμενης πλήρους δοκιμής στον στίβο μάχης - πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές στο χώμα συγκριτικά με το παλιό.
-
-
Σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το προηγούμενο (πιο άνετο,το τιμόνι λιγότερο ελαφρύ από πριν,το κιβώτιο ακριβές,όμως με λίγο λαστιχένια αίσθηση ίσως γιατί τα td είχαν λίγα χλμ). Τα δύο βασικά μείον είναι η ποιότητα στα πλαστικά και κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι,κυρίως σσε ανοιχτό δρόμο (αν και λιγότεροι από πριν).
Κι οι δύο -αλλά κι όλα τα ιταλικά review- συμφωνούν πως αξίζει περισσότερο με τον 1.3 mild hybrid (θα ήταν ακόμη καλύτερη επιλογή αν υπήρχε και σε αυτόματο).Το 4X4 πολύ καλό για την κατηγορία του με επιπλέον εξοπλισμό από το προηγ.μοντέλο το hill descent control. -
Κι η κατανάλωση θα είναι θέμα. Γενικώς υπάρχει μια δυσκολία στους συνδυασμούς. Τετρακίνησης με αυτόματο, με υγραέριο, αυτόματου με υγραέριο.
-
-
Πολύ όμορφο και γενικά βελτιωμένο συγκριτικά με τον προκάτοχό του αλλά και πολύ ακριβότερο βέβαια. Από αρνητικά θα εστίαζα σε 3 συγκεκριμένους άξονες.
1)Το εσωτερικό του δεν ανταποκρίνεται στην τιμή του σε καμία περίπτωση.
2)Έλλειψη ηλιοροφής σε οποιαδήποτε έκδοση.
3)Δεν υπάρχει πλέον ο κινητήρας Diesel σε τετρακίνητη έκδοση. Ουσιαστικά ήταν αυτός που ανέδειξε το συγκεκριμένο μοντέλο.
Το Duster έχει ξεφύγει από τη λογική ''τίμιο αυτοκίνητο για αυτά που πληρώνεις'' αλλά αυτό έχει και διπλή ανάγνωση καθώς το κοινό που απευθύνεται πλέον έχει και υψηλότερες απαιτήσεις. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Εμφάνιση έχει πάντως και είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί.
Dacia Duster