-
Ειναι τεξτουρ, δηλαδη αναγλυφο, εκτος απο ματ. Ειναι και ιδιαιτερα ανθεκτικο σε γρατζουνιες και θελει πολυ δυναμη για να κανει γρατζουνια, σε αντιθεση με τα κανονικα χρωμαστα με γυαλιστερο βερνικι.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω 1ον, αν έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση οθόνης και navigation μόνος του σε peugeot 208 και πως την έκανε και 2ον αν γνωρίζει κάποιος στο δωρεάν service που προσφέρεται συμπεριλαμβάνεται το adblue γιατί εμένα μου το χρεώσανε 24€ καθώς και εργασία για αυτό 26€
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω 1ον, αν έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση οθόνης και navigation μόνος του σε peugeot 208 και πως την έκανε και 2ον αν γνωρίζει κάποιος στο δωρεάν service που προσφέρεται συμπεριλαμβάνεται το adblue γιατί εμένα μου το χρεώσανε 24€ καθώς και εργασία για αυτό 26€Όπα κάτσε να καταλάβω καλά, 24€ ένα μπουκάλι adblue και 26€ για να αδειάσουν το μπουκάλι στο δοχείο;;;;
Που είναι αυτό το δοχείο και θέλει 26€ για να βάλουν το adblue;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
έπρεπε να γράψω ότι 24€ κόστισαν τα 14lt τόσα συμπλήρωσε και το δοχείο είναι κάτω από τη ρεζέρβα στο πορτ μπαγκαζ.
-
Εγώ βάζω συνήθως 16-17 λίτρα και μου παίρνουν 40 ευρώ συνολικά. Εκεί που έχουν βάλει το δοχείο είναι σχετικά δύσκολη η πρόσβαση δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειναι τεξτουρ, δηλαδη αναγλυφο, εκτος απο ματ. Ειναι και ιδιαιτερα ανθεκτικο σε γρατζουνιες και θελει πολυ δυναμη για να κανει γρατζουνια, σε αντιθεση με τα κανονικα χρωμαστα με γυαλιστερο βερνικι.Δεν πολυισχύει αυτό. Μια χαρά γρατζουνιέται κι αυτό και βέβαια θέλει κατά προτίμηση πλύσιμο στο χέρι με ειδικά προϊόντα.
Το κόστος του ήταν 700€ το 2016.
-
Εχω τελειως διαφορετικη ενημερωση.
Και δεν θελει περιποιηση με κερια και προστατευτικα, και μπαινει βουρτσα χωρις κανενα προβλημα και για να γρατζουνηθει θελει αρκετα μεγαλυτερο βανδαλισμο απο οτι το απλο χρωμα με το βερνικι.Σαν τιμη ειναι τζαμπα ενα τετοιο χρωμα.
Στο 1 λεπτο το αναφερει ο δοκιμαστης.
-
Κερί, πυλός, γυαλισμα κτλ απαγορεύονται δια ροπάλου. Βούρτσα μπαίνει αλλά πολύ καλύτερα είναι το πλύσιμο στο χέρι με ειδικά προϊόντα. Πχ βγάζουν οι chemical guys ειδικό σαμπουάν για matte finish και έχουν και αντίστοιχα wash mitts (προβατάκια όπως τα λέω).
Φυσικά αυτά τα παίρνεις, τα χρησιμοποιείς μια δυο φορές και μετά ξανά βούρτσα. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα. Άντε στην 5ετία να έχει χάσει λίγο από το ανάγλυφο του το βερνίκι. Κλάιν.
Πάντως γρατζουνίτσες μία χαρά έχει αποκτήσει γύρω γύρω και κάποια στιγμή θα το πάω για ένα συμμαζεματάκι. Ο φαναρτζής πάντως δεν αγχώθηκε και λέει δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σα δουλειά να πετύχει το χρώμα.
-
Αρα εχεις αυτο το χρωμα. Ε τοτε εισαι η καλυτερη πηγη ενημερωσης. Εγω ρωτουσα στην πεζω και στο συνεργειο της.
Δηλαδη γρατζουνιες απο κλειδι κανει ευκολα;
Εχω την αισθηση πως δεν θελει και τοσο συχνα πλυσιμο λογω της απουσιας του γυαλιστερου βερνικιου. Δεν φαινεται δηλαδη ευκολα η βρωμα. Ισχυει;
-
Ε ναι αφού έβαλα και φώτο πιο πάνω.
Κοίτα γρατζουνιά από κλειδί δε δοκίμασα. Έχω βρει όμως σημαδάκια αφηνοντάς το παρκαρισμένο. Μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι το μηδενικό rim protection των PS4 με συνέπεια οι 17αρες να χουν γίνει κώλος (δυστυχώς δεν το οδηγώ μόνο εγώ).
Βρώμα δεν μαζεύει τόσο αλλά και πάλι είναι άλλο αυτοκίνητο όταν είναι φρεσκοπλυμένο.
-
Α, νομιζα οτι ηταν απο δοκιμη των 4 τροχων η φωτο.
Οταν και οποτε βγω στην αγορα αυτοκινητου, θα προτιμησω μαυρες ζαντες ακριβως για αυτον τον λογο.
Απο αισθητικη μ αρεσουν αυτες που ειναι σαν βουρτσισμενο μεταλλο στο χρωμα. Καπως δηλαδη πιο γρυζατες, αλλα οι γρατζουνιες και εκει φαινονται ευκολα.
-
Καλησπέρα.
Ενδιαφερομαι για την αγορά του νέου gt line με το μηχανικο 6αρι σασμαν.
Εχω παρει προσφορές απο 3 αντιπροσωπείες στην Αθηνα, οι οποιες είναι πανω κατω το ιδιο (με απόσυρση του 306 xr που εχω βγαίνει 17.650)
Η επιλογή μου είναι ως έξτρα λευκο παστελ χρωμα και ηλιοροφη.
Πιστεύετε αξίζει, δοδεμενου οτι σε 6 μηνες βγαινει το καινουριο; -
Έχει στη κατοχή του κάποιος φίλος ή εχει προσωπική εμπειρία από το gt line να μας πει τις εντυπώσεις του;
Ευχαριστώ. -
Τι ακριβώς θες να μάθεις? Εξοπλιστική έκδοση είναι η gt line επομένως ότι έχει αναφερθεί πιο πίσω ισχύει και γι' αυτή.
Για πιο μοτέρ μιλάμε? Η ηλιοροφή αξίζει πολύ κατ' εμέ (την έχω σε Allure) αλλά γενικά δεν είναι καθόλου φθηνό με δεδομένο ότι σε μερικούς μήνες αλλάζει το μοντέλο.
-
Ακόμα παριστάνουν στις αντιπροσωπείες ότι δεν αλλάζει το μοντέλο... με τιμές απαράδεκτες...
Πολύ καλύτερες τιμές θα υπάρξουν όταν παρουσιαστεί επισήμως το νέο μοντέλο και ακόμα καλύτερες όταν φτάσει στις βιτρίνες. -
Φωτό από το νέο μοντέλο διέρρευσαν, πηγαίντε στα μελλοντικά μοντέλα και δείτε τες εάν θέλετε.
-
Πάρα πολύ όμορφο, μέσα/έξω!
-
Αδιαφορο σχεδιαστικα ακομη χειροτερο εσωτερικα μ αυτο το μικρο τετραγωνο τιμονακι...... Ελπιζω το Κορσα που θα παταει πανω στην Πεζο να ειναι ομορφοτερο.Αυτο μου θυμιζει απο πισω 508,απο πλαι 308 και απο μπροστα Φαμπια με χαυλιοδοντες 508.Ακομη και το Γιαρις ειναι ομορφοτερο ενω η ψηφος μου στα σουπερμινι παει στο νεο Κλιο.....
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Αδιαφορο σχεδιαστικα ακομη χειροτερο εσωτερικα μ αυτο το μικρο τετραγωνο τιμονακι...... Ελπιζω το Κορσα που θα παταει πανω στην Πεζο να ειναι ομορφοτερο.Αυτο μου θυμιζει απο πισω 508,απο πλαι 308 και απο μπροστα Φαμπια με χαυλιοδοντες 508.Ακομη και το Γιαρις ειναι ομορφοτερο ενω η ψηφος μου στα σουπερμινι παει στο νεο Κλιο.....[emoji50][emoji50][emoji50]
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Στατιστικά να το δεις, κάποιος θα βρισκόταν να το πει και αυτό, οτι δε βλέπεται κτλ....
Peugeot 208