-
Τα γουστα του καθενος ειναι υποκειμενικο θεμα.Καθενας εχει τα δικα του.....Δεν ειπα οτι ειναι ασχημο εξωτερικα απλα το ειπα αδιαφορο.Αυτο που το κανει ομως ασχημο μπροστα τουλαχιστον ειναι οι χαυλιοδοντες.Το 508 ειναι πανεμορφο αλλα το χαλανε οι χαυλιοδοντες,τους θεωρω ακυρους.
-
Οδήγησα το 208 gt line 1.2, 110hp, χειροκινητο, σε 2 διαφορετικές αντιπροσωπείες την ιδια μέρα.
Το αυτοκίνητο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.
Μέσα πολύ καλή ποιότητα και συναρμογή.
Με κερδισαν το τιμόνι και τα καθίσματα, ενώ βρήκα εύκολα και την καταλληλη θεση οδηγησης (1,83μ).
Το έξω μου αρέσει πολύ, αν και αυτό ειναι υποκειμενικό.
Τώρα στα της βόλτας.
Πολύ καλή απόκριση στο γκάζι και εξαιρετικά φρένα, σε σημείο που φοβόμουν να τα πατήσω.
Περάσαμε επίτηδες πανω απο λακκούβες και παρά τους 17αρηδες τροχους οι αναρτήσεις ήταν αποτελεσματικές.
Θόρυβος χαμηλός και κύλιση άνετη.
Στα 10-15 λεπτά δεν πρόλαβε να ψυξει την καμπίνα ο κλιματισμός ( ήταν ζεστή μερα). Δεν ξερω αν αυτό ειναι νορμάλ.
Γενικά, το αυτοκίνητο με άφησε πολύ ικανοποιημένο και σε σχεση με το 306 25ετιας, που εχω τώρα, η διάφορες ειναι χαοτικές. -
Τα φώτα σε σκοτεινούς δρόμους της επαρχίας τι λενε;
-
Λογικά αν συγκρίνεις με αυτοκίνητο 25ετιας θα πρέπει να σου φάνηκε σουπερκαρ (no offence, όλοι το έχουμε πάθει)
-
Ο χρήστης stayros3289 έγραψε:
Τα φώτα σε σκοτεινούς δρόμους της επαρχίας τι λενε;Αλογόνου είναι οπότε μην περιμένεις θαύματα. Είδα μια σχετική βελτίωση με τις night vision πως τις λένε αυτές τις philips αλλά έχουν τόσο χαμηλό προσδόκιμο ζωής που δεν αξίζει. Βοηθάνε λίγο σε κλειστό στροφιλίκι και τα προβολάκια σε ρόλο active lights οπότε ίσως αξίζει να δει κάποιος και καμιά led λάμπα με απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά ότι δεν είναι κάνας βλαμμένος που ανάβει μόνιμα τα ομίχλης.
-
Οι Night Vision είχαν διαφορά στο χρώμα με τα λεντάκια? Δεν μου αρέσει αυτή η διχρωμία ρε γμτ με τις αλογόνου και τα λεντ και θέλω να βάλω κάτι πιο λευκό χωρίς να θυσιάσω απόδοση.
-
Κι εμενα μου μαμαει το ocd αυτη η διχρωμια αλλα δεν τη γλιτωνεις. Ακομα και ξενον να ηταν παλι θα ειχε διχρωμια με τα drls.
Αν βοηθαει, αριστερα οπως βλεπουμε ειναι η μαμισια λαμπα και δεξια η philips (που κρατησε 1.5 χρονο).
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Σε ευχαριστώ για την φώτο.
Όντως φαίνεται λίγο πιο ψυχρό το λευκό της Philips αλλά χωρίς να πλησιάζει το αντίστοιχο του Led
Btw, ωραίο χρώμα το πήρες το alluraki. -
https://www.carparts-expert.com/luggage ... etail.html
100% εκμετάλλευση του χώρου αποσκευων
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.carparts-expert.com/luggage-transport/car-bags-travel-bag-sets/peugeot-208-2012-present-car-bags-travel-bags-detail.html100% εκμετάλλευση του χώρου αποσκευων
Πολύ καλό! Βρήκα και άλλο ένα site. Αυτό προσφέρει 2 διαφορετικές διαρρυθμίσεις, τουλάχιστον για το δικό μου αυτοκίνητο. https://www.carfitbags.com
-
Υπάρχει κάποιος κάτοχος στο φόρουμ με τον 1.6 bluehdi που να έχει βάλει πρόγραμμα να ρωτήσω 1-2 πράγματα?
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
-
Καλησπερα!ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο 208 hdi 2014 με 120000χλμ αυτοματο ως δευτερο αυτοκινητο για μεσα στην πολη.ενω εχω βρει καποια,σημερα μου ειπαν απο διαφορετικες μεριες φιλοι που τα εχουν ως εταιρικα,πως εχουν παααρα πολλα προβληματα με αποτελεσμα να ειναι συνεχεια στα συνεργεια.μαλιστα εμαθα μεγαλη εταιρεια ειχε παραγγειλει 90 αυτοκινητα και σε 4 μηνες εκοψε το leasing διοτιοι οωλητες της δεν πηγαιναν για δουλεια αλαα...στο συνεργειο.διαφωτιστε με σας παρακαλω.
Υ.Γ.ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο yaris . -
Ως κάτοχος 208 blue hdi,μετα από 60.000χλμ το μόνο που με απασχόλησε ήταν η αντικατάσταση των εμπρός αμορτισέρ εντός εγγύησης. Αυτό το 'κάποιοι,κάπου,κάποτε' να το φοβάσαι. Δεν σου είπαν και τα θέματα που πρόεκυψαν να μαθαίνουμε και εμείς? Αν η συγκεκριμένη εταιρεία τα έχει όλη μέρα στην πόλη,λογικό να βγάλουν θεματάκια. Και μην μου πεις ότι τα leasing τα προσέχει κανένας ως προς την χρήση. Και που να μάθεις τα θέματα που έβγαλαν τα Yaris σε πετρέλαιο....
-
Προσωπικα εχω leasing ford focus 4 χρονια και του εχω πιει το αιμα,αλλα ποτε κανενα προβλημα.ο ενας που μου ειπε για θεμα ειναι φιλος που το εχει,εχανε απο παντου λαδια.καινουριο το ειχε παρει.ο αλλος το αγορασε για 2 ο αυτοκινητο και εμεινε απο σασμαν.ολοι μου ειπαν μακρια.
-
Δηλαδη εγω που το θελω για μεσα στην πολη,μακρια απο diesel?τοτε τα taxi θα ηταν βενζινη.χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας τα λεω,μην παρεξηγηθω.
-
Διαχειρίζομαι στόλο με 113 Peugeot 208, εκ των οποίων τα 61 είναι 1.6hdi 100hp και τα υπόλοιπα 52 είναι MY19 1.5hdi 100hp. Γενικά θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα, όσο αξιόπιστα πχ είναι και τα άλλα 50+ Toyota Corolla 1.4d που έχουμε. Κάποια θεματάκια είχανε τα νέα φίλτρα των ΜΥ19 τα οποία είναι περισσότερο θέμα PDI νομίζω παρά τεχνικό πρόβλημα και βγάζανε check engine στα πρώτα μέτρα. Κάτι δε ρύθμιζαν σωστά σχετικά με το adblue.
Τελευταίο πραγματικά αναξιόπιστο Peugeot νομίζω είναι το πρώτης γενιάς 3008, ανεξαρτήτως καυσίμου και έκδοσης.
-
Ο χρήστης vasilaki13 έγραψε:
Δηλαδη εγω που το θελω για μεσα στην πολη,μακρια απο diesel?τοτε τα taxi θα ηταν βενζινη.χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας τα λεω,μην παρεξηγηθω.Τα ΤΑΞΙ δεν είναι βενζίνη λόγω κατανάλωσης. Αλλά επειδή τα ντίζελ δεν αγαπάνε την πόλη οι ταξιτζήδες καταφεύγουν σε παρανομίες (με μεγαλύτερη την αφαίρεση του DPF) για να μην έχουν θέμα με την κίνηση στην πόλη, αδιαφορώντας φυσικά για την μόλυνση. Ντίζελ και αποκλειστικά κίνηση στην πόλη δεν πάνε μάζί δυστυχώς.
-
Δηλαδη πανω που κατεληξα σε diesel,να κοιταω σε βενζινη ή υβριδικο?τι θεματα θα εχω με το diesel στην πολη?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εταιρικά είναι στην πλειοψηφία τους. Μόνο στη εταιρία που εργάζομαι έχω παραγγείλει 50+ 208 το πρώτο 3μηνο του έτους.Stefan αν επιτρέπεται και δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει, σε τι είδους εταιρεία εργάζεσαι ; Μου κάνει εντύπωση ο Τέρι αριθμός 50+ μόνο για το πρώτο τρίμηνο του έτους!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης vasilaki13 έγραψε:
Δηλαδη πανω που κατεληξα σε diesel,να κοιταω σε βενζινη ή υβριδικο?τι θεματα θα εχω με το diesel στην πολη?Εαν κινείσαι αποκλειστικά στην πόλη, το υβριδικό είναι η καλύτερη λύση. Εαν όμως κάνεις που και που διαδρομές εκτός πόλης, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα του ντίζελ είναι ότι εαν βουλώνει το φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF) και για να 'αναγεννηθεί' θέλει κίνηση για αρκετή ώρα και σε σχετικά υχηλές στροφές για να ανέβει η θερμοκρασία των καυσαερίων. Αλλιώς πάς για αλλαγή και δεν είναι φτηνό.
Peugeot 208