-
@downhill said in Peugeot 208:
Το facelift δεν το έχω δει καν. Πότε θα κυκλοφορήσει;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-peugeot-208-2/
-
@alexandros-k said in Peugeot 208:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-peugeot-208-2/
Ωραίο φαίνεται!Να δούμε σε τι τιμές θα έρχεται και με τι εξοπλισμό...
-
Τα 12000 χλμ που κάνεις, εύκολα θα γίνουν 15-17000 αν έχεις αμάξι που σε τραβάει με φτηνό καύσιμο.
Το 2008 αυτόματο ντίζελ με τα 130 άλογα βγαίνει στα 29000. Δεν ξέρω αν τα φτάνεις, αλλά για μένα είναι καλή λύση. Είναι η δεύτερη έκδοση αλλά δεν της λείπουν και πολλά.
Αν σου κάνουν τα 100 άλογα δες το C4. Eχει προσφορά 3000 έκπτωση.
https://www.citroen.gr/models/c4/configurator.html/equipements
Με 22600 έχεις χώρους μεγαλύτερους από του 307 και εξοπλισμό καλύτερο από το 208.
-
Ναι c4, αξίζει. Ωραιότατο αυτοκίνητο
-
Αυτή δεν βγαίνει με 16" σιδερένιες και τάσια?
-
Ο καλύτερος τροχός. Μηδέν άγχος για παρκάρισμα και όταν γδαρθουν πολύ τις βάφεις με σπρευ ή αγοράζεις με 50 μια τετράδα που είναι μουρλια.
Εγώ που έχω ωραίες ζάντες με νίκελ κτλ, μέσα στο άγχος είμαι. Έχουν γδαρθεί σε ένα σημείο.
-
Εχει πολλές επιλογές ο διαμορφωτής.
Με τα 100 άλογα βάζει μόνο τις χαμηλές εκδόσεις. Λογικό είναι αφού μετά πας στα 130 και έχουμε και τα αυτόματα.
-
C4 με 100 άλογα
Τέλειο αμαξάκι. Άνετο, ωραίο, ευρωπαϊκό και αρκετή ροπή. Τι άλλο θες;
-
Ντίζελ και αυτόματο κιβώτιο και έτσι χτυπάει τα 30000 με την έκπτωση σε πλούσια έκδοση...
-
Όχι ρε έστω την βασική με χειροκίνητο. Μπροστά στο 75 Άρη παλιό πεζώ θα είναι μεγάλη αναβάθμιση
-
Για αυτό σίγουρα και πολύ καλύτερη επιλογή από το 208, για την περιοχή που κινείται.
-
Ετήσιο σέρβις χθες στην leasing, 2 μέρες πριν κλείσει 1 χρόνο στα χέρια μου, στα 17000 χιλιόμετρα, ουσιαστικά αλλαγή λαδιών / φίλτρου λαδιού και έλεγχοι υγρών.
Συνεχίζουμε, έτοιμοι για διακοπές. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει καμία αναγέννηση στο DPF filter, έτσι πληροφοριακά, αλλά ξέχασα λόγω δουλειάς.
Θεωρώ ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται άλλο σετ ελαστικών, πιο μαλακών για να αποδώσει αυτά που μπορεί από θέμα πλαισίου/κατεθυντικότητας. -
Στα 18800 πλέον, γράφοντας χιλιόμετρα στις καλοκαιρινές διακοπές.
Άρχισαν να σφυρίζουν τα τακάκια στο φρενάρισμα. Μου έκανε εντύπωση, λες και το πάμε όλη την ώρα σε σπορ στριφτερές διαδρομές ξέρω 'γώ ένα χρόνο. Ή έκανε νύχι κανένας δίσκος, που και πάλι σε αμάξι ενός έτους μου φαίνεται υπερβολικό. Έκλεισα ραντεβού μέσω της leasing σε αντιπροσωπεία Peugeot να το δουν την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε.Κατα τα άλλα, τίμιο, σταθερό, οικονομικό, το έχω φορτώσει με ότι υπάρχει, καρεκλάκια, ομπρέλα, βαλίτσες, κρεμάστρες, κάτι τενεκέδες λάδι κλπ.
-
@babisstinson said in Peugeot 208:
Άρχισαν να σφυρίζουν τα τακάκια στο φρενάρισμα. Μου έκανε εντύπωση, λες και το πάμε όλη την ώρα σε σπορ στριφτερές διαδρομές ξέρω 'γώ ένα χρόνο. Ή έκανε νύχι κανένας δίσκος, που και πάλι σε αμάξι ενός έτους μου φαίνεται υπερβολικό. Έκλεισα ραντεβού μέσω της leasing σε αντιπροσωπεία Peugeot να το δουν την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε.Κατα τα άλλα, τίμιο, σταθερό, οικονομικό, το έχω φορτώσει με ότι υπάρχει, καρεκλάκια, ομπρέλα, βαλίτσες, κρεμάστρες, κάτι τενεκέδες λάδι κλπ.
Δυστυχώς θα διαπιστώσεις πως ειδικά οι δίσκοι είναι φτιαγμένοι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικού. Τους έχω αλλάξει ήδη 3 φορές και είμαι στα 144κ. Στο c4 έχω αλλάξει μια και έχει 190+.
-
@babisstinson Μπορει να σταματησει και μονο του μετα απο καποια χλμ
@kkostask Γιατι δεν βαζεις άλλη μαρκα δισκους?
-
@alexandros-k said in Peugeot 208:
@babisstinson Μπορει να σταματησει και μονο του μετα απο καποια χλμ
@kkostask Γιατι δεν βαζεις άλλη μαρκα δισκους?
Την 3η φορά έβαλα άλλους και ησύχασα….τα 2 πρώτα σετ δεν με έβγαλαν ούτε 70κ.
-
@kkostask said in Peugeot 208:
@babisstinson said in Peugeot 208:
Δυστυχώς θα διαπιστώσεις πως ειδικά οι δίσκοι είναι φτιαγμένοι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικού. Τους έχω αλλάξει ήδη 3 φορές και είμαι στα 144κ. Στο c4 έχω αλλάξει μια και έχει 190+.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μου φάνηκε απίστευτο να σφυρίζουν τακάκια σε (μη-sport) νέο αυτοκίνητο με 18Κ χιλιόμετρα. Ελπίζω να τους αλλάξουν.
-
Δεν έχουν βγει ακόμα τιμές για το νέο αλλά είδα το παλιό είχε φτάσει 32.8κ για το gt 130 eat.
Ελπιζω να μην τσιμπήσει και άλλο, έχουν ξεφύγει. -
Δηλαδή και με τις παλιές τιμές, υπήρχε άνθρωπος που έδωσε 33k για το 208? Από την τσέπη του μιλάμε, όχι leasing.
Να μπει το όνομά του στη λίστα ευεργετων της Stellantis. Ή σε ένα Γαλλικό δρόμο, μια πλατεία, κάπου τέλος πάντων
-
Πήγα σήμερα στο εξουσιοδοτημένο, τελικά αλλαχτήκαν τα τακάκια, έγινε και update στο λογισμικό. Εξυπηρετικότατοι στο συνεργείο, δεν χρειάστηκε και τίποτε από πλευράς μου, απευθείας επικοινωνία/χρέωση με την εταιρεία leasing.
Peugeot 208