-
@dublin said in Peugeot 208:
@georgekn said in Peugeot 208:
@babisstinson said in Peugeot 208:
To κόστος είναι πολύ μικρό απ' ότι βλέπω.
Πόσο χρειάζεται περίπου; Κάνα 10λιτρο;Υπάρχει ένα της Total νομίζω με αντι-κρυσταλλικη προστασία. Μέχρι στιγμής θα το παίξω στην φθηνια να δω τι θα γίνει, μόλις τελειώσει η εγγύηση όμως θα το προσέξω λίγο περισσότερο! Υπάρχει και μπουκαλάκι που κάνει την ίδια δουλειά από μία εταιρεία χημικών αλλά δεν θυμάμαι τώρα μάρκα..
https://www.autolube.gr/κατηγοριεσ-προιοντων/161-tunap-986-scr-system-active.html
Σωστός! Αυτό είναι.
Απορώ γιατί δεν συζητήθηκε περισσότερο η ύπαρξη αυτών των χημικών, και ούτε από καμία Peugeot μου ανέφεραν κάτι σχετικό..
Δεν ξέρω... επίσης δεν ξέρω αν προσφέρουν κάτι πραγματικά η είναι σαν το νερό του Καματερού...
350000χλμ έχω κάνει με δικά μου diesel από το 2010 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καθαριστικό ενισχυτικό βελτίωτικο κλπ.
Και τα τελευταία 100000χλμ με adblue πάλι δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
-
Γιατί όπως συζητήθηκε δεν είναι θέμα κρυσταλλοποίησης. Είναι θέμα του ηλ. εγκεφάλου του ντεπόζιτου.
@antonakis αφού πουλάει χαχα
Γενικα πρέπει να έχεις πιο κάτω το τιμόνι. Το σήμα της εταιρίας να έρχεται σε ευθεία με το στήθος του οδηγού
-
Εγώ θέλω να δω φωτό cruiser και γιου στο 208 μόνο. Μετά θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
-
Για να πουλάει κάτι δεν θα κάνουν καλά ο ταξιδευτής.
Πάντως πως και το επιλέξατε εσείς;
-
@lap said in Peugeot 208:
Πάντως πως και το επιλέξατε εσείς;
Δεν επιλέγουμε εμείς καρδιά μου. Φαντάζομαι κάποιος ψωνίζει κοιτώντας μόνο μηνιαίο μίσθωμα.
Το τελευταίο γαλλικό που είχαμε ήταν το 206, το όποιο σατανικά πάλι με τα 75 άλογα ήταν... -
Κατάλαβα! Είναι αυτό που έχω γράψει πολλές φορές. Έχει από τα φθηνότερα μισθώματα στην αγορά και για αυτό κάνει τρελες πωλήσεις. Μεγάλο μέρος των πωλήσεων το βλέπουν ξεκάθαρα σαν φθηνό εργαλείο δουλειάς
-
Γενικα πρέπει να έχεις πιο κάτω το τιμόνι. Το σήμα της εταιρίας να έρχεται σε ευθεία με το στήθος του οδηγού
Εδώ πάνω είναι το τιμόνι και βρίσκει στα μπούτια, να το βάλω πιο κάτω ποιος ο λόγος; Να βλέπω το ανάποδο στροφόμετρο; Ποιος Γάλλος ξύπνησε μια μέρα με τη μπαγκέτα σε λάθος σωματική κοιλότητα και σκέφτηκε αυτό το όμορφο κατά τα άλλα design?
Εδώ δεν είχα χωρέσει στο 2008, θα με βολεύει αυτό;
-
@babisstinson said in Peugeot 208:
To κόστος είναι πολύ μικρό απ' ότι βλέπω.
Πόσο χρειάζεται περίπου; Κάνα 10λιτρο;Υπάρχει ένα της Total νομίζω με αντι-κρυσταλλικη προστασία. Μέχρι στιγμής θα το παίξω στην φθηνια να δω τι θα γίνει, μόλις τελειώσει η εγγύηση όμως θα το προσέξω λίγο περισσότερο! Υπάρχει και μπουκαλάκι που κάνει την ίδια δουλειά από μία εταιρεία χημικών αλλά δεν θυμάμαι τώρα μάρκα..
https://www.autolube.gr/κατηγοριεσ-προιοντων/161-tunap-986-scr-system-active.html
Σωστός! Αυτό είναι.
Απορώ γιατί δεν συζητήθηκε περισσότερο η ύπαρξη αυτών των χημικών, και ούτε από καμία Peugeot μου ανέφεραν κάτι σχετικό..
Δεν ξέρω... επίσης δεν ξέρω αν προσφέρουν κάτι πραγματικά η είναι σαν το νερό του Καματερού...
350000χλμ έχω κάνει με δικά μου diesel από το 2010 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καθαριστικό ενισχυτικό βελτίωτικο κλπ.
Και τα τελευταία 100000χλμ με adblue πάλι δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
Είναι σοβαρές λύσεις που υπάρχουν χρόνια και χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικές εφαρμογές, από ότι διαβάζω δηλαδή..
Και εγώ δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα σε κανένα diesel μας. Ούτε στο ρημαδι αγροτικό που έχουμε. Και αυτό τώρα δεν είμαι σίγουρος αν θα το πάρω, αλλά ψήνομαι και λίγο με όλα αυτά που συμβαίνουν.. άλλωστε ένα μπουκαλάκι κρατάει για 10 γεμίσματα AdBlue από ότι φαίνεται..θα το σκεφτώ το ΣΚ!
-
@antonakis said in Peugeot 208:
Εδώ πάνω είναι το τιμόνι και βρίσκει στα μπούτια, να το βάλω πιο κάτω ποιος ο λόγος; Να βλέπω το ανάποδο στροφόμετρο; Ποιος Γάλλος ξύπνησε μια μέρα με τη μπαγκέτα σε λάθος σωματική κοιλότητα και σκέφτηκε αυτό το όμορφο κατά τα άλλα design?
Από σωματική διάπλαση πως τα πας;
Το 2008 έχει ακριβώς το ίδιο εσωτερικό με το 208 άλλωστε το ίδιο αυτοκίνητο είναι στην ουσία με μακρύτερο μεταξόνιο. Μια διαφορά που την εντόπισα ως ειδικός. Το a pillar του 2008 έχει πιο κάθετη γωνία στο σημείο με την οροφή και έτσι προσφέρει καλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας γύρω απο το κεφάλι.
-
Πόσο ύψος έχεις αν επιτρέπεται; Η αλήθεια είναι ότι τα "άκρα", δηλαδή πολύ μεγάλη σώματα ή πολύ μικρά, έχουν θέμα με αυτό.
Εμείς έχουμε το ψηφιακό και είναι ένα όνειρο η συνύπαρξη μαζί του! Έχω εξηγήσει και τα πρακτικά οφέλη του σε άλλα πολλά ποστ, δεν υπάρχει λόγος περιαυτολογιας..Εμένα το έχουν οδηγήσει 2 φίλοι μου (το 2008), ο ένας στο 1.92 αλλά λεπτουλης κάπως, ο οποίος ενθουσιάστηκε και όλα τέλεια (πήρε Stonic), αλλά ο άλλος 1.99 αλλά τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερος από τον προηγούμενο (όχι χοντρός, αλλά πλάτες και γενικά γιγαντακος!) και απλά χώρεσε.. αυτός πήρε Sportage.
-
Πόσο ύψος έχεις αν επιτρέπεται; Η αλήθεια είναι ότι τα "άκρα", δηλαδή πολύ μεγάλη σώματα ή πολύ μικρά, έχουν θέμα με αυτό.
Κοίτα, είναι αστείο να λέμε ότι είσαι χοντρός εσύ φταις-το αμάξι είναι σωστά σχεδιασμένο.
Σαν τότε με το iPhone 4 που το κρατούσαμε "λάθος" και δεν είχε σήμα.
Όχι. Στα πλαίσια της αισθητικής, κάποιοι ΔΕΝ θα βολευτούν ποτέ.1.85 / 95 κιλά είμαι. Ο μόνος τρόπος να βλέπω το καντράν είναι να ανεβάσω κάθισμα, αλλά πάντα βρίσκουν τα πόδια στο τιμόνι. Οπότε χαλάει και οποία διάθεση Προσπαθώ να δοκιμάσω κι άλλες θέσεις ... Άλλωστε με 0-100 σε 13+ έχουμε άπλετο χρόνο
Ενώ σε c3 είχα βολευτει μια χαρά.
-
Για δες το βιβλιαράκι οδηγιών. Κάπου έχει πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεις για τα μπούτια για να μπορείς να δεις τον πίνακα οργάνων
-
Φαντάζομαι παντεσπάνι πολυσπορο θέλει.
-
Κοίτα, είναι αστείο να λέμε ότι είσαι χοντρός εσύ φταις-το αμάξι είναι σωστά σχεδιασμένο.
Σαν τότε με το iPhone 4 που το κρατούσαμε "λάθος" και δεν είχε σήμα.
Όχι. Στα πλαίσια της αισθητικής, κάποιοι ΔΕΝ θα βολευτούν ποτέ.1.85 / 95 κιλά είμαι. Ο μόνος τρόπος να βλέπω το καντράν είναι να ανεβάσω κάθισμα, αλλά πάντα βρίσκουν τα πόδια στο τιμόνι. Οπότε χαλάει και οποία διάθεση Προσπαθώ να δοκιμάσω κι άλλες θέσεις ... Άλλωστε με 0-100 σε 13+ έχουμε άπλετο χρόνο
Ενώ σε c3 είχα βολευτει μια χαρά.
Μία χαρά είσαι βρε, τα έχουμε πει, τα Citroen έχουν από τις πιο όρθιες θέσεις στην αυτοκίνηση με λαμπερά παραδείγματα τα Aircross. Πάντως δεν είναι έτσι όπως τα λες, πας για ρούχα και παίρνεις extra small ή 3XL;
Ή ανεβαίνεις με την ίδια ευκολία σε μπομπο ή καθαρό MX;!
-
Πάντως δεν είναι έτσι όπως τα λες, πας για ρούχα και παίρνεις extra small ή 3XL;
Όταν δουλεύεις σε εταιρεία και σας παίρνουν φόρμες με το logo της εταιρείας, σας δίνουν το νούμερο σας ή ότι είχε το jumbo προσφορά;
Δυστυχώς, το 208 δεν ήταν επιλογή μου. Γι'αυτό τονίζω ότι για κάποιους σωματότυπους ΔΕΝ κάνει, όσο ελκυστικό κι αν είναι το πακέτο.
Και δεν κάνει επειδή σχεδιάστηκε να είναι όμορφο. Όχι βολικό.
-
Εγώ θέλω να δω φωτό cruiser και γιου στο 208 μόνο. Μετά θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
Ψηλοί είμαστε, όχι κασκαντέρ, για να μπούμε στο 208.
Και κυρίως να βγούμε...
-
Ας είμαστε σοβαροί! To i-cockpit είναι τεράστια μαλακία, όσον αφορά τη θέση οδήγησης!!!
Όταν όλοι σχεδόν οι άλλοι, μπορούν να σχεδιάζουν θέσεις οδήγησης που βολεύουν όλα τα αναστήματα, από 1,50 ως 2,00 μέτρα ύψος, η Peugeot έχει σχεδιάσει μια μαλακία, όπου βολεύονται οι μισοί οδηγοί. Πρέπει να είσαι βαμμένος τρικολόρ για να μην βλέπεις το πρόβλημα και να βρίσκεις δικαιολογίες! -
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο με ιδιάζουσα θέαση ταμπλό και θέση τιμονιου... Σίγουρα δεν βολεύει όλους...το θεωρώ εργονομικό φαουλ.
-
@harisma23 said in Peugeot 208:
Ας είμαστε σοβαροί! To i-cockpit είναι τεράστια μαλακία, όσον αφορά τη θέση οδήγησης!!!
Όταν όλοι σχεδόν οι άλλοι, μπορούν να σχεδιάζουν θέσεις οδήγησης που βολεύουν όλα τα αναστήματα, από 1,50 ως 2,00 μέτρα ύψος, η Peugeot έχει σχεδιάσει μια μαλακία, όπου βολεύονται οι μισοί οδηγοί. Πρέπει να είσαι βαμμένος τρικολόρ για να μην βλέπεις το πρόβλημα και να βρίσκεις δικαιολογίες!Καλά, μην εξαπτεσαι!
Εμείς μέχρι να συζητηθεί εδώ, δεν το είχαμε καταλάβει ότι υπήρχε θέμα. Η γυναίκα μου φυσικά ακόμη δεν ξέρει ότι υπάρχει θέμα! Ο Tkin νομίζω το ανέφερε πρώτος; Δεν ήξερα καν ότι είχαν θέμα με το i-cockpit μερικοί.. μάλιστα εμάς μας αρέσει τόσο πολύ που σκεφτόμασταν μήπως αλλάζαμε το C3 σε e-208..
Εσύ έχεις οδηγήσει και σε χάλασε;
Άμα ήταν τόσο χάλια λες δεν θα αποτυπωνόταν σε χαμηλές πωλήσεις; Σίγουρα κάποια στοιχεία έχουν που επαρκεί για τον Μ.Ο, οπότε εκτός από τα βαψιματα και τις μουτσουνες, απλά μπορεί οι άνθρωποι να μην έχουν πρόβλημα.
-
Πες του εκεί πέρα ότι έχει αντίληψη παιδιού του λυκείου. Τι καθεσε και αναλύεις;
Αυτό σου λέω και εγώ σε δεκάδες ποστς αλλά εσύ με βρίζεις.
Οι περισσότεροι που τα έχουν οδηγούν με το τιμόνι σε θέση που κρύβουν τον πίνακα οργάνων. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
Το γεγονός ότι εσείς δεν το καταλαβαίνετε δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει!
Από εκεί λοιπον καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν για την οδήγηση. Ούτε τον πίνακα οργάνων δεν κοιτούν. Οπότε δεν χρειάζεται να έχουμε ως βαρόμετρο αυτούς που αδιαφορούν στην ουσία για το αυτοκίνητο.
Όχι ότι δεν είναι πολυ καλό αυτοκίνητο. Αλλά αυτό το κρίνουμε εμείς. Όχι οι πωλήσεις.
Peugeot 208