-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
σημερα το μεσημερι βολταριζε στο κεντρο μια ferrari κοκκινη (πιο παλιου στυλ) με μαλλον ιταλικα νουμερα, αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι, μιας και δεν ξερω την γκαμα της
F 355 GTS με Γερμανικά νούμερα.....
στο τιμόνι μέλος του φόρουμ....
Γιώργο η γνωστή GTS με θήκη πινακίδας Κάλτσιου; Την πήρες βόλτα; Παρατήρησες μηπως αυτό που λέγαμε για τα κλαπέτα της;
-
Χτες οδηγώντας είδα ένα αυτοκίνητο που δεν ήξερα την ύπαρξή του-Talbot Samba, αν το θυμάμαι καλά. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μικρό, πόλης. Αν και είχε τα χρονάκια του (είχε και αριθμό με δύο γράμματα), ήταν άψογο σε εμφάνιση, ενώ φαίνονταν να έχει καινούργια λάστιχα. Μαλλον ηλικιωμένος κύριος το οδηγούσε.
Σήμερα είδα ένα Ρενώ Avantime, αυτό που κυκλοφόρησε πριν από περίπου 10 χρόνια με πολλές φιλοδοξίες, αλλά όχι πολύ καλές πωλήσεις. Είχα να το δω πολλά χρόνια.
Jacob
-
Ειχε ο πατερας μου ενα Talbot Saba Rallye. Πολ καλο αυτοκινητακι απ'οτι μου εχει εξιστορησει ...
-
touareg V10 5.0 TDI χθες στη Γεωργικης Σχολης! Δεν ειναι ακριβως Carspotting αλλα 5λιτρα diesel σιγουρα δεν εχουμε πολλα!
-
Ε... υπήρχαν πολλές πιθανότητες να ήσουν εσύ...
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Citroen C6 στο Χαλάνδρι σήμεραΑυτο ειναι carspotting..
Ειχε ο πατερας μου ενα Talbot Saba Rallye. Πολ καλο αυτοκινητακι απ'οτι μου εχει εξιστορησει ...
Talbot solara ειχαμε εμεις μεχρι πριν 4 χρονια παραλληλα με τα υπολοιπα..Το μονο μη citroen που περασε απο την οικογενεια μετα το '76..
Το χειροτερο κιβωτιο ολων των εποχων και οχι ιδιαιτερα αξιοπιστο παρα τα ελαχιστα χιλιομετρα του..Εισαγωγη απο αγγλια το '81 απο τον παππου 1,5 λιτρα οταν ολοι τοτε ειχαν το πολυ 1,3..Μιλαμε για πολυ κερασμενο τσαι στα νιατα του απο τον παππου..Συγγνωμη για το offtopic..
Avantime εχω μονο μια φορα πριν καμποσα χρονια στη Ραφηνα..δε θυμαμαι χρωμα..
Εξακολουθω να θεωρω την panamera απαραδεκτη και εχω δει απο κοντα..
-
-
Aυτη την στιγμη βρισκεται στην πειραικη σε γνωστο ουζερι (ενα βημα απο τον σταυρο) μαυρο R8 , προσπαθησα να το φωτογραφησω αλλα ειμαι στον 7ο κ δεν βγαζει τπτ η κωλοκαμερα ...
-
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Aυτη την στιγμη βρισκεται στην πειραικη σε γνωστο ουζερι (ενα βημα απο τον σταυρο) μαυρο R8 , προσπαθησα να το φωτογραφησω αλλα ειμαι στον 7ο κ δεν βγαζει τπτ η κωλοκαμερα ...Ααα παίζει να είναι ένας γείτονας μου, αν και έχω καιρό να το δω εδώ κοντά.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δεν έβγαλα φωτογραφία παρότι είχα φωτογραφική για ευνόητους λόγους...
Kι εγω δεν αισθανομαι ανετα να τραβαω φωτογραφιες σαν λιγουρι. Κομπλεξ.
Δεν είχα και το χρόνο...
Πάντως η SLS δεν παίζει να ήταν των 4Τ, γιατί δεν είχε το σήμα του test drive των 4Τ.... -
Και εγω ειδα σημερα κατι πραγματικα αξιοπεριεργο.3λιτρο audi a5 quattro.Πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
σημερα το μεσημερι βολταριζε στο κεντρο μια ferrari κοκκινη (πιο παλιου στυλ) με μαλλον ιταλικα νουμερα, αλλα δεν ξερω τι μοντελο ειναι, μιας και δεν ξερω την γκαμα της
F 355 GTS με Γερμανικά νούμερα.....
στο τιμόνι μέλος του φόρουμ....
Γιώργο η γνωστή GTS με θήκη πινακίδας Κάλτσιου; Την πήρες βόλτα; Παρατήρησες μηπως αυτό που λέγαμε για τα κλαπέτα της;
Μα δεν τη οδηγούσα εγώ.....
είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει . . . . οποιαδήποτε κίνηση με ferrari στην ελλάδα να γίνει . . . είναι από πίσω κρυμμένος ο γιώργος !
-
Μάλλον έχω μείνει πίσω απο τις εξελίξεις. Πότε βγήκε το Honda CR-Z στην παραγωγή? Είδα ένα σήμερα..ωραίο φαίνεται. Είδα και μια CLS63 AMG
-
- bentley continental gtc,+ μαύρο opel speedster{ }+ 2 audi r8,το ένα μάλιστα ήταν το μεγάλο,το v10...
-
Χρωματαρα το ///M6.....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και εγω ειδα σημερα κατι πραγματικα αξιοπεριεργο.3λιτρο audi a5 quattro.Πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου.Και το αξιοπεριεργο που ειναι???
-
Με αρέσουν πολύ οι ΖΑΝΤΑΡΕΣ της Μ6 !
Τις έχω δει και σε 325i Coupe σε μαύρο χρώμα και 'έγραφαν' απίστευτα...Πάντως το καλό με τις πρώην ανατολικές χώρες είναι ότι βλέπεις τα απίστευτα !
Μόνο πρόβλημα το κόστος κτήσης όπως καταλαβαίνετε (θέμα φορολογίας δεν τίθεται...) -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Πάντως το καλό με τις πρώην ανατολικές χώρες είναι ότι βλέπεις τα απίστευτα !
Μόνο πρόβλημα το κόστος κτήσης όπως καταλαβαίνετε (θέμα φορολογίας δεν τίθεται...)το κόστος κτήσης είναι αστείο εδώ...έχω ξανααναφέρει ότι υπάρχει τεράστια διαφορά τιμής εδώ σε σχέση με Ελλάδα. Σε πολλές περιπτώσεις η διαφορά φτάνει ακόμα και τις 100κ ευρώ
-
Carspotting [#6]