-
Πολύ κρίμα ρε γμτ….τόσο σκατόψυχοι πια….και αν κάνουν αυτά σε ζώα, σκεφτείτε τι κάνουν στους ανθρώπους…
-
Κρίμα...
-
@civil357 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Δυστυχώς ο σκύλος μου ( στο χωριό ) , "πήγε" από φόλα.....
Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.
Φόλες εδώ, σε ορεινά χωριά ρίχνουν , σπανίως οι κλασσικοί σκα@τοψυχοι , και συνήθως ( έτσι λέει ο μύθος ) κυνηγοί για να εξολοθρεύσουν τα σκυλιά των άλλων . Τώρα πως τα δικά τους σκυλιά δε τις τρώνε δε το ξέρω , μπορεί και απλά να μη φτάνει ο νους τους των πανηλίθιων ότι κινδυνεύουν και τα δικά τους σκυλιά. Άλλοι πάλι λένε ότι οι κυνηγοί τις πετάνε μετά το τέλος του κυνηγιού καθώς τα σκυλιά των κατοίκων ενοχλούν τα δικά τους στο κυνήγι.
Τέλος πάντων , ο ένοχος δε θα βρεθεί ποτέ και οι εικασίες δε βγάζουν πουθενά.
Από ένα "παρεάκι" τριών σκύλων , δεν επιβίωσε κανένα , τα δύο μεγαλύτερα ( το ένα ήταν δικό μου ) , πήγαν από φόλα , και το μικρό πιθανότατα το έφαγε ο λύκος (απουσία προστασίας), δε βρήκαμε ούτε κοκκαλάκι ....
Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε σκυλιά από φόλες και δυστυχώς δε θα είναι και η τελευταία.
Μου έμειναν η γάτα πια ( το πρόβλημα με την ανεξήγητη θνησιμότητα των νεογέννητων της παραμένει βέβαια...) , σε αναζήτηση νέου κουταβιού πλέον , αλλά τέτοιο καλόψυχο "φίλο" άντε να ξαναβρείς. Γεροντάκι ήταν ο κακομοίρης , αλλά κρίμα και αυτός να πάει έτσι...Σιγουρα κυνηγοί ? Επειδη εβρεχε τις τελευταιες μερες , βγαινουν για κυνηγι? Δεν ξερω . Παντως καντε μια καταγγελια στην αστυνομια και στις φιλοζωικες , να υπαρχει
-
Και κυνήγι να μην κάνουν, βγαίνουν για εκγύμναση των σκύλων τους. Αλλά επιμένω με εικασίες δε μπορώ να βρω τον ένοχο, οπότε δεν έχει νόημα απλά να κατηγορώ γενικά....
-
Το κυνηγι επρεπε να απογορευτει , αλλά αυτο ειναι άλλη ιστορια
Αν θελουν ας σκοτωνονται μεταξυ τους , τα ζωα δεν τους φταινε -
@alexandros-k said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το κυνηγι επρεπε να απογορευτει , αλλά αυτο ειναι άλλη ιστορια
Αν θελουν ας σκοτωνονται μεταξυ τους , τα ζωα δεν τους φταινε- άπειρο!!!
-
Συλλυπητήρια. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.
-
@lap said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Συλλυπητήρια. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.
Να σαι καλά ρε γυρε. .
-
Σιχαίνομαι που σιχαίνομαι τα όπλα και το κυνήγι με αυτά. Να τωρα ένας ακόμα λόγος που σιχαίνομαι και τις πράξεις των κυνηγών. Τόσο άσχημο να πετάνε φόλες. Κρίμα το σκυλάκι σου και όλα τα ζωντανά να φεύγουν με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.
-
Έχω τρομερή απέχθεια στο κυνήγι και τους κυνηγούς όμως φολες βάζουν συνήθως οι γείτονες. Άρρωστοι άνθρωποι που συνήθως είναι υπέρ άνω υποψίας.
-
Τρία σπίτια όλα και όλα και ο καθένας τους έχει από ένα σκυλί που ανήκει στο ευρύτερο γκρουπ που είχε τα θύματα, οπότε όχι ότι αμφιβάλλω στο γενικό του θέματος που αναφέρεις, αλλά σίγουρα στην περίπτωση μου δεν ισχύει.
Το μόνο καλό των μνημονίων και της γενικότερης οικονομικής κρίσης ήταν η μείωση των κυνηγών.... Μακάρι κάποτε η νεότερη γενιά να ανακαλύψει το μοντέλο του ευσυνείδητου κυνηγού, όπως μας τον παρουσιάζουν οι φίλοι του σπορ, έχω μέχρι στιγμής έναν έχω γνωρίσει και αυτός μόλις βρήκε γυναίκα, το παράτησε το άθλημα, όχι ότι πετύχαινε και τίποτα για το περπάτημα μάλλον το έκανε...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]