-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Την συγκεκριμένη Ferrari την πέτυχα κι εγώ το Σάββατο στην Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα και όντως ο οδηγός της ήταν νέος. Δεν είδα πάντως να κάνει κάτι κακό το παληκάρι, οπότε προς τι τόσο μίσος;Το όχημα είναι απλά θεϊκό.-
Και δεν πα να το παρκάρεις και στα μπουζούκια, και στη χωματερή ακόμη, το όχημα είναι θεϊκό.-
Θεϊκό.-
αφηστε βρε τον ανθρωπο να το χαρει, στο κατω κουμαντο στα δικα σας.
-
μήπως εσύ δεν κατάλαβες λέξη από αυτά που είπα?
Εσύ από πού θα κρίνεις αν έχει ιδέα αυτός που την οδηγεί για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και την τεχνολογία του? Μίλησες μαζί του? Σε πήγε βόλτα? Τον ήξερες και απο χθές?Επειδή δεν το πήγαινε τάπα σε όλη την παραλιακή ή επειδή έτυχε να τον δεις να την παρκάρει? Η μήπως πρέπει ο κάθε κάτοχος φερραρι να σκίζει το αμάξι όπου βρει για να μην κρίνουν κάποιοι κομπλεξικοί τις οδηγικές του ικανότητες και το κατα πόσο αξίζει αυτός να την οδηγεί?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
@nozomi:μήπως εσύ δεν κατάλαβες λέξη από αυτά που είπα?
Εσύ από πού θα κρίνεις αν έχει ιδέα αυτός που την οδηγεί για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και την τεχνολογία του? Μίλησες μαζί του? Σε πήγε βόλτα? Τον ήξερες και απο χθές?Επειδή δεν το πήγαινε τάπα σε όλη την παραλιακή ή επειδή έτυχε να τον δεις να την παρκάρει? Η μήπως πρέπει ο κάθε κάτοχος φερραρι να σκίζει το αμάξι όπου βρει για να μην κρίνουν κάποιοι κομπλεξικοί τις οδηγικές του ικανότητες και το κατα πόσο αξίζει αυτός να την οδηγεί?
πολυ σωστος φιλε συμφωνω απολυτα
-
Δεν έχει άδικο, αλλά ας μην κάνουμε λες και δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
RXristos&toxotis
Εντάξει βρε παιδιά, εγώ είμαι ο ...κομπλεξικός που δεν μπορώ να πάρω Φεράρι (αν και σ' αυτά τα λεφτά έχω πει ότι θα έπαιρνα άλλο αυτοκίνητο), έχω διαφορετικές παραστάσεις από εσάς (έχω δει μόνο φιγουρατζήδες!) και βγάζω την χολή μου στα forum...
Ξεκολλήστε απ' τον τύπο στην παραλιακή, γενικές παρατηρήσεις για την χρήση υπεραυτοκινήτων από κάποιους έκανα.ρε συ εγω σε καταλαβαινω, φιγουρατζηδες υπαρχουν , αλλα..
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Γ@ΜΑΕΙ?
ειλικρινα ας κανουν ο,τι θελουν , το θεμα ειναι να χαζεψουμε το αυτοκινητο γιατι ενδεχομενως το γουσταρουμε, οχι να δωσουμε αξια στο καθε νουμερο σχολιαζοντας το
εγω για αυτο που ειδα στη Γλυφαδα πχ σχολιασα μονο την ηλικια (για να γινει ενας μικρος χαμος ), δεν ειπα ακριβως τι ειδα, παρολο που αν το ελεγα θα δικαιωνοσουν
δεν ηθελα ομως να φανω κομπλεξας
καποια πραγματα δεν αξιζει να μας απασχολουν
μπορουμε βεβαια να σχολιαζουμε και ανθρωπινο ειναι , αλλα εγω προτιμω τα ασχημα να τα κραταω πλεον για τον εαυτο μου , γιατι δεν ειναι εκει το θεμα..θα σου στειλω πμ να ικανοποιηθεις
-
Κιουση εχεις δικιο δεν αξιζει να ασχολεισαι.. αν τους γνωριζες θα καταλαβαινες την ανυπαρξια τους! ουτως η αλλως τα λες..
Ασε που ορισμενοι επειδη 'εχουν τη μυγα , θα μυγιαστουν'
Εδω λεμε πως να τα κρυψουμε τωρα που ερχεται πολεμος με τα νεα μετρα και αλλοι το χαβα τους...
-
εμενα με ενδιαφερει να βλεπω στο δρομο τετοιες αμαξαρες και να τις χαιρομαι τωρα ποιος τις οδηγει και τη χρηση κανει αλλο θεμα. Με γεια του με χαρα του ταχει και τα ξοδεψε εκει, γουστο του. Και ας κανει και τη μοστρα του ρε αδελφε γτ αν καποιος απο εμας ειχε ενα τετοιο αμαξι δεν θα κανε μοστρα και δεν θα βγαζε ψωνιο νομιζετε??????? Αν ναι κανετε λαθος φιλοι μου. Με ενα τετοιο αμαξι που ολοι το χαζευουνε κατι θα σκιρτηζε μεσα σας πιστεψτε με.
-
Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς.....
Ο καιρός έχει γυρισματα... Μπορεί καποιοι απο εδω να ερθουν στην ιδια θέση με κάποιον κάτοχο ferrari
καθώς και το αντίστροφο. -
Eνταξει παιδια πραγματικα ποιος θα το παρει και ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν θα καμαρωσει που το οδηγαει ή τελοσπαντων πουλησει με καποιο τροπο μουρη...κοροιδευομαστε λιγο
-
Eνα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο (video) :
http://www.evo.co.uk/videos/supercarvid ... t3_rs.html
Mερος 1οhttp://www.evo.co.uk/videos/supercarvid ... t3_rs.html
Μερος 2ο -
όχι και τόσο συγκριτικό πάντως...
Με εντυπωσίασε το πόσο ουδέτερη είναι πλησίον του ορίου του οδηγού η F458 όπως βέβαια με εντυπωσίασε το σκέρτσο της 911 με την ουρά να πετάγεται δεξιά και αριστερά.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όχι και τόσο συγκριτικό πάντως...Με εντυπωσίασε το πόσο ουδέτερη είναι πλησίον του ορίου του οδηγού η F458 όπως βέβαια με εντυπωσίασε το σκέρτσο της 911 με την ουρά να πετάγεται δεξιά και αριστερά.....
Απλούστατα η 458 είχε τα ηλεκτρονικά ενεργοποιημένα... αλλιώς αλοίμονο στον μαυρούλη που τρέχει με Πορσικά σε τοπικά πρωταθλήματα...
-
Πολύ ωραία βιντεάκια.
Ποιος θα το περίμενε πριν από λίγα χρόνια ότι η Ferrari θα γινόταν το αυτοκίνητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα...
BTW, η Ferrari έχει πινακίδα και μπροστά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πολύ ωραία βιντεάκια.Ποιος θα το περίμενε πριν από λίγα χρόνια ότι η Ferrari θα γινόταν το αυτοκίνητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα...
BTW, η Ferrari έχει πινακίδα και μπροστά.
...οι οποιες παρα την αποκρυψη πρεπει να ειναι απο Monte Carolo , οπως λεει και ενας φιλος μου...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eνα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο (video) :http://www.evo.co.uk/videos/supercarvid ... t3_rs.html
Mερος 1οhttp://www.evo.co.uk/videos/supercarvid ... t3_rs.html
Μερος 2οΠολυ ωραια τα video πανεμορφη η 458 πολυ φουτουριστικη ενω η posrche πιο συγκαταβατικη. Απίστευτος ήχοςςςςςςς.
Οσον αφορα τις πινακίδες καταλάβατε όλοι οτι πρόκειται για αμάξι ιδιώτη οποίος το δα΄νεισε και απλά δεν ήθελε να φανούν οι πινακίδες του, μου κανει εντυπωση που ειχε και μπροστά όμως παρόλο που ήταν μικρή. -
Αμαν μωρε πια μ αυτη την Porsche ... ΝΑ ΝΑ τους παει να αλλαξουν αυτο το ξεπερασμενο σχημα του σπορ σκαραβαιου.... Τι σχεση εχει με τις ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ της ferrari .......
-
Α ! επισης εμαθα κατι ΦΟΒΕΡΟ !!
Η νεα GT3 θα ξεχωριζει απο την παλια απο τις γρυλλιες του μπροστα προφυλακτηρα που θα ειναι απο τρεις (που ειναι τωρα ) ....... ΤΕΣΣΕΡΙΣ
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Τι σχεση εχει με τις ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ της ferrari ....... -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αμαν μωρε πια μ αυτη την Porsche ... ΝΑ ΝΑ τους παει να αλλαξουν αυτο το ξεπερασμενο σχημα του σπορ σκαραβαιου.... Τι σχεση εχει με τις ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ της ferrari .......Περαστική ήταν , απλά είδε φως και μπήκε.
Να σ'ακούσει πάντως κάνενας φανατικός και φίλος των ιστορικών , να σε στείλει στο ανάθεμα, που
διαολοστέλνεις ένα απο τα πιο κλασικά σχήματα στην ιστορία του σπορ αυτοκινήτου, εδώ και 40+ χρόνια
(σαν τον Άρη ένα πράμα)Είναι αλήθεια πάντως ότι 'σχεδιαστής Porsche, τομέας 911' είναι απο τις πιο χαλαρές δουλειές στο κόσμο.
Ferrari F458 Italia