-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ολα GTO τα βγαζουμε...;ποτε θα βγει Βarbie GTO.?
καλή ιδέα.. θα πω στη γυναίκα να ράψει μία....
-
delete
-
καλό είναι οι περισσότεροι Έλληνες ότι δεν μπορούν να πιάσουν να μην τα κάνουν κρεμαστάρια αλλά να πηδάνε και να τα πιάνουν... (ή έστω να προσπαθούν)
-
http://www.capital.gr/News.asp?id=808618
βρηκα ενα ενδιαφέρον αρθρο -
Όχι μωρε απλα οι γενικευσεις μπορουν να γινοντε για τους κατοχους opel tigra (οτι ειναι καγκουρες....τωρα αν 2 τα εχουν μαμ τι να κανουμε τους πηρε η μπαλα) για τους φεραριστι οτι το 90% ειναι ποζεραδες ομως δεν κανει να το πουμε....αρα κανοντας μια γενικευση...οποιος εχει φεραρι ειναι ποζερας
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
http://www.capital.gr/News.asp?id=808618
βρηκα ενα ενδιαφέρον αρθροαυτό για εμένα είναι κατάντια...
ή φτάνει το χέρι σου για κάτι ή όχι...
προσωπικά το να γλύφω ένα κοκκαλάκι δεν μου φτάνει.. η θα έχω όλο το μπούτι ή καλύτερα τίποτα...
-
ειχε ενα ''αστειο'' αρθρο καποτε το περιοδικο drive του στυλ τι τυπος εισαι??/
φιλος της ferrari η φιλος της porsche...
ελεγε , πως σ αρεσει να ειναι η εικονα σου προς τα εξω, που οδηγεις το αυτοκινητο σου, ποτε το πατας, τι ντυσιμο εχεις, νομιζω το πως αντιλαμβανεσαι τα σπορ αθληματα και αλλα τετοια και αναλογα εβγαζε αποτελεσμα του αν εισαι αγοραστης της ferrari η της Porsche!Αν δεν κανω λαθος ενα ωραιο ηταν του στυλ....αν φορας η θα ηθελες να φορας γαντια για σπορ οδηγηση καθε φορα που πας να οδηγησεις τοτε οδηγεις Pοrsche
και αλλα τετοια. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ελεγε , πως σ αρεσει να ειναι η εικονα σου προς τα εξω, που οδηγεις το αυτοκινητο σου, ποτε το πατας, τι ντυσιμο εχεις, νομιζω το πως αντιλαμβανεσαι τα σπορ αθληματα και αλλα τετοια και αναλογα εβγαζε αποτελεσμα του αν εισαι αγοραστης της ferrari η της Porsche!Εμένα επειδή με μπέρδεψε το άρθρο πήρα και Ferrari και Porsche .
ειναι και αυτο μια λυση οταν μπερδεύεσαι
-
προσωπικά το να γλύφω ένα κοκκαλάκι δεν μου φτάνει.. η θα έχω όλο το μπούτι ή καλύτερα τίποτα...
Άμα ο άλλος είναι σχεδόν χορτάτος, του φτάνει και το επιδόρπιο για να σκάσει. Ουσιαστικά και οι δύο στην ίδια πορεία είναι, να φάνε θέλουν αμφότεροι, απλώς διαφορετική ποσότητα.
Δείτε το και αλλιώς. Αγοράζοντας ένα υπεραυτοκίνητο έχει 100% στην πλάτη του και το υπεραυτοκίνητο και όλη την απαξίωσή του.
Με πολύ λιγότερα λεφτά, έχει πολλά υπεραυτοκίνητα διαθέσιμα κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Με τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που συνήθως έχουν,το σφικτό πρόγραμμά τους και τις αυστηρώς προκαθορισμένες σε αρκετές περιπτώσεις επισκέψεις τους στο εμιράτο (γιατί πολλοί από αυτούς είτε μένουν αλλού, είτε ταξιδεύουν διαρκώς και αλλού), τους πέφτει πολύ βολικό να οδηγούν π.χ. κάθε 10 μέρες και άλλη υπερκουρσάρα χωρίς να νιώθουν ποτέ πεινασμένοι, τουναντίον χορτάτοι και πληρέστεροι εμπειριών. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τι θέλεις να μας πεις, ότι όποιος παίρνει Ferrari την παίρνει για την καύλα του και δεν θέλει να πουλήσει μούρη ?
Γιατί τότε τις βλέπω το καλοκαίρι στην παραλιακή μπροστά απ΄τα νυκτερινά μαγαζιά παρκαρισμένες φόρα-παρτίδα και σπανίως σε κάποια ορεινή διαδρομή να κάνουν τέλειες διαδρομές ?
Δηλαδή το εν Ελλάδι κοινό που αγοράζει Φεράρι, διαφέρει απ' τον μέσο φιγουρατζή νεοέλληνα ? Ενδιαφέρον...
Για να μην παρεξηγηθώ, όπως το επιθυμεί χρησιμοποιεί ο καθείς το αυτοκίνητό του, απλά ας μην παραπονιέται όταν εισπράττει την χλεύη !
Δικαίωμά του και του άλλου να τον χλεύαζει...καλα εννοειται οτι θα πουλησεις ΚΑΙ μουρη, μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας, ολοι μας αυτο θα καναμε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ελεγε , πως σ αρεσει να ειναι η εικονα σου προς τα εξω, που οδηγεις το αυτοκινητο σου, ποτε το πατας, τι ντυσιμο εχεις, νομιζω το πως αντιλαμβανεσαι τα σπορ αθληματα και αλλα τετοια και αναλογα εβγαζε αποτελεσμα του αν εισαι αγοραστης της ferrari η της Porsche!Εμένα επειδή με μπέρδεψε το άρθρο πήρα και Ferrari και Porsche .
σωστός...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
σωστός...
Kαι εγω επειδη μπερδευτικα πήρα και με γύρο και με καλαμακι (ναι ρε καλαμακι το λεμε εμεις εδω ), τελικα προτιμό με γύρο
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τι θέλεις να μας πεις, ότι όποιος παίρνει Ferrari την παίρνει για την καύλα του και δεν θέλει να πουλήσει μούρη ?Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι οι μισοι τουλαχιστον τις αγοραζουν για την προσωπικη τους ευχαριστηση και οχι για να την δειξουν στους φιλους τους.
Γιατί τότε τις βλέπω το καλοκαίρι στην παραλιακή μπροστά απ΄τα νυκτερινά μαγαζιά παρκαρισμένες φόρα-παρτίδα και σπανίως σε κάποια ορεινή διαδρομή να κάνουν τέλειες διαδρομές ?
Συχναζεις σε ορεινες διαδρομες το ιδιο οσο με την παραλιακη ? Γιατι αν για παραδειγμα κυκλοφορουσες Βαρκιζα - Σουνιο να ειχες δει αρκετες σου μιλαω εκ πειρας
Δηλαδή το εν Ελλάδι κοινό που αγοράζει Φεράρι, διαφέρει απ' τον μέσο φιγουρατζή νεοέλληνα ? Ενδιαφέρον...
Παλι κατα την προσωπικη μου αποψη ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο οποιος παει με το φερραρι στο σκυλαδικο ειναι ο ιδιος ανθρωπος ο οποιος πριν παρει φερραρι εκανε ακριβως το σχολιο που εκανε ο κυριος πιο επανω ' Πως αλλιως θα πουλησει μουρη' Καθως επισης αυτος που κρινει οποιους εχουν φερραρι ανεξερετος οτι τις εχουν μονο για την μουρη ( εσυ για παραδειγμα ) το πιο πιθανο ειναι πως αν αποκτουσες η αποκτησεις καμια στο μελλον ( στο ευχομαι ολοψυχα ) θα το παρκαρεις εξω απο τα μπουζουκομαγαζα της παραλιακης.
Για να μην παρεξηγηθώ, όπως το επιθυμεί χρησιμοποιεί ο καθείς το αυτοκίνητό του, απλά ας μην παραπονιέται όταν εισπράττει την χλεύη !
Δικαίωμά του και του άλλου να τον χλεύαζει...Οχι φιλε γιατι στην θεση του νεαρου με το μαυρο 458 μπορει να ημουν εγω σημερα και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ποσο μαλλον δε απο την στιγμη που δεν εκανα κατι μεμπτο αλλα 'πηρε και τα δερματα μαυρα για να κανει μουρη' .Αν παλι το θεωρεις δικαιωμα σου τοτε δικαιωμα μου να σε χλευαζω και εγω εσενα με αυτα που γραφεις ( μην το παρεις προσωπικα δεν σε ξερω δεν με ξερεις )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα επειδή με μπέρδεψε το άρθρο πήρα και Ferrari και Porsche .
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εμένα επειδή με μπέρδεψε το άρθρο πήρα και Ferrari και Porsche .
Ναι αλλά 458 δεν πήρε να μας πάει άτα...
ΥΓ: Ευχαριστώ πολυ για την βόλτα με την 430 Γιώργο!!!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ναι και το κομπλεξ της ημερας! Δηλαδη ρε αδερφε αν δεν ειχε μαυρα δερματα αλλα ειχε αλλο χρωμα δε θα εκανε μουρη?
Η ντε καλα επειδη την πηρε την Ferrari και επειδη ειναι και νεος την πηρε μονο και μονο για να πουλησει μουρη σε μερικους σαν και εσενα????
Και ετσι απο περιεργια για πες να ξερω και εγω που ειμαι 32 απο ποια ηλικια και μετα μπορω να την κυκλοφορω χωρις να θεωρητε οτι πουλαω μουρη?
Ειδε ο θεος τον καμπουρη, του ειπε να τον κανει καλα και ο καμπουρης του ζητησε να τους κανει ολους καμπουρηδες, αθανατε ελληναρα!
προς τι η επίθεση??
για χαλάρωσε λίγο που θα με χαρακτηρίσεις χωρίς να με ξέρεις...
το σχόλιο είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα , στο πνεύμα του πόστ του γρηγόρη για τον νεκροθαφτη...πήρε ο πιτσιρικάς την φρέσκια του φερράρι και έκανε βόλτες στις καφετέριες της γλυφάδας, και δεν πήγε για μούρη... λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει...
και εγώ όταν έχω φρεσκοπλυμένο αυτοκίνητο το μοστράρω, τουλάχιστον έχω το θάρρος να το παραδεκτό...το τι κάνεις εσύ με το 4τροχό σου μου είναι αδιάφορο , οδηγησέ την όποτε και όπως θες, αλίμονο, ιδιοκτησία σου είναι... μην εχεις όμως την απαίτηση να συμφωνούν όλοι με τις πράξεις σου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι και το κομπλεξ της ημερας! Δηλαδη ρε αδερφε αν δεν ειχε μαυρα δερματα αλλα ειχε αλλο χρωμα δε θα εκανε μουρη?
Η ντε καλα επειδη την πηρε την Ferrari και επειδη ειναι και νεος την πηρε μονο και μονο για να πουλησει μουρη σε μερικους σαν και εσενα????
Και ετσι απο περιεργια για πες να ξερω και εγω που ειμαι 32 απο ποια ηλικια και μετα μπορω να την κυκλοφορω χωρις να θεωρητε οτι πουλαω μουρη?
Ειδε ο θεος τον καμπουρη, του ειπε να τον κανει καλα και ο καμπουρης του ζητησε να τους κανει ολους καμπουρηδες, αθανατε ελληναρα!
προς τι η επίθεση??
το σχόλιο είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα , στο πνεύμα του πόστ του γρηγόρη για τον νεκροθαφτη...πήρε ο πιτσιρικάς την φρέσκια του φερράρι και έκανε βόλτες στις καφετέριες της γλυφάδας, και δεν πήγε για μούρη... λίγη ειλικρίνεια δεν βλάπτει...
και εγώ όταν έχω φρεσκοπλυμένο αυτοκίνητο το μοστράρω, τουλάχιστον έχω το θάρρος να το παραδεκτό...το τι κάνεις εσύ με το 4τροχό σου μου είναι αδιάφορο , οδηγησέ την όποτε και όπως θες, αλίμονο, ιδιοκτησία σου είναι... μην εχεις όμως την απαίτηση να συμφωνούν όλοι με τις πράξεις σου
Προς τι το υφος? Για χαλαρωσε λιγο γιατι και εγω πλακιτσα σου εκανα, ουτε σε ξερω ουτε και με ενδιαφερει να σε γνωρισω.
Για ολα τα υπολοιπα περι πιτσιρικα, μοστρα, κτλ σε παρακαλω ριξε μια ματια στην υπογραφη μου:
Καποιοι καταλαβαίνουν,Καποιοι δεν καταλαβαίνουν,Καποιοι καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν.
και Καποιοι δεν θα καταλάβουν ποτέ!Να εισαι καλα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι αλλά 458 δεν πήρε να μας πάει άτα...
ΥΓ: Ευχαριστώ πολυ για την βόλτα με την 430 Γιώργο!!!
[/quote]
Δεν πειραζει,εμενα ποιο πολυ μ αρεσει η 430.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
προς τι η επίθεση??
Προς τι το υφος? Για χαλαρωσε λιγο γιατι και εγω πλακιτσα σου εκανα, ουτε σε ξερω ουτε και με ενδιαφερει να σε γνωρισω.
Για ολα τα υπολοιπα περι πιτσιρικα, μοστρα, κτλ σε παρακαλω ριξε μια ματια στην υπογραφη μου:
Καποιοι καταλαβαίνουν,Καποιοι δεν καταλαβαίνουν,Καποιοι καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν.
και Καποιοι δεν θα καταλάβουν ποτέ!Να εισαι καλα!
ωραία απάντηση, με νόημα...
να σαι και εσύ καλά... -
Ας είχα Ferrari και ας με χλεύαζε (χωρίς να το ξέρω) ο οποιοσδήποτε. Σίγα μην κάτσω να απολογηθώ στον κάθε κομπλεξικό για την ferrari που μου πήρε ο μπαμπάς ή πήρα με τον δικό μου ιδρώτα, για την ωραία γκόμενα που κυκλοφορώ, για το ωραίο ρολόι που έτυχε να φανεί... για τα νέα μου ακριβά παπούτσια κλπ κλπ κλπ...
Παρεμπιπτόντως την ίδια που είδε ο Qsis στο ίδιο μέρος την είδε εν κινήσει κ ο αδερφός μου. Δεν τον πίστευα γιατί δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα στην Ελλάδα. Πήγα να τον βγάλω τρελό οτι την μπέρδεψε με κάποια άλλη...
Ferrari F458 Italia