-
και γω νομιζα οτι παιζουν λιγο τα ματια μου
-
Είναι όντως 'πίτα' όπως μου είπε?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ας είχα Ferrari και ας με χλεύαζε (χωρίς να το ξέρω) ο οποιοσδήποτε. Σίγα μην κάτσω να απολογηθώ στον κάθε κομπλεξικό για την ferrari που μου πήρε ο μπαμπάς ή πήρα με τον δικό μου ιδρώτα, για την ωραία γκόμενα που κυκλοφορώ, για το ωραίο ρολόι που έτυχε να φανεί... για τα νέα μου ακριβά παπούτσια κλπ κλπ κλπ...Παρεμπιπτόντως την ίδια που είδε ο Qsis στο ίδιο μέρος την είδε εν κινήσει κ ο αδερφός μου. Δεν τον πίστευα γιατί δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο γρήγορα στην Ελλάδα. Πήγα να τον βγάλω τρελό οτι την μπέρδεψε με κάποια άλλη...
Kανεις δεν απολογειται για τιποτα. Αν δεν σου αρεσει να σε κοροιδευουν και να σε ειρωνευονται ,πηγαινε προσελαβε τον Κουγια και κανε μηνυση. Οπως εσυ λες καποιον κομπλεξικο και ο αλλος μπορει να σε πει οτιδηποτε.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Είναι όντως 'πίτα' όπως μου είπε?ναι (σαυρα το λεω εγω )
ειναι πολυ εντυπωσιακη παρολο που την ειδα σε μαυρη (ενα χρωμα που δεν κανει κανενα αυτοκινητο να δειχνει) και παρολο που δε μου αρεσει καθολου στις φωτο, μαλιστα την εκραζα κιολας
θα ελεγα οτι με εντυπωσιασε πιο πολυ και απο την 599 η οποια ηταν η μεχρι τωρα αγαπημενη μου
-
delete
-
παιδια ΠΟΙΑ ενεργεια του πιτσιρικα? ειπα εγω τιποτα για ενεργεια?
δε μιλησα για το αν πουλουσε ή οχι μουρη , μονο το ηλικιακο σχολιασα, γιατι ηξερα οτι θα αρπαχτειτεή μηπως νομιζετε οτι ο Θοδωρης ειναι κανα πουρο?
απλα αρπαχτηκε γιατι τεθηκε το θεμα της ηλικιας και (πιθανοτατα) της αυτοδημιουργιας, πραγματα που δεν υπαρχει λογος να σχολιαζονται
η μουρη δεν καταλαβα πώς μπηκε στο παιχνιδι
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το να πηγαινοέρχεται όμως ο άλλος συνέχεια στις καφετέριες ώστε να τον δουν όόόλοι, δεν είναι λίγο σπάσιμο ? Νομίζεις ότι ζηλεύουν τον τύπο επειδή έχει Φεράρι ? Τον λυπούνται φίλε μου, επειδή είναι μ@λ@κ@ς και χαραμίζεται ένα τέτοιο αμάξι σε έναν φελλό....
Εγώ λυπάμαι που έχεις κάνει το τόπικ μ%$#, με όλες αυτές τις πραγματικά ασύλληπτες ανοησίες που ποστάρεις. Και απορώ πραγματικά με την λογική των mods που αφήνουν τέτοια σκουπιδοπόστ να ρυπαίνουν τον τόπο.
Σόρι για την παρέμβαση, και σβήστε και το δικό μου, αλλά κάπου έχει παραγίνει το κακό.
-
delete
-
Αμα γουσταρα και μπορουσα να εχω Ferrari ή οποιοδηποτε αντιστοιχο, θα πηγαινα και σουπερμαρκετ και για καφε και οπου ηθελα, μια χαρα πρακτικο ειναι. Τι φταιει ο ιδιοκτητης εαν οι αλλοι εχουν συνδεσει αυτα τα αμαξια με τη φιγουρα? Γιάυτον μπορει να ειναι πιο απαξιωμενο, πιο απομυθοποιημενο πιο καθημερινο. Ταυτοχρονα, μπορει να το ξεζουμισει σε πιστες, να κανει χαλαρες μεγαλες βολτες η ακομα να το εχει στο γκαραζ του και να το χαζευει. Μπραβο του που μπορεσε να το αποκτησει, που μπορει να το συντηρει, να το οδηγει οπου μπορει και κυριως που μπορει να το κυκλοφορει γραφοντας τους υπολοιπους στα @@ του.
Προσωπικα γουσταρω να βλεπω τετοια αμαξι ακομα και μεσα στη πολη και φυσικα ουτε σπαζομαι ουτε λυπαμαι τον οδηγο. -
Την συγκεκριμένη Ferrari την πέτυχα κι εγώ το Σάββατο στην Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα και όντως ο οδηγός της ήταν νέος. Δεν είδα πάντως να κάνει κάτι κακό το παληκάρι, οπότε προς τι τόσο μίσος;
Το όχημα είναι απλά θεϊκό.-
Και δεν πα να το παρκάρεις και στα μπουζούκια, και στη χωματερή ακόμη, το όχημα είναι θεϊκό.-
Θεϊκό.-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Την συγκεκριμένη Ferrari την πέτυχα κι εγώ το Σάββατο στην Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα και όντως ο οδηγός της ήταν νέος. Δεν είδα πάντως να κάνει κάτι κακό το παληκάρι, οπότε προς τι τόσο μίσος;Το όχημα είναι απλά θεϊκό.-
Και δεν πα να το παρκάρεις και στα μπουζούκια, και στη χωματερή ακόμη, το όχημα είναι θεϊκό.-
Θεϊκό.-
ασε μας ρε φιλε, το αμαξι καιει τον αγλεορα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Την συγκεκριμένη Ferrari την πέτυχα κι εγώ το Σάββατο στην Βουλιαγμένης ερχόμενος από Γλυφάδα και όντως ο οδηγός της ήταν νέος. Δεν είδα πάντως να κάνει κάτι κακό το παληκάρι, οπότε προς τι τόσο μίσος;
Το όχημα είναι απλά θεϊκό.-
Θεϊκό.-
ασε μας ρε φιλε, το αμαξι καιει τον αγλεορα...
-
-
delete
-
Δεν μπορω να καταλαβω πως κρινετε οτι χαραμιζεται ενα τετοιο αυτοκινητο.Το οτι εχει 500+ αλογα δεν σημαινει οτι πρεπει συνεχεια να βρισκεται σε πιστες η σε διαφορες διαδρομες και να ανοιγει.Ποιος σας ειπε οτι ολοι τα περνουν για την ιπποσυναμη,τα κυβικα και την μεγαλη τελικη ταχυτητα???Καποιος μπορει να το παρει επειδη του αρεσει σχεδιαστικα η καποιος αλλος επειδη το ειχε ονειρο.Ντε και καλα πρεπει να ειναι γκαζοφονιας για να το χει στην κατοχη του,αλλιως το χαραμιζει???
Ακομα και μια στιγμιαια γκαζια απο τα 90χλμ στα 140χλμ ειναι απολαυση,ουτε τριακοσαρισματα ουτε τιποτα,και σιγουρα ολοι οι κατοχοι αυτο κανουν. -
Κι επειδη ονειρο ειναι για τους περισσοτερους απο εμας, φιλους η μη της αυτοκινησης, Ferrari παιρνει απλα αυτος που μπορει.
-
εγω θα σου πω οτι ακομα και το γεμισμα απο φαναρι σε φαναρι ειναι απολαυση.
φιλος μου με 430 (ανθρωπος ηλικιας 67 ετων) μου λεει οταν το βαζει μπροστα νιωθει σαν μικρο παιδι και τελευταια προσπαθει να το εχει μαζι του παντα...ακομα και η γυναικα του θελει να κυκλοφορει με αυτο...
Δεν εχω τετειο αμαξι αλλά....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από βδομάδα εκτός από την μαύρη θα βλέπετε και κόκκινη και λευκή .Την κοκκινη παιζει να την δω απο κοντα...
Αν την εχει προλαβει καποιος που εχω υποψιν, θα υπαρξουν και φωτο... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από το μεγάλο test του quattroruote στην πίστα του Vairano:
- 1.15:146 - 122.64 Km/h (76.65 mph) - Ferrari 458 Italia (Single test, Michelin Pilot Sport)
- 1.15:159 - 122.62 Km/h - Ferrari 430 Scuderia (Single Test)
- 1.15:375 - 122.27 Km/h - Ferrari 430 Scuderia (Supertest 2008, Alain Prost)
- 1.15:528 - 122.07 Km/h - Porsche 997 GT2 (Supertest 2008, Alain Prost)
- 1.15:714 - 121.72 Km/h - Lamborghini Gallardo LP560-4 (Supertest 2008, Alain Prost)
- 1.16:170 - 120.99 Km/h - Lamborghini Gallardo Superleggera (Pirelli PZero Corsa, ALAIN PROST)
- 1.16:810 - 119.98 Km/h - Ferrari 599 GTB (Composite Brakes, 20' Rims, Pirelli Pzero MY06)
- 1.17:065 - 119.59 Km/h - Mercedes SLS AMG (Single Test, Continental ContiSportContact)
Acceleration:
0 - 100 km/h : 3.27s
0 - 160 km/h : 6.5s
0 - 200 km/h : 9.69s
0 - 250 km/h : 16.0s
1/4 mile: 11.0s @ 212.8 Km/h
0 ~ 1000m: 19.8s @ 269.8 Km/hTop Speed:
327.8 Km/hΥΓ.Η Enzo έχει ένα χρόνο στο 0-1000 στα 19,9 (!!!!!)....οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι τι χρόνο θα κάνει η 458 scuderia και η επόμενη Enzo.
Ετοιμαζόμουν να το ποστάρω κι εγώ αυτό. Οι χρόνοι αυτοί είναι εξωγήινοι. Η Enzo είχε πάντως μετρηθεί στα 19.5. Η επόμενη Enzo λογικά είναι στα 18+...
Oι χρόνοι αυτοκινήτων σε πίστα,εφόσον δεν έγιναν την ίδια ακριβώς μέρα και υπό τις ίδιες συνθήκες....δεν λένε βέβαια τίποτα.
Το αξιοσημείωτο,πέραν των επιδόσεων αυτών καθαυτών της 458,είναι τα λάστιχα που φορούσαν όλα τα προαναφερθέντα αυτοκίνητα,που δοκιμάστηκαν από το quattroruote στην πίστα του στο Vairano:
Ferrari 458 Italia: Michelin Pilot Sport PS3
Mercedes SLS: Continental Sport Contact 3Ferrari F430 Scuderia: Pirelli Zero Corsa System
Porsche 997 GT2: Michelin Pilot Sport Cup
Lamborghini LP560/4: Pirelli Zero Corsa System
Lamborghini Gallardo Superleggera: Pirelli Zero CorsaΌπως φαίνεται,η 458 Italia είχε λάστιχα δρόμου (ακριβώς όπως και η SLS AMG),αλλά παρόλα αυτά γύρισε πιο γρήγορα από την Scuderia που φορούσε τα Pirelli Zero Corsa.Με λάστιχα επιπέδου Michelin Pilot Sport Cup,που θα είναι διαθέσιμα στο μέλλον,με προδιαγραφές κατασκευής ειδικά για την Ferrari, ο χρόνος της 458,σε μια πίστα όπως το Vairano,μπορεί να κατέβει περίπου 1'.
Σχετικά με τον κινητήρα του αυτοκινήτου της δοκιμής (επειδή δημιουργήθηκαν υποψίες για την απόδοσή του*),επιβεβαιώνω ότι ήταν ο standard 4.5 V8,περιορισμένος στα 570 άλογα,με απώτερο στόχο την οδηγησιμότητα του αυτοκινήτου.....αλλά και για να δημιουργηθεί χώρος για την επερχόμενη versione Scuderia.Στην πραγματικότητα αν αφεθεί 'ελεύθερος', ο κινητήρας αυτός αποδίδει σχεδόν 600 άλογα.
Η συζήτηση για τις επιδόσεις της 458 χρειάζεται βαθύτερη ανάλυση,καθώς αυτές δεν οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στον κινητήρα.
Ο κινητήρας κάνει μέρος της δουλειάς,τραβώντας εκπληκτικά και στις χαμηλές και στις μεσαίες στροφές,αλλά εξίσου σημαντικό στην επίτευξη της επίδοσης είναι το κιβώτιο.Με 7 σχέσεις (πολύ πυκνά διατεταγμένες μεταξύ τους)και χρόνους αλλαγών αστραπιαίους,η 458 καταφέρνει να ισοφαρίσει την Enzo μέχρι τα 250 km/h.Από κει και πάνω η 'cavalleria' της Enzo έχει τον πρώτο λόγο...και αν στα 1000 μέτρα η 458 είναι μπροστά της,το οφείλει στην εξαιρετική απόδοση που έχει στα πρώτα μέτρα.Η 458 Italia είναι σχεδόν trackday ready.Βγάζει άνετα 10 συνεχόμενους γύρους στο Fiorano...και τα όποια προβλήματα από εκεί και πάνω,οφείλονται στις γωνίες κάμπερ και στα ελαστικά δρόμου που φορά (δεδομένου ότι στη διάσταση των 20',σήμερα δεν υπάρχει τίποτα το πραγματικά αξιόλογο από πλευράς επιδόσεων).
*το μοντέλα προπαραγωγής είχε γράψει χρόνους 20'15 και 3'2 αντίστοιχα,σε συνθήκες όχι ιδανικές....ενώ κατά τη διάρκεια των εργοστασιακών δοκιμών,είχαν επιτευχθεί χρόνοι του 19'8,με ταχύτητα εξόδου 270 km/h.Χρόνοι που πρακτικά συμπίπτουν με τους αντίστοιχους της πρόβας του quattroruote.Μπορεί το βάρος των 1500 kg,να δημιουργεί υποψίες για την ανακοινώσιμη ιπποδύναμη των 'μόλις' 570 ίππων,αλλά έτσι όντως έχουν τα πράγματα.Ο χρόνος του 0 - 250 km/h (μόλις 16')λέει τα πάντα από μόνος του...Η 599 GTO τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα σε χρόνους πάνω από τα 200km/h,ενώ μολονότι χάνει κάτι από την 458 στο 0 - 100,κερδίζει στο χιλιόμετρο από στάση (19'6 @ 278 km/h).
Ferrari F458 Italia