-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ο δικος μου 69,με Lancia Integrale,alfa romeo giulia,520 Ε60 μου λεει οτι θελει να αλλαξει το δικο του και να παρει το νεο γιατι δεν εμπιστευεται κανενα αλλο...λες να ειναι ασχετος;
ο καθενας οπως βολευεται.
Σε αυτην την κατηγορια και εγω σημερα αυτο θα αγοραζα.ο δικος σου ειναι γέρος, ασχετος και δεν εχει αγωνιστικο παλμαρε
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
και ο δικος μου 69,με Lancia Integrale,alfa romeo giulia,520 Ε60 μου λεει οτι θελει να αλλαξει το δικο του και να παρει το νεο γιατι δεν εμπιστευεται κανενα αλλο...
λες να ειναι ασχετος;
Σε αυτην την κατηγορια και εγω σημερα αυτο θα αγοραζα.Μα αυτό είναι το θαυμαστό στοιχείο των VW ότι όταν αγοράσεις ένα και εντρυφήσεις στην σχέση σου μαζί του δεν θέλεις κανένα άλλο ανάλογο συμβιβασμό... γιατί περί διαφορετικών συμβιβασμών μιλάμε σε αυτή την κατηγορία και αυτοί οι Γερμανοί έχουν πετύχει την συνταγή διάνα!
Αν αυτό ισχύει για όλα τα VAG, δε θα με χαλούσε ένα Leon 1.8 TFSi.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τερικο-εξωτερικο? Με παρομοιο ομως επιπεδο εξοπλισμου...Οχι ξεβρακωτο το Golf και 'πλουσια' τα υπολοιπα...
Ποια ειναι τα σχεδιαστικα αριστουργηματα, συγκριτικα? Περα απο το απιστευτο στην εποχη του σχεδιαστικα -και οχι μονο-
Fiat Tipo, δεν υπηρξε κατι αλλο, με διαχρονικη και σοβαρη σχεδιαση...Στο Γκολφ 3 αναφέρεσαι;;;
Καλύτερα σχέδια;
Peugeot 306
Citroen ZX
Renault 19 (ίσως το πιο διαχρονικό)
Alfa 145 (OK 2 χρόνια μετά, αλλά δείχνει μια δεκαετία πιο νέα)
Opel AstraΠαίζει να μιλάμε για το χειρότερο (αναλογικά) Γκολφ που βγήκε ποτέ, ακόμη και στον τομέα του σχεδιασμού.
Aναφερομαι σε εσωτερικο-εξωτερικο...Στο εσωτερικο τους, το 306 και Renault 19 ηταν συγκριτικα μια 5ετια με δεκαετια πισω.
Κατα τα αλλα το 19 ηταν πιο διαχρονικο, αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο.
Οπως εχω ξαναπει, το Fiat Tipo ηταν το μοναδικο μικρομεσαιο που ξεπερασε σχεδιαστικα (μακραν μαλιστα) μεσα-εξω το Golf.
Το ZX ειχε καπως καλυτερη σχεδιαση εσωτερικου, αλλα στο εξωτερικο του σχημα ηταν αρκετα βαρετο στην οψη.
Η 145 τουλαχιστον στο εξωτερικο, ειχε μια σχεδιαστικη 'ασυνεπεια' σαν ηταν απο διαφορετικο αμαξωμα το εμπρος με το πισω μερος, κατι που ακυρωνε ακομα περισσοτερο η 'φλυαρη' και ακυρη καμπυλη στην πορτα.
Αντιθετως η 146 αποτελει και σημερα ενα απο τα καλυτερα σχεδια σε συγχρονα AR. Aυτη μαλιστα. Δεν ηταν ομως δυο ογκων...
Το Astra ειχε ωραιο και σοβαρο σχεδιο εξωτερικα, αλλα οχι τοσο **φουτουριστικο **οσο του Golf.
Αυτο που ουσιαστικα ξεπερνουσε κατα την αποψη μου σχεδιαστικα το golf, αλλα δεν ηταν Ευρωπαικο, ηταν το 3θυρο civic.φουτουριστικο το golf?
ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ GOLF? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η λέξη 'γούστα' δεν σε κάλυψε μάλλον Δημήτρη. Εξάλλου μιλούσαμε για εμφάνιση και μόνο.μην με μπαναρεις απο το Ferrari topik...
εννοειται ειναι γουστα αγαπητε...
φαντασου το νεο Γκολφ εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο ολα τα μικρομεσαια... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
De Silva and Bischoff on the design of the new Golf.
http://www.carbodydesign.com/2012/11/de-silva-and-bischoff-on-the-design-of-the-new-golf/Walter de Silva
The golf has remained itself, authentic, and thats why it has been appreciated by the general public.
Thats one point. But how has this happened?
In my opinion it has happened because at VW there exists a cultural commitment.
It consists at not being distracted by the latest market trends or fashions ,but rather to remain consistent with a product
that is different because it is always the same , and by always remaining the same it stand out from the rest.
We are concious of the fact that the first comment we will hear is: 'But it's a Golf!' And that's wonderful. I can see myself revealing the Golf 7, and i'll hear: 'But its a Golf!'
And when you start seeing this Golf out on the road , parked in the street or in garages, next to the previous Golf, then everyone will say:'That is the new Golf!' -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Η πάνω φωτό είναι από τη δεκαετία του 1980 και η κάτω από του 1990/αρχών 2000. Τι κερδίζω;
Η πάνω είναι του 1991 και η κάτω είναι όντως των τελών 90's αρχών 00's μιας και μια φωτό σαν την παρακάτω δεν θα αποδείκνυε το point του dr.
Το γελοίο με όλη αυτή την ιστορία (που δεν αποδεικνύει και τίποτα - τη μοίρα των εταιρειών στην κατηγορία την ξέρουμε: ξέχασαν όσα προσπαθείτε να υπερασπιστείτε ξεθάβοντας φωτογραφίες 15ετίας και προχώρησαν στο να φτιάξουν τα δικά τους Golf) είναι ότι ξεκίνησε από μία ανάρτηση που εξαιρούσε συγκεκριμένα το ΙΙΙ από τις όποιες σχεδιαστικές συγκρίσεις.
Πέστα Χρυσόστομε!!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το 19 fl εν ετει 1992 ειχε μαλακα πλαστικα στο πανω μερος του ταμπλο και πολυ απαλες επενδυσεις υφασματος?? στις πορτες.. +ευχαριστη διχρωμια.
οταν το golf ειχε σκληρα γυαλιστερα πλαστικα.. και μη μιλησω για το σχεδιαστικο κομματι του εσωτερικου..
και απο ποιοτητα στο 19 δεν ετριζε τιποτα, απλα μια μερα εφυγε ολη η δεξια πλευρα του ταμπλο απο το στηριγμα της, με ενα γκντουπ ομως ηταν παλι εκει..Άιντε πάλι με το ΙΙΙ.
Το 19 έγινε Μεγκάν για να μοιάσει στο γκόλφ
Το Golf έμεινε Golf. -
VAG ΓΚ ?
-
VW Golf VII
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ο δικος μου 69,με Lancia Integrale,alfa romeo giulia,520 Ε60 μου λεει οτι θελει να αλλαξει το δικο του και να παρει το νεο γιατι δεν εμπιστευεται κανενα αλλο...λες να ειναι ασχετος;
Σε αυτην την κατηγορια και εγω σημερα αυτο θα αγοραζα.ε τον κακομοίρη ... τον βάρεσαν άσχημα τα γεράματα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
VW Golf VIIΣαν πολυ δεν μας διαφημιζεις το Golf VII??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
VW Golf VII
Σαν πολυ δεν μας διαφημιζεις το Golf VII??
Ελπιζω να μην εχεις μαζεψει το μαγιο σου
-
Ο χρήστης VAG VK έγραψε:
De Silva and Bischoff on the design of the new Golf.
http://www.carbodydesign.com/2012/11/de-silva-and-bischoff-on-the-design-of-the-new-golf/Walter de Silva
And when you start seeing this Golf out on the road , parked in the street or in garages, next to the previous Golf, then everyone will say:'That is the new Golf!'
Καλά μιλάμε για τεράστια επιτυχία.
-
E ναι ρε, για τη φαου-βε επιτυχία ειναι, στην αντιστοιχη περιπτωση που καθόταν ένα vi δίπλα σε ένα v η ερώτηση θα ήταν 'is this the new golf?'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
E ναι ρε, για τη φαου-βε επιτυχία ειναι, στην αντιστοιχη περιπτωση που καθόταν ένα vi δίπλα σε ένα v η ερώτηση θα ήταν 'is this the new golf?'Μη τρολλάρεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
VW Golf VII
Σαν πολυ δεν μας διαφημιζεις το Golf VII??
Ελπιζω να μην εχεις μαζεψει το μαγιο σου
εχει κρυωσει ο καιρος .
Αν θες το συζηταμε, ερχομαι να φουλαρω στο πρατηριο σου (Φυσικα η βενζινη θα πουληθει στο κοστος )
-
Ο χρήστης VAG VK έγραψε:
Το 19 fl εν ετει 1992 ειχε μαλακα πλαστικα στο πανω μερος του ταμπλο και πολυ απαλες επενδυσεις υφασματος?? στις πορτες.. +ευχαριστη διχρωμια.
οταν το golf ειχε σκληρα γυαλιστερα πλαστικα.. και μη μιλησω για το σχεδιαστικο κομματι του εσωτερικου..
και απο ποιοτητα στο 19 δεν ετριζε τιποτα, απλα μια μερα εφυγε ολη η δεξια πλευρα του ταμπλο απο το στηριγμα της, με ενα γκντουπ ομως ηταν παλι εκει..Άιντε πάλι με το ΙΙΙ.
Το 19 έγινε Μεγκάν για να μοιάσει στο γκόλφ
Το Golf έμεινε Golf. -
Μια χαρά άμαξακι της σειράς ειναι......σιγά ένα απο τα 9 μυρια βαγγελακια ειναι ......σιγά μην έχει και αξία σπανιοτητας . Εγω δεν δίνω 22 χιλιαρικα για κατι πο οι άλλοι λίγο πολυ το εχουν 17,500 είπαμε είμαι Ελληνας αλλα δεν θα με λένε και οι Γερμανοι Κωτσο....γι αυτο εχουν άλλους. Οσο οι Γάλλοι ειναι 25% κάτω με όχι χειρότερο προϊόν , εγω εκεί θα πήγαινω. Τώρα κατα τα αλλα σιγά το benchmark που έγινε και αντικείμενο αντιγραφής. Οταν οι Γάλλοι βαζαν υστερουντες με αντιστρεπτικες και εστριβαν με τα 4 οι Ιάπωνες δίπλα ψαλίδα , I vtec και 160 άλογα απο 1600 κυβικά , οι Ιταλοί υπέροχα Τιπο και τετρακουνες δελτες , οι Γερμανοί εγκαινίαζαν κόντρα πλακέ για να πουλήσουν στα ανατολικά ¨αδερφια¨ τους.........ήμαρτον. Κατα τα αλλα το 7αρι ειναι ένα πολυ καλό αυτοκίνητο που με αντικειμενικά κριτήρια ειναι στα δυο καλύτερα της κατηγορίας σε κάθε τομέα. Τώρα ρωτάω εγω .....με βάση το premium τιμής δεν ωφελεί να ειναινστανδυο καλύτερα ? άρα τι το κάνουμε θέμα . Εμένα με 20 Χιλιαρικα μου δίνανε την 170αρα τζουλιετα ,τώρα πάρτε εσείς γκολφ.....με 20'χιλιαρικα δίνει η ρενω το gt line με τον 1.6 dci .....ενοποιος θέλει ας πάρει γκολφ. Με το αφορολόγητο στο μηδέν , τα παιδιά τεκμήριο, και τον βασικό μισθό 586 ευρω και το κατοσταρικο παίζει τον ρόλο του. Άμα δεν με πιστεύετε , ρωτήσετε κάποιον που έχει λεφτά . Αν τα λεφτά δεν παίζαν ρόλο δεν θα υπήρχε γκολφ 7αρι με 14900
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
...Ενδιαφερον αποψη
-
Οτι να ναι
VW Golf VII