Μια χαρά άμαξακι της σειράς ειναι......σιγά ένα απο τα 9 μυρια βαγγελακια ειναι ......σιγά μην έχει και αξία σπανιοτητας . Εγω δεν δίνω 22 χιλιαρικα για κατι πο οι άλλοι λίγο πολυ το εχουν 17,500 είπαμε είμαι Ελληνας αλλα δεν θα με λένε και οι Γερμανοι Κωτσο....γι αυτο εχουν άλλους. Οσο οι Γάλλοι ειναι 25% κάτω με όχι χειρότερο προϊόν , εγω εκεί θα πήγαινω. Τώρα κατα τα αλλα σιγά το benchmark που έγινε και αντικείμενο αντιγραφής. Οταν οι Γάλλοι βαζαν υστερουντες με αντιστρεπτικες και εστριβαν με τα 4 οι Ιάπωνες δίπλα ψαλίδα , I vtec και 160 άλογα απο 1600 κυβικά , οι Ιταλοί υπέροχα Τιπο και τετρακουνες δελτες , οι Γερμανοί εγκαινίαζαν κόντρα πλακέ για να πουλήσουν στα ανατολικά ¨αδερφια¨ τους.........ήμαρτον. Κατα τα αλλα το 7αρι ειναι ένα πολυ καλό αυτοκίνητο που με αντικειμενικά κριτήρια ειναι στα δυο καλύτερα της κατηγορίας σε κάθε τομέα. Τώρα ρωτάω εγω .....με βάση το premium τιμής δεν ωφελεί να ειναινστανδυο καλύτερα ? άρα τι το κάνουμε θέμα . Εμένα με 20 Χιλιαρικα μου δίνανε την 170αρα τζουλιετα ,τώρα πάρτε εσείς γκολφ.....με 20'χιλιαρικα δίνει η ρενω το gt line με τον 1.6 dci .....ενοποιος θέλει ας πάρει γκολφ. Με το αφορολόγητο στο μηδέν , τα παιδιά τεκμήριο, και τον βασικό μισθό 586 ευρω και το κατοσταρικο παίζει τον ρόλο του. Άμα δεν με πιστεύετε , ρωτήσετε κάποιον που έχει λεφτά . Αν τα λεφτά δεν παίζαν ρόλο δεν θα υπήρχε γκολφ 7αρι με 14900