-
Χαιρετε,
εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να αποφασίσω πιο μοντέλο αυτοκινήτου να αγοράσω αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να ψάξω για αυτοκίνητο όπως ψάχνει κάποιος να αγοράσει υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μην έχω κατασταλλάξει ακόμη. Σχετικά με το αυτοκίνητο, (σημείωση: θα είναι το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο) θα ήθελα να έχει τουρμπίνα (όχι τιποτα εξεζητημένα πράγματα, 120hp είναι υπεραρκετά, τη ροπή στις χαμηλές στροφές θέλω), θα ήθελα να μη μοιάζει με μπανιέρα με ρόδες (no offense στα γιαπωνέζικα), και επειδή με ενδιαφέρει η κατηγορία του μικρομεσαιου (focus, golf κλπ) κατέληξα με την εις άτοπον απαγωγή στα golf fiat bravo (sport). Αν και έχω οδηγήσει και τα 2, δεν μπορώ να πω πως παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους (απλή οδήγηση, δεν τα πίεσα καθόλου), αλλά ίσως επειδή τα προηγούμενα μοντέλα που έχω οδηγήσει ήταν πολύ παλιά, δεν μπόρεσα να καταλάβω και τις διαφορές μεταξύ τους (δεν μπορω να πω πως έχω τρομερή εμπειρία στην οδήγηση). Το golf ίσως ηταν πιο αθόρυβο, και το bravo ίσως πιο sport. Στα συν του bravo είναι η τιμή του και κυρίως το χρηματοδοτικό (άτοκο) μιας και δεν μπορω να αγοράσω τοις μετρητοίς κανένα απο τα 2, η φινέτσα του, ο εξοπλισμός του, το όμορφο εσωτερικό και το πιο δυνατό μοτέρ (μιλάμε για την sport έκδοση). Στα συν του golf είναι το όνομά του, το κύρος του ως αυτοκίνητο, και ίσως να εμπνέει μια περισσότερη σοβαρότητα (δεν ξέρω αν επέλεξα τη σωστή λέξη). Σχετικά με αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής, δεν ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ ούτε ιταλικό ούτε γερμανικό αυτοκίνητο. Στα μείον του bravo είναι το όνομά του κυρίως (fiat) ενώ του golf η τιμή του (αν συμπεριλάβεις και ΕSP) και το χρηματοδοτικό του (8.5% επιτόκιο). Αν βάλουμε στην εξίσωση και ενα Golf V 122hp GT, με τιμή 19,200 (1500 εκπτωση) και 6.5% επιτόκιο ποια πιστεύετε πως είναι η σοφότερη επιλογή; Θεωρείτε αρκετή την έκπτωση 1500 ευρώ στο 5άρι;
Σημείωση: Θα ήθελα να έχω την επιλογή να κρατήσω το αυτοκίνητο όσο περισσότερα χρόνια γίνεται, δηλαδή δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το δώσω στα 4-5 χρόνια, οπότε δεν καίγομαι ιδιαίτερα για τη αξία μεταπώλησης.
-
Χαιρετε,
εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να αποφασίσω πιο μοντέλο αυτοκινήτου να αγοράσω αλλά δυστυχώς έκανα το λάθος να ψάξω για αυτοκίνητο όπως ψάχνει κάποιος να αγοράσει υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μην έχω κατασταλλάξει ακόμη. Σχετικά με το αυτοκίνητο, (σημείωση: θα είναι το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο) θα ήθελα να έχει τουρμπίνα (όχι τιποτα εξεζητημένα πράγματα, 120hp είναι υπεραρκετά, τη ροπή στις χαμηλές στροφές θέλω), θα ήθελα να μη μοιάζει με μπανιέρα με ρόδες (no offense στα γιαπωνέζικα), και επειδή με ενδιαφέρει η κατηγορία του μικρομεσαιου (focus, golf κλπ) κατέληξα με την εις άτοπον απαγωγή στα golf fiat bravo (sport). Αν και έχω οδηγήσει και τα 2, δεν μπορώ να πω πως παρατήρησα κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους (απλή οδήγηση, δεν τα πίεσα καθόλου), αλλά ίσως επειδή τα προηγούμενα μοντέλα που έχω οδηγήσει ήταν πολύ παλιά, δεν μπόρεσα να καταλάβω και τις διαφορές μεταξύ τους (δεν μπορω να πω πως έχω τρομερή εμπειρία στην οδήγηση). Το golf ίσως ηταν πιο αθόρυβο, και το bravo ίσως πιο sport. Στα συν του bravo είναι η τιμή του και κυρίως το χρηματοδοτικό (άτοκο) μιας και δεν μπορω να αγοράσω τοις μετρητοίς κανένα απο τα 2, η φινέτσα του, ο εξοπλισμός του, το όμορφο εσωτερικό και το πιο δυνατό μοτέρ (μιλάμε για την sport έκδοση). Στα συν του golf είναι το όνομά του, το κύρος του ως αυτοκίνητο, και ίσως να εμπνέει μια περισσότερη σοβαρότητα (δεν ξέρω αν επέλεξα τη σωστή λέξη). Σχετικά με αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής, δεν ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ ούτε ιταλικό ούτε γερμανικό αυτοκίνητο. Στα μείον του bravo είναι το όνομά του κυρίως (fiat) ενώ του golf η τιμή του (αν συμπεριλάβεις και ΕSP) και το χρηματοδοτικό του (8.5% επιτόκιο). Αν βάλουμε στην εξίσωση και ενα Golf V 122hp GT, με τιμή 19,200 (1500 εκπτωση) και 6.5% επιτόκιο ποια πιστεύετε πως είναι η σοφότερη επιλογή; Θεωρείτε αρκετή την έκπτωση 1500 ευρώ στο 5άρι;
Σημείωση: Θα ήθελα να έχω την επιλογή να κρατήσω το αυτοκίνητο όσο περισσότερα χρόνια γίνεται, δηλαδή δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το δώσω στα 4-5 χρόνια, οπότε δεν καίγομαι ιδιαίτερα για τη αξία μεταπώλησης.
-
Χαιρετε,
-
Αφου σου αρεσει φιλε μου το BRAVO ,πηγαινε παρτο να ησυχασεις!
Εγραψες και τους λογους οποτε μην το σκεφτεσαι .
Το σιγουρο ειναι οτι θα μαθεις να οδηγας και πιο απαιτητικα με το φιατ.
Το ονομα αστο .Οταν θα χρειαστει να μεινεις στο φρενο η να αποφυγεις κανα τρακτερ τοτε θα ξεχασεις καθε αλλη μαρκα.
Αν θελεις ακουσε με! -
To 5 κατ΄εμέ είναι πολύ πιο όμορφο 6.Δικό σου θα είναι το αυτοκίνητο , οπότε αφού τα οδήγησες όλα follow your heart.Kαι το Bravo πρέπει να έχει έκπτωση.
Εγώ αυτό έκανα και πήρα τη Delta -
Ο χρήστης rayback έγραψε:
...και το bravo ίσως πιο sport.Το παραπάνω δεν ισχύει με τίποτα και ειδικά στην περίπτωση του bravo 120 ούτε με σφαίρες.
Από εκεί και μετά το golf είτε 5 είναι, είτε 6 (5,5 δηλαδή ) είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το bravo.
Σημασία όμως έχει ποιο αρέσει σε σένα περισσότερο. Αφού τα έχεις οδηγήσει και τα δύο και to bravo δε σου φαίνεται τόσο χειρότερο απο το golf και δε σε νοιάζει και η μεταπώληση και είναι και φθηνότερο, ε πάρε το bravo. Εύκολο είναι... -
Αποψη σου φυσικα αυτη. Και βεβαια ο T-jet ειναι καλυτερος overall απο τον TSI 122.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αποψη σου φυσικα αυτη. Και βεβαια ο T-jet ειναι καλυτερος overall απο τον TSI 122.Overall κιολας?
Ξεχναμε γρηγορα βλεπω...
**Και για να μην αναφερθω στην καθολα ισαξια συγκριση μεταξυ Bravo 1.4 120T-jet VS Leon 1.4 125TSI.**Που κανει κλυσμα το φιατακι στον μαχωμενο λεοντα.....Με μεγαλυτερη ροπη απο πιο χαμηλα, με καλυτερες επιδοσεις....Παροτι ειναι εμφανης η διαφορα τους βαρους που αποτυπωνεται απο την σαφως μεγαλυτερη ποιοτητα που παρεχει το Bravo.
Αλλα εδω ο αγρος αγοραζεται με το κιλο....Δεν χρειαζεται, εχουν αναφερθει αλλοι με αποδειξεις...
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12323' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Παραθετω απλα καποια νουμερα απο την παραπανω συγκριτικη δοκιμη
μιας και δεν εμφανιζονται στο link:0-100km/h
Bravo 10.5 - Leon 9.4
0-400m (sec-km/h)
Bravo 17.5-124 - Leon 16.8-132
0-1000m (sec-km/h)
Bravo 32.4-158 - Leon 31.0-185Ρεπριζ με 4η 40-60km/h (2 ατομα με αποσκευες)
Bravo 5.1sec - Leon 3.4sec
Ρεπριζ με 4η 80-110km/h (2 ατομα με αποσκευες)
Bravo 6.5sec - Leon 6.4sec
Ρεπριζ με 4η 120-140Km/h (2 ατομα με αποσκευες)
Bravo 6.3sec - Leon 5.1secΚαταναλωση (l/100km/h)
Εθνικη Οδος 1
Bravo 8.2 - Leon 7.6
Εθνικη Οδος 2
Bravo 12.8 - Leon 11.5Επαρχιακη Οδος (l/100km/h)
Bravo 10.5 - Leon 8.9
Πιστα (Μεγαρα) (l/100km/h)
Bravo 24.2 - Leon 22.9Γυρος Πιστας
Bravo 1:19.9 - Leon 1:17.9Σλαλομ (sec)
Bravo 6.57 - Leon 6.31
Αλλαγη Λωριδας (sec)
Bravo 4.24 - Leon 4.22Φρεναρισμα 120-0km/h (m)
Bravo 57.3 - Leon 57.7 (με 2 ατομα και αποσκευες)
Bravo 58.8 - Leon 58.3 (με 4 ατομα και αποσκευες)Ισχυς στο δυναμομετρο
Bravo 115.9/5700 - Leon 119.9/5200
Ροπη στο δυναμομετρο
Bravo 18.9/3800 - Leon 19.4/4200Ποιος κανει κλυσμα σε ποιον νομιζω ειναι εμφανες...
-
Τα νουμερα που γραφεις ειναι ψευτικα. Μπορεις ευκολα να παραμυθιαζεις τα παιδακια.
Ετσι προχειρως μοναχα να σου αναφερω οτι το 0-100 του Bravo παραπανω ειναι ψευτικο.
10.5 το ελαφρυτερο Bravo και 10δευτ. η βαρυτερη Delta με τις δημοσιευμενες μετρησεις των 4Τ Ιανουαριου.0-1000 το Bravo 32.4 οταν η βαρυτερη Delta μετρηθηκε στο 31.4δευτ και αυτο απο το τευχος Ιανουαριου 2009 των 4Τ.
0-1000 του Λεον λες 31 δευτ οταν τοσο αισιοδοξη δεν ειναι ουτε η ιδια η Seat. Το ιδιο και στο 0-100 του Λεον.
Και δεν εχω κοιταξει τα υπολοιπα λογω χρονου, αλλα θα το κανω και αυτο οταν μπορω.
Συνεχιζεις να εκτιθεσαι φερνοντας αναληθη και ψευτικα στοιχεια. Θα με βρεις απεναντι σε καθε ψευτοδηλωση.
-
το μονο που εχω να προσφερω στη συζητηση ειναι η εμπειρια μου απο συνεχη ανοιγματα με το ομοσασο Α3 1.4Τ με τα 122 γνωστου μου, εγω ημουν με το c2vts(το οποιο εχει 0-100 καπου στο 9,5)
με πατουσε συνεχεια και απο εκκινησεις και (φυσικα) απο ρεπριζ,οσο ανεβαιναν τα χλμ η αποσταση ανοιγε.να τονισω οτι το συγκεκριμενο ατομο αλλαζε πριν τις 6000 στροφες,ουτε καν κοφτη δλδ, και το μοτερ του ειχε περιπου 3000 χλμ.(δεν ειχε 'ανοιξει' ακομα). οι εκκινησεις του επισης ηταν απαισιες..
παρολα αυτα με πολυ βαρυτερο αυτοκινητο με παταγε για πλακα,οταν εγω με το c2 εχω πατησει ακομα και 2λιτρα ατμοσφαιρικα...το bravo δε το χω δει πως παει για να εκφερω γνωμη, αλλα ο συγκεκριμενος κινητηρας(1.4 tfsi) με το συγκεκριμενο σασι(golf V) κανει ανετα το 0-100 που αναφερει ο κικιζας.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα νουμερα που γραφεις ειναι ψευτικα. Μπορεις ευκολα να παραμυθιαζεις τα παιδακια.Ετσι προχειρως μοναχα να σου αναφερω οτι το 0-100 του Bravo παραπανω ειναι ψευτικο.
10.5 το ελαφρυτερο Bravo και 10δευτ. η βαρυτερη Delta με τις δημοσιευμενες μετρησεις των 4Τ Ιανουαριου.0-1000 το Bravo 32.4 οταν η βαρυτερη Delta μετρηθηκε στο 31.4δευτ και αυτο απο το τευχος Ιανουαριου 2009 των 4Τ.
0-1000 του Λεον λες 31 δευτ οταν τοσο αισιοδοξη δεν ειναι ουτε η ιδια η Seat. Το ιδιο και στο 0-100 του Λεον.
Και δεν εχω κοιταξει τα υπολοιπα λογω χρονου, αλλα θα το κανω και αυτο οταν μπορω.
Συνεχιζεις να εκτιθεσαι φερνοντας αναληθη και ψευτικα στοιχεια. Θα με βρεις απεναντι σε καθε ψευτοδηλωση.
Τα νουμερα που γραφω μπορει να τα διασταυρωσει ο καθενας στο τευχος 450 των 4τροχων
τευχος Μαρτιου 2008.
Το ποιος παραμυθιαζει τα 'παιδακια' αν αναφερεσαι σε νεοτερους του forum
ειναι κατι στο οποιο εχεις την αποκλειστικοτητα και ειλικρινα δεν εχω κανενα
λογω να στο στερησω.
Το αν το Bravo των 1372 κιλων κανει 10.5sec τα 0-100
και η Delta των 1482 κιλων κανει 10.0sec αντιστοιχα μπορει καλλιστα να οφειλεται
στα 3.618χλμ που ειχε στο οδομετρο η Lancia (συνηθως κοντα στα 1,000χλμ τυγχανουν
οι μετρησεις), οι και σε αλλους ασταθμητους παραγοντες οπως θερμοκρασια περιβαλλοντος, ποιοτητα βενζινης, ενδεχομενο διαφορετικο βαρος (διαφορετικου)δοκιμαστη, μιας και αναφερεσαι σε συγκριτικα που απεχουν μεταξυ τους 10 μηνες.
Εξαλλου δεν στρωνονται ολα τα αυτοκινητα ακριβως
το ιδιο μιας και τα συγκεκριμενα αλλαζουν αρκετα χερια.
Εν πασει περιπτωσει τα στοιχεια δεν ειναι δικα μου, οπως ειπα και στην αρχη
προερχονται απο το περιοδικο, του οποιου την ακεραιοτητα και αξιοπιστια
δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι και να λες. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αποψη σου φυσικα αυτη. Και βεβαια ο T-jet ειναι καλυτερος overall απο τον TSI 122.
Overall κιολας?
Και ομως στο τευχος του Ιανουαριου... ο tjet σημειωσε ξεκαθαρα υψηλοτερες αποδοσεις απο τον TSI ειτε στα αλογα, ειτε στην ροπη... και αποδειχτηκε και εξισου οικονομικος αναλογικα αν λαβει κανεις υποψην τα 200 κιλα διαφορας. Και η διαφορα επιδοσεων στις πλατφορμες που κινουσαν ηταν αστεια μικρες αν λαβουμε υποψη την διαφορα βαρους!
Εχει αναφερθει παντως και απο αλλους πως ο tjet120 ειναι ποιο ζωντανος απο τον αντιστοιχο TSI.
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
... θα ήθελα να μη μοιάζει με μπανιέρα με ρόδες (no offense στα γιαπωνέζικα)...Ψήφος στο Bravo. Για μένα, και όσους γνωστούς έχω ρωτήσει, είναι το πιο όμορφο μικρομεσαίο κυκλοφορεί, το Golf είναι ΟΚ, απλά... Golf!
...Το golf ίσως ηταν πιο αθόρυβο, και το bravo ίσως πιο sport.
Όντως, έτσι είναι: το Bravo είναι πολύ καλό σε ποιότητα ολίσθησης και μάλλον πιο καλή αίσθηση κρατήματος αλλά το Golf έχει απίστευτα αναπαυτικές αναρτήσεις (μπήκα σε κάτι λακκούβες που με το παλιό μου θα έτρεμα μη μου μείνει το αμάξι στο χέρι και αυτό δεν κατάλαβε τίποτα!)
...Στα συν του bravo είναι η τιμή του και κυρίως το χρηματοδοτικό (άτοκο) μιας και δεν μπορώ να αγοράσω τοις μετρητοίς κανένα από τα 2.
Για εμένα είναι μάλλον τσιμπιμένο το Golf, ειδικά αν μπαίνεις σε διαδικασία χρηματοδότησης μην το σκέφτεσαι, 8,5% επιτόκιο σημαίνει πολλά λεφτά παραπάνω.
Στα συν του golf είναι το όνομά του, το κύρος του ως αυτοκίνητο, και ίσως να εμπνέει μια περισσότερη σοβαρότητα (δεν ξέρω αν επέλεξα τη σωστή λέξη). Σχετικά με αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής, δεν ξέρω μιας και δεν είχα ποτέ ούτε ιταλικό ούτε γερμανικό αυτοκίνητο..
Θεωρητικά, τα Golf έχουν κορυφαία αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής. Πάντως, όσο το έχω ψάξει-και το έχω ψάξει ΠΟΛΥ, πίστεψέ με- το Bravo στέκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και δυσκολεύτηκα πολύ να βρω αναφορές για σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο σε ελληνικά, αλλά και σε ξένα fora (=forums )
Θεωρείτε αρκετή την έκπτωση 1500 ευρώ στο 5άρι;
Καλή είναι, αλλά: 1) Έχει γεμίσει η Ελλάδα 5άρια Golf και όταν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα 6άρια θα ξέρεις πως είσαι μια γενιά πίσω. Τα Bravo είναι λίγα και δεν έχει 'βρωμίσει' ο τόπος από αυτά, 2) Το σαλόνι του 5αριού είναι σαφώς χειρότερο (σίγουρα πιο αδιάφορο) από του Bravo, 3) Σε σχεδόν οποιαδήποτε έκδοση του Bravo έχει καλύτερο εξοπλισμό απ'ότι στο Golf με τα ίδια λεφτά (Dynamic, και ακόμα περισσότερο οι καλές Sport και Emotion). Αν είναι να πας σε Golf εγώ πιστεύω πως πρέπει να κοιτάς μόνο το 6άρι.
Το Bravo ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έχει το πρεστίζ του Golf-οι αμαρτίες του παρελθόντος και η παράδοση σε φτηνά αυτοκίνητα πόλης έχουν χαλάσει το όνομα της Fiat. Αν δε σε ενδιαφέρει τόσο και η αξία μεταπώλησης κάνε μια επέκταση εγγύησης και ΠΑΡΕ Bravo. Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς, θα έχεις το μυαλό σου ήσυχο και θα έχεις το bonus να ξεχωρίζεις, κάτι που είναι αδύνατο να κάνεις με το Golf.
-
+100
-
ποτε δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο προηγούμενης γενιάς - αν πας για golf, μόνο VI.
-
Δεν ξέρω εάν σε ενδιαφέρει ο χώρος για τους πίσω επιβάτες, όπου εκεί το bravo υστερεί. Κατά τα λοιπά ειναι και το golf και το bravo καλά αυτοκίνητα και η επιλογή θέμα προσωπικού γούστου (και τσέπης) - αλλά και χρόνου παράδοσης - το έχεις ρωτήσει αυτό?
-
Αν πετύχει μια εκπτωσούλα γύρω στις 2500-3000 Ε, νομίζω οτι αξίζει να πάρει κανείς το 5αρι.. μιας και οι διαφορές με το 6 αισθητικά αλλά και τεχνολογικά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, ασε που είναι και πιο όμορφο. Μάλιστα θα πρότεινα το 5αρι των 140 hp. Για μονο 1500 Ε προτιμώ και εγώ το 6.. Όσο δε για το Μπράβο, είναι αξιολογότατο, οπότε αν αρέσει στο φίλο, βουρρρρρ
-
στο golf V ειδε ενας φιλος μου που ενδιαφερεται, οτι ο Γρατσιας κανει εκπτωση 1700 ευρω και στα dsg 1800 προφανως για να τα στειλει ως παλια μοντελα.
-
1700 για το 5 δεν είναι σε καμμία περιπτωση ικανοποιητικό ποσό δεδομένου οτι στο 6 απ όσο ξέρω κάνουν γύρω στα 700 ευρώ. Άρα πρακτικά το όφελος είναι ενα χιλιάρικο.. Ισως για το 5άρι να αξίζει να περιμένει κανείς λίγο ακόμα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα νουμερα που γραφω μπορει να τα διασταυρωσει ο καθενας στο τευχος 450 των 4τροχων
τευχος Μαρτιου 2008.
Το ποιος παραμυθιαζει τα 'παιδακια' αν αναφερεσαι σε νεοτερους του forum
ειναι κατι στο οποιο εχεις την αποκλειστικοτητα και ειλικρινα δεν εχω κανενα
λογω να στο στερησω.
Το αν το Bravo των 1372 κιλων κανει 10.5sec τα 0-100
και η Delta των 1482 κιλων κανει 10.0sec αντιστοιχα μπορει καλλιστα να οφειλεται
στα 3.618χλμ που ειχε στο οδομετρο η Lancia (συνηθως κοντα στα 1,000χλμ τυγχανουν
οι μετρησεις), οι και σε αλλους ασταθμητους παραγοντες οπως θερμοκρασια περιβαλλοντος, ποιοτητα βενζινης, ενδεχομενο διαφορετικο βαρος (διαφορετικου)δοκιμαστη, μιας και αναφερεσαι σε συγκριτικα που απεχουν μεταξυ τους 10 μηνες.
Εξαλλου δεν στρωνονται ολα τα αυτοκινητα ακριβως
το ιδιο μιας και τα συγκεκριμενα αλλαζουν αρκετα χερια.
Εν πασει περιπτωσει τα στοιχεια δεν ειναι δικα μου, οπως ειπα και στην αρχη
προερχονται απο το περιοδικο, του οποιου την ακεραιοτητα και αξιοπιστια
δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι και να λες.Παλικαρι μου αυτα που γραφεις ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ, δεν το καταλαβαινεις?
Πως να στο πω απλα.....να ειναι αδυνατον να συμβαινουν....Μα γιατι θα πρεπει να γινεται αυτο το πραγμα καθε φορα δηλαδη? Ο Τυπος σας δουλευει.
Δεν βλεπεις οτι αλλα γραφει το τευχος Γεναρη αλλα του Μαρτη αλλα το Αυγουστου? Και ολα αυτα ειναι αντικρουομενα μεταξυ τους? Εσενα αυτο δεν σου προκαλει εντυπωση?
Ε δηλαδη πρεπει να βγαινω και να λεω χυμα στο κυμα οτι αυτο το μηνα τα πηραν οι ταδε απο την ταδε αντιπροσωπεια και τον αλλο μην οι ταδε απο την αλλη ταδε αντιπροσωπεια?
Απορω....
VW Golf VI vs VW Gold V vs Fiat Bravo