-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Φίλε, διαφωνώ: το Bravo είναι πιο ποιοτικό από Focus, το Astra και το Leon στο εσωτερικό. Μόνο το Golf VI είναι καλύτερο (σαφώς). Και δε μιλάω άερα, τα έχω κάνει test drive ΌΛΑ μέσα στο Δεκέμβρη, κάνοντας έρευνα αγοράς!
ερωτηση
αξιζει τα επιλεον χρηματα το golf?Για εμένα ναι. Περισσότερα λεφτά για περισσότερο αυτοκίνητο. Βασικά, το Bravo είναι καλύτερο value for money. Συγκρίνοντας εκδόσεις με τον ίδιο εξοπλισμό και επιδόσεις το Golf είναι αρκετές χιλιάδες Ευρώ πιο ακριβό. Είναι και πιο άσχημο! Διαλέγεις και παίρνεις. Δε νομίζω να μετανιώσεις ό,τι και να πάρεις.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Τι να πω, ίσως είχα καλομάθει με το Puntaκι 8v 60ps!
όχι ίσως.. άλλο 60 άλλο 150 άτια..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Τι να πω, ίσως είχα καλομάθει με το Puntaκι 8v 60ps!
όχι ίσως.. άλλο 60 άλλο 150 άτια..
Είναι πολύ το σανό Αρη!
-
Παρε το Μπραβο να χαρεις λιγο .Αντε να ξεχωρισεις και λιγο στο δρομο ,να ανεβει και η ψυχολογια σου φιλε μου!
-
Γειά και χαρά και από εμένα !
το καλό σε αυτή τη θεματολογία είναι ότι πολλοί από εσάς έχετε οδηγήσει πολλά από τα μοντέλα, οπότε η γνώμη σας είναι βαρυσήμαντη. την συνομωσία περιοδικών και εταιρειών δεν την εμπιστέομαι και πολύ ! Γι' αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή : Bravo 1.4 120hp vs Leon TSI 125 hp. Εξαιρουμένης της εμφάνισης εσωτερικής και εξωτερικής (ως άκρο υποκειμενικό στοιχείο) θα ήθελα πληροφορίες για κατανάλωση, τυχόν βλάβες (μηχανικές ή ηλεκτρικές....το VAG group έχει και αυτό την δική του παράδοση, αλλά και το Bravo, από ότι διαβάζω σε αμάδες Ιταλών στο Facebook έχουν και αυτοί ψιλοπροβλήματα...με τα παράθυρα , με θόρυβο από την πίσω ανάρτηση.., ψιλοατασταλείες ηλεκτρικού φωτισμού και ηχοσυτήματος)
η αγορά θα γίνει με προκαταβολή και δόσεις, ενώ και οι 2 εταιρείες έχουν κάλυψη μηχανικών μερών με επέκταση (Fiat 2+3, Seat 2+2 (? an kai δεν είμαι σίγουρος). Αν υπάρχουν κάτοχοι, η γνώμη τους θα ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμη.
VW Golf VI vs VW Gold V vs Fiat Bravo