-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ενα full extra Touareg V6 3.2 τέλος του 2006 με 55,00χλμ είναι fair value τα 35,000 Euro κατα την γνώμη σας?Κάπου εκεί πάνε τα πιο παλιά μοντέλα, οπότε καλή ακούγεται, αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο κινητήρα δεν το θεωρώ και τόσο καλή επιλογή.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ενα full extra Touareg V6 3.2 τέλος του 2006 με 55,00χλμ είναι fair value τα 35,000 Euro κατα την γνώμη σας?είναι πριν ή μετά το φ/λ
αν είναι μετά είναι οκ, για πριν δεν θα το χαρακτήριζες και τρελή ευκαιρίαmeco why not 3.2? εντάξει και εγώ προτιμώ ν8 αλλά δεν θα το χαρακτήριζα προς αποφυγήν.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ενα full extra Touareg V6 3.2 τέλος του 2006 με 55,00χλμ είναι fair value τα 35,000 Euro κατα την γνώμη σας?
είναι πριν ή μετά το φ/λ
αν είναι μετά είναι οκ, για πριν δεν θα το χαρακτήριζες και τρελή ευκαιρίαmeco why not 3.2? εντάξει και εγώ προτιμώ ν8 αλλά δεν θα το χαρακτήριζα προς αποφυγήν.
και εγώ από το search που έκανα ο κινητήρας του πέφτει λίγος και λόγω βάρους θα έχεις πολύ κατανάλωση!
νομίζω ότι είναι προ f/l. Θα τσεκάρω!
Αν σκεφτείς ότι οι αρχικές τιμές είναι αλλού είναι δύσκολο να πεις τόσα και αν θέλεις και να είσαι σε επίπεδο που του βάζεις το δίλλημα να το πάρεις -
Αφού είναι 3.2 πρέπει να είναι προ f/l. Μετά το f/l έγινε 3.6 ο κινητήρας αν δεν κάνω λάθος...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αφού είναι 3.2 πρέπει να είναι προ f/l. Μετά το f/l έγινε 3.6 ο κινητήρας αν δεν κάνω λάθος...και εγώ έτσι νομίζω αν και κάποια στιγμή στο 3.2 αυξήθηκε η ιπποδυναμη
-
Χθες έμαθα για ένα Touareg 3.2 του 2006 με 60000 χλμ το οποίο έδωσε 24000Ε με τα χίλια ζόρια ο ιδιοκτήτης του.
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
Χθες έμαθα για ένα Touareg 3.2 του 2006 με 60000 χλμ το οποίο έδωσε 24000Ε με τα χίλια ζόρια ο ιδιοκτήτης του.Μάλιστα...
Χρώσταγε και τον κυνηγούσαν τον ιδιοκτήτη?
Άλλως, δεν υπάρχει καμμία λογική να έχει κάποιος τέτοια πρεμούρα να δώσει αυτοκίνητο 60-70000 ευρώ σε 2,5 χρόνια στο 35% της αξίας του
Τέτοια απαξίωση συμβαίνει ή στα όνειρα ορισμένων (που τελευταία είναι πολλοί ) και κατόπιν διαδίδονται ως αλήθειες ή από άτομα σε ειλικρινή ανάγκη,που όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί να τυχαίνει όλοι να έχουν πανάκριβο αυτοκίνητο,που έπρεπε να δώσουν όσο-όσο!
Τα παραπάνω δεν αποτελούν μομφή για την αξιοπιστία του metro... Είναι η τεταρτη περίπτωση που ακούω για υπερεξευτελιστικές τιμές τις τελευταίες 10 ημέρες
Τις προηγούμενες 3 από φίλους και άλλους ,και όλοι 'είχαν ακούσει,τους είχαν πει κλπ'
Έχω την αίσθηση ότι δημιουργείται μια πρώιμη 'αστική μυθολογία' για τις τιμές των 'premium' αυτοκινήτων...
Αυτό που λέω λοιπόν, είναι να μην έχουμε πάντοτε ευήκοον ους σε τέτοιες φήμες
Ακόμη η αγορά δεν έχει διαμορφωθεί σε τέτοιο επίπεδο εξευτελισμού,αργότερα βλέπουμε! -
κανεις που δεν χρωσταει αμεσα κατι δε προκειται να δωσει αμαξι με τετοια εκπτωση...το θεμα ειναι ομως οτι στην αγορα παρα πολλοι χρωστανε και το ρευστο απλα δεν 'παιζει'...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανεις που δεν χρωσταει αμεσα κατι δε προκειται να δωσει αμαξι με τετοια εκπτωση...το θεμα ειναι ομως οτι στην αγορα παρα πολλοι χρωστανε και το ρευστο απλα δεν 'παιζει'...Συμφωνω... Και τα μ@λ@κοδανια τελος..!
Εγω δεν ξερω οι τραπεζες ποτε θα ανοιξουν τις μαντρες με τα κατασχεμενα, να κανουν καμια δημοπρασια.?
Που κανουν καμια το ...χρονο και τα αυτοκινητα τα δινουν στους δικους τους? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ενα full extra Touareg V6 3.2 τέλος του 2006 με 55,00χλμ είναι fair value τα 35,000 Euro κατα την γνώμη σας?
είναι πριν ή μετά το φ/λ
Τόσα πολλά κυβικά βενζίνη με προδιαθέτουν άσχημα για την κατανάλωση. Θα προτιμούσα πετρελαιοκινητήρα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ok...
-
Κάντε μιά βόλτα από τις αντιπροσωπείες των premium εταιρειών να δείτε τι παίζει από ακριβά μοντέλλα καινούργια , χωρίς πινακίδες , αλλά παραγωγής 2007 και 2008 να δείτε σε τι τιμές τα δίνουν και θα καταλάβετε γιατί οι τιμές είναι αυτές . Παράδειγμα premium SUV από 81000 σε 67000 . Λιμουζίνα που αλλάζει τώρα μοντέλλο από 60000 σε 45000 . Οπότε πόσο να πουλήσει ο άλλος το VW που σε αυτή την κατηγορία μπορεί να είναι όμορφο αλλά ΔΕΝ είναι premium . Πάντως και παλιότερα όσοι είχανε μεγάλου κυβισμού αμάξια στην ανταλλαγή ήταν η χαρά των εμπόρων . Βέβαια τώρα και αυτοί στα site βάζουνε γιά τα μεταχειρισμένα κάτι τιμές γιά γέλια , αλλά έτσι είναι έχει ο καιρός γυρίσματα . Ηρθε ο καιρός να μαζευτούν και αυτοί και κέρδη από 5000 € και πάνω που βάζανε στα αμάξια των 20000 € δεν θα τα ξαναδούν .
-
Ακούγονται φήμες για μεγάλο κανόνι στην αγορά αυτοκινήτου...πιο συγκεκριμένα ακούγεται για γνωστό έμπορο γερμανικών αυτοκινήτων με πολλαπλάσια δύναμη στην αγορά από τον Απέργη.
Έκλεισε(;) η Οpel Dynamotors στον Άγιο Στέφανο ενώ η BMW του Σφακιανάκη στη γέφυρα Καλυφτάκη έγινε τελικά Cadillac,Corvette και Hummer που ήταν(και είναι;) μαζί με τη Volvo στην λεωφόρο Κηφισίας και έτσι δεν έκλεισε όπως είχα παλιότερα πει... -
Egw pantws agorasa BMW X3 2,0 diesel kainourgia me 10000E ekptwsi meta apo prosfora tiw BMW hellas gia to stok twn aytokinhtwn
-
Ο χρήστης giouris3 έγραψε:
Egw pantws agorasa BMW X3 2,0 diesel kainourgia me 10000E ekptwsi meta apo prosfora tiw BMW hellas gia to stok twn aytokinhtwn10,000 ευρω εκπτωση και μαλιστα σε bmw??????????ελα ρε!!!!!!!!! καλα υπαρχει κρισαρα οχι απλα κριση
καλοταξιδη και ατρακαριστη -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Egw pantws agorasa BMW X3 2,0 diesel kainourgia me 10000E ekptwsi meta apo prosfora tiw BMW hellas gia to stok twn aytokinhtwn
10,000 ευρω εκπτωση και μαλιστα σε bmw??????????ελα ρε!!!!!!!!! καλα υπαρχει κρισαρα οχι απλα κριση
καλοταξιδη και ατρακαριστηΔεν θέλω να φανταστώ τις τιμές που θα ακούμε το καλοκαίρι
Μην αγοράζετε αμάξια! Περιμένετε για καλύτερες προσφορές!!ΥΓ: giouris3 γράφε με ελληνικά και όχι greeklish
-
Έκλεισε η μία από τις 3 αντιπροσωπίες της Opel στην Λ. Συγγρού...
-
Άρθρο για την τρέχουσα κατάσταση στον χώρο του αυτοκινήτου:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&tag=12498&pubid=6243110Και άλλο κανόνι σε Ξάνθη-Κομοτηνή, από τον Σεφέρογλου:
http://protothema.gr/content.php?id=26081
http://www.xanthipress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1677:2009-03-11-08-44-05&catid=2:koinwnia&Itemid=3 -
Χθες με πήραν τηλέφωνο από την SEAT...
2000euro κάτω τα LEON TSI 160ps ... .. -
επαιξε μια διαφημιση με εκπτωση 10% σε ολα τα σεατ..ενδιαφερον!!
-
Έκλεισε ο Παζαρόπουλος στο δαχτυλίδι στη συμβολή Κηφισίας και Εθνικής Οδού που πουλούσε Opel και Fiat...η Fiat μεταφέρθηκε στο ύψος του Carrefour στην άνοδο προς Κηφισιά, ενώ όπως είπα και σε σε προηγούμενο post η Cadillac-Corvette-Hummer του Σφακιανάκη μεταφέρθηκε στη Νέα Κηφισιά στον κόμβο Καλυφτάκη όπου βρισκόταν η BMW και στη θέση της ο Σφακιανάκης έβαλε την Opel...Έτσι στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι δίπλα στη ΒMW και τη Volvo έβαλε την Opel...
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου