-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έστειλα email στην TOTAL HELLAS (Total/Elf προϊόντα) να μου πουν μερικούς εμπόρους για να πάω να αγοράσω ΓΝΗΣΙΑ λάδια (όχι μόνο για μένα αλλά και για δύο ακόμη παιδιά που έχουν Peugeot/Citroen) και για να αποφύγουν την γραπτή απάντηση μου είπαν να πάρω έναν άγνωστο τύπο στο κινητό του και να ρωτήσω εκείνον.Μήπως σου είπαν να πάρεις εδώ;
-
http://www.ikteo-chanion.gr/index.php?p ... &newsid=55
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... -tin-elada
Subaru Ελλάδας τέλος προς το παρόν.
-
Συγγελίδης; Ωχ...
Στον Όμιλο Συγγελίδη η Peugeot Ελλάδος
Οι ανακατατάξεις στις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων στη χώρα μας συνεχίζονται, λαμβάνοντας τη μορφή του «ντόμινο».
Μετά λοιπόν τη γνωστοποίηση της εισαγωγής και διανομής των αυτοκινήτων Renault από τον Όμιλο Θεοχαράκη, ήρθε και η – επίσης αναμενόμενη – αλλαγή στην εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων της Peugeot, η οποία θα λάβει χώρα πριν το τέλος του 2013.Μέσω δημοσίευσης σε κυριακάτικες εφημερίδες επισημοποιήθηκε το… πέρασμα της Peugeot από την Lion Hellas στον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος εισήγαγε ως γνωστόν εδώ και δεκαετίες τα μοντέλα της Citroen. Έτσι οι δύο μάρκες του Ομίλου PSA θα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό κοινή «στέγη».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου PSA:
Ως μέρος της στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στην Ευρώπη από το 2012 και δεδομένης της κατάστασης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος PSA Peugeot Citroen αποφάσισε να ενοποιήσει τις δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υπό έναν συνεργάτη αντί για δύο.
Έτσι, επελέγη ο Όμιλος Συγγελίδη για να αναλάβει την εισαγωγή της Peugeot στην Ελλάδα.
Ο Όμιλος Συγγελίδη εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά της Citroen από το 1971 και έχει αποδείξει την ικανότητά του να επιτύχει μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, μέσω του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής του. Η νέα δομή θα θέσει σε εφαρμογή επίσης τις πιο αποτελεσματικές συνεργασίες για τις δύο μάρκες προς όφελος του μελλοντικού δικτύου της Peugeot και θα εστιάσει την πλήρη προσοχή της στην ικανοποίηση των πελατών της Peugeot. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... t-ellados/ -
Ετσι κάποια χρόνια πριν θα είχαν οι Δημόσιες Υπηρεσίες 106 Rallye!!! Φτου γαμώτο! Παραμένουν τα Saxo 1,1 χωρίς a/c και υδραυλικό τιμόνι ...
-
Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LION θα χάσουν την εξουσιοδότηση;
Αν γίνει αυτό την κάτσαμε...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LION θα χάσουν την εξουσιοδότηση;Αν γίνει αυτό την κάτσαμε...
Γιατί;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Όσο αφορά εμένα, για τρεις λόγους:
-
Στην περιοχή που μένω κοντινά συνεργεία της Citroen δεν υπάρχουν. Αυτό με χαλάει ιδιαίτερα.
Αν θέλω μία μέρα κανονικής αδείας για ένα μικρό service, τότε άστα-βράστα. -
Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες από κάποια (μεγάλα) συνεργεία της Citroen. Τόσο άσχημες που τους σιχάθηκα εντελώς και αυτούς και το δίκτυό τους.
-
Το συνεργείο που πάω τώρα το 207, έχω φιλικές σχέσεις και συνεργάζομαι ιδιαίτερα καλά μαζί τους.
Το πέρασμα σε συνεργείο της Citroen δεν το καλοβλέπω. Μόνο ταλαιπωρία θα δημιουργήσει.
-
-
λογικα θα διατηρησει και παλιες αντιπροσωπειες της peugeot. οποτε ισως να μην εχεις καποιο θεμα...
-
Μακάρι. Γιατί αν κρίνω από τα 3 ποιο κοντινά μου συνεργεία (τα οποία δεν είναι και πολύ κοντινά!) η κατάσταση είναι δραματική...
-
Δε νομιζω να εχεις πρόβλημα ειδικα εφόσον δεν υπάρχει αλλο εξουσιοδοτημένο κοντά
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει τελικά.
-
Το δίκτυο θα παραμείνει το ίδιο.
-
Από που το συμπέρανες αυτό;
-
Είναι στις συμφωνίες και στις Renault Dacia και στην Peugeot ότι το δίκτυο δεν θα αλλάξει το πρώτο χρόνο. Εκτός από προσθήκες που θέλουν να κάνουν οι νέοι αντιπρόσωποι ή κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος θέλει οικειοθελώς να αποχωρήσει.
-
Οπότε για το 2014 το δίκτυο παραμένει ως έχει. Κάτι είναι και αυτό. Θα προλάβουμε το ετήσιο service...
Υπάρχει περίπτωση τώρα η LION να πάρει την Renault/Dacia και να δούμε τις εγκαταστάσεις στον Κηφισό να αλλάζουν λογότυπα;
-
Renault/Dacia την πήρε ο Θεοχαράκης.
Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως στην Lion ανατολικά εδώ και καιρό εκτός από Peugeot έχει και Νιssan στον παλιό χώρο του συνεργείου. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει από τη νέα χρονιά.
-
Ο οικογένεια Θεοχαράκη (η κόρη) έχει όμως την LION... Οπότε δεν θα μου φαινόταν παράξενο τώρα που έχασαν την Peugeot να βάλουν στις εγκαταστάσεις της LION την Renault/DACIA.
-
Σε άρθρο από την εκδήλωση παρουσίασης των Renault/Dacia γράφτηκε ότι θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της Lion σταδιακά αφότου μεταφερθεί η Peugeot. Γενικά η μετάβαση τόσο των Renault/Dacia όσο και της Peugeot θα γίνουν ομαλότατα σε ότι αφορά σε επίπεδο στελεχών, δικτύου, τροφοδοσίας κλπ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο οικογένεια Θεοχαράκη (η κόρη) έχει όμως την LION... Οπότε δεν θα μου φαινόταν παράξενο τώρα που έχασαν την Peugeot να βάλουν στις εγκαταστάσεις της LION την Renault/DACIA.νομιζα οτι η ΛΙΟΝ ηταν του γαμπρου του Θεοχαρακη (Μηλιος) και οχι αμεσα της κορης του (αλλο ιδιοκτησιακο καθεστως δηλ) και λογω οικογενειακων εξελιξεων-διαφορων εγινε το μπαχαλο καθοτι ο μεγαλος απεσυρε την υποστηριξη του, λογω κακων επιλογων, και η ΛΑΙΟΝ πηγε απατη...ετσι εχω ακουσει στα κουτσομπολια σε σχετικους κυκλους.
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου