-
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Θάνο, δε θα μείνεις σε ημίμετρα.
Από τη θέση των αντίχειρων, οδηγεί σε χώμα ή σε άσφαλτο άραγε;
Διάβασα το απόλυτο ποστ οδηγό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα: viewtopic.php?p=2291250#p2291250Για όσους βαριούνται:
Είναι εντυπωσιακό πόσο ευλαβικά κρατάει τα χέρια στη θέση 9 και 15. Το ίδιο κάνει και ο Toshio Suzuki με το GT-R στην ίδια πίστα αν έχετε προσέξει.
Εκει πρεπει να ειναι τα χερια παντα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1, με τους αντιχειρες μεσα απο την στεφανη, αλλα ΜΟΝΟ σε ασφαλτινη πιστα ομως. Σε χωμα, οι αντιχειρες εξω απο την στεφανη, παντα...
Μας το ειχανε δειξει στο roadshow της Porsche στα Μεγαρα, οι Γερμανοι δοκιμαστες, και παροτι στην αρχη ξενιζε λιγο η διαδικασια, σε σημειο εκνευρισμου, με το να μη παιρνω τα χερια απο αυτη την θεση οπως μας ελεγαν, με επιμονη, στην συνεχεια, ολοι οι παρεβρισκομενοι καταλαβαμε ποσο πιο καλη αισθηση και ελεγχο εχουμε και μαλιστα χωρις καθολου νευρικοτητα και αγχος, σε τυχον αντιδρασεις του αυτοκινητου, σε σχεση με το πως λειτουργουσαμε πριν... -
Γενικά πρέπει να προσέχεις να μην έχεις κάποιο δάχτυλο μπλεγμένο στη μέσα πλευρά του τιμονιού - ιδίως αν πρόκειται να στουκάρεις.
(μ' αυτό το δάχτυλο δεν θα ξαναβάλεις κωλοδάχτυλο)
-
@Nikos!: Οι τιμές του είναι περί τα €1000 για ένα μεσάιο αυτοκίνητο...ανάλογα φυσικά με το τι θές να ντύσεις και την ποιότητα του δέρματος.
Προσωπικά, το δέρμα δεν μου πολυαρέσει (κρύο το χειμώνα, καίει το καλοκαίρι και γλυστράει), αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι καθαρίζεται πανεύκολα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εχουν γραφτει αληθειες αλλα δεν τις βλεπετε. Επισης εχει γινει και αυτοκριτικη αλλα δεν την βλεπετε. Ο Καραγκουνης παλι κωλοτουμπες εκανε? Κατι μου θυμιζει αυτοSent from my MB525 using nuclear power
τρομερό παιδί ο γιώργαρος...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως να πω την αμαρτία μου, θεωρώ το δέρμα βασικό για οποιοδήποτε αμάξι ακριβότερο των 20.000 ευρώ. Εκτός αν μιλάμε για αμάξι που προορίζεται για οικογενειακή χρήση.Εγώ για τους παρακάτω λόγους, και έχοντας δοκιμάσει και τις δύο λύσεις (δέρμα-ύφασμα), θα έβαζα δέρμα μόνο στο οικογενειακό.
Προσωπικά, το δέρμα δεν μου πολυαρέσει (κρύο το χειμώνα, καίει το καλοκαίρι και γλυστράει), αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι καθαρίζεται πανεύκολα.
-
ρε παιδιά πλάκα κανετε τώρα;
συγκρίνετε το δέρμα με οτιδήποτε άλλο;
ακριβό αμάξι είτε σούπερ ουάου χωρίς δερμα ειναι Γ Υ Φ Τ Ι Α ολκής.-
-
το δερμα ειναι κατι διαφορετικο και οντως ταιριαζει σε ενα ακριβο αμαξι, απο εκει και περα θελει παραπανω προσοχη και περιποιηση για να διατηρηθει.
-
τα bmw και τα alfa romeo θέλουν δέρμα...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρε παιδιά πλάκα κανετε τώρα;συγκρίνετε το δέρμα με οτιδήποτε άλλο;
ακριβό αμάξι είτε σούπερ ουάου χωρίς δερμα ειναι Γ Υ Φ Τ Ι Α ολκής.-
Προσωπικά προτιμώ ύφασμα (ή αλκαντάρα) παρά δέρμα, είτε μιλάμε για ντενεκέ πόλης είτε για Veyron.
-
Εγω προτιμω δερμα.Ειναι πανευκολο στο καθαρισμα ,δεν αφηνει λεκεδες ευκολα,απλα θελει λιγη περιποιηση που τη κανω ετσι και αλλιως.Σκεφτειτε οτι ειχε μου ειχε πεσει λαδι απο ενα μπολ σπανακοπιτα και εφυγε πανευκολα .Ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν ηταν υφασμα..
-
43 παραγωγοί πορνοταινιών προτιμούν δέρμα. Αυτοί ξέρουν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
43 παραγωγοί πορνοταινιών προτιμούν δέρμα. Αυτοί ξέρουν.Βινυλιο...?
-
Πφφφ... μπαναλ υποκατάστατο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εγω προτιμω δερμα.Ειναι πανευκολο στο καθαρισμα ,δεν αφηνει λεκεδες ευκολα,απλα θελει λιγη περιποιηση που τη κανω ετσι και αλλιως.Σκεφτειτε οτι ειχε μου ειχε πεσει λαδι απο ενα μπολ σπανακοπιτα και εφυγε πανευκολα .Ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν ηταν υφασμα..Τι δουλειά έχει η σπανακόπιτα μέσα στο αυτοκίνητο;
Κι εγώ κατά του δέρματος. Το καλοκαίρι ψήνεσαι και τον χειμώνα παγώνεις. Μια χαρά είναι το ύφασμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγω προτιμω δερμα.Ειναι πανευκολο στο καθαρισμα ,δεν αφηνει λεκεδες ευκολα,απλα θελει λιγη περιποιηση που τη κανω ετσι και αλλιως.Σκεφτειτε οτι ειχε μου ειχε πεσει λαδι απο ενα μπολ σπανακοπιτα και εφυγε πανευκολα .Ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν ηταν υφασμα..
Τι δουλειά έχει η σπανακόπιτα μέσα στο αυτοκίνητο;
Κι εγώ κατά του δέρματος. Το καλοκαίρι ψήνεσαι και τον χειμώνα παγώνεις. Μια χαρά είναι το ύφασμα.
πεινάμε κύριος...
-
σαν φούστηδες!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ρε παιδιά πλάκα κανετε τώρα;
συγκρίνετε το δέρμα με οτιδήποτε άλλο;
ακριβό αμάξι είτε σούπερ ουάου χωρίς δερμα ειναι Γ Υ Φ Τ Ι Α ολκής.-Προσωπικά προτιμώ ύφασμα (ή αλκαντάρα) παρά δέρμα
Συμφωνώ. Θα απέφευγα δέρμα σε αυτοκίνητο.
Γλιστράει, θερμοκρασιακά δε βοηθάει, απαιτεί ενασχόληση ( άλλη δουλειά δεν είχαμε, έχουμε να ασχολούμαστε και με το περιτύλιγμα των καθισμάτων. What's next?), αν το αμελήσεις πολύ, θαμπώνει και ξηραίνεται. Είναι κατα κόρον λάθος τρόπος να ντύσεις καθίσματα αυτοκινήτου, αλλά δίνει ένα τόνο exclusivity, όπως δίνουν και τα δερμάτινα tapes στα κουρσάκια π.χ.
Για καναπέ απαίδευτου αισθητικά γιατρού με κάποιες inox λεπτομέρειες και πολύ..είτε μιλάμε για ντενεκέ πόλης είτε για Veyron.
Αυτό αφήνει έξω τις ΦΕΡΡΑΡΙ
-
Να σταματήσετε κάπου και να φάτε... σαν φούστηδες!
BMW 1 Series (F20) 2011